- 13 Ocak 2020
- 981
- 1.323
- 43
- 34
Bende 3 kilo almışım bir ayda3.5 kilo almışım bebek büyüyor diyorlar la kilo almayanların bebeği büyümüyor mu offf yine ayı gibi olcam
Benm 5 oldu sus sus3.5 kilo almışım bebek büyüyor diyorlar la kilo almayanların bebeği büyümüyor mu offf yine ayı gibi olcam
Bende 3 kilo almışım bir aydabenim için çok bu bile nasıl olmuş diye düşünüyorum her zamanki rutinde yiyorum halbuki
Kızlar geli böyle olmaz bi düzene oturttalum daha ben ilaç kullanmadığım için 3 kilo ilaçlarda kilo yapyor aslindaBenm 5 oldu sus sus
Bnde ilaçlardan diye dusunuyom kuzum yoksa öyle bi artık yok her zmanki gbiyim aslında şaşırdım kaldımKızlar geli böyle olmaz bi düzene oturttalum daha ben ilaç kullanmadığım için 3 kilo ilaçlarda kilo yapyor aslinda
Mesela az sık yiyelim tansiyon düşüyor ya ben ağzım boş kalmıyorBnde ilaçlardan diye dusunuyom kuzum yoksa öyle bi artık yok her zmanki gbiyim aslında şaşırdım kaldımnapsak acaba
Benm klasik 3 ogun aralardada nadiren biseyler yerim akşam 7de akşam yemeği biter bazen meyve flan gece yerim bazen gündüz öyle çok aşırı tatlı istegimde yok.onceden hiç sevmezdim smdi az az yiyom ama gel gelelim yine kilo geliyoMesela az sık yiyelim tansiyon düşüyor ya ben ağzım boş kalmıyor
Sabah 8de eşimle kahvaltı yapyorum 10dea kızımla
sonra öğle yemeği 2 gibi sonra hoop kızım geliyor 6da tekrar ye
Sonra eşim geliyor 8de tekrar ye
Bu ara acayip canim tatlı istiyor çikolata reçel vs
diyetisyenemi gitsem napsam yada kontrollü olmak lazım valla
Cinsiyeti belli.oldu mu sizin?Ben sabahları ac karnına 1 tane alıyorum yoksa her kokuda cikaririm
Bende 5 kilo aldım zaten bünyem kilo almaya aşırı müsaitti hamilelikte tuzu biberi olduBenm klasik 3 ogun aralardada nadiren biseyler yerim akşam 7de akşam yemeği biter bazen meyve flan gece yerim bazen gündüz öyle çok aşırı tatlı istegimde yok.onceden hiç sevmezdim smdi az az yiyom ama gel gelelim yine kilo geliyoilk 2 kiloyu saymasam mi acaba napsam diyet sonrası geldi diye
Benimde gobegimin altinda. Gobek hizasına gelmesi icin buyumesi gerekiyor daha bence..Valla benim baya asagidaydi bana anormal geldi hatta sordum o yüzden ama kem küm etti. Hatta şöyle oldu hemşirenin ayarladığı yerden göremeyince çamaşırını tutar mısın dedi biraz daha aşağıya indirdi cihazı . Büyüdükçe yukarı çıkar dedi ama göbek hizasında falan olmalı bu haftada öyle biliyorum. Emin olamıyorum
Maşaallah canım tam tutturmussun gibi, buna takım hırka da güzel olur ya da salopetAminnnn inşallahGördüğüm modeli direk bende yapamam bunu youtubeden sıra sıra anlatımlı tarifle yaptım
Bende aşağıda hissediyordum ama ultrasona girdiğimde farkettimki yukaridaymis. Hatta her yerde sıpaKızlar ya sizde bebek tam olarak nerede . Benim baya kasıklarımda hatta vajina kemiğine yakin yerde. Doktora sordum büyüdükçe yukarı çıkar dedi çok aşağıda sanki . Adamın ağzından laf alamadım da
Ahahah bacım valla 53 kiloyla yola başladım 51 e düştüm simdi 56 oldum benim için gayet iyi gidiyor halimden Cook memnunumKızlar geli böyle olmaz bi düzene oturttalum daha ben ilaç kullanmadığım için 3 kilo ilaçlarda kilo yapyor aslinda
Canım valla dünden beri aklıma takıldı hareketlerimi kisitladim ister istemez, çünkü ben zaten hareketlerini de baya aşağıda hissediyordum tam hissettiğim yerde kasıklarımdan aşağıdaymis . Bu gittiğim doktora hiç mi hiç güvenmedim bana büyüdükçe yukarı çıkar dedi ama ilk fırsatta kendi doktoruma giderim , o zamana kadar da dikkatli olurum. Allah'ın izniyleBende aşağıda hissediyordum ama ultrasona girdiğimde farkettimki yukaridaymis. Hatta her yerde sıpabenim karnım buyumedi pek. Hareketleri de hissetmiyorum. Sadece o belli yerlerdeki sismeler sertlikler bana aşağı doğru hissettiriyordu. Gönlünü ferah tut canim daha minikler büyüdükçe her sey olagan akışında hissedilir
Aldığınız her kilo kilo değil ki arkadaşlar, bunun plesentası var suyu var var da var :)Bende 3 kilo almışım bir aydabenim için çok bu bile nasıl olmuş diye düşünüyorum her zamanki rutinde yiyorum halbuki
Neden hevesimi kiriyorsun ki bacım hayatı boyunca 55 i geçememiş birisiyim lütfen onlar kilo kiloAldığınız her kilo kilo değil ki arkadaşlar, bunun plesentası var suyu var var da var :)
Aynen bende öyle aman napalm sonucunda 15i geçmezsek başarı benceBende 5 kilo aldım zaten bünyem kilo almaya aşırı müsaitti hamilelikte tuzu biberi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?