2021 Nisan Anneleri

Kızlar geli böyle olmaz bi düzene oturttalum daha ben ilaç kullanmadığım için 3 kilo ilaçlarda kilo yapyor aslinda
Bnde ilaçlardan diye dusunuyom kuzum yoksa öyle bi artık yok her zmanki gbiyim aslında şaşırdım kaldım napsak acaba

Bnde ilaçlardan diye dusunuyom kuzum yoksa öyle bi artık yok her zmanki gbiyim aslında şaşırdım kaldım napsak acaba
Mesela az sık yiyelim tansiyon düşüyor ya ben ağzım boş kalmıyor

Sabah 8de eşimle kahvaltı yapyorum 10dea kızımla
sonra öğle yemeği 2 gibi sonra hoop kızım geliyor 6da tekrar ye
Sonra eşim geliyor 8de tekrar ye

Bu ara acayip canim tatlı istiyor çikolata reçel vs

diyetisyenemi gitsem napsam yada kontrollü olmak lazım valla

Benm klasik 3 ogun aralardada nadiren biseyler yerim akşam 7de akşam yemeği biter bazen meyve flan gece yerim bazen gündüz öyle çok aşırı tatlı istegimde yok.onceden hiç sevmezdim smdi az az yiyom ama gel gelelim yine kilo geliyo ilk 2 kiloyu saymasam mi acaba napsam diyet sonrası geldi diye

Bende 5 kilo aldım zaten bünyem kilo almaya aşırı müsaitti hamilelikte tuzu biberi oldu

Benimde gobegimin altinda. Gobek hizasına gelmesi icin buyumesi gerekiyor daha bence..

Bende aşağıda hissediyordum ama ultrasona girdiğimde farkettimki yukaridaymis. Hatta her yerde sıpa benim karnım buyumedi pek. Hareketleri de hissetmiyorum. Sadece o belli yerlerdeki sismeler sertlikler bana aşağı doğru hissettiriyordu. Gönlünü ferah tut canim daha minikler büyüdükçe her sey olagan akışında hissedilir

Bu arada aile hekimine görüştük kan ve idrar tahlili yapildi. Kansızlık çıkmasını bekliyirdum iyi beslenemedigimden ama ilginç bir şekilde idrar yolu enfeksiyonu çıkmış bende. Hiç bir şikayetim yok bu konuda. Bol su iç o zaman 1 ay sonra tekrar bakalim dedi

Kızlar geli böyle olmaz bi düzene oturttalum daha ben ilaç kullanmadığım için 3 kilo ilaçlarda kilo yapyor aslinda
Ahahah bacım valla 53 kiloyla yola başladım 51 e düştüm simdi 56 oldum benim için gayet iyi gidiyor halimden Cook memnunum ama hayret ettiğim şey , normal rutin dışında iştahım çok çok açık diyemem her zamanki gibi yiyip içiyorum

Canım valla dünden beri aklıma takıldı hareketlerimi kisitladim ister istemez, çünkü ben zaten hareketlerini de baya aşağıda hissediyordum tam hissettiğim yerde kasıklarımdan aşağıdaymis . Bu gittiğim doktora hiç mi hiç güvenmedim bana büyüdükçe yukarı çıkar dedi ama ilk fırsatta kendi doktoruma giderim , o zamana kadar da dikkatli olurum. Allah'ın izniyle

Gunaydin bacilar bende kilo almak isteyenlerdenim ama hayatim boyu doktor kapialrindan kovulup kilo alamadmkizimda 16 kilo aldm dogumdan 1 ay sora hic biri yoktubundada hala 48.5 kiloyum henuz almamisim gunde 2 ogun yiyorm fazla yiyorm acikmiorm oyuzden 2 ogun arasida bir fincan turk kahvesi cukulta ve meyve yada kuru yemis olarak gecior

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…