2021 Nisan Anneleri

Hayalimi yasayan biri daha keşke herşeyi gönlümce yesem de almasam

Hayalimi yasayan biri daha keşke herşeyi gönlümce yesem de almasam
Ben babama cekmsimAnnem ve ablam masallah kilolariyla savasirlar dikkat ederler babamda bende hep ayniyiz ama hamilelikden sonra bebek zaten o kiloyu verdiyorUykusuzluk pesinde kosma filam derken kilo kalmaz

Dünden beri bebe çıldırdı sürekli oynuyor ama çok afedersiniz işgalinde ama demin kardeşim naprosyn diye kızım sevdi bayağı sarstı tokatladı tekme atti ittirdi
Masallah kiz sen nasil hissediosun bukadr karnim belime yapisacak halâ hissetmiorm ben hic bisi

Dünden beri bebe çıldırdı sürekli oynuyor ama çok afedersiniz işgalinde ama demin kardeşim naprosyn diye kızım sevdi bayağı sarstı tokatladı tekme atti ittirdi
Ahahaha o bende de var bugün çıldırmış gbi sanki sabah uyandırdı beni kalk diyo resmen ilacım bitmiş gidem de yazdıram baribayılıyom boyle farklı zamanlarda bitmelerine cocukumu goruyom manayla ahahahhaha

Masallah kiz sen nasil hissediosun bukadr karnim belime yapisacak halâ hissetmiorm ben hic bisi
170 64 kgmim kiz benimde öyle kilom yok hep 56 57 yedim son 1 yıldır 60 dim ondan yani
Ahahaha o bende de var bugün çıldırmış gbi sanki sabah uyandırdı beni kalk diyo resmen ilacım bitmiş gidem de yazdıram baribayılıyom boyle farklı zamanlarda bitmelerine cocukumu goruyom manayla ahahahhaha
Bebe ekran elinde cikcak

Eklentiler

• 20201103_122942.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 141
Sen = ben hayatım boyunca sürekli doktor doktor gezdim niye kilo alamıyorum diye. En son metabolizmamin yediğimi direkt yaktığını falan söylediler bende vazgeçtim hani annelerimizin bir lafı var ya ben evlendigimde belim su kadardı diye Hah işte onu yaşayan biriyim 47 kiloyla evlendim şu anda 56 olmak bana mucize geliyor

Kizlar bu cicislerden yapmayi bilen var mi zor mudur acep?

Eklentiler

• Screenshot_20201103-121126.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 79
  • Screenshot_20201103-121116.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 74
Benm 5 oldu sus sus

Bende 3kilo almisim

Demin wcdeydin 4 5 kere hickirik gibi bisey oldu tam göbek deliğinin sağında yavrum yaa diyorum ya bebe içerde bisiler yaşıyor ama anlamadim
Benim karnım yuvarlak yuvarlak biz gelitiz okuldan hey okulan

Eklentiler

• 20201103_134905.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 120
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…