• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Doktorum beni 19+2 de kontrole çağırdı. O kontrolde detaylı ultrasonun detaylarını söyleyecekmiş. Randevuyu da o ayarlayacak herhalde ben şu an öyle bekliyorum umarım o ayarlar da ortalarda kalmam😕
Senin dr acaba renkli bakiyo mu belki kendi yapiyodur o_O o zaman ortada kalmazsin
7yil once 2ay onceden zorla sira almistim uni hastanesinden..tasindik simdiki ilcede devlette yok gibi ondan kafam karisik🤔🤔

Günaydın kızlar :KK68: ben dün gittim randevu almayi unuttum ya:KK17:ordakide bisey demedi arabaya bindim yolu yarıladım aklıma geldi :KK51:bebemi görünce herşeyi unuttum :KK70:

Senin dr acaba renkli bakiyo mu belki kendi yapiyodur o_O o zaman ortada kalmazsin
7yil once 2ay onceden zorla sira almistim uni hastanesinden..tasindik simdiki ilcede devlette yok gibi ondan kafam karisik🤔🤔
Doktorum ya tıp fakültesine ya da laboratuvara yönlendiriyorum dedi randevuyu da o ayarlayacak diye düşünüyorum yani inşallah 😕

Bebeğin hareketlerini hiç hissetmeyen ben mi varım😭 ben hiçbir şey hissetmiyorum ya karnım da hala varla yok arası. Yarın 17. Hafta bitiyor artık hamile görünmek hissetmek istiyorum 🥺

Ben bebeği çok net hissediyordum üç dört gundur.ama iki gündür hareketleri durdu gibi hicbisey hissetmiyorum normal midir acaba bu

Gunaydin kizlar ❤bende tuylenme yok gobegimden asagi kizimda cizgi olmustu kahverengi bunda henuz olmadi.Birde tetonoz asisina giden oldumu aramizda 16+0 dolunca gel dediler bana var daha gitmeme doktorda aşini ol dedi o gun rutin kan tahlili yapackmis aile hekimligi ve onlarin verecegi ekstra d vit ve baska bisi verirseler kullan dedi
Aile hekimliği bana tatanoz aşısı için 20. Haftada gel dediler

Gunaydin kizlar ❤bende tuylenme yok gobegimden asagi kizimda cizgi olmustu kahverengi bunda henuz olmadi.Birde tetonoz asisina giden oldumu aramizda 16+0 dolunca gel dediler bana var daha gitmeme doktorda aşini ol dedi o gun rutin kan tahlili yapackmis aile hekimligi ve onlarin verecegi ekstra d vit ve baska bisi verirseler kullan dedi
Ben gittim canım pazartesi aşı oldum

Benim de en son 20.30'daydı,gidinceye kadar tedirgin gittim yanlışlık mı oldu acaba kapı duvar mıdır hastane diye 😂ben de 13.haftamdayım,vitaminler aynı seninle, şimdi proluton coraspin ve oksapar kaldı. Onu 08.den 06.ya düşürdü çok şükür 🙏 benim tamamlayıcı sigortam var, medikal parktan Emrah kızıldağ 'a gittim bir kez, onu da çok sevdim. Ama Aret hoca da hep ileriye dönük konuşuyor, ben gidicem demeye çekiniyorum😂 tabi her kuruşuna değer o ayrı ama tüp bebek çok maliyetli, doğum ücreti ne kadar bilmiyorum burda sormadım hiç, diğer tarafta sigorta karşılayacak muayene ve doğumu. Bilemiyorum 🤷‍♀️
Aaaa gerçekten mi şuan Emrah hocadan çıktım 😊😊😊 bende bahçecide tüp bebek ile hamile kaldım sonra Emrah hocaya devam ettim ve kendisinden inanılmaz memnunum 😊😊

Günaydın anneler, bugün 17. Haftadan merhaba ve randevum vardı doktor kilo vermişsin yemene dikkat etmiyor musun dye biraz söylendi dedim covid atlattım hee tamam dedi😁 ama kwndini zorlamışsın bebek iki büklüm duruyor dedi önce tera dönmüş baş aşağı sonra kafasını sokmuş araya 190 gr olmuş gayet uyumlu hatasıyla dedi 3 lü tarama önerdi ama düşünmüyorum ayrıntılı yaptırıcam nasipse. Ve bugün den bir kare iki büklüm oğluşum 😁🤗

Eklentiler

• IMG_20201031_114444.webp
    IMG_20201031_114444.webp
    65 KB · Görüntüleme: 68
Bana yasaklanmadı, ve açıkçası pozisyon olarak vs pek dikkat ettiğimiz de söylenemez :/
Canım ilk gebeliğinse ondan da olabilir. Bir de erkek bebekler daha erken oynuyor sanki. Kızlar daha geç. Benim diğer gebeliğin erkekti bu haftalarda gümbür gümbür oynardı 😅
İlk gebeliğim canım erkek benim de dört gözle bekliyorum bakalım 1 hafta sonra hissederim heralde 😊😊

Arkadaşlar sağlık ocağı aşı için beni iki gün sonraya çağırmıştı ama doktorum 20. Haftadan önce asla vurulma dedi ertelettim ,sizlerde doktorunuza muhakkak danışın

Arkadaşlar sağlık ocağı aşı için beni iki gün sonraya çağırmıştı ama doktorum 20. Haftadan önce asla vurulma dedi ertelettim ,sizlerde doktorunuza muhakkak danışın
Peki 20.haftadan önce vurulmama sebebi neymiş

Aaaa gerçekten mi şuan Emrah hocadan çıktım 😊😊😊 bende bahçecide tüp bebek ile hamile kaldım sonra Emrah hocaya devam ettim ve kendisinden inanılmaz memnunum 😊😊
Aaaa dünya ne kadar küçük 😊Senin memnun olmana çok sevindim, demek ki doğru yoldayım 😁ben daha bir kez gittim, numarasını falan da verdi hemen çok ilgili bir doktor sağolsun😊

Back
X