2021 Nisan Anneleri

Merhabalar,
Henüz dahil oldum sayfaya. Hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 5 yaşında bir oğlum var. Nasip olursa bir de kızım olacak

Karın çatlaklarını önlemek için krem ve Göğüs ucu İçin krem kullanmaya başlayanınız var mı acaba? Ve varsa önerileri olan var mıdır?

Bu arada kontrollere ben ortalama 5 haftada bir gidiyorum. Malum virüs bu bile çok sık geliyor bana.

Benim doktorum 20 günde bir çağırıyordu ama riskli bir durumum vardı onun için sık görmek istedi. Şimdi rutin ayda bir olarak ayarlıyor kontrolleri. Doktordan doktora değişiyor demekki

demek ki yaşımdan dolayı beni de riskli Gebelik grubuna sokuyor ben de korkuyorum bir şey var da bana mi söylemiyor diye ama niye söylemesin değil mi varsa söyler bu sefer gidince soracağım

Canım ben bebe yağı ile kakao yapını karıştırıp sürüyorum kızımda da bu şekilde kullanmıştım hiç çatlağım olmadı şükür inşallahhh bunda da olmaz

Merhaba, hos geldiniz. Ben yaklasik 1 aydir lierac krem kullaniorum. Banydan cikmadan da bebe yagi suruyorum. Gogus ucu icin ekstra bir sey yapmiyorum.

Merhaba, hos geldiniz. Ben yaklasik 1 aydir lierac krem kullaniorum. Banydan cikmadan da bebe yagi suruyorum. Gogus ucu icin ekstra bir sey yapmiyorum.
Canım ben bebe yağı ile kakao yapını karıştırıp sürüyorum kızımda da bu şekilde kullanmıştım hiç çatlağım olmadı şükür
7 78kova E eeesssrrraaa_45
Çok teşekkürler cevaplar İçin. Ben de İlk hamileliğimde bebe yağı almıştım. Ama neredeyse hiç kullanmamıştım, hiç çatlak da olmamıştı. Ama bu kez geriliyor gibi sanki ve göğüz ucumda acıyor şimdiden lansinoh göğüs ucu kremine başlayacağım sanırım.

demek ki yaşımdan dolayı beni de riskli Gebelik grubuna sokuyor ben de korkuyorum bir şey var da bana mi söylemiyor diye ama niye söylemesin değil mi varsa söyler bu sefer gidince soracağım
Canım biz aynı doktora gidiyoruz bildiğim kadarıyla, beni de 15 güne bir çağırıyor. Sanırım orda standart çağırıyorlar. Yaşına ilgisi olduğunu sanmıyorum. Ben ordaki yoğunluktan çok yoruldum, bazen bir saat bekleyip doktoru 3 dakika görüyorsun. Doktoru da çok seviyorum ama 4.aydan sonra başka doktorla mı devam etsem diye düşünüyorum ben de.

Kusmalarınız bitti mi yoksa siz de benim gibi şanssızlardan mısınız
Benim kusmam hiç olmadı diğerlerinde çok kustum ama kaçıncı ayımdaydım hatırlamıyorum 3.aydan sonra olduğuna eminim. Ama bunda hiç kusmam da bulantım da olmadı

Kızlar bebeğinin hareketlerini ilk haftalardan beri benim gibi hisseden var mı artık daha yoğun hissetmeye başladım. Eskiden kelebek kanadı çırpması gibiydi şimdi resmen güm güm atıyor dönüyor falan ciddi ciddi hissediyorum. Var mı 7.-8.hafatdan itibaren hisseden

Hayırlı olsun peki kaç gün sürdü ağrınız oturup kalkabilmeniz kaç günde rahatladı

Hayırlı olsun peki kaç gün sürdü ağrınız oturup kalkabilmeniz kaç günde rahatladı
Bas agrisini soruyorsan 10 gun surdu cnm ama kahve icseydim ilk gun hic agrim olmayabilirdi cahillik mi diyim toyluk mu diyim bilmiodum kahve icmem gerektigini Sezeryan acisindan oturup kalkmadan ben sorun yasamadim 2.gun itibariyle rahattim cok sukur o konuda

Valla bende pit pit bisiler var ama bence bebek degil oben hissetmiorm yani

Bize doktor tarih bile vermiyor şahsi adına
Ne güzel valla keyfine bak bence
Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına al canım. Nisan’da mı doğumun?
Ben de riskli gebelik yaşıyorum. Yaş 38, kilo, tiroid ve gebelik şekeri. Doktoru 12. haftada ilk defa gördüm. Diğer randevu 20. haftada.
Çok eziyet, ne gerek var takip gerektirecek bir sorun olmadıkça. Bir sorun varsa da bilgi vermeleri gerekir.
Kızlar merhaba bizim ufaklıgında cinsiyeti belli oldu artık erkek dedi doktorumuz saglıkla hayırla gelsin Muhittin tabloya yazarsın
Gözün aydın tatlım. Hayırla, sağlıkla bebeğini al kucağına inşallah.
Kusmalarınız bitti mi yoksa siz de benim gibi şanssızlardan mısınız
Benim 17. hafta itibari ile devam ediyor. Son haftalarda hergün sabahtan akşama kötü değilim neyseki.
Ne güzel yaa ben de hissetmek istiyorum

Edirneye mi gideceksin
Hangi doktor canım bu kişi ?

Hastaneden çıktım canım ama sürekli gidiyorum enfeksiyonum hala yüksek evden antibiyotiğe devam inşallah düşer artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…