- 19 Ekim 2020
- 237
- 97
- 48
Bu kadar erken kaşınması beni de korkuttu. Hindistan cevizi yağı duymuştum iyi geliyormuş. Ne zaman sürmeye başlamam lazım acabaMerhaba. Tam olarak hatırlamıyorum ama 8-9 civarıydı sanırım başlaması . Benim artık çatlamalar pul pul dökülmeler başladı bile maalesef. Bebek yağı kakao yağı kullanıyorum ama fayda etmedi. Zeytinyağına gecicem artık onun faydalı olduğunu söylüyorlar . Umarım seninki benimki gibi olmaz
Sağol canım yaa için rahatladı dünden beri tedirginim acile de gitmekten vazgeçtim bugun daha iyiyim çok şükür. Bebisler sağlıklı huzurlu olsunda dayaniriz inşallahCanım aynısıııııı bende de oldu geçen hafta aynı şeyleri yaşamışız ertesi günde kontrolün vardı doktora anlattım vajinadan muayene etti kısalma olabilir mi diye ama çok şükür 41 mm çıktı bu haftalarda bebekler çok hızlı büyüyor dedi doktor çok normal bu sancılar içini ferah tut bebişin hızla büyüyor.
Benimde çok koyulasti yaaa, hatta asagilarda da koyulasma varGöğüs uçlarım simsiyah ve sağdan süt geliyor sizinde öyle mi
Aynen genelde olmayanı istiyorlar ne yazık ki. Maksat can sıkmak mı iyi niyet mi Allah bilir. Ama hamile iken bu tarz fikirleri beyan etmemek lazım dimiZaman değişti sanırım eskiden kız olunca sevinmezlerdi erkek olsun derlerdi şimdi herkes kız delisi olmuş şaka gibi
Geçmiş olsun kızlar S Sessizsedali S Sns34 hamilelikte başladı bende de ağrı yanma gibi değil yumru oturmuş gibi daha çok. Gasvin iyi geldi rahatlattı bayaBende en son ocakta girdim hastanelik olunca 3. Endoskopi olusumdu geçecek birsey değil mide rahatsızlıkları streste cok etkiliyor benim hemen mideme vurur.bir doktor hamileliğin cok zor gecer demişti gerçekten hamileliğimde zor geçiyor ama ağrı yoktu ilkkez bugün oldu ve geçmiyor. Bende cok dikkat ediyorum canım ya hatta herkes rahat ol biraz ölmezsin falan diyor ama öyle bişey değil bu işte çeken bilir dediğin gibi. Rabbim şifa verir inşaallah bebişler iyi olsunda napalım
Kaşıntı varsa şimdiden başlaman daha iyi.Bu kadar erken kaşınması beni de korkuttu. Hindistan cevizi yağı duymuştum iyi geliyormuş. Ne zaman sürmeye başlamam lazım acaba
Kaşıntı var madem şimdiden basla canım. Ben havası kuru bir yerde yaşıyorum belki o da etki ediyor diye düşünüyorum kışta geldi malum soğukta iyice geriliyor cilt , sen şimdiden basla nemli tutmak çok önemli.Bu kadar erken kaşınması beni de korkuttu. Hindistan cevizi yağı duymuştum iyi geliyormuş. Ne zaman sürmeye başlamam lazım acaba
Kaşıntı varsa şimdiden başlaman daha iyi.
Tamam teşekkür ederim.Kaşıntı var madem şimdiden basla canım. Ben havası kuru bir yerde yaşıyorum belki o da etki ediyor diye düşünüyorum kışta geldi malum soğukta iyice geriliyor cilt , sen şimdiden basla nemli tutmak çok önemli.
Kantaron yağı kullanan oldu mu aranızda kullanılabilir mi acaba ?
Valla böyle 16.haftaya kadar her şeyi cinsiyete yormayın, yorulursunuzben hep kız hissediyordum. Çin takvimi, karın şekli falan hep kızdı ama erkek olacak. Tüm sülalem merak etti ama ben hep sağlıklı olsun, hayırlı olsun dedim. Akışına bıraktım, kız ya da erkek farketmez Allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin. Sağlığı çok çok daha önemliydi benim için cinsiyetinden. Kız hissediyorum diye erkek olduğunu öğrendiğimde eşim üzüldün mü dedi, asla dedim. Allah’ında gücüne gider, bebeğiminde.
Nice senelerin olsun canm evlatlarinlaGunaydin guzel anne ve anne adaylari..
Bir yas daha gitti bugun omurden❤
Dogm gunun kutlu olsn cnm❤Gunaydin guzel anne ve anne adaylari..
Ben de kendim yapmak istiyorum ama daha erken diye hareket edemedim..Ben lohusa tacimi kendi elcigezlerimle yaptmmmmHergun kendime bi is cikariyrm vakit gecsin die simdi aynisini kizimada yapicam buna uygun bi lohusa gecelik +pijama takimi bulurum heralde
Bu tarz şapka ve salopet beğendim nette ,yapacağım fotoğraf çekmek için.. Normalde örgü kıyafetler çok giydirilmiyor.Bendee minnoşuma şapka yaptımmankenimde benim çocukluk bebeğim
Ben normalde de iştahlıyım günde 3 öğün yiyorum hemde ne bulursam ayırt etmem.. Aralarda meyve ve ceviz badem falan ama uyanınca kurt gibi açım...Mesela az sık yiyelim tansiyon düşüyor ya ben ağzım boş kalmıyor
Sabah 8de eşimle kahvaltı yapyorum 10dea kızımla
sonra öğle yemeği 2 gibi sonra hoop kızım geliyor 6da tekrar ye
Sonra eşim geliyor 8de tekrar ye
Bu ara acayip canim tatlı istiyor çikolata reçel vs
diyetisyenemi gitsem napsam yada kontrollü olmak lazım valla
Ahh ahh ben evlenirken 43 kiloydum.. Belim kopacak gibi duruyor fotolarda.Ağlardım nezaman kilo alacağım diye.. Şimdi de hamileliğin arkasına sığınıyorum kilo alsam da nasılsa veririm.. 54 ile hamile kaldım 4 kilo almışım..Sen = benhayatım boyunca sürekli doktor doktor gezdim niye kilo alamıyorum diye. En son metabolizmamin yediğimi direkt yaktığını falan söylediler bende vazgeçtim hani annelerimizin bir lafı var ya ben evlendigimde belim su kadardı diye Hah işte onu yaşayan biriyim 47 kiloyla evlendim şu anda 56 olmak bana mucize geliyor
Youtube ya da instagramda anlatım kanalları var.. Zor değildir diye düşünüyorum hatta bende yapacağımKizlar bu cicislerden yapmayi bilen var mi zor mudur acep?
Ben de izlememeye çalışıyorum ama heryerde karşıma çıkıyor..Ağlamaktan perişan oldum.. Allah yardımcıları olsun hele o yavrumun içinde kim bilir ne fırtınalar koptu onca kalabalıkta tanıdık bir yüz yok en önemlisi annesi yok.. Çalışmak zaten beni çocuğumla vakit geçirmediğim için zaman zaman üzüyor şimdi her dakika yanında olmak istiyorum..Kızlar bu olanlar beni çok etkiledi.iki gündür ağla ağla içim çıktı bel ağrım başladı üzüntüden.beton yığınlarından çıkan çocukları gözümün önünden atamıyorum.bir taraftan okulda sağda solda pozitif ve temaslı öğrencilerim var ve diken üstünde ders anlatıyoruz resmen.benim kızı geçen yıl gittiği kreşe bırakmak zorundayım yine bu durumda bile ve geçen yıl gitmesine rağmen marttan beri benle evde olduğu için sabah soğuğunda okula ağlaya ağlaya gidiyoruz.o ağlıyor belli etmiyorum ,onu bırakıp yolda ben işe giderken yolda ben ağlıyorum.bu hafta heryerimde dram var ve eminim hormonlar da etkili....sizde ne var ne yok...
Hindistan cevizi yağı aldım duştan sonra sürüyorum.. İlk gebeliğimde hiç bir şey sürmedim çatlamadım da tamamen bünye meselesi.. Annemle kız kardeşim çatlamış mesela..Çatlaklar için ne önerirsiniz bayanlar .onceki hamileliklerimde mustela kullanmıştım bir kaç çatlak oluştu yine de..zeytin yağını kullanınca çamaşıra bulaşıyor mu .krem fiyatları uçmuş
Amin canim cok kotu birsey ya indan gordukce uzuluyor agliyor vallaBende kac gündür üzüntüden aglamaktan hicbirsey hissetmiyorum hele bugun ayda bebegin kurtulusu annesinin cansiz bedeni cikti yikildimkurban oldugum kimseye yasatmasin
Nice mutlu sağlıklı yıllara canımGunaydin guzel anne ve anne adaylari..
Nice sağlıklı yaşlaraGunaydin guzel anne ve anne adaylari..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?