2021 Nisan Anneleri

Ben nezaman yumurtluyorum ah bilsem ayda 2 kez adet oluyorum adetim zaten 10 gün sürüyor atıyorum ayın 1inden 10u adet hoop ayın sony yine adet

Ikincocugumda da ilk adetim normal oldum2.gecti
Maşallah diyim sana o zman bol adetli hatun başkada bi bildiğim yok inanki nasıl oldu bende anlamadim

Valla bende veremiyorum ya

Ne güzel sizin kızlar ben de safak sayıyorum 24. Haftaya koy okulu benim her gün okula gidiyoruz virüs sayısida arttı bulunduğumuz ilçede. Sobalar da yanmaya başladı.
Allah korusun hepimizi valla

Canım bizde 65 yaş üstü öğretmenler idari izinli ama ek derslerini alıyorlar bence biz de alırız sonuçta görevli gittiğimiz bir yerde de idari izinli sayılıyoruz ve ek dersimizi alıyoruz 24. Hafta dolmalı diye biliyorum

Ben lohusa tacimi kendi elcigezlerimle yaptmmmmHergun kendime bi is cikariyrm vakit gecsin die simdi aynisini kizimada yapicam buna uygun bi lohusa gecelik +pijama takimi bulurum heralde

Eklentiler

• 20201102_191149.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 53
  • 20201102_191145.webp
    18 KB · Görüntüleme: 51
Valla bende devlete gittim bu sefer üçlü tarama yaptırmak için ama ne doğru düzgün muayene ediyor ne güler yüz . Çocuğum kaç haftalık gelişimi nasıl hicbirsey söylemedi cinsiyetini sordum üstün körü baktı göremiyorum dedi sadece iyi mi iyi o kadar.

Cogu devlet oyle ya malesef adam yerine bile koymuyolar

Insallah canim farkliysa belki cinsiyette farkli olabilir. Benim kizimdada 10 haftamda falan baslamisti 1 2 hafta surdu bunda 5. Haftamda basladi daha haln bile buantim oluyo
Ilk ogluma hamileyken bir kere bile bulantim olmadi, cok rahat gecirdim. Bu gebeligimde cok bulanti ve kusma oldu. Herkes kiz geliyor dedi. Ama bu da erkek Hic belli olmuyor, her hamilelik farkli demek..

Istanbulda bile okadar devlet hastanesi var ve cogunlulla kadindogum doktorlarida cok bende dogru duzgun ilgilenen bi doktor gormedim. Napicaz iste rutin testlerimi yaptiriyorum sonra kendi doktoruma gosteriyorum ozelde cok pahali testler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…