2021 Nisan Anneleri

Ay kızlar ben bu aralar cok gülüp egleniyorum valla diyorum icerdeki ne durumda acaba oda mutlumu arkadaslar diyo sana ne oldu bu aralar dedim biyerde okudum 2.trimesterde enerjik oluyomus anneler
Bende istiyorum valla o enerjiden bana h8ç ugramicak galiba

Park yatak kolayca katlanir tasinir kizimda kullanmistim iyidi bu seferde ortaya cikar yine

Kızlar hiç anlamdım ben bir hayli baktım ama anlama konusunda tık yok. Yani bazıları sadece betanın 50altı veya üstü diye yorumlamıyor. Benim teste göre cinsiyet tahmini nedir neye göre anlıyorsunuz

Eklentiler

• Screenshot_20201023_005332_com.facebook.orca.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 79
Yarın eczaneden alayım. Doktora söylesem mi bilemedim yoksa kendim alıp kullanayım mı direkt.
Ben doktoruma soyledim dedim renni duo kullaniyorum tabiki her doneminde kullanabilirsin demisti ama sen sor yinede tabiki

16.haftadan gunaydınnn resmen 4 aylık olduk çok şükür ama bikacgundur yine kotu dusunceler geldi surekli bugun doktora gidicem cikinca guzel haberlerle donerim inaallah. Her doktora gittigimde bidaha kotu dusunmek yok diyorum ama etkisi kisa suruyo surekli egildim acaba bisey oldumu uzandim bisey oldumu sirtustu yattim bisey oldumu havasindayim son gunler. Allahim bize yardim etsin sag salim atlatalim ne diyim

Kızlar hiç anlamdım ben bir hayli baktım ama anlama konusunda tık yok. Yani bazıları sadece betanın 50altı veya üstü diye yorumlamıyor. Benim teste göre cinsiyet tahmini nedir neye göre anlıyorsunuz
Canim anladigim kadariyla guzel. Sıkıntı yok cuttofun altında diyo üstünde olsa riskli demk

Ben doktoruma soyledim dedim renni duo kullaniyorum tabiki her doneminde kullanabilirsin demisti ama sen sor yinede tabiki
Bende hatirliyroum kızımda mide ekşimesi felan yaşamıştım teknikleri sise sise vermiş onları içememiştim.. yediklerine.dikkat etmeye çalışıyorum salcasiz baharatsız felan..

Mide bulantim ondan mi ki acaba

Eğer gaviscon rennie şuruplar midenizi bulandiriyorsa tabletlerinden isteyin o ısıtmalı emmeli oluyor daha rahat oluyor benim için. Şurup midemi bulandırıyor daha fazla. Bir de midem azıcık boş kalsın bulantim dayanılmaz oluyor

Canım tamda bu ağzım boş kalmicak ne midesi inan biktim Allahım gücüne gitmesin sürekli bisey yiyorum porsiyonlarimda super ama daha msadan kalkmadan acikiyorum

Kızlar gittim doktora foto alamadim artik fotolara sigmiyo hersey olmasi gerektigi gibi sukur beynine midesine damarlarina bakti devletteki doktorum cok iyi gercekten. İcim rahatladi artik bidahaki randevum özelde 6 sinda ordada doktorum detayli bakicam dedi herseyin hayirlisi

Neyi bekliyor acaba 20yimi
Vallahi hic sorma .. ama o an rahim agzinda bir sorun filan yok dedi ya hic umrumda olmadi ..tabiki cok merak ediyorum ama kendi kendime de sorup duruyorum benim dr rahim azgini olcemedi iki kere erkek gibi dedi aceba onu da mj yanlis gordu .. bilemedim carsamba bu resmi cektim ekrandan 13+1

Eklentiler

• 20201021_144135.webp
    25 KB · Görüntüleme: 69
Eee pipi isteee
Doktora deki söylemeyin hocam lütfen sünnet düğününde cinsiyetini ogrenirsiniz

Snüzpod 3 Sallanan Anne Yanı Beşik şöyle bir anne yanı beşik var üst beşik kısmı çıkıyor ama arabaya sığarmı bilemedim, uzunluğu 1 metre.Evde kullanım için çok uygun beşik kısmı çıktığı için dışarı da gidebilir 6 aya kadar ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…