Hayalimi yasayan biri dahaGunaydin bacilar bende kilo almak isteyenlerdenim ama hayatim boyu doktor kapialrindan kovulup kilo alamadmkizimda 16 kilo aldm dogumdan 1 ay sora hic biri yoktu bundada hala 48.5 kiloyum henuz almamisim gunde 2 ogun yiyorm fazla yiyorm acikmiorm oyuzden 2 ogun arasida bir fincan turk kahvesi cukulta ve meyve yada kuru yemis olarak gecior
Evet 1 kiloyu bunlar tamamlıyomusAldığınız her kilo kilo değil ki arkadaşlar, bunun plesentası var suyu var var da var :)
Ben babama cekmsimHayalimi yasayan biri dahakeşke herşeyi gönlümce yesem de almasam
Masallah kiz sen nasil hissediosun bukadr karnim belime yapisacak halâ hissetmiorm ben hic bisiDünden beri bebe çıldırdı sürekli oynuyor ama çok afedersiniz işgalinde ama demin kardeşim naprosyn diye kızım sevdi bayağı sarstı tokatladı tekme atti ittirdi
Ahahaha o bende de var bugün çıldırmış gbi sanki sabah uyandırdı beni kalk diyo resmenDünden beri bebe çıldırdı sürekli oynuyor ama çok afedersiniz işgalinde ama demin kardeşim naprosyn diye kızım sevdi bayağı sarstı tokatladı tekme atti ittirdi
Canımız sağolsunAynen bende öyle aman napalm sonucunda 15i geçmezsek başarı bence
170 64 kgmim kiz benimde öyle kilom yok hep 56 57 yedim son 1 yıldır 60 dim ondan yaniMasallah kiz sen nasil hissediosun bukadr karnim belime yapisacak halâ hissetmiorm ben hic bisi
Bebe ekran elinde cikcakAhahaha o bende de var bugün çıldırmış gbi sanki sabah uyandırdı beni kalk diyo resmenilacım bitmiş gidem de yazdıram bari bayılıyom boyle farklı zamanlarda bitmelerine cocukumu goruyom manayla ahahahhaha
Sen = benGunaydin bacilar bende kilo almak isteyenlerdenim ama hayatim boyu doktor kapialrindan kovulup kilo alamadmkizimda 16 kilo aldm dogumdan 1 ay sora hic biri yoktu bundada hala 48.5 kiloyum henuz almamisim gunde 2 ogun yiyorm fazla yiyorm acikmiorm oyuzden 2 ogun arasida bir fincan turk kahvesi cukulta ve meyve yada kuru yemis olarak gecior
Poz vermeyi öğreniyo işte fena mi170 64 kgmim kiz benimde öyle kilom yok hep 56 57 yedim son 1 yıldır 60 dim ondan yani
Bebe ekran elinde cikcak
Benim boy 1.58170 64 kgmim kiz benimde öyle kilom yok hep 56 57 yedim son 1 yıldır 60 dim ondan yani
Bebe ekran elinde cikcak
Her gören öyle diyor biliyor musun erkekmiPoz vermeyi öğreniyo işte fena migörüşünü yerim ne güzel cıkmış yaa sivri sivri aynı erkek göbüşü
Sağol canım psikolojim duzeldi dur gidip yemek yiyemBenim boy 1.58masallah senin boyda guzelmis
Hahaha 55 mi hiç hatırlamıyorum o kilolarda oldugum zamanları haha ,70 den aşağısını hiç görmedimNeden hevesimi kiriyorsun ki bacım hayatı boyunca 55 i geçememiş birisiyim lütfen onlar kilo kilo
Benm 5 oldu sus sus
Bende 3kilo almisimGunaydin bacilar bende kilo almak isteyenlerdenim ama hayatim boyu doktor kapialrindan kovulup kilo alamadmkizimda 16 kilo aldm dogumdan 1 ay sora hic biri yoktu bundada hala 48.5 kiloyum henuz almamisim gunde 2 ogun yiyorm fazla yiyorm acikmiorm oyuzden 2 ogun arasida bir fincan turk kahvesi cukulta ve meyve yada kuru yemis olarak gecior
belirtilerin neydi ilk bebiş mi16+4 deyim 16+6 çıktı iki gün büyük öıkıyor hep çok şükür yolunda her şey kız dedi doktor değişmez di mi yaBelirtlerin hepsi erkekti demek ki hurafe bunlar emin oldum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?