Evet canım ilk olacak Allah nasip ederse. Bel ağrısı kasığım hiç ağrımadı sağ göğsüm daha çok şişti mide bulantım 9.haftada fln anca başladı akşamları oluyordu hiç sabah bulantım olmadı hamur işi çok canım çekti poğaça fln 5 kilo aldım daha şimdiden napcam bilmiom tatlı da çekti ekşi debelirtilerin neydi ilk bebiş mi
benim ikinci hamileliğim ilk kızdı aşırı bulantılı geçti bunda bir kere bile çıkarmadım ama dediğin gibi akşamları başlıyo bulantım ve aşırı uyku hali iştahım bi artıyo bi azalıyo ama önceki hamileliğimde kilo vermiştim bunda yemek yiyebildiğim için kilo aldım fıtığım var ama bel ağrım olmadı bende hamileliğim farklı geçiyo diye umutlanıyorum inş erkektir hayrlısıyla tb daha 10+4 ümEvet canım ilk olacak Allah nasip ederse. Bel ağrısı kasığım hiç ağrımadı sağ göğsüm daha çok şişti mide bulantım 9.haftada fln anca başladı akşamları oluyordu hiç sabah bulantım olmadı hamur işi çok canım çekti poğaça fln 5 kilo aldım daha şimdiden napcam bilmiom tatlı da çekti ekşi desenin neydi cnm cinsiyet ilk mi
Hayırlısı olsun hakkında daha çok erken 12de doktor dememişti bana şimdi bişiler alcam umarım değişmez bi korkmuyor değilim kız kıtafetlerini giyer artık oğlana dönersebenim ikinci hamileliğim ilk kızdı aşırı bulantılı geçti bunda bir kere bile çıkarmadım ama dediğin gibi akşamları başlıyo bulantım ve aşırı uyku hali iştahım bi artıyo bi azalıyo ama önceki hamileliğimde kilo vermiştim bunda yemek yiyebildiğim için kilo aldım fıtığım var ama bel ağrım olmadı bende hamileliğim farklı geçiyo diye umutlanıyorum inş erkektir hayrlısıyla tb daha 10+4 üm
bence biraz daha sabr et alma kız diyince yanlışlık olabiliyo ama oğlanlarda yanlışlık olmuyo diye biliyorumHayırlısı olsun hakkında daha çok erken 12de doktor dememişti bana şimdi bişiler alcam umarım değişmez bi korkmuyor değilim kız kıtafetlerini giyer artık oğlana dönerse
Balon patlatacaktık pazar günübence biraz daha sabr et alma kız diyince yanlışlık olabiliyo ama oğlanlarda yanlışlık olmuyo diye biliyorum
Dua et memislerin fora degil brnim bebek memislerde
Sorma onlar da en güzel zamanlarını yaşıyolar eskiden oktu şu an en azından normalleştilerDua et memislerin fora degil brnim bebek memislerde
Ben gecen hafta gittim sanirim tarihi hatrlayamadmKızlar bişi sorcam bugün doktor kontrol sırasında bak elleri de açık diyip gösterdi parmaklarını gördüm bu önemli bi durum mu özellikle gösterdi çünkü
20.haftadan once zaten bebegi hissetmek mucize tib bizi kandirmiyorsaKizlar yaa ben kac gundur daha dogrusu depremden sonra oyle cok bebişi hissedemiyorumbazen hoc hissetmiyorum suan tatlida yedim ama tıkk yok
Amin canm masallah Rabbim saglikla kavustursnKızlar galiba erkek dönemine girdik bende bugün öğrendim oğluşum olacakmış çok sağlıklı dedi doktor Allah herkesin çocuklarına bebeklerine sağlık sıhhat versin güzel hamişlere de nasıl mutlu oldum tarifi yok gerçekten paylaşayım dedim sizlerle de
Hepimizi inşallahAmin canm masallah Rabbim saglikla kavustursn
Bende burda herkes hissedince baya bi bende mi sorun var ki diyorum bazen karnımda bişeler hissediyorum ama bebek mi değil mi anlamıyorum çokta takmıyorum açıkcası bana tam anlamıylz bi tekme atmadıkca da hissettim diyemem20.haftadan once zaten bebegi hissetmek mucize tib bizi kandirmiyorsayani ben hic hissetmedim daha olan pit pit tuhafligin da bebek degil gaz oldugunu dusunuyorm hep bende kendim icin bole dusunuyorm yanlis anlasilmasin hissedenler varmis ama bu haftalarda takilmayin hareket ediyor etmiyor die daha erken
Canım bnm karın seklimden herşeye bütün belirtiler erkekti kızımda 10 kilo verdim 3 ayda bunda kilo aldım ama Rabb'im hayırlı sağlıklı olanı nasip etti kız cinsiyetimiz çok erkek diye umutlanma her gebelikte farklı oluyor rabbim hayırlısını versin inşallah herkesebenim ikinci hamileliğim ilk kızdı aşırı bulantılı geçti bunda bir kere bile çıkarmadım ama dediğin gibi akşamları başlıyo bulantım ve aşırı uyku hali iştahım bi artıyo bi azalıyo ama önceki hamileliğimde kilo vermiştim bunda yemek yiyebildiğim için kilo aldım fıtığım var ama bel ağrım olmadı bende hamileliğim farklı geçiyo diye umutlanıyorum inş erkektir hayrlısıyla tb daha 10+4 üm
Bnde hiç hissetmiyorum içimde kötü bı his var bsy mi oldu acaba diye çok korkuyorum20.haftadan once zaten bebegi hissetmek mucize tib bizi kandirmiyorsayani ben hic hissetmedim daha olan pit pit tuhafligin da bebek degil gaz oldugunu dusunuyorm hep bende kendim icin bole dusunuyorm yanlis anlasilmasin hissedenler varmis ama bu haftalarda takilmayin hareket ediyor etmiyor die daha erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?