Henuz yeni 100 grmi gectiler bukadr minicik.biseyi hissetmek gercekten mucizeBende burda herkes hissedince baya bi bende mi sorun var ki diyorum bazen karnımda bişeler hissediyorum ama bebek mi değil mi anlamıyorum çokta takmıyorum açıkcası bana tam anlamıylz bi tekme atmadıkca da hissettim diyemem
Korkma kiz Allah korusun suan cok normal usg de kocaman gorunuolar aldanmayin daha avuc ici kadrlarBnde hiç hissetmiyorum içimde kötü bı his var bsy mi oldu acaba diye çok korkuyorum
Aynen inşallahHenuz yeni 100 grmi gectiler bukadr minicik.biseyi hissetmek gercekten mucize20.hafta ve sonrasi Allahin izniyle bizde hissederiz cnm
Korkma kiz Allah korusun suan cok normal usg de kocaman gorunuolar aldanmayin daha avuc ici kadrlarIyi dusun pozitif ol 20 li haftalara az kaldi hissederiz bol bol❤
Bn 13. haftada gittiğimde doktor bana 3 hafta sonra hissedersin demişti 2. Çocuğum ama hiç his etmiyorum bazen farkında olmadan yüzüstü uyuyorum acaba bsy mi oldu diyorum sol kasık bacak felan çok kötü bı durumda çok ağrıyor doktorda bebek yan durduğu için ağrıyor bilmiyorum artıkHenuz yeni 100 grmi gectiler bukadr minicik.biseyi hissetmek gercekten mucize20.hafta ve sonrasi Allahin izniyle bizde hissederiz cnm
Korkma kiz Allah korusun suan cok normal usg de kocaman gorunuolar aldanmayin daha avuc ici kadrlarIyi dusun pozitif ol 20 li haftalara az kaldi hissederiz bol bol❤
Valla ben de hicbisey hissetmiyorum hamile miyim diye düşünüyorum göbeğe bakınca anca farkediyorumBnde hiç hissetmiyorum içimde kötü bı his var bsy mi oldu acaba diye çok korkuyorum
Aşi olmaya gidince aile hekimligine idrar tahlili de ver cnm enfekaiyona bakilir hatta kanda ver vitaminler kontrol edilir ben ole yapicam ara ara aile hekimliginde bu tahlilleri yaptrmak istiorm baklmBn 13. haftada gittiğimde doktor bana 3 hafta sonra hissedersin demişti 2. Çocuğum ama hiç his etmiyorum bazen farkında olmadan yüzüstü uyuyorum acaba bsy mi oldu diyorum sol kasık bacak felan çok kötü bı durumda çok ağrıyor doktorda bebek yan durduğu için ağrıyor bilmiyorum artık
Tamamdir ben baya gezindigini hissediyorum ondan sordum20.haftadan once zaten bebegi hissetmek mucize tib bizi kandirmiyorsayani ben hic hissetmedim daha olan pit pit tuhafligin da bebek degil gaz oldugunu dusunuyorm hep bende kendim icin bole dusunuyorm yanlis anlasilmasin hissedenler varmis ama bu haftalarda takilmayin hareket ediyor etmiyor die daha erken
Eksik parmak oluyoya bazen sayisi onemli o yuzden banada gosterdiKızlar bişi sorcam bugün doktor kontrol sırasında bak elleri de açık diyip gösterdi parmaklarını gördüm bu önemli bi durum mu özellikle gösterdi çünkü
Bacim sen aşı olmadin demi 20 de mi olcan onu mu demek iatedi doktorBen bugün sağlık ocağına komsum korona raporunu almaya gittim doktor dedim ben geldim kontrole 20de gel dedi
Tövbe de kızBnde hiç hissetmiyorum içimde kötü bı his var bsy mi oldu acaba diye çok korkuyorum
HosgeldiiiinKızlar benide gruba eklermisiniz14 haftalık hamileyim aranızda olmaktan mutluluk duyarım
Evet canim 20de gel dediBacim sen aşı olmadin demi 20 de mi olcan onu mu demek iatedi doktor
Bende hep özlüyorum, bakıyorum okuyorum valla alıştım. Ama pek bir keyfim yoktu duygusal zamanlarima denk geldi. Bu deprem Aylanin durumu annesinin ölmesi beni çok etkiledi ağla ağla bir hal oldum. Çok şükür mutlu olmak için çok sebebimiz var kendi sıkıntılarımı unuttum gitti. Evlatlarımız sağ olsun yanımızda olsun gerisi ne kadar boş.
Yaaa neden ki hahahaBen bugün sağlık ocağına komsum korona raporunu almaya gittim doktor dedim ben geldim kontrole 20de gel dedi
Ayy nerde yasaklanmisBende hep özlüyorum, bakıyorum okuyorum valla alıştım. Ama pek bir keyfim yoktu duygusal zamanlarima denk geldi. Bu deprem Aylanin durumu annesinin ölmesi beni çok etkiledi ağla ağla bir hal oldum. Çok şükür mutlu olmak için çok sebebimiz var kendi sıkıntılarımı unuttum gitti. Evlatlarımız sağ olsun yanımızda olsun gerisi ne kadar boş.
Bir de az önce güzel haber aldım halı saha maçları geceleri yasaklanmış eşim ve arkadaş grubunun haftada 3 gün gece maçı vardı
Yaaa neden ki hahaha
Aynen yapacak biside yok zaten.Allah im saglikla kavusmayi nasip etsin valla hic arastrmadm 2 doktorda gunde 4 taneye kadr al diosa bisi olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?