18.haftama girmeme 1 gün kaldı bir ben hissedemedim yaaa çok merak ediyorum o hissiPit diye vurdu bana çok net hissettim yaa çok duygulandım beennson iki gündür yemek yedikten sonra içinde sürekli bi hareket var çok hafif şekilde hissediyorum bu akşamda olunca yattım sırt üstü sağdan soldan elimde sıkıştırdım rahatsız ediyim diye elime vurdu resmen hem içerden hemn dışardan hissettim çok eminim bebek olduğuna
Benimde aynisi canim yaniyor mumkun oldugunca yapmamaya calisiyorm hafta 1bazen ayda 1kere yapiyom bisi olcak diye korkuyomMerhaba, inşallah bende nisan annelerinden olacağım bi aksilik çıkmazsa. Fakat cok afedersiniz ama ilişkide zorlaniyorum bazen bu bebeğe zarar veriyor mu acaba diye korkuyorum
Evet cnm edirneye şimdi yola çıkıcamEdirneye mi gideceksin
Hangi doktor canım bu kişi ?
İkra meyra söyledi canım benim bulunduğum yer merkeze 90km uzaklıkta eşim her zaman işten izin alamıyor. Yani gitsem şimdiye kadar çoktan gidecektim ama olmuyor işte maalesef bekleyecez mecbur sayfalardan da vazgeçtimIkra meyra bedava soyluyo instagrama sorucagina ona sor benceVirus emin ol.heryerde suan patladi benim bulundugum ilde 2 hastane var agzina kadr dolu onlemleerimizi alip mecburi giris cikis yapiyoruz bence doktor konusunu netlestirip illa merak ediosan doktora git
Benimki bebem kuzum ya hele şu sıralar iyice hissediyorumValla bende pit pit bisiler var ama bence bebek degil oben hissetmiorm yani
Ay bu erkeklerin böyle davranmalarina sinir oluyorum valla hicbir sorunu olmadan yatip naz yapan ve kocalari etrafinda fir dönenler var etrafimda hamile olmamalarina ragmen. Azicik destek olup anlasalar bu dönemi gecirene kadar..Kizlar dun sobayi kurduk biraz is yaptik aksam bi bel agrisi ve kasik agrisi basladi ki sormayin yuruyemedim bide sinirlerim bozuktu gece yattim cocuk taa eski dikis yerimin orda tepiniyor simdi yine ayni yerde baya agrim var esim ise naz yapiyorsn yeter artik bana suram agriyo diye gelme dedi cok sinirlerim bozuk
Ay bu erkeklerin böyle davranmalarina sinir oluyorum valla hicbir sorunu olmadan yatip naz yapan ve kocalari etrafinda fir dönenler var etrafimda hamile olmamalarina ragmen. Azicik destek olup anlasalar bu dönemi gecirene kadar..
Aret kamar mi???Canım biz aynı doktora gidiyoruz bildiğim kadarıyla, beni de 15 güne bir çağırıyor. Sanırım orda standart çağırıyorlar. Yaşına ilgisi olduğunu sanmıyorum. Ben ordaki yoğunluktan çok yoruldum, bazen bir saat bekleyip doktoru 3 dakika görüyorsun. Doktoru da çok seviyorum ama 4.aydan sonra başka doktorla mı devam etsem diye düşünüyorum ben de.
Ayyy şükür benim bitti darısı başına canım benim kardeşim de dokuz ay kustu nerdeyse seninki geçer inşallahKusmalarınız bitti mi yoksa siz de benim gibi şanssızlardan mısınız
Bize doktor yasakladı ilişkiyi kaç aydırMerhaba, inşallah bende nisan annelerinden olacağım bi aksilik çıkmazsa. Fakat cok afedersiniz ama ilişkide zorlaniyorum bazen bu bebeğe zarar veriyor mu acaba diye korkuyorum
Canım tansiyonuna da baktır düzenli yüksek tansiyon da başağrısı yapıyor.Hayırlı günler hayırlı cumalar kızlarbenim baş ağrım azalmakla birlikte geçmedi ama dayanılacak derecede çok şükür. Aktardan bir krem aldım onunla masaj yapıyorum alnıma faydasini gördüm en azından parol almak zorunda kalmıyorum ona seviniyorum
Birkaç gündür de bebeğimi daha belirgin hissediyorum çok şükür en azından moralimi düzeltiyorakşamdan beri sesi çıkmıyor ama olsun
EvetAret kamar mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?