2021 Nisan Anneleri

Kizlar yaa ben kac gundur daha dogrusu depremden sonra oyle cok bebişi hissedemiyorum bazen hoc hissetmiyorum suan tatlida yedim ama tıkk yok
Bende kac gündür üzüntüden aglamaktan hicbirsey hissetmiyorum hele bugun ayda bebegin kurtulusu annesinin cansiz bedeni cikti yikildim kurban oldugum kimseye yasatmasin

Bende aynen canim haberlere bakip bakip agliyorum

Hepsi ayni... Benimkide down sendromu riski var aldir gibisine konustu sacma sapan.. cok sükür test sonuclarimiz cok iyi cikti arayip haber bile vermedim gereksize...

Göğüs uçlarım simsiyah ve sağdan süt geliyor sizinde öyle mi
Benim oglan emiyor hala süt yok diyor. Cocuk 1 ay olacak hala pes etmedi hergün emip anne süt yok süt bitmis deyip sinirleniyo benim sag gögüs ucum karardi daha koyu renkte bide cok sizliyo.

Ahhh ahhh bende ayniiii elif te ayda da nasil birbirine benziyolar güzel suratli yavrular aydan annesini birdaha göremeyecek nasil anlatacaklar yavrum ya annesine cok düskünmüs Allah o binayi insanlara mezar edenlerin belasini versin vicdansizlar...

Hepsi ayni... Benimkide down sendromu riski var aldir gibisine konustu sacma sapan.. cok sükür test sonuclarimiz cok iyi cikti arayip haber bile vermedim gereksize...
İyi yaptın canım, yarın öbür gün en çok takdir ettikleri torunları o olur, benim karfeşim sessiz dye babanemla halam özürlü bu demişler küçükken şimdi ise en cok o koşar herşeylerine hep takdir ederler ama zamanında can sıkmışlar işte, kimsenin ne dediğini takmıycaksın da hele bu hormonlar iyice insanı hassas yapıyo

Corona olabilirsin
Olabilir walla gorumcemin oğlu garipti bana bulaşma uzak dur dedim yenge gribim korona değilim dedi olsun bn çok çabuk hastalığı kapıyorum dedim ve hasta oldum bn yazında boyleydim dondurma yediğim gibi direk boğazım şişer ateslenirdim çok çabuk kapıyorum hastalığı inşallah korona değildir ya

Inşallah canim komşuda öyleydi dün koronaciktihersey olabilir insallah degilsindir

Aydanin annem nerede anne anne deyişi beni maf etti aklımdan çıkmıyor o kadar kötü ki haber izlememeye çalışıyorum çok kötü oluyorum

Amin canım düşündükçe çıldırıyorum bir daha göremeyecek annesini annem nerede dediğinde ne cevap verecekler bu tramvayı nasıl atlatacak kuzum. Benim en küçük kızıma öyle çok benziyor ki ayla dn okuldan gelince ona ve diğer kızlarıma sıkı sıkı sarıldım bir sürü öptüm ve çokça şükrettim. Çok şükür binlerce şükür bebeleirmizi de sağ salim kucağımıza alalım inşallah

Merhaba. Tam olarak hatırlamıyorum ama 8-9 civarıydı sanırım başlaması . Benim artık çatlamalar pul pul dökülmeler başladı bile maalesef. Bebek yağı kakao yağı kullanıyorum ama fayda etmedi. Zeytinyağına gecicem artık onun faydalı olduğunu söylüyorlar . Umarım seninki benimki gibi olmaz

Benim yirtiklae çok olcak göğüste ben bilemedim büyük diye pişik zatennettim yırtarcasına kasidim

Deprem tv açıp izlemedim netten bakmadım sosyal medyam yok ama burda okudukça ki video ne atanlar oldu işte youtubede de 2 3 izledim ayyyy gece uyuyamadım o enkazın altında kendimi gördüm

Alim işte yatakta yatıyorum 3kere sağ kasığında oynuyor vuruyor . Afedersiniz gaz olsa zaten durmuyor anında cikiyor

Canım önceki sayfalarda yazmışsın benimde göğsümden süt geliyor ve uçları çok koyulaşti. Zaten bebekten oncede prolaktin sorunum vardı ara ara süt gelirdi şimdi iyice benim göğüslerim küçüktür öyle beden değişmesi falan olmadı hala ama dolgunlasmadan mi nedir aşırı kaşınıyor . Onları da yagliyorum uçlarına dokunmadan.

Haberleri hem merak ediyorum hem üzüntüden izleyemiyorum ağlıyorum. O yavruları gördükçe yemek yemekten utanıyorum sıcak yatağımdan utanıyorum. Allah ne büyük nasıl bir mucize vermiş korumuş kurtarmış onları. Ama içim paramparça..

Benim uçlar tatlı tatlı üstleri hatır hutur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…