Benim doktorum 20 günde bir çağırıyordu ama riskli bir durumum vardı onun için sık görmek istedi. Şimdi rutin ayda bir olarak ayarlıyor kontrolleri. Doktordan doktora değişiyor demekkiKızlar benim doktorum sürekli 15!günde bir çağırıyor beni bu normal mi ya doktora gitmekten sıkıldım maddi kaygısı da yok adamın çok ünlü bir doktor zaten çok hastası var acaba yaşımdan dolayı mi? Siz ne kadar sürede gidiyorsunuz? Nift testi sonucumuz da güzel geldi şükür. Benim de bazı günler belim acayip ağrıyor adet olacakmışım gibi
Canım ben bebe yağı ile kakao yapını karıştırıp sürüyorum kızımda da bu şekilde kullanmıştım hiç çatlağım olmadı şükür inşallahhh bunda da olmazMerhabalar,
Henüz dahil oldum sayfaya. Hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah5 yaşında bir oğlum var. Nasip olursa bir de kızım olacak
Karın çatlaklarını önlemek için krem ve Göğüs ucu İçin krem kullanmaya başlayanınız var mı acaba? Ve varsa önerileri olan var mıdır?
Bu arada kontrollere ben ortalama 5 haftada bir gidiyorum. Malum virüs bu bile çok sık geliyor bana.
Merhaba, hos geldiniz. Ben yaklasik 1 aydir lierac krem kullaniorum. Banydan cikmadan da bebe yagi suruyorum. Gogus ucu icin ekstra bir sey yapmiyorum.Merhabalar,
Henüz dahil oldum sayfaya. Hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah5 yaşında bir oğlum var. Nasip olursa bir de kızım olacak
Karın çatlaklarını önlemek için krem ve Göğüs ucu İçin krem kullanmaya başlayanınız var mı acaba? Ve varsa önerileri olan var mıdır?
Bu arada kontrollere ben ortalama 5 haftada bir gidiyorum. Malum virüs bu bile çok sık geliyor bana.
Merhaba, hos geldiniz. Ben yaklasik 1 aydir lierac krem kullaniorum. Banydan cikmadan da bebe yagi suruyorum. Gogus ucu icin ekstra bir sey yapmiyorum.
7 78kova E eeesssrrraaa_45Canım ben bebe yağı ile kakao yapını karıştırıp sürüyorum kızımda da bu şekilde kullanmıştım hiç çatlağım olmadı şükür
Canım biz aynı doktora gidiyoruz bildiğim kadarıyla, beni de 15 güne bir çağırıyor. Sanırım orda standart çağırıyorlar. Yaşına ilgisi olduğunu sanmıyorum. Ben ordaki yoğunluktan çok yoruldum, bazen bir saat bekleyip doktoru 3 dakika görüyorsun. Doktoru da çok seviyorum ama 4.aydan sonra başka doktorla mı devam etsem diye düşünüyorum ben de.demek ki yaşımdan dolayı beni de riskli Gebelik grubuna sokuyor ben de korkuyorum bir şey var da bana mi söylemiyor diye ama niye söylemesin değil mi varsa söyler bu sefer gidince soracağım
Her aksam olmasada hafta da 1 2 oluo bulantilar her aksam oluo gunduz hic bisi yok cok rahatimKusmalarınız bitti mi yoksa siz de benim gibi şanssızlardan mısınız
Benim kusmam hiç olmadı diğerlerinde çok kustum ama kaçıncı ayımdaydım hatırlamıyorum 3.aydan sonra olduğuna eminim. Ama bunda hiç kusmam da bulantım da olmadıKusmalarınız bitti mi yoksa siz de benim gibi şanssızlardan mısınız
Hayırlı olsun peki kaç gün sürdü ağrınız oturup kalkabilmeniz kaç günde rahatladıKizlar konuya cok adepte olamadim ama normal dogum sezeyan die kendinizi suan sıkmayin bebek kendi seciyo yolunu ben 9 saat sanci cektim asla acilmadi suni de verdiler yine acilmadi son care sezeryana aldilar ve ben spinal oldm bebegimi cikarim hemen yanagima getirdiler ne dikis agrisi bildm ne ameliyat sancisi ben sadece bas agrisi cektm 10 gun dehset bi agriydi meger kahve icmem gerekmiz hemen ameliyattan sora bana solemediler tek kotu anim bas agrisiydi
Bas agrisini soruyorsan 10 gun surdu cnm ama kahve icseydim ilk gun hic agrim olmayabilirdi cahillik mi diyim toyluk mu diyim bilmiodum kahve icmem gerektiginiHayırlı olsun peki kaç gün sürdü ağrınız oturup kalkabilmeniz kaç günde rahatladı
Valla bende pit pit bisiler var ama bence bebek degil oKızlar bebeğinin hareketlerini ilk haftalardan beri benim gibi hisseden var mı artık daha yoğun hissetmeye başladım. Eskiden kelebek kanadı çırpması gibiydi şimdi resmen güm güm atıyor dönüyor falan ciddi ciddi hissediyorum. Var mı 7.-8.hafatdan itibaren hisseden
Ne güzel valla keyfine bak benceBize doktor tarih bile vermiyor şahsi adına
Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına al canım. Nisan’da mı doğumun?Merhabalar,
Ben de riskli gebelik yaşıyorum. Yaş 38, kilo, tiroid ve gebelik şekeri. Doktoru 12. haftada ilk defa gördüm. Diğer randevu 20. haftada.demek ki yaşımdan dolayı beni de riskli Gebelik grubuna sokuyor ben de korkuyorum bir şey var da bana mi söylemiyor diye ama niye söylemesin değil mi varsa söyler bu sefer gidince soracağım
Çok eziyet, ne gerek var takip gerektirecek bir sorun olmadıkça. Bir sorun varsa da bilgi vermeleri gerekir.Canım biz aynı doktora gidiyoruz bildiğim kadarıyla, beni de 15 güne bir çağırıyor. Sanırım orda standart çağırıyorlar. Yaşına ilgisi olduğunu sanmıyorum. Ben ordaki yoğunluktan çok yoruldum, bazen bir saat bekleyip doktoru 3 dakika görüyorsun. Doktoru da çok seviyorum ama 4.aydan sonra başka doktorla mı devam etsem diye düşünüyorum ben de.
Gözün aydın tatlım. Hayırla, sağlıkla bebeğini al kucağına inşallah.Kızlar merhaba bizim ufaklıgında cinsiyeti belli oldu artık erkek dedi doktorumuz saglıkla hayırla gelsinMuhittin tabloya yazarsın
Benim 17. hafta itibari ile devam ediyor. Son haftalarda hergün sabahtan akşama kötü değilim neyseki.Kusmalarınız bitti mi yoksa siz de benim gibi şanssızlardan mısınız
Ne güzel yaa ben de hissetmek istiyorumKızlar bebeğinin hareketlerini ilk haftalardan beri benim gibi hisseden var mı artık daha yoğun hissetmeye başladım. Eskiden kelebek kanadı çırpması gibiydi şimdi resmen güm güm atıyor dönüyor falan ciddi ciddi hissediyorum. Var mı 7.-8.hafatdan itibaren hisseden
Benim bitmedi canim surekli kusma ve bulantim var maalesef.Kusmalarınız bitti mi yoksa siz de benim gibi şanssızlardan mısınız
Edirneye mi gideceksinNihayet anlasmali doktorumu buldum kızlar yarına randevu ayarliycak inşallah sabahtan düşsem yollara komşu şehre gidicemgitmişken araştırma hastanesinden randevu almalimiyim sizce detaylı için çok mu erken olur
Hangi doktor canım bu kişi ?Canım biz aynı doktora gidiyoruz bildiğim kadarıyla, beni de 15 güne bir çağırıyor. Sanırım orda standart çağırıyorlar. Yaşına ilgisi olduğunu sanmıyorum. Ben ordaki yoğunluktan çok yoruldum, bazen bir saat bekleyip doktoru 3 dakika görüyorsun. Doktoru da çok seviyorum ama 4.aydan sonra başka doktorla mı devam etsem diye düşünüyorum ben de.
Hastaneden çıktım canım ama sürekli gidiyorum enfeksiyonum hala yüksek evden antibiyotiğe devam inşallah düşer artıkCanım sen iyi misin çok takip edrmiyorum merak ettim
İyotla ilgili test mi yapılıyor, eksikliği nasıl fark ediliyor
Su benim midemi bulandırıyor halrn umarım biter bir an önce bu bulantılar. Yemek yapıp yrmeyi özledim ben.
Oooo ne güzelmiş varmıymış halen
Peki canım teşekkürler ben baktım bir bilgi yok. Aile hekimleri görüyor demekki
Çook geçmiş olsun canım. Covid olanların gözünden yaş gelmezmiş diyorlar. İnşallah doğrudur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?