Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsunBaya felakette cokkkk korktum valla normalde calisiyodum eve geldim izin aldim deprem 6.8 oldu boyle bisi yasamadim hicc![]()
Çok geçmiş olsun canım İzmirli tüm arkadaşlara geçmiş olsunBaya felakette cokkkk korktum valla normalde calisiyodum eve geldim izin aldim deprem 6.8 oldu boyle bisi yasamadim hicc![]()
Orada okudum çok severim, gitmişken Aydında ciğerde yeseydinEvet cnm edirneye şimdi yola çıkıcam![]()
Benim doktorumunda valikonagi caddesinde muayenesi, Hakan Çoker gözüm kapalı tavsiye ederim, hiç beklemezsiniz randevu saatleri konusunda genellikle titizler. Kızımda ilk 3 ay memorialda bir profesöre gidiyordum saatlerce beklediğim oluyordu en sonunda bunalıp Hakan beyi buldum iyi ki, şimdi tereddütsüz ikincisi için yine kendisiyle devam ediyorum.
Gözün aydınKızlar belli oldu cinsiyet sonunda oğlum oluyor
Öldü o boğularakBir kiz adres paylaşmış enkaz altındaymış şarjı bitecekmiş, su borusu patlamış bulunduğu bölgeye su doluyormuş, ay nasil ağladım. Çok çok kötü zor bir durum, gölcük depremi yaşamış biri olarak, çok zor bir şey deprem yasamak, Rabbim beterinden korusun, geçmiş olsun Izmirli arkadaşlarım![]()
Pardon boğularak ölen deniz taştı yaşlı bir teyze boğulmuş biz o sandıkÖldü o boğularak![]()
Ikinci mesajini okuyana kadar o saniyelrrde yutkunamadım, inşallah kurtulur. Kâbus gibi günler yaşıyoruz ülke olarakÖldü o boğularak![]()
Evet ya başka güne vermiyorlarRandevun da salı günleri mi?![]()
Kiiz yine miKızlar müsterih olun size bisi diyeceğim ban geliyor az kaldi![]()
gitmeden benm listeyi değiştir alınacak cocugumBİzim bebişler uslu olacak galiba benimkide haftada bir kez oynadı sadece18.haftama girmeme 1 gün kaldı bir ben hissedemedim yaaa çok merak ediyorum o hissi![]()