2021 Nisan Anneleri

Canım tansiyonuna da baktır düzenli yüksek tansiyon da başağrısı yapıyor.
Bakıyorum canim devamlı olarak, bazen normal bazen yüksek tabi benim normalim her zaman düşük olduğu için 12 olunca bana yüksek geliyor. Tuzu bıraktım birkaç haftadır inşallah düzene alabilirim

Tansiyon düşüklüğü de baş ağrısı yapar mı kızlar? Bende pazartesiden beri takip ediyorum tansiyonumu. Normalde de düşüktür zaten. Ama bu ara 8-5 lere düşüyor. Biraz düşük yani..
Ama ağrımda devam ediyor. Azalıp artıyor ama hep var.

Gunluk su tuketimi az ise oda bas agrisi yapar bol bol su ic gecer insallah

Senin şansından istiyorum
Çocuğun doğmadan bayağı pipisini gördük çocuk bizden utanmaz
Yoo değiştiricem.inanmadim hala
Kızlar İzmirde deprem oldu arkadaşlar vardı İzmirden geçmiş olsun inşallah birşey yoktur. Ben İstanbul'dayım biz de çok hissettik uzun sürmedi ama oradakiler baya şiddetli hissetmiş
Çok geçmiş olsun insallahhhhh kaza bela yoktur diyeceğim de izmirde eşimin dayısı polis ilçelerde yıkılan binalar car
Bornova bayrakli

Yoo değiştiricem.inanmadim hala

Çok geçmiş olsun insallahhhhh kaza bela yoktur diyeceğim de izmirde eşimin dayısı polis ilçelerde yıkılan binalar car
Bornova bayrakli
Evet canım yıkılan binalar varmış inşallah en az hasarla atlatılır can kaybı olmaz

Arkadaşlar merhaba yeni üye değilim ama bir türlü yazma fırsatı bulamadım cinsiyetini 12. Haftada öğrenen var mı acaba bizim doktorumuz görür gibi oldu ama 16 da net söylerim dedi salı günü belli olacak çok heyecanlıyım

Kızlar İzmirde deprem oldu arkadaşlar vardı İzmirden geçmiş olsun inşallah birşey yoktur. Ben İstanbul'dayım biz de çok hissettik uzun sürmedi ama oradakiler baya şiddetli hissetmiş
Baya felakette cokkkk korktum valla normalde calisiyodum eve geldim izin aldim deprem 6.8 oldu boyle bisi yasamadim hicc

Herkese çok geçmiş olsun. Ben istanbuldayım ama sahile yakın olduğumuzdan çok hissettik.. Tabiki izmir gibi değil yine de korkuttu.. Allah korusun herkesi.. Yıkılan binaları gördükçe ağlıyorum İnşallah ölen olmaz.. Rabbim yardımcıları olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…