2021 Nisan Anneleri

Bence o ilk yoğun kanama geçtikten sonra pijama giyilebilir, hani geceye doğru 1 gecelik 1 pijama koymuştum ben.

Daha uygundur orda ikinci eller bile bence buraya göre yani
Yok canım ya öyle olmuyor çok fazla.yani burada alacağım 2.ele türkiyede sıfır alabiliyorum bebiş nisanda doğsa 1 yıl kullanacağım o yüzden her türlü zarardayım.sonra çıkıp gelcem bi de türkiyede alcam

Kuzum hicbir sorun olmadan saglikla atlatirsin insallah. Bizim burdadas ayni valla 8 milyonluk ülkede günlük pozitif vaka sayisi 5 bini gecti cok yüksek rakamlar nufusa göre Allah sonumuzu hayir etsin.

Ilk kizimda Nisanda doğmuştu. Pijama takimi giymistim ben rahat ettim. Gecelik sevmiyorum ben de.

Ben temmuz başı doğum yapmıştım ilk odaya gelince gecelik giydim çünkü gelip alttan temizlik yapıyorlardı kanama oluyor bir süre iceri temizleniyor. Gecelik olması o açıdan rahattı sonra ayağa kalkıp yürümeye başlayınca pijama takımını giymiştim. Yine aynı şekilde kullanırım zaten krem renk almıştım. Belki bu sefer soğuk olur biraz kalın bir sabahlık götürürüm. Sezaryen olacağım için erken doğum riskim de var mart sonu olur benim bebiş

Hamileliğin başından beri hiç mide bulantım falan olmamıştı gayet iyiydim ama 3 gündür akşam yemekten sonra çok fazla mide yanmam oluyor. Farklı bişeyde yemiyorum aslında. Ne yapsam iyi gelir kızlar. Resmen midemden ateş çıkıyor

Gaviskon yada renni ic canin kesiyo bendede ilk zamnalar olmustu cok

Amin canım oglumda da hidrosefali dediler amniyosentez yaptır dediler biz kabul etmedik yaptırmadık ne olursa olsun aldırmam günah dedim ve oğlum sağlıklı doğru yatırsam belki o işlemde oğlumu kaybedebilirdim
Tekhelikeli bir islem banada soylendi ben kabul etmedim diger islemde ucreti cok zaten bu yurt disina giden aklima gelmedi onuda istemedi ayrintili dedi baska dr.daha gittim vazgectim allah emanet olsun hepsi saglikla gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…