Teşekkürler :)Yaaaa özür dilerim siz diyince fark ettimhayırlı olsun
Günaydın annisler❤
Amin :) bulantı kusma hepsi vardı ama kızımda da oldu. Bunda aşırı derece sivilce bastı yüzümü 12 13 haftaya kadar da geçmedi. Göbeğimde çok erken çıktı kızım 21 haftaya kadar sıfır belli etmedi hiç kendiniBelirtileerin neydi hayrli olsun ins
Canım aynısıııııı bende de oldu geçen hafta aynı şeyleri yaşamışız ertesi günde kontrolün vardı doktora anlattım vajinadan muayene etti kısalma olabilir mi diye ama çok şükür 41 mm çıktı bu haftalarda bebekler çok hızlı büyüyor dedi doktor çok normal bu sancılar içini ferah tut bebişin hızla büyüyor.Kızlar ya karnımın içinde acı gibi ağrı gibi sanki gerginlik gibi anlatamıyorum tuhaf bisey var sabah alttan çekilme gibi bi his vardı sanki rahmi aşağı asılıyorlar gibi enfeksiyon oldum diye düşündüm öğleden sonra karin ağrısına döndü gaz mı acaba dedim havalar soğudu üşütmüşumdur dedim iyi düşünmek istiyorum ama karnımın yan boşluklarında ağrı var acile mi gitsem böyle bisey yaşayan var mi
Bende sizin gibi düşünüyordum 37 ye kadar çalışırım diye ama zaman ilerledikçe maskeyle ders anlatmak zorlaşıyor, havalar da soğumaya başladı çocuklar bir bir grip olmaya başladı vakalar artıyor, riske atmamaya karar verdim ve 24 te ayrılacağım mecbur.Ben son zamana kadar çalışmak istiyorum 24te izne ayrılmak gibi bir düşüncem yok. Bu mümkün mü acaba peki hiç araştırmadım. Kasaba okuluyız bir de sınıf öğretmeniyim çocuklar konusunda çok zorlanmıyorum ama bölgemizde çok fazla olay artısı var bugün yarın karantina bekliyoruz hayırlısı
Göğüs ucu kızıma göre baya karardı kızımda ulturasonu sağ bunda sola vuruyor kese fasulye gibiydi ama Cinsiyet kız kiziminkine göre herşey terstiYaa gercekten mi idrar rengi acik olurmus gogus ucu kiza gore baya kararirmis 6 7 haftalik ultrasonda karindan bakildiginda soldaysa erkek kese faaulye sklindeyse ikili testte bhcg 50den dusukse bide erkek bebek daha erken hissedilirmis 9 10 11. Haftalarda erkek deniyo bunlar varmiydi sende merak iste benimkide kesinlesse artik insanoglu sabirsiz iste herseyin hyrlisi en onemlisi saglik hayrli evlat olsun kolay dogumun olsun ins
Hayırlısı olsun kuzum bakalım zaman ne gösterecekBende sizin gibi düşünüyordum 37 ye kadar çalışırım diye ama zaman ilerledikçe maskeyle ders anlatmak zorlaşıyor, havalar da soğumaya başladı çocuklar bir bir grip olmaya başladı vakalar artıyor, riske atmamaya karar verdim ve 24 te ayrılacağım mecbur.
Merhaba. Bir şey sorabilir miyim. Ben de bu kaşıntıları yaşıyorum ama çok erken başladı. Ara ara vuruyor kaşınıyor. Bu karnın çıkmasıyla mı alakalıymış. Eğer öyleyse benm çok erken başladı demek ki çünkü 6 haftalik hamileyim daha. Normal mi acaba sizin ne zaman başladı kaşıntılarYok canım öyle aşırı kaşıntı değil kolestaz diyorlar galiba o duruma bir yerde okumuştum , böyle tatlı tatlı arada bir olan kaşıntı, rahatsızlık vermiyor şimdilik.
Kanama olmadiysa bisi olmamistir die dusunuyorm cnm ama sen icini rahatlatmak icin yarin bi görun doktoraİyi geceler kızlar bişey soracağım 2 3 gün önce öğleden sonra esofmanimda ıslaklık vardı idrar yapmışım gibi ki öyle bı durum yoktu karın ağrım sol kasığımda sol ayağım popoma kadar felan ağrım çok var ayağa kalkarken bile çok zorlanıyorum esimede bu durumu belirtmemjstim hiç daha yeni aklıma gelince söyledim bana kızdı böyle bsyi nasıl soylemezsin dedi yarın hastaneye gidiyoruz direk dedi acaba bı sorun var mıdır korktum ilk çocuğumda bile doğumdan 1 gün önce iç çamaşırım baya ıslanmıştı esofmana gelmemişti megersem suyum patlamıştı bana nasıl fark edemedin diye doktorlar kızıyordu şuan çok korkuyorum inşallah bı durum yoktur kızımı felan kucağımda taşırım sürekli yeri geliyor üstümde yatıyor en son kızımı üstüme alınca göbek deliğinin altından pıt pıt oluştu bnde bebek rahatsız oldu diye düşündüm
Hayırlısıyla git bir an önce canım sağlıklı haberlerle dön inşallahİyi geceler kızlar bişey soracağım 2 3 gün önce öğleden sonra esofmanimda ıslaklık vardı idrar yapmışım gibi ki öyle bı durum yoktu karın ağrım sol kasığımda sol ayağım popoma kadar felan ağrım çok var ayağa kalkarken bile çok zorlanıyorum esimede bu durumu belirtmemjstim hiç daha yeni aklıma gelince söyledim bana kızdı böyle bsyi nasıl soylemezsin dedi yarın hastaneye gidiyoruz direk dedi acaba bı sorun var mıdır korktum ilk çocuğumda bile doğumdan 1 gün önce iç çamaşırım baya ıslanmıştı esofmana gelmemişti megersem suyum patlamıştı bana nasıl fark edemedin diye doktorlar kızıyordu şuan çok korkuyorum inşallah bı durum yoktur kızımı felan kucağımda taşırım sürekli yeri geliyor üstümde yatıyor en son kızımı üstüme alınca göbek deliğinin altından pıt pıt oluştu bnde bebek rahatsız oldu diye düşündüm
Benim de aynı canım ya hastaneye de gitmedim diyorum su sızıntısı gibi bişey mi var acaba 11inde randevum o zaman gideceğim yersiz korkularım oluyor bazen gebelikte o yüzden bekleyeceğim bakalım inşallah birsıkıntı yokturİyi geceler kızlar bişey soracağım 2 3 gün önce öğleden sonra esofmanimda ıslaklık vardı idrar yapmışım gibi ki öyle bı durum yoktu karın ağrım sol kasığımda sol ayağım popoma kadar felan ağrım çok var ayağa kalkarken bile çok zorlanıyorum esimede bu durumu belirtmemjstim hiç daha yeni aklıma gelince söyledim bana kızdı böyle bsyi nasıl soylemezsin dedi yarın hastaneye gidiyoruz direk dedi acaba bı sorun var mıdır korktum ilk çocuğumda bile doğumdan 1 gün önce iç çamaşırım baya ıslanmıştı esofmana gelmemişti megersem suyum patlamıştı bana nasıl fark edemedin diye doktorlar kızıyordu şuan çok korkuyorum inşallah bı durum yoktur kızımı felan kucağımda taşırım sürekli yeri geliyor üstümde yatıyor en son kızımı üstüme alınca göbek deliğinin altından pıt pıt oluştu bnde bebek rahatsız oldu diye düşündüm
Benim ilk gebelikte ebe elimin üstünden damar yolu açarken olmuştu o kadar sızladı ki hep kalıcak sandım da zamanla geçtiKızlar aranızda ellerde uyuşma sikayeti olan var mı ? Karpal tünel sendromu denen bir hastalık var gebelikte sinire olan basıdan kqynaklı olabiliyormus ama nqsıl baş edilir bilmiyorum aranızda ilk gebeliğinde geçirmiş yada suanda sikayeti olan var mı
Bana hamileliğimin ikinci ayında falan olmuştı böyle ben de o zaman korkmuştum ama hamilelikte oluyormuş bazen su gibi. Yine de git tabi doktora canım. Bu kasıkta değil de dizle popomun sol tarafı arasında baya şiddetli ağrım oluyor benim yorulduğumda. Ayakta çok durursam falan oluyor at kılı fırçası aldım hatta o yüzden. Kan dolaşımım hızlanınca azaldı biraz ağrılarım. İçini ferah tut doktorunu dinle, benim doktorum o zaman sorduğumda korkma olur böyle şeyler endişelenme her şey için rahat hisset kendini demişti. Sen de doktorlara bırak kendini, sakın bebişini de kendini de strese sokma. İnşallah iyisinizdir ikinizdeİyi geceler kızlar bişey soracağım 2 3 gün önce öğleden sonra esofmanimda ıslaklık vardı idrar yapmışım gibi ki öyle bı durum yoktu karın ağrım sol kasığımda sol ayağım popoma kadar felan ağrım çok var ayağa kalkarken bile çok zorlanıyorum esimede bu durumu belirtmemjstim hiç daha yeni aklıma gelince söyledim bana kızdı böyle bsyi nasıl soylemezsin dedi yarın hastaneye gidiyoruz direk dedi acaba bı sorun var mıdır korktum ilk çocuğumda bile doğumdan 1 gün önce iç çamaşırım baya ıslanmıştı esofmana gelmemişti megersem suyum patlamıştı bana nasıl fark edemedin diye doktorlar kızıyordu şuan çok korkuyorum inşallah bı durum yoktur kızımı felan kucağımda taşırım sürekli yeri geliyor üstümde yatıyor en son kızımı üstüme alınca göbek deliğinin altından pıt pıt oluştu bnde bebek rahatsız oldu diye düşündüm
Canım ilkinde enfeksiyon riski vardı kızımda bundada akıntım felan çok yoğun bian olsun korktum internette de baktım enfeksiyon bebeğe çok zarar verdiği için gebelik sonlandırma oluyormuş bütün belirtiler var karın ağrısı halsizlik ateş hastaneye gitmekte gelmiyor içimden hiç eşim çok korktu kızdı niye söylemiyorsun diyo normalde suram buram ağrıyor desem he hamilesin ya 9 ay cekicez felan diyo uyuz oluyorum o yüzden pek söylemek gelmiyor soylemeyincede kızıyor şaşırdım kaldım wallaBana hamileliğimin ikinci ayında falan olmuştı böyle ben de o zaman korkmuştum ama hamilelikte oluyormuş bazen su gibi. Yine de git tabi doktora canım. Bu kasıkta değil de dizle popomun sol tarafı arasında baya şiddetli ağrım oluyor benim yorulduğumda. Ayakta çok durursam falan oluyor at kılı fırçası aldım hatta o yüzden. Kan dolaşımım hızlanınca azaldı biraz ağrılarım. İçini ferah tut doktorunu dinle, benim doktorum o zaman sorduğumda korkma olur böyle şeyler endişelenme her şey için rahat hisset kendini demişti. Sen de doktorlara bırak kendini, sakın bebişini de kendini de strese sokma. İnşallah iyisinizdir ikinizde
Canm senin atesinde varsa neden bekliyorsun Hem kendini hem bebegi riske atiyosun Sen yarin bi gorun hemenCanım ilkinde enfeksiyon riski vardı kızımda bundada akıntım felan çok yoğun bian olsun korktum internette de baktım enfeksiyon bebeğe çok zarar verdiği için gebelik sonlandırma oluyormuş bütün belirtiler var karın ağrısı halsizlik ateş hastaneye gitmekte gelmiyor içimden hiç eşim çok korktu kızdı niye söylemiyorsun diyo normalde suram buram ağrıyor desem he hamilesin ya 9 ay cekicez felan diyo uyuz oluyorum o yüzden pek söylemek gelmiyor soylemeyincede kızıyor şaşırdım kaldım walla
Ya usutmus olabilirim dedim yarın mutlaka gideceğim bebegimide çok özledim bahane olur bariCanm senin atesinde varsa neden bekliyorsun Hem kendini hem bebegi riske atiyosun Sen yarin bi gorun hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?