- 17 Ocak 2015
- 2.150
- 1.707
- 333
- 34
Bende cekip aticam valla baya buyuk sanki benim
Bende istiyorum valla o enerjiden bana h8ç ugramicak galibaAy kızlar ben bu aralar cok gülüp egleniyorum valla diyorum icerdeki ne durumda acaba oda mutlumuarkadaslar diyo sana ne oldu bu aralar dedim biyerde okudum 2.trimesterde enerjik oluyomus anneler
Park yatak kolayca katlanir tasinir kizimda kullanmistim iyidi bu seferde ortaya cikar yineKizlar aslında ben de büyük bir beşik değil de portatif birşey arıyorum. Bizim ailelerimiz yakın mesafede haftasonlari yanlarına gidiyoruz giderken kolay taşınabilecek bir beşik arıyorum gören duyan bilen olursa fikirlere açığım
Uzun kol mu giydiniz takimiIlk kizimda Nisanda doğmuştu. Pijama takimi giymistim ben rahat ettim. Gecelik sevmiyorum ben de.
Ben doktoruma soyledim dedim renni duo kullaniyorum tabiki her doneminde kullanabilirsin demisti ama sen sor yinede tabikiYarın eczaneden alayım. Doktora söylesem mi bilemedim yoksa kendim alıp kullanayım mı direkt.
Canim anladigim kadariyla guzel. Sıkıntı yok cuttofun altında diyo üstünde olsa riskli demkKızlar hiç anlamdım ben bir hayli baktım ama anlama konusunda tık yok. Yani bazıları sadece betanın 50altı veya üstü diye yorumlamıyor. Benim teste göre cinsiyet tahmini nedir neye göre anlıyorsunuz
Bende hatirliyroum kızımda mide ekşimesi felan yaşamıştım teknikleri sise sise vermiş onları içememiştim.. yediklerine.dikkat etmeye çalışıyorum salcasiz baharatsız felan..Ben doktoruma soyledim dedim renni duo kullaniyorum tabiki her doneminde kullanabilirsin demisti ama sen sor yinede tabiki
Eğer gaviscon rennie şuruplar midenizi bulandiriyorsa tabletlerinden isteyin o ısıtmalı emmeli oluyor daha rahat oluyor benim için. Şurup midemi bulandırıyor daha fazla. Bir de midem azıcık boş kalsın bulantim dayanılmaz oluyorBende hatirliyroum kızımda mide ekşimesi felan yaşamıştım teknikleri sise sise vermiş onları içememiştim.. yediklerine.dikkat etmeye çalışıyorum salcasiz baharatsız felan..
Mide bulantim ondan mi ki acaba
Canım tamda bu ağzım boş kalmicak ne midesi inan biktim Allahım gücüne gitmesin sürekli bisey yiyorum porsiyonlarimda super ama daha msadan kalkmadan acikiyorumEğer gaviscon rennie şuruplar midenizi bulandiriyorsa tabletlerinden isteyin o ısıtmalı emmeli oluyor daha rahat oluyor benim için. Şurup midemi bulandırıyor daha fazla. Bir de midem azıcık boş kalsın bulantim dayanılmaz oluyor
Cok sagol cnm.. kendi dr um da vajina dan bakdi ama cok nazik oldugu icin demekki tam olcu alamadi..perinotolog ise biraz da sert davrandi ama aci olarak daha net gordu o sekilde.Maşallah canım çok sevindimvajinal ölçüm en doğru sonucu verir zaten.
Sordum da soylemedi cok erken dediGözün aydın cnm çok sevindimcinsiyetede baktiraydın gitmişken
Yok cnm ya erken dedi perinotolog..Çok sevindim canım ah bu doktorlarcinsiyette baktı mi
Neyi bekliyor acaba 20yimiSordum da soylemedi cok erken dedi
Vallahi hic sorma .. ama o an rahim agzinda bir sorun filan yok dedi ya hic umrumda olmadi ..tabiki cok merak ediyorum ama kendi kendime de sorup duruyorum benim dr rahim azgini olcemedi iki kere erkek gibi dedi aceba onu da mj yanlis gordu .. bilemedimNeyi bekliyor acaba 20yimi
Eee pipi isteeeVallahi hic sorma .. ama o an rahim agzinda bir sorun filan yok dedi ya hic umrumda olmadi ..tabiki cok merak ediyorum ama kendi kendime de sorup duruyorum benim dr rahim azgini olcemedi iki kere erkek gibi dedi aceba onu da mj yanlis gordu .. bilemedimcarsamba bu resmi cektim ekrandan 13+1
Snüzpod 3 Sallanan Anne Yanı Beşik şöyle bir anne yanı beşik var üst beşik kısmı çıkıyor ama arabaya sığarmı bilemedim, uzunluğu 1 metre.Evde kullanım için çok uygun beşik kısmı çıktığı için dışarı da gidebilir 6 aya kadar ama.Kizlar aslında ben de büyük bir beşik değil de portatif birşey arıyorum. Bizim ailelerimiz yakın mesafede haftasonlari yanlarına gidiyoruz giderken kolay taşınabilecek bir beşik arıyorum gören duyan bilen olursa fikirlere açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?