Maşallah diyim sana o zman bol adetli hatunBen nezaman yumurtluyorum ah bilsemayda 2 kez adet oluyorum adetim zaten 10 gün sürüyor atıyorum ayın 1inden 10u adet hoop ayın sony yine adet
Ikincocugumda da ilk adetim normal oldum2.gecti
Hayırlısı inşallah hakkındaHamile kaldigim ay erken yumurtladim. Ins erkke olur hayrlisoyla tb
Valla bende veremiyorum yaYa aslında neyi neye göre yaptıkları da belli değil. Bizim şirkette 1. katta birisinde çıktı diğerlerini de teste gönderdik. Semptomlar yoksa maskeniz ile çalışmaya devam edin diyerek test yapmadılar. Arkadaşımın kayınvalidesi uçakla yolculuk yaptı aynı uçakta pozitif olan birisi çıkmış 4 yönündeki yolcuyu karantinaya soktular. Anlam veremiyorum doğrusu.
Evet benim ilki kiz bu ikinci bakalim nolcakHayırlısı inşallah hakkındaseninde kizin mi var
Allah korusun hepimizi vallaNe güzel sizin kızlar ben de safak sayıyorum 24. Haftaya koy okulu benim her gün okula gidiyoruz virüs sayısida arttı bulunduğumuz ilçede. Sobalar da yanmaya başladı.
Canım bizde 65 yaş üstü öğretmenler idari izinli ama ek derslerini alıyorlar bence biz de alırız sonuçta görevli gittiğimiz bir yerde de idari izinli sayılıyoruz ve ek dersimizi alıyoruz 24. Hafta dolmalı diye biliyorumAynen canım iyi oldu dönem ortası ben de öğretmenim şu an 16+3 üm ama 17.hafta diye geçiyor 23+0 da 24.hafta mı olacak çözemedim bi orayı. Ayrıca idari izinli olunca ek ders alabiliyor muyuz acaba seneye de ücretsiz izine çıkacağımda biraz zorlayacak gibi maaşlarda malum kuş kadar
Hadi hayırlısı gönlünden gecen sağlıkla gelir inşallahEvet benim ilki kiz bu ikinci bakalim nolcak
Bende meraktan catlicam kizim erkek oldu mu acabaBenimki cinsiyeti değişti mi acaba
Cogu devlet oyle ya malesef adam yerine bile koymuyolarValla bende devlete gittim bu sefer üçlü tarama yaptırmak için ama ne doğru düzgün muayene ediyor ne güler yüz . Çocuğum kaç haftalık gelişimi nasıl hicbirsey söylemedi cinsiyetini sordum üstün körü baktı göremiyorum dedi sadece iyi mi iyi o kadar.
Değişmiş olabilir benceBenimki cinsiyeti değişti mi acaba
Ilk ogluma hamileyken bir kere bile bulantim olmadi, cok rahat gecirdim. Bu gebeligimde cok bulanti ve kusma oldu. Herkes kiz geliyor dedi. Ama bu da erkekInsallah canim farkliysa belki cinsiyette farkli olabilir. Benim kizimdada 10 haftamda falan baslamisti 1 2 hafta surdu bunda 5. Haftamda basladi daha haln bile buantim oluyo
Yaaa hiç deme. Tamam onların da işi zor 30 bin nüfuslu ilçede tek doktor kadın doğum surekli tıklım tıklım. Ama bu bizi ilgilendirmez ki .. ikidir gidiyorum il merkezine gidemedigim için ikisinde de tövbe ettiriyorlarCogu devlet oyle ya malesef adam yerine bile koymuyolar
Takvimimi paylaşmıştım hanfendi lütfen çok ayipDeğişmiş olabilir bencene zman gitcen
Tabi oda dogru herkeze gore farkli oluyo nasip kismetIlk ogluma hamileyken bir kere bile bulantim olmadi, cok rahat gecirdim. Bu gebeligimde cok bulanti ve kusma oldu. Herkes kiz geliyor dedi. Ama bu da erkekHic belli olmuyor, her hamilelik farkli demek..
Istanbulda bile okadar devlet hastanesi var ve cogunlulla kadindogum doktorlarida cok bende dogru duzgun ilgilenen bi doktor gormedim. Napicaz iste rutin testlerimi yaptiriyorum sonra kendi doktoruma gosteriyorum ozelde cok pahali testlerYaaa hiç deme. Tamam onların da işi zor 30 bin nüfuslu ilçede tek doktor kadın doğum surekli tıklım tıklım. Ama bu bizi ilgilendirmez ki .. ikidir gidiyorum il merkezine gidemedigim için ikisinde de tövbe ettiriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?