2021 Nisan Anneleri

Henuz yeni 100 grmi gectiler bukadr minicik.biseyi hissetmek gercekten mucize20.hafta ve sonrasi Allahin izniyle bizde hissederiz cnm
Bnde hiç hissetmiyorum içimde kötü bı his var bsy mi oldu acaba diye çok korkuyorum
Korkma kiz Allah korusun suan cok normal usg de kocaman gorunuolar aldanmayin daha avuc ici kadrlar Iyi dusun pozitif ol 20 li haftalara az kaldi hissederiz bol bol❤

Kızlar bu olanlar beni çok etkiledi.iki gündür ağla ağla içim çıktı bel ağrım başladı üzüntüden.beton yığınlarından çıkan çocukları gözümün önünden atamıyorum.bir taraftan okulda sağda solda pozitif ve temaslı öğrencilerim var ve diken üstünde ders anlatıyoruz resmen.benim kızı geçen yıl gittiği kreşe bırakmak zorundayım yine bu durumda bile ve geçen yıl gitmesine rağmen marttan beri benle evde olduğu için sabah soğuğunda okula ağlaya ağlaya gidiyoruz.o ağlıyor belli etmiyorum ,onu bırakıp yolda ben işe giderken yolda ben ağlıyorum.bu hafta heryerimde dram var ve eminim hormonlar da etkili....sizde ne var ne yok...

Aynen inşallah benim zaten ilk olduğu için daha geç hissedilir diyolar

Bn 13. haftada gittiğimde doktor bana 3 hafta sonra hissedersin demişti 2. Çocuğum ama hiç his etmiyorum bazen farkında olmadan yüzüstü uyuyorum acaba bsy mi oldu diyorum sol kasık bacak felan çok kötü bı durumda çok ağrıyor doktorda bebek yan durduğu için ağrıyor bilmiyorum artık

Bnde hiç hissetmiyorum içimde kötü bı his var bsy mi oldu acaba diye çok korkuyorum
Valla ben de hicbisey hissetmiyorum hamile miyim diye düşünüyorum göbeğe bakınca anca farkediyorum hissedenlere de acaip imreniyorum bazen de psikolojim bozuluyo bebişim yasiyo mu acaba diye

Aşi olmaya gidince aile hekimligine idrar tahlili de ver cnm enfekaiyona bakilir hatta kanda ver vitaminler kontrol edilir ben ole yapicam ara ara aile hekimliginde bu tahlilleri yaptrmak istiorm baklm

Tamamdir ben baya gezindigini hissediyorum ondan sordum

Ben bugün sağlık ocağına komsum korona raporunu almaya gittim doktor dedim ben geldim kontrole 20de gel dedi

Ben de deli gibi yemek yiyiyordum, 3,5 kilo aldım, 10dakika yemesem midem bulanıyordu, ağzımın tadı bozuktu. 5 gün önce bütün hormon ilaçlarını ve iğnelerini kesti doktor,hiç acıkmıyorum, bu defa kafam ona takıldı. Ben yaşadıklarımı hamileliğe yoruyordum ama ilaçlardanmıymış acaba böyle olunca da belirtilerim kayboldu diye üzülüyorum, korkuyorum bebeğe bir şey mi oldu acaba diye

Guldeste12 ONTK yazmayınca özlüyor ve merak ediyorum
Bende hep özlüyorum, bakıyorum okuyorum valla alıştım. Ama pek bir keyfim yoktu duygusal zamanlarima denk geldi. Bu deprem Aylanin durumu annesinin ölmesi beni çok etkiledi ağla ağla bir hal oldum. Çok şükür mutlu olmak için çok sebebimiz var kendi sıkıntılarımı unuttum gitti. Evlatlarımız sağ olsun yanımızda olsun gerisi ne kadar boş.
Bir de az önce güzel haber aldım halı saha maçları geceleri yasaklanmış eşim ve arkadaş grubunun haftada 3 gün gece maçı vardı
Ben bugün sağlık ocağına komsum korona raporunu almaya gittim doktor dedim ben geldim kontrole 20de gel dedi
Yaaa neden ki hahaha

Ayy nerde yasaklanmis Bizim de hali saha maclarimiz cok meshur valla cok sevinicem yasaklandiysa

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız? Nasıl gidiyor gebişlik bakalım? Benim bugün öğleden sonradan beri midem ağrıyor neden anlamadım öyle dokunacak birşeyde yemedim netten baktım da rahim büyüyo diye mideyi sıkıştırıp agrımasına sebep olabiliyormuş iki gündürde kasıklarımda belimde farklı ama hafif bir sancı oluyordu doktorum rahim büyüdüğü için bunların olacagını söylemişti çok üstünde durmadım ama bu mide ağrısı sapıttırdı beni şimdi haşlanmış patates yedim biraz hafifler gibi oldu ama bakalım kötü olursa acile gitmelimiyim sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…