Kacirmisim herhalde afedersinTakvimimi paylaşmıştım hanfendi lütfen çok ayip
Estafurullah canim şaka.yaptim 6si tip hast gidicem.7si ozelKacirmisim herhalde afedersin
Kiz çocuk genelde çok aşağıda olur diyorlar ama.benim kızım bukadar aşağıda değildi bilemedim hhep kasikta 12sinde gititgimse doktor çok pantolonunu artırmamıştı göbek hemen altındaydı ama hissettiğim hep asagidaKızlar ya sizde bebek tam olarak nerede . Benim baya kasıklarımda hatta vajina kemiğine yakin yerde. Doktora sordum büyüdükçe yukarı çıkar dedi çok aşağıda sanki . Adamın ağzından laf alamadım da
Kız bu balonu patlatma olayında sizin cinsiyeti bilmemeniz gerekmiyo muEki Görüntüle 2714625 kizlarrrr bende yine gittim bugun... erkek oldugu kesinlesdi ama yuzde 90 dio halapazartesi balon patlatacaz dr da ondan hala 100 de 100 demio
Valla benim baya asagidaydi bana anormal geldi hatta sordum o yüzden ama kem küm etti. Hatta şöyle oldu hemşirenin ayarladığı yerden göremeyince çamaşırını tutar mısın dedi biraz daha aşağıya indirdi cihazı . Büyüdükçe yukarı çıkar dedi ama göbek hizasında falan olmalı bu haftada öyle biliyorum. Emin olamıyorumEstafurullah canim şaka.yaptim 6si tip hast gidicem.7si ozel
Kiz çocuk genelde çok aşağıda olur diyorlar ama.benim kızım bukadar aşağıda değildi bilemedim hhep kasikta 12sinde gititgimse doktor çok pantolonunu artırmamıştı göbek hemen altındaydı ama hissettiğim hep asagida
Biliyorum cnm saka yaptığını bende devam ettirdim işteEstafurullah canim şaka.yaptim 6si tip hast gidicem.7si ozel
Kiz çocuk genelde çok aşağıda olur diyorlar ama.benim kızım bukadar aşağıda değildi bilemedim hhep kasikta 12sinde gititgimse doktor çok pantolonunu artırmamıştı göbek hemen altındaydı ama hissettiğim hep asagida
Benm göbek deliğine yakın yerde sanırım usgyi aşağıdan koyuyo ama yukarıya dogru bakıyo sanki yada bilmiom pek dikkat etmedim sanırmKızlar ya sizde bebek tam olarak nerede . Benim baya kasıklarımda hatta vajina kemiğine yakin yerde. Doktora sordum büyüdükçe yukarı çıkar dedi çok aşağıda sanki . Adamın ağzından laf alamadım da
Bütün uygulamalarda videolarda bu haftalarda göbek deliğine yakın olmalı diye izledim . Ama ben hareketlerini de kasıkta hissediyorum. Hatta zayıf biriyim sırt üstü yatinca bebek tam kasıkta sağ tarafimda şişliği belli oluyor yani. Neyse bakalım kendi doktoruma gidene kadar merakta kalıcak demektir buBenm göbek deliğine yakın yerde sanırım usgyi aşağıdan koyuyo ama yukarıya dogru bakıyo sanki yada bilmiom pek dikkat etmedim sanırmhareketleri göbek deliğinin az altında oluyo ama
Ayyyy ellerine sağlık ne güzel olmuş benim hiç böyle yeteneklerim yokBen lohusa tacimi kendi elcigezlerimle yaptmmmmHergun kendime bi is cikariyrm vakit gecsin die simdi aynisini kizimada yapicam buna uygun bi lohusa gecelik +pijama takimi bulurum heralde
Tesekkur ederim cnmAyyyy ellerine sağlık ne güzel olmuş benim hiç böyle yeteneklerim yok
Maşallah ne güzel olmuş. Hayranım böyle marifetli hatunlaraBen lohusa tacimi kendi elcigezlerimle yaptmmmmHergun kendime bi is cikariyrm vakit gecsin die simdi aynisini kizimada yapicam buna uygun bi lohusa gecelik +pijama takimi bulurum heralde
InşallahBende çıkan tüyleri aldıriyorum ne yalan söyleyeyim artık ölmez kalmaz isek sütü kestikten sonra lazer paklar anca
Allah yardımcın olsun. Köyde öğretmen olmak kadar zor bir şey yok. 24. Hafta izni sizin için iyi olacak. Doğuda kar yağdığında köy okulları ile bağlantı kesiliyor, gidip gelmek zorlaşıyor çünkü. Emeklerinizin karşılığını mislisiyle alın inşaallah
Ayy Rabb'im takmayi nasip etsin çok güzel bnde çok istiyorum böyle şeyler yapmayi ama yapamıyorum çok çabuk sıkılırımBendee minnoşuma şapka yaptımmankenimde benim çocukluk bebeğim
Tesekkur ederim cnmkiz silikon ve boncuk aldimi gerisi gelio Daha farkli yapicakdm ama mazeme bulmak zor istanbul emin onunde olsam ne hayallerim var
Maşaallah Rabbim takmayı, taktırmayı nasib etsinBendee minnoşuma şapka yaptımmankenimde benim çocukluk bebeğim
Tesekkur ederim canimMaşallah ne güzel olmuş. Hayranım böyle marifetli hatunlara
Cok guzelll olmus bende battaniyw disinda hic orguden anlamamBendee minnoşuma şapka yaptımmankenimde benim çocukluk bebeğim
Istanbulda tek ozledigim yer diyebilirim emin onu hersey elinin altindaMaşaallah Rabbim takmayı, taktırmayı nasib etsinhamaratsiniz gerçekten. Benim elimden gelmez mesala böyle şeyler
Eminönünde neler neler var ama korona yüzünden 1 senedir adım atamıyoruz yaaa
Ben sabahları ac karnına 1 tane alıyorum yoksa her kokuda cikaririmEvet bende kullandim sonucta gece 2 tane iciyordum suan tedirgin oldum.
Bir aciklamada yapmadi sadece kullanma dedi.
Evet calisirken cok zor gercekten odam koridorun bir ucunda lavabo diger ucunda ben elim agzimda kosmaktan utaniyorum cok zor bazen evde yetisemiyorun lavaboya o durumdayim is yerinde geliyor dedigim an kosturuyorum.
Bitmeyecek mi diyorum sonuna kadar boyle devam edecek sanirim.
Aminnnn inşallahMaşaallah Rabbim takmayı, taktırmayı nasib etsinhamaratsiniz gerçekten. Benim elimden gelmez mesala böyle şeyler
Eminönünde neler neler var ama korona yüzünden 1 senedir adım atamıyoruz yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?