2021 Nisan Anneleri

Canım yoğurt yer misin aşırı rahatlatıyor
Bana olsun yaaa dedi olsun ne dedim senin 3 oğlun var s3nde kiz doğuramamışsın dedim

Allah Allah kiz torun mu istiyormus rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Amin canım, evet biraz kız delisi olur kendileri görümcemin kızı var habire ayy kız bi başka vs vss bende hiç aramadım kız dye anne gayet memnunum iyki oğlum olmuş diyorum

Bana olsun yaaa dedi olsun ne dedim senin 3 oğlun var s3nde kiz doğuramamışsın dedim
İşte demek lazım da gene hadi diyorum cahil cahil konuşuyor boşver, cinsiyeti öğrenmeden de inşallah kız olur felan dediler ben hep hayırlısı olur inşallah dedim, öğrendiklerinde hadi yaaa dediler eşim üzüldün mü anne dedi kadın resmen ay üzüldüm dedi eşime diyorum torunumu özlediğinde ppisinin resmini yollicam

Amin canım, evet biraz kız delisi olur kendileri görümcemin kızı var habire ayy kız bi başka vs vss bende hiç aramadım kız dye anne gayet memnunum iyki oğlum olmuş diyorum
Zaman değişti sanırım eskiden kız olunca sevinmezlerdi erkek olsun derlerdi şimdi herkes kız delisi olmuş şaka gibi

Pipisini yesin

Zaman değişti sanırım eskiden kız olunca sevinmezlerdi erkek olsun derlerdi şimdi herkes kız delisi olmuş şaka gibi
Sorma canım, ilk hamileliğimde de kızım olsun derdim hep cinsiyet öğrenince hayırlısı dedim ama doğunca bambaşka bir şey insan hiç umursamıyor cinsiyeti, Rabbim hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin inşallah

Yok benimki gerçekten öyle aslında yani art niyet te yok saf kadın ama insan bozuluyor yani kızın olsa yoldaş olur felan diyor ama bizim elimizde mi sanki
Yani bence her doğru heryerde söylenmez yani insanları incitmekten korkmalı biraz insan bunu düşünemeyende ya cahil ya düşüncesiz oluyor canım ama madem art niyet olmadığına da eminsin cokta takılma bosver hayırlı saglıklı olsun inşaallah evladın

Amin canım, evet art niyetli olduklarını düşünsem zaten elimi ayağımı çekerim can sıksalarda yaşlı insanlar deyip susmayı tercih ediyorum

Canım yoğurt yer misin aşırı rahatlatıyor

Yedim canım yedim patates haslama yazıyordu nette ondan yedim yogurt döküp biraz rahatlatır gibi oldu gene başladı hayırlısı bakalım

Göğüs uçlarım simsiyah ve sağdan süt geliyor sizinde öyle mi
Benimkilerde bi değişiklik yok diyebilirim sadece alt kısımları biraz varizimsi gibi damarlar falan genişlediginden herhalde dedim ama öyle koyulaşma süt gelme falan yok herkes koyulasmasından bahsediyor ama bende tuhaflık herhalde

Yedim canım yedim patates haslama yazıyordu nette ondan yedim yogurt döküp biraz rahatlatır gibi oldu gene başladı hayırlısı bakalım
Canm ben hamile kalmadan 1 ay once endeskobi oldm su icsem canim yaniyordu 1 ay ilac kullandm hamile oldugumu ogrenince mecbur birakdm az ve sık yenmeli asla doymayacaksin dio doktor ilaclari kullanamiorm suan baharati cikardim hayatimdan asiri eksi bisilerde yemiorm su ve meyve suyu disinda bisi tuketmiorm inan migde agrisi ne demek dibine kadr yasadm rabbim yardimcimiz olsn insallah kolay gecr bu surec

Muhittin bendede ne kararma ne sut bisi yok bacim asiri buyudu catladi okadr ama kizimdada kararmadi benim gogusler yapi meselesi galiba

Kesinlikle cinsiyetin hiç bi önemi yok yeter ki hayırlı evlat olsunlar sağlıklı olsunlar bi anne başka bişe istemez bence

Belirtileerin neydi hayrli olsun ins
Valla böyle 16.haftaya kadar her şeyi cinsiyete yormayın, yorulursunuz ben hep kız hissediyordum. Çin takvimi, karın şekli falan hep kızdı ama erkek olacak. Tüm sülalem merak etti ama ben hep sağlıklı olsun, hayırlı olsun dedim. Akışına bıraktım, kız ya da erkek farketmez Allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin. Sağlığı çok çok daha önemliydi benim için cinsiyetinden. Kız hissediyorum diye erkek olduğunu öğrendiğimde eşim üzüldün mü dedi, asla dedim. Allah’ında gücüne gider, bebeğiminde.

Bende en son ocakta girdim hastanelik olunca 3. Endoskopi olusumdu geçecek birsey değil mide rahatsızlıkları streste cok etkiliyor benim hemen mideme vurur.bir doktor hamileliğin cok zor gecer demişti gerçekten hamileliğimde zor geçiyor ama ağrı yoktu ilkkez bugün oldu ve geçmiyor. Bende cok dikkat ediyorum canım ya hatta herkes rahat ol biraz ölmezsin falan diyor ama öyle bişey değil bu işte çeken bilir dediğin gibi. Rabbim şifa verir inşaallah bebişler iyi olsunda napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…