2021 Nisan Anneleri

belirtilerin neydi ilk bebiş mi
Evet canım ilk olacak Allah nasip ederse. Bel ağrısı kasığım hiç ağrımadı sağ göğsüm daha çok şişti mide bulantım 9.haftada fln anca başladı akşamları oluyordu hiç sabah bulantım olmadı hamur işi çok canım çekti poğaça fln 5 kilo aldım daha şimdiden napcam bilmiom tatlı da çekti ekşi de senin neydi cnm cinsiyet ilk mi

benim ikinci hamileliğim ilk kızdı aşırı bulantılı geçti bunda bir kere bile çıkarmadım ama dediğin gibi akşamları başlıyo bulantım ve aşırı uyku hali iştahım bi artıyo bi azalıyo ama önceki hamileliğimde kilo vermiştim bunda yemek yiyebildiğim için kilo aldım fıtığım var ama bel ağrım olmadı bende hamileliğim farklı geçiyo diye umutlanıyorum inş erkektir hayrlısıyla tb daha 10+4 üm

Hayırlısı olsun hakkında daha çok erken 12de doktor dememişti bana şimdi bişiler alcam umarım değişmez bi korkmuyor değilim kız kıtafetlerini giyer artık oğlana dönerse

Hayırlısı olsun hakkında daha çok erken 12de doktor dememişti bana şimdi bişiler alcam umarım değişmez bi korkmuyor değilim kız kıtafetlerini giyer artık oğlana dönerse
bence biraz daha sabr et alma kız diyince yanlışlık olabiliyo ama oğlanlarda yanlışlık olmuyo diye biliyorum

Kızlar bişi sorcam bugün doktor kontrol sırasında bak elleri de açık diyip gösterdi parmaklarını gördüm bu önemli bi durum mu özellikle gösterdi çünkü

Kizlar yaa ben kac gundur daha dogrusu depremden sonra oyle cok bebişi hissedemiyorum bazen hoc hissetmiyorum suan tatlida yedim ama tıkk yok

Kızlar bişi sorcam bugün doktor kontrol sırasında bak elleri de açık diyip gösterdi parmaklarını gördüm bu önemli bi durum mu özellikle gösterdi çünkü
Ben gecen hafta gittim sanirim tarihi hatrlayamadmozmn bana tek tek sag el sol el parmaklari falan die anlatti heralde baktigimda bizi anlamicak die soyluyorlar Yada icin rahat olsn hersey yolunda mesaji veriliyor

Kizlar yaa ben kac gundur daha dogrusu depremden sonra oyle cok bebişi hissedemiyorum bazen hoc hissetmiyorum suan tatlida yedim ama tıkk yok
20.haftadan once zaten bebegi hissetmek mucize tib bizi kandirmiyorsa yani ben hic hissetmedim daha olan pit pit tuhafligin da bebek degil gaz oldugunu dusunuyorm hep bende kendim icin bole dusunuyorm yanlis anlasilmasin hissedenler varmis ama bu haftalarda takilmayin hareket ediyor etmiyor die daha erken

Amin canm masallah Rabbim saglikla kavustursn

Selam kilo muhabbetleri olmuş sanırım rekor bende tam 5,5 kilokızımda şekerim çıkmıştı hep dikkat ediyordum mecburen 13 kilo ile tamamladım bunda ne olacak böyle bilmiyorum bulantılarımın olduğu zaman bastırsın diye sürekli yedim ondan oldu sanırım

Kızlar ya karnımın içinde acı gibi ağrı gibi sanki gerginlik gibi anlatamıyorum tuhaf bisey var sabah alttan çekilme gibi bi his vardı sanki rahmi aşağı asılıyorlar gibi enfeksiyon oldum diye düşündüm öğleden sonra karin ağrısına döndü gaz mı acaba dedim havalar soğudu üşütmüşumdur dedim iyi düşünmek istiyorum ama karnımın yan boşluklarında ağrı var acile mi gitsem böyle bisey yaşayan var mi

Bende burda herkes hissedince baya bi bende mi sorun var ki diyorum bazen karnımda bişeler hissediyorum ama bebek mi değil mi anlamıyorum çokta takmıyorum açıkcası bana tam anlamıylz bi tekme atmadıkca da hissettim diyemem

Canım bnm karın seklimden herşeye bütün belirtiler erkekti kızımda 10 kilo verdim 3 ayda bunda kilo aldım ama Rabb'im hayırlı sağlıklı olanı nasip etti kız cinsiyetimiz çok erkek diye umutlanma her gebelikte farklı oluyor rabbim hayırlısını versin inşallah herkese

Bnde hiç hissetmiyorum içimde kötü bı his var bsy mi oldu acaba diye çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…