2021 Nisan Anneleri

Kızlar ya sizde bebek tam olarak nerede . Benim baya kasıklarımda hatta vajina kemiğine yakin yerde. Doktora sordum büyüdükçe yukarı çıkar dedi çok aşağıda sanki . Adamın ağzından laf alamadım da

Kacirmisim herhalde afedersin
Estafurullah canim şaka.yaptim 6si tip hast gidicem.7si ozel
Kiz çocuk genelde çok aşağıda olur diyorlar ama.benim kızım bukadar aşağıda değildi bilemedim hhep kasikta 12sinde gititgimse doktor çok pantolonunu artırmamıştı göbek hemen altındaydı ama hissettiğim hep asagida

Valla benim baya asagidaydi bana anormal geldi hatta sordum o yüzden ama kem küm etti. Hatta şöyle oldu hemşirenin ayarladığı yerden göremeyince çamaşırını tutar mısın dedi biraz daha aşağıya indirdi cihazı . Büyüdükçe yukarı çıkar dedi ama göbek hizasında falan olmalı bu haftada öyle biliyorum. Emin olamıyorum

Biliyorum cnm saka yaptığını bende devam ettirdim işte az kalmış hadi bi surprizde sen patlat

Benm göbek deliğine yakın yerde sanırım usgyi aşağıdan koyuyo ama yukarıya dogru bakıyo sanki yada bilmiom pek dikkat etmedim sanırmhareketleri göbek deliğinin az altında oluyo ama

Benm göbek deliğine yakın yerde sanırım usgyi aşağıdan koyuyo ama yukarıya dogru bakıyo sanki yada bilmiom pek dikkat etmedim sanırmhareketleri göbek deliğinin az altında oluyo ama
Bütün uygulamalarda videolarda bu haftalarda göbek deliğine yakın olmalı diye izledim . Ama ben hareketlerini de kasıkta hissediyorum. Hatta zayıf biriyim sırt üstü yatinca bebek tam kasıkta sağ tarafimda şişliği belli oluyor yani. Neyse bakalım kendi doktoruma gidene kadar merakta kalıcak demektir bu

Ben lohusa tacimi kendi elcigezlerimle yaptmmmmHergun kendime bi is cikariyrm vakit gecsin die simdi aynisini kizimada yapicam buna uygun bi lohusa gecelik +pijama takimi bulurum heralde
Ayyyy ellerine sağlık ne güzel olmuş benim hiç böyle yeteneklerim yok

Ben lohusa tacimi kendi elcigezlerimle yaptmmmmHergun kendime bi is cikariyrm vakit gecsin die simdi aynisini kizimada yapicam buna uygun bi lohusa gecelik +pijama takimi bulurum heralde
Maşallah ne güzel olmuş. Hayranım böyle marifetli hatunlara

Inşallah

Tesekkur ederim cnm kiz silikon ve boncuk aldimi gerisi gelio Daha farkli yapicakdm ama mazeme bulmak zor istanbul emin onunde olsam ne hayallerim var

Bendee minnoşuma şapka yaptım mankenimde benim çocukluk bebeğim
Maşaallah Rabbim takmayı, taktırmayı nasib etsin hamaratsiniz gerçekten. Benim elimden gelmez mesala böyle şeyler
Eminönünde neler neler var ama korona yüzünden 1 senedir adım atamıyoruz yaaa

Maşallah ne güzel olmuş. Hayranım böyle marifetli hatunlara
Tesekkur ederim canim Hersey pahalandikca kendimiz yapalim die cabaliyorz daha guzelleri sizin olsn insallah❤
Bendee minnoşuma şapka yaptım mankenimde benim çocukluk bebeğim
Cok guzelll olmus bende battaniyw disinda hic orguden anlamam
Maşaallah Rabbim takmayı, taktırmayı nasib etsin hamaratsiniz gerçekten. Benim elimden gelmez mesala böyle şeyler
Istanbulda tek ozledigim yer diyebilirim emin onu hersey elinin altinda

3.5 kilo almışım bebek büyüyor diyorlar la kilo almayanların bebeği büyümüyor mu offf yine ayı gibi olcam

Ben sabahları ac karnına 1 tane alıyorum yoksa her kokuda cikaririm

Aminnnn inşallah Gördüğüm modeli direk bende yapamam bunu youtubeden sıra sıra anlatımlı tarifle yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…