2021 Nisan Anneleri

Merhaba kızlar, yahuu bu kaynanalar nye böyle kii ikinci oğlum olcak dye resmen üzülüyorlar, eşime sordular nasıl bebek cinsiyeti erkek mi hala dye , eşimde evet anne pipi yerinde bi yere gitcek değil ya dedi ayy keşke gitse diyor yaa eşimde töbe töbe biz memnunuz gayet Rabbimin armaganı dedi orası öyle canım tabi diyor. Banada üzülme cahillik yapıyor diyor ama saçma yaa Allah böyle uygun görmüş nedir yani

Acile gitsen de yapacaklari bisi yok cnm doguma kadr migde sikayetlerimiz malesef olucak Aman bosver hic takma benim kaynanada bana hic erkek olcagini sanmiorm dedi bende kusura bakmada bebegin cinsiyetini senin oglun belirliyo konusturma beni dedim sanki cevremizdekilere yapiorz cocugu bide kiz erkek die siparia verir gibiler

Yaa gercekten mi idrar rengi acik olurmus gogus ucu kiza gore baya kararirmis 6 7 haftalik ultrasonda karindan bakildiginda soldaysa erkek kese faaulye sklindeyse ikili testte bhcg 50den dusukse bide erkek bebek daha erken hissedilirmis 9 10 11. Haftalarda erkek deniyo bunlar varmiydi sende merak iste benimkide kesinlesse artik insanoglu sabirsiz iste herseyin hyrlisi en onemlisi saglik hayrli evlat olsun kolay dogumun olsun ins

Son düzenleme:
Boşver canım cahilliklerine ver sen üzme kendini bebişini de etkileme hiç Rabbim hayırlı evlat versin en önemlisi o onlar hayırsız evlat nedemek bilmiyor demekte ondan birde begenmicekleri geliyor madem kendin yapsaydın dicen olmayacak işte. Eşin demesi gerekeni demiş zaten keyfine bak sen canım

Aman bosver hic takma benim kaynanada bana hic erkek olcagini sanmiorm dedi bende kusura bakmada bebegin cinsiyetini senin oglun belirliyo konusturma beni dedim sanki cevremizdekilere yapiorz cocugu bide kiz erkek die siparia verir gibiler
Aynen ya, millet uğraşıyor bir evladım olsun diye birde bana diyordu kız olursa yapmazsın bidaha yeter dye, yoo dedim 3 tane en az nasipse yapıcam sanki o bakıcak

Ya ben derim diyeceğimi de saygısızlık yapmak istemiyorum kendide 3 erkek bi kız cpcukları var madem bizim elimizde sen nye yapmadın dicem de ağlıcak hemen

Evet canım normalse sıkıntı yok çekilecekte benim normalde de mide rahatsızlığım var böyle agrıyla cok hastanelik oldum hamile olunca insanın eli kolu bağlanıyor işte

Belirtilerin neydi iki oglundada aynimiydi

Ya ben derim diyeceğimi de saygısızlık yapmak istemiyorum kendide 3 erkek bi kız cpcukları var madem bizim elimizde sen nye yapmadın dicem de ağlıcak hemen
Ayy seninkidemi öyle benimkide hemen aglar baygınlık gecirir atar kendini falan tövbe tövbe gerçekten bişey olsa bilemicek insan

Annemde ins kiz olur, ay ins kizdir bu sfer kiz.Oglum var 1 tane 1 kez nie kizim yok demedim sukurler olsun pamuk gbi bir cocuk.Ona bile kardesin kiz olsun ins demis.Arkadas ben anlamiyorum cahil bir kadinda degildir.Tütü alacakmis.Hayirlsi neyse o olsun Rabbim evladin hayirlisni versin.Ne olacak kiz erkek ya.Bu kdr hirsla birsey isteyince insanlarin basina mutlaka bisi geliyor.

Yok tatlım benim de aynı oldu ilaçları 12. Haftada bıraktık ya zaten ondan sonra bulantılar falan da bitmiş oluyor ben de öyle bir anda dinçleştim öncesinde sanki sürünüyordum

Belirtilerin neydi iki oglundada aynimiydi
Yok canım bu biraz daha farklıydı daha hassastım sanırım ikinci oldugundan daha zor geçiyormuş midem bulandı hep oplumda bulanmamıştı birde oğlumu bu haftalara kadar coktan hissetmiştim bunu daha hissetmedim

Ayy seninkidemi öyle benimkide hemen aglar baygınlık gecirir atar kendini falan tövbe tövbe gerçekten bişey olsa bilemicek insan
Yok benimki gerçekten öyle aslında yani art niyet te yok saf kadın ama insan bozuluyor yani kızın olsa yoldaş olur felan diyor ama bizim elimizde mi sanki

Ayy nerde yasaklanmis Bizim de hali saha maclarimiz cok meshur valla cok sevinicem yasaklandiysa
Evet bak geceleri 22 den sonraları. Önceki saatlerde dolu olduğu için gidemeyecek. Bir oyunda siyah bir oyunda beyaz forma giyiniyorlardi sürekli onu takip edip yikamaktan gına gelmişti
Eskiden bir gün giderdi, haftanin 1 gününden ne zaman 3 güne çıktı hiç anlamadım

Eklentiler

• IMG-20201103-WA0065.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 39
Yok canım bu biraz daha farklıydı daha hassastım sanırım ikinci oldugundan daha zor geçiyormuş midem bulandı hep oplumda bulanmamıştı birde oğlumu bu haftalara kadar coktan hissetmiştim bunu daha hissetmedim
Peki duygu durumun nasi ben bu hamileligimde herseye agliyorum cok hassaslatim erkek bebege hamileler dahami duygusal oluyo acaba

Evet canım, aslında benim ailemde kız cı biraz annem de cinsiyet öğrenene kadar kız dedi hep ama öğrenince olsun erkeği kızı yok Allah sağlıklı hayırlı evlat versin dedi babam sevindi aslında benimde gönlüm kızdan yanaydı hep ama hayırlıysa dedim hep demekki Allah böyle uygun görmüş bize teslim olmak düşer

Yok tatlım benim de aynı oldu ilaçları 12. Haftada bıraktık ya zaten ondan sonra bulantılar falan da bitmiş oluyor ben de öyle bir anda dinçleştim öncesinde sanki sürünüyordum
Yaaa çok rahatladım önceleri sürekli açlıktan mayışık gezmekten yakınıyordum, şimdi sabah kalkıyorum midem iyi, canım çok sıkılıyor eşim de dedi hatta gidip bebeğe mi baksak sende bir gariplik var diyor

Allah Allah kiz torun mu istiyormus rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…