- 16 Nisan 2010
- 586
- 520
- 648
Renkli ultrasona kdr bekle bence o zaman kesinlesirBalon patlatacaktık pazar günüciddi misin ya ne kadar daha beklesem ?
Acile gitsen de yapacaklari bisi yok cnm doguma kadr migde sikayetlerimiz malesef olucakKızlar iyi akşamlar nasılsınız? Nasıl gidiyor gebişlik bakalım? Benim bugün öğleden sonradan beri midem ağrıyor neden anlamadım öyle dokunacak birşeyde yemedim netten baktım da rahim büyüyo diye mideyi sıkıştırıp agrımasına sebep olabiliyormuş iki gündürde kasıklarımda belimde farklı ama hafif bir sancı oluyordu doktorum rahim büyüdüğü için bunların olacagını söylemişti çok üstünde durmadım ama bu mide ağrısı sapıttırdı beni şimdi haşlanmış patates yedim biraz hafifler gibi oldu ama bakalım kötü olursa acile gitmelimiyim sizce
Aman bosver hic takma benim kaynanada bana hic erkek olcagini sanmiorm dedi bende kusura bakmada bebegin cinsiyetini senin oglun belirliyo konusturma beni dedimMerhaba kızlar, yahuu bu kaynanalar nye böyle kii ikinci oğlum olcak dye resmen üzülüyorlar, eşime sordular nasıl bebek cinsiyeti erkek mi hala dye , eşimde evet anne pipi yerinde bi yere gitcek değil ya dedi ayy keşke gitse diyor yaa eşimde töbe töbe biz memnunuz gayet Rabbimin armaganı dedi orası öyle canım tabi diyor. Banada üzülme cahillik yapıyor diyor ama saçma yaa Allah böyle uygun görmüş nedir yani
Yaa gercekten mi idrar rengi acik olurmus gogus ucu kiza gore baya kararirmis 6 7 haftalik ultrasonda karindan bakildiginda soldaysa erkek kese faaulye sklindeyse ikili testte bhcg 50den dusukse bide erkek bebek daha erken hissedilirmis 9 10 11. Haftalarda erkek deniyo bunlar varmiydi sende merak iste benimkide kesinlesse artik insanoglu sabirsiz iste herseyin hyrlisi en onemlisi saglik hayrli evlat olsun kolay dogumun olsun insCanım bnm karın seklimden herşeye bütün belirtiler erkekti kızımda 10 kilo verdim 3 ayda bunda kilo aldım ama Rabb'im hayırlı sağlıklı olanı nasip etti kız cinsiyetimiz çok erkek diye umutlanma her gebelikte farklı oluyor rabbim hayırlısını versin inşallah herkese
Boşver canım cahilliklerine ver sen üzme kendini bebişini de etkileme hiç Rabbim hayırlı evlat versin en önemlisi o onlar hayırsız evlat nedemek bilmiyor demekte ondan birde begenmicekleri geliyor madem kendin yapsaydın dicen olmayacak işte. Eşin demesi gerekeni demiş zaten keyfine bak sen canımMerhaba kızlar, yahuu bu kaynanalar nye böyle kii ikinci oğlum olcak dye resmen üzülüyorlar, eşime sordular nasıl bebek cinsiyeti erkek mi hala dye , eşimde evet anne pipi yerinde bi yere gitcek değil ya dedi ayy keşke gitse diyor yaa eşimde töbe töbe biz memnunuz gayet Rabbimin armaganı dedi orası öyle canım tabi diyor. Banada üzülme cahillik yapıyor diyor ama saçma yaa Allah böyle uygun görmüş nedir yani
Aynen ya, millet uğraşıyor bir evladım olsun diye birde bana diyordu kız olursa yapmazsın bidaha yeter dye, yoo dedim 3 tane en az nasipse yapıcam sanki o bakıcakAman bosver hic takma benim kaynanada bana hic erkek olcagini sanmiorm dedi bende kusura bakmada bebegin cinsiyetini senin oglun belirliyo konusturma beni dedimsanki cevremizdekilere yapiorz cocugu bide kiz erkek die siparia verir gibiler
Ya ben derim diyeceğimi de saygısızlık yapmak istemiyorum kendide 3 erkek bi kız cpcukları var madem bizim elimizde sen nye yapmadın dicem de ağlıcak hemenBoşver canım cahilliklerine ver sen üzme kendini bebişini de etkileme hiç Rabbim hayırlı evlat versin en önemlisi o onlar hayırsız evlat nedemek bilmiyor demekte ondan birde begenmicekleri geliyor madem kendin yapsaydın dicen olmayacak işte. Eşin demesi gerekeni demiş zaten keyfine bak sen canım
Acile gitsen de yapacaklari bisi yok cnm doguma kadr migde sikayetlerimiz malesef olucak
Aman bosver hic takma benim kaynanada bana hic erkek olcagini sanmiorm dedi bende kusura bakmada bebegin cinsiyetini senin oglun belirliyo konusturma beni dedimsanki cevremizdekilere yapiorz cocugu bide kiz erkek die siparia verir gibiler
Belirtilerin neydi iki oglundada aynimiydiMerhaba kızlar, yahuu bu kaynanalar nye böyle kii ikinci oğlum olcak dye resmen üzülüyorlar, eşime sordular nasıl bebek cinsiyeti erkek mi hala dye , eşimde evet anne pipi yerinde bi yere gitcek değil ya dedi ayy keşke gitse diyor yaa eşimde töbe töbe biz memnunuz gayet Rabbimin armaganı dedi orası öyle canım tabi diyor. Banada üzülme cahillik yapıyor diyor ama saçma yaa Allah böyle uygun görmüş nedir yani
Ayy seninkidemi öyle benimkide hemen aglar baygınlık gecirir atar kendini falan tövbe tövbe gerçekten bişey olsa bilemicek insanYa ben derim diyeceğimi de saygısızlık yapmak istemiyorum kendide 3 erkek bi kız cpcukları var madem bizim elimizde sen nye yapmadın dicem de ağlıcak hemen
Annemde ins kiz olur, ay ins kizdir bu sfer kiz.Oglum var 1 tane 1 kez nie kizim yok demedim sukurler olsun pamuk gbi bir cocuk.Ona bile kardesin kiz olsun ins demis.Arkadas ben anlamiyorum cahil bir kadinda degildir.Tütü alacakmis.Hayirlsi neyse o olsun Rabbim evladin hayirlisni versin.Ne olacak kiz erkek ya.Bu kdr hirsla birsey isteyince insanlarin basina mutlaka bisi geliyor.Merhaba kızlar, yahuu bu kaynanalar nye böyle kii ikinci oğlum olcak dye resmen üzülüyorlar, eşime sordular nasıl bebek cinsiyeti erkek mi hala dye , eşimde evet anne pipi yerinde bi yere gitcek değil ya dedi ayy keşke gitse diyor yaa eşimde töbe töbe biz memnunuz gayet Rabbimin armaganı dedi orası öyle canım tabi diyor. Banada üzülme cahillik yapıyor diyor ama saçma yaa Allah böyle uygun görmüş nedir yani
Yok tatlım benim de aynı oldu ilaçları 12. Haftada bıraktık ya zaten ondan sonra bulantılar falan da bitmiş oluyor ben de öyle bir anda dinçleştim öncesinde sanki sürünüyordumBen de deli gibi yemek yiyiyordum, 3,5 kilo aldım, 10dakika yemesem midem bulanıyordu, ağzımın tadı bozuktu. 5 gün önce bütün hormon ilaçlarını ve iğnelerini kesti doktor,hiç acıkmıyorum, bu defa kafam ona takıldı. Ben yaşadıklarımı hamileliğe yoruyordum ama ilaçlardanmıymış acababöyle olunca da belirtilerim kayboldu diye üzülüyorum, korkuyorum bebeğe bir şey mi oldu acaba diye
Yok canım bu biraz daha farklıydı daha hassastım sanırım ikinci oldugundan daha zor geçiyormuş midem bulandı hep oplumda bulanmamıştı birde oğlumu bu haftalara kadar coktan hissetmiştim bunu daha hissetmedimBelirtilerin neydi iki oglundada aynimiydi
Yok benimki gerçekten öyle aslında yani art niyet te yok saf kadın ama insan bozuluyor yani kızın olsa yoldaş olur felan diyor ama bizim elimizde mi sankiAyy seninkidemi öyle benimkide hemen aglar baygınlık gecirir atar kendini falan tövbe tövbe gerçekten bişey olsa bilemicek insan
Evet bak geceleri 22 den sonraları. Önceki saatlerde dolu olduğu için gidemeyecek. Bir oyunda siyah bir oyunda beyaz forma giyiniyorlardi sürekli onu takip edip yikamaktan gına gelmiştiAyy nerde yasaklanmisBizim de hali saha maclarimiz cok meshur valla cok sevinicem yasaklandiysa
Ben daha hic gitmedim hastayken rapor almaya gittim 2li tarama yaptirdiysan abla getir birde ben bakayim demisti ben hala gitmedimBen bugün sağlık ocağına komsum korona raporunu almaya gittim doktor dedim ben geldim kontrole 20de gel dedi
Peki duygu durumun nasi ben bu hamileligimde herseye agliyorum cok hassaslatim erkek bebege hamileler dahami duygusal oluyo acabaYok canım bu biraz daha farklıydı daha hassastım sanırım ikinci oldugundan daha zor geçiyormuş midem bulandı hep oplumda bulanmamıştı birde oğlumu bu haftalara kadar coktan hissetmiştim bunu daha hissetmedim
Evet canım, aslında benim ailemde kız cı biraz annem de cinsiyet öğrenene kadar kız dedi hep ama öğrenince olsun erkeği kızı yok Allah sağlıklı hayırlı evlat versin dedi babam sevindi aslında benimde gönlüm kızdan yanaydı hep ama hayırlıysa dedim hep demekki Allah böyle uygun görmüş bize teslim olmak düşerAnnemde ins kiz olur, ay ins kizdir bu sfer kiz.Oglum var 1 tane 1 kez nie kizim yok demedim sukurler olsun pamuk gbi bir cocuk.Ona bile kardesin kiz olsun ins demis.Arkadas ben anlamiyorum cahil bir kadinda degildir.Tütü alacakmis.Hayirlsi neyse o olsun Rabbim evladin hayirlisni versin.Ne olacak kiz erkek ya.Bu kdr hirsla birsey isteyince insanlarin basina mutlaka bisi geliyor.
Yaaa çok rahatladımYok tatlım benim de aynı oldu ilaçları 12. Haftada bıraktık ya zaten ondan sonra bulantılar falan da bitmiş oluyor ben de öyle bir anda dinçleştim öncesinde sanki sürünüyordum
Allah Allah kiz torun mu istiyormus rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallahMerhaba kızlar, yahuu bu kaynanalar nye böyle kii ikinci oğlum olcak dye resmen üzülüyorlar, eşime sordular nasıl bebek cinsiyeti erkek mi hala dye , eşimde evet anne pipi yerinde bi yere gitcek değil ya dedi ayy keşke gitse diyor yaa eşimde töbe töbe biz memnunuz gayet Rabbimin armaganı dedi orası öyle canım tabi diyor. Banada üzülme cahillik yapıyor diyor ama saçma yaa Allah böyle uygun görmüş nedir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?