Corona olabilirsinYa usutmus olabilirim dedim yarın mutlaka gideceğim bebegimide çok özledim bahane olur bari
Bende kac gündür üzüntüden aglamaktan hicbirsey hissetmiyorum hele bugun ayda bebegin kurtulusu annesinin cansiz bedeni cikti yikildimKizlar yaa ben kac gundur daha dogrusu depremden sonra oyle cok bebişi hissedemiyorumbazen hoc hissetmiyorum suan tatlida yedim ama tıkk yok
Bende aynen canim haberlere bakip bakip agliyorumKızlar bu olanlar beni çok etkiledi.iki gündür ağla ağla içim çıktı bel ağrım başladı üzüntüden.beton yığınlarından çıkan çocukları gözümün önünden atamıyorum.bir taraftan okulda sağda solda pozitif ve temaslı öğrencilerim var ve diken üstünde ders anlatıyoruz resmen.benim kızı geçen yıl gittiği kreşe bırakmak zorundayım yine bu durumda bile ve geçen yıl gitmesine rağmen marttan beri benle evde olduğu için sabah soğuğunda okula ağlaya ağlaya gidiyoruz.o ağlıyor belli etmiyorum ,onu bırakıp yolda ben işe giderken yolda ben ağlıyorum.bu hafta heryerimde dram var ve eminim hormonlar da etkili....sizde ne var ne yok...
Bu deprem beni mahfetti aglamaktan hicbirsey yapamiyorumki oglumda teli elime alinca alip sakliyo anne aglama diye offf fenayim
Hepsi ayni... Benimkide down sendromu riski var aldir gibisine konustu sacma sapan.. cok sükür test sonuclarimiz cok iyi cikti arayip haber bile vermedim gereksize...Merhaba kızlar, yahuu bu kaynanalar nye böyle kii ikinci oğlum olcak dye resmen üzülüyorlar, eşime sordular nasıl bebek cinsiyeti erkek mi hala dye , eşimde evet anne pipi yerinde bi yere gitcek değil ya dedi ayy keşke gitse diyor yaa eşimde töbe töbe biz memnunuz gayet Rabbimin armaganı dedi orası öyle canım tabi diyor. Banada üzülme cahillik yapıyor diyor ama saçma yaa Allah böyle uygun görmüş nedir yani
Benim oglan emiyor hala süt yok diyor. Cocuk 1 ay olacak hala pes etmedi hergün emip anne süt yok süt bitmis deyip sinirleniyoGöğüs uçlarım simsiyah ve sağdan süt geliyor sizinde öyle mi
Ahhh ahhh bende ayniiii elif te ayda da nasil birbirine benziyolar güzel suratli yavrular aydan annesini birdaha göremeyecek nasil anlatacaklar yavrum ya annesine cok düskünmüsKızlar iki gündür ağlamaktan bir hal oldum dün Elif bugün Ayda mahvetti beni. Hatta dün gece rüyamda doktor kızın olacak diyor ardından bebeğim 3yaşında oluyor o da Elif bebek.yani Elif bebek benim kzıımmış onun elinden tutuyordum hiç bırakmazcasına. Çok dua ettim aydanın annesi de sağ çıksın ama olmadı.2gündür bebeğimin hareketleirni de pek hissedemez oldum korkuyorum. İnşallah olumsuz bir durum yoktur. Herkese hayırlı geceler Rabbim sağlıklı günler nasip etsin.
İyi yaptın canım, yarın öbür gün en çok takdir ettikleri torunları o olur, benim karfeşim sessiz dye babanemla halam özürlü bu demişler küçükken şimdi ise en cok o koşar herşeylerine hep takdir ederler ama zamanında can sıkmışlar işte, kimsenin ne dediğini takmıycaksın da hele bu hormonlar iyice insanı hassas yapıyoHepsi ayni... Benimkide down sendromu riski var aldir gibisine konustu sacma sapan.. cok sükür test sonuclarimiz cok iyi cikti arayip haber bile vermedim gereksize...
Olabilir walla gorumcemin oğlu garipti bana bulaşma uzak dur dedim yenge gribim korona değilim dedi olsun bn çok çabuk hastalığı kapıyorum dedim ve hasta oldum bn yazında boyleydim dondurma yediğim gibi direk boğazım şişer ateslenirdim çok çabuk kapıyorum hastalığı inşallah korona değildir yaCorona olabilirsin
Inşallah canim komşuda öyleydi dün koronaciktihersey olabilir insallah degilsindirOlabilir walla gorumcemin oğlu garipti bana bulaşma uzak dur dedim yenge gribim korona değilim dedi olsun bn çok çabuk hastalığı kapıyorum dedim ve hasta oldum bn yazında boyleydim dondurma yediğim gibi direk boğazım şişer ateslenirdim çok çabuk kapıyorum hastalığı inşallah korona değildir ya
Yazın 1 ayda 3 defa grip oldum 3 de 1 hafta sürüyordu tam iyi oluyordum canım dondurma istiyordu yine oluyordum Rabbim hepimizi korusunInşallah canim komşuda öyleydi dün koronaciktihersey olabilir insallah degilsindir
Aydanin annem nerede anne anne deyişi beni maf etti aklımdan çıkmıyor o kadar kötü ki haber izlememeye çalışıyorum çok kötü oluyorumAhhh ahhh bende ayniiii elif te ayda da nasil birbirine benziyolar güzel suratli yavrular aydan annesini birdaha göremeyecek nasil anlatacaklar yavrum ya annesine cok düskünmüsAllah o binayi insanlara mezar edenlerin belasini versin vicdansizlar...
Amin canım düşündükçe çıldırıyorum bir daha göremeyecek annesini annem nerede dediğinde ne cevap verecekler bu tramvayı nasıl atlatacak kuzum. Benim en küçük kızıma öyle çok benziyor ki ayla dn okuldan gelince ona ve diğer kızlarıma sıkı sıkı sarıldım bir sürü öptüm ve çokça şükrettim. Çok şükür binlerce şükür bebeleirmizi de sağ salim kucağımıza alalım inşallahAhhh ahhh bende ayniiii elif te ayda da nasil birbirine benziyolar güzel suratli yavrular aydan annesini birdaha göremeyecek nasil anlatacaklar yavrum ya annesine cok düskünmüsAllah o binayi insanlara mezar edenlerin belasini versin vicdansizlar...
Merhaba. Tam olarak hatırlamıyorum ama 8-9 civarıydı sanırım başlaması . Benim artık çatlamalar pul pul dökülmeler başladı bile maalesef. Bebek yağı kakao yağı kullanıyorum ama fayda etmedi. Zeytinyağına gecicem artık onun faydalı olduğunu söylüyorlar . Umarım seninki benimki gibi olmazMerhaba. Bir şey sorabilir miyim. Ben de bu kaşıntıları yaşıyorum ama çok erken başladı. Ara ara vuruyor kaşınıyor. Bu karnın çıkmasıyla mı alakalıymış. Eğer öyleyse benm çok erken başladı demek ki çünkü 6 haftalik hamileyim daha. Normal mi acaba sizin ne zaman başladı kaşıntılar
Canım önceki sayfalarda yazmışsın benimde göğsümden süt geliyor ve uçları çok koyulaşti. Zaten bebekten oncede prolaktin sorunum vardı ara ara süt gelirdi şimdi iyiceBenim yirtiklae çok olcak göğüste ben bilemedim büyük diye pişik zatennettim yırtarcasına kasidim
Deprem tv açıp izlemedim netten bakmadım sosyal medyam yok ama burda okudukça ki video ne atanlar oldu işte youtubede de 2 3 izledim ayyyy gece uyuyamadım o enkazın altında kendimi gördüm
Benim uçlar tatlı tatlı üstleri hatır huturCanım önceki sayfalarda yazmışsın benimde göğsümden süt geliyor ve uçları çok koyulaşti. Zaten bebekten oncede prolaktin sorunum vardı ara ara süt gelirdi şimdi iyicebenim göğüslerim küçüktür öyle beden değişmesi falan olmadı hala ama dolgunlasmadan mi nedir aşırı kaşınıyor . Onları da yagliyorum uçlarına dokunmadan.
Haberleri hem merak ediyorum hem üzüntüden izleyemiyorum ağlıyorum. O yavruları gördükçe yemek yemekten utanıyorum sıcak yatağımdan utanıyorum. Allah ne büyük nasıl bir mucize vermiş korumuş kurtarmış onları. Ama içim paramparça..
Hatır hutur aşamasına henüz gelemedim.Benim uçlar tatlı tatlı üstleri hatır hutur
Gidim canli ders var çocuk hala uyuyoHatır hutur aşamasına henüz gelemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?