- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Bak oraya canım mutlaka. Letgo gibi ama sadece anne bebek ürünleri varBöyle bir site olduğunu bile bilmiyorum ilk bebeğim henüz cahilim
Bence o ilk yoğun kanama geçtikten sonra pijama giyilebilir, hani geceye doğruHerkese merhaba kizlar?
Aklima bir sey takildi biz simdi nisan ayinda dogum yapicaz ya ben oglumu agustosta sezeryanla dogurmustum o zaman cok sicakti zaten gecelik giydim.
Simdi nisanda daha hava soguk oluyor bende cok usuyen biriyim sezeryandan sonra pijema rahat olmaz degil mi bu defa gecelikle usursem.
Daha cok var gerci ama aklima takildi
anammm kiz bu neee göbüsün yokmus ya seninn. Benim göbek aldi basini gidiyor simdiden böyleyse 9 aylik halim ne olacak cok merak ediyorum
Yok canım ya öyle olmuyor çok fazla.yani burada alacağım 2.ele türkiyede sıfır alabiliyorumDaha uygundur orda ikinci eller bile bence buraya göre yani
Kuzum hicbir sorun olmadan saglikla atlatirsin insallah. Bizim burdadas ayni valla 8 milyonluk ülkede günlük pozitif vaka sayisi 5 bini gecti cok yüksek rakamlar nufusa göreBenimde artık aç karına bile belli olmaya başladıben hiç kilo almadım henüz ama o kendini belli ediyor artık yarın serklaj yapılacak bana dua edin kızlar korkuyorum hastane ortamından bu virüs yine çoğalmaya başladı
Eyvahlar olsunYok canım ya öyle olmuyor çok fazla.yani burada alacağım 2.ele türkiyede sıfır alabiliyorumbebiş nisanda doğsa 1 yıl kullanacağım o yüzden her türlü zarardayım.sonra çıkıp gelcem bi de türkiyede alcam
İncir ağacını dikip gelirizEyvahlar olsun
Teee uzak diyarlarda dikili bi ağacımız olsun istedikİncir ağacını dikip geliriz
Aynen aynenTeee uzak diyarlarda dikili bi ağacımız olsun istedik
off bu ne kizz ben bu hareketi yapmaya kalksam böylece kitlenir kalirim herhalde dogumada beni bu halde götürürlerAman yarabbim
OoyyAynen aynenbakalım daha hastane masrafları ne kadar onu hiç bilmiyorum
Evet sizin daha varmis bi anne yani alsaniz yeter zatenBizim tayinimiz ciktiginda henüz 1 yasinda olicak insallah❤
Ilk kizimda Nisanda doğmuştu. Pijama takimi giymistim ben rahat ettim. Gecelik sevmiyorum ben de.Herkese merhaba kizlar?
Aklima bir sey takildi biz simdi nisan ayinda dogum yapicaz ya ben oglumu agustosta sezeryanla dogurmustum o zaman cok sicakti zaten gecelik giydim.
Simdi nisanda daha hava soguk oluyor bende cok usuyen biriyim sezeryandan sonra pijema rahat olmaz degil mi bu defa gecelikle usursem.
Daha cok var gerci ama aklima takildi
Gaviskon yada renni ic canin kesiyo bendede ilk zamnalar olmustu cokHamileliğin başından beri hiç mide bulantım falan olmamıştı gayet iyiydim ama 3 gündür akşam yemekten sonra çok fazla mide yanmam oluyor. Farklı bişeyde yemiyorum aslında. Ne yapsam iyi gelir kızlar. Resmen midemden ateş çıkıyor
Yarın eczaneden alayım. Doktora söylesem mi bilemedim yoksa kendim alıp kullanayım mı direkt.Gaviskon yada renni ic canin kesiyo bendede ilk zamnalar olmustu cok
Yudum yudum soğuk süt de iyi geliyor canım dene evde varsa birazda yastığını yüksek tut öyle yat gece.Yarın eczaneden alayım. Doktora söylesem mi bilemedim yoksa kendim alıp kullanayım mı direkt.
Yudum yudum soğuk süt de iyi geliyor canım dene evde varsa birazda yastığını yüksek tut öyle yat gece.
Tekhelikeli bir islem banada soylendi ben kabul etmedim diger islemde ucreti cok zaten bu yurt disina giden aklima gelmedi onuda istemedi ayrintili dedi baska dr.daha gittim vazgectim allah emanet olsun hepsi saglikla gelsinlerAmin canım oglumda da hidrosefali dediler amniyosentez yaptır dediler biz kabul etmedik yaptırmadık ne olursa olsun aldırmam günah dedim ve oğlum sağlıklı doğru yatırsam belki o işlemde oğlumu kaybedebilirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?