2021 Nisan Anneleri

18.haftama girmeme 1 gün kaldı bir ben hissedemedim yaaa çok merak ediyorum o hissi

Merhaba, inşallah bende nisan annelerinden olacağım bi aksilik çıkmazsa. Fakat cok afedersiniz ama ilişkide zorlaniyorum bazen bu bebeğe zarar veriyor mu acaba diye korkuyorum

Merhaba, inşallah bende nisan annelerinden olacağım bi aksilik çıkmazsa. Fakat cok afedersiniz ama ilişkide zorlaniyorum bazen bu bebeğe zarar veriyor mu acaba diye korkuyorum
Benimde aynisi canim yaniyor mumkun oldugunca yapmamaya calisiyorm hafta 1bazen ayda 1kere yapiyom bisi olcak diye korkuyom

İkra meyra söyledi canım benim bulunduğum yer merkeze 90km uzaklıkta eşim her zaman işten izin alamıyor. Yani gitsem şimdiye kadar çoktan gidecektim ama olmuyor işte maalesef bekleyecez mecbur sayfalardan da vazgeçtim

Kizlar dun sobayi kurduk biraz is yaptik aksam bi bel agrisi ve kasik agrisi basladi ki sormayin yuruyemedim bide sinirlerim bozuktu gece yattim cocuk taa eski dikis yerimin orda tepiniyor simdi yine ayni yerde baya agrim var esim ise naz yapiyorsn yeter artik bana suram agriyo diye gelme dedi cok sinirlerim bozuk

Ay bu erkeklerin böyle davranmalarina sinir oluyorum valla hicbir sorunu olmadan yatip naz yapan ve kocalari etrafinda fir dönenler var etrafimda hamile olmamalarina ragmen. Azicik destek olup anlasalar bu dönemi gecirene kadar..

Ay bu erkeklerin böyle davranmalarina sinir oluyorum valla hicbir sorunu olmadan yatip naz yapan ve kocalari etrafinda fir dönenler var etrafimda hamile olmamalarina ragmen. Azicik destek olup anlasalar bu dönemi gecirene kadar..

Bana denk gelmedi canim o bazen asiri ilgili oluyor bazen de cok acimasiz..belim agriyor dememden nefret ediyor onu anladim ama karnim sistikce bel agrim siddetleniyor genelde sirt ustu yatinca sagima soluma donemiyorm napim yani yalan degil ki keske onlar da hamile olup dogum yapsalar o zaman anlarlardi bir cani buyutmenin ne kadar zahmetli oldugunu

Aret kamar mi???

Kusmalarınız bitti mi yoksa siz de benim gibi şanssızlardan mısınız
Ayyy şükür benim bitti darısı başına canım benim kardeşim de dokuz ay kustu nerdeyse seninki geçer inşallah

Bize doktor yasakladı ilişkiyi kaç aydır

Hayırlı günler hayırlı cumalar kızlar benim baş ağrım azalmakla birlikte geçmedi ama dayanılacak derecede çok şükür. Aktardan bir krem aldım onunla masaj yapıyorum alnıma faydasini gördüm en azından parol almak zorunda kalmıyorum ona seviniyorum
Birkaç gündür de bebeğimi daha belirgin hissediyorum çok şükür en azından moralimi düzeltiyor akşamdan beri sesi çıkmıyor ama olsun

Canım tansiyonuna da baktır düzenli yüksek tansiyon da başağrısı yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…