2021 Nisan Anneleri

Bu kadar erken kaşınması beni de korkuttu. Hindistan cevizi yağı duymuştum iyi geliyormuş. Ne zaman sürmeye başlamam lazım acaba

Sağol canım yaa için rahatladı dünden beri tedirginim acile de gitmekten vazgeçtim bugun daha iyiyim çok şükür. Bebisler sağlıklı huzurlu olsunda dayaniriz inşallah

Göğüs uçlarım simsiyah ve sağdan süt geliyor sizinde öyle mi
Benimde çok koyulasti yaaa, hatta asagilarda da koyulasma var
bir yerden okumuştum göğüs uçları sıkılınca süt gelebilirmis hamilelikte, normal bir şey ama ugrastiracak biraz seni.
Zaman değişti sanırım eskiden kız olunca sevinmezlerdi erkek olsun derlerdi şimdi herkes kız delisi olmuş şaka gibi
Aynen genelde olmayanı istiyorlar ne yazık ki. Maksat can sıkmak mı iyi niyet mi Allah bilir. Ama hamile iken bu tarz fikirleri beyan etmemek lazım dimi
Geçmiş olsun kızlar S Sessizsedali S Sns34 hamilelikte başladı bende de ağrı yanma gibi değil yumru oturmuş gibi daha çok. Gasvin iyi geldi rahatlattı baya

Çatlaklar için ne önerirsiniz bayanlar .onceki hamileliklerimde mustela kullanmıştım bir kaç çatlak oluştu yine de..zeytin yağını kullanınca çamaşıra bulaşıyor mu .krem fiyatları uçmuş

Bu kadar erken kaşınması beni de korkuttu. Hindistan cevizi yağı duymuştum iyi geliyormuş. Ne zaman sürmeye başlamam lazım acaba
Kaşıntı var madem şimdiden basla canım. Ben havası kuru bir yerde yaşıyorum belki o da etki ediyor diye düşünüyorum kışta geldi malum soğukta iyice geriliyor cilt , sen şimdiden basla nemli tutmak çok önemli.

Kantaron yağı kullanan oldu mu aranızda kullanılabilir mi acaba ?

Kaşıntı varsa şimdiden başlaman daha iyi.
Tamam teşekkür ederim.

Kesinlikle katılıyorum, bir yerde birndua gördüm cok doğruydu kız gibi kız , erkek gibi erkek nasip etsin diye malum dünyanın bin türlü hali var Allah korusun. Bende cinsiyet sorduklarında bu sekilde cevap verdim çoğu kişi ne erkek olsun ne kız olsun diyemedi kızım olacak ama onların kalbinde hep erkek cocuk var biliyorum ama en azından başımı ağrıtmıyorlar.

Ben lohusa tacimi kendi elcigezlerimle yaptmmmmHergun kendime bi is cikariyrm vakit gecsin die simdi aynisini kizimada yapicam buna uygun bi lohusa gecelik +pijama takimi bulurum heralde
Ben de kendim yapmak istiyorum ama daha erken diye hareket edemedim..
Bendee minnoşuma şapka yaptım mankenimde benim çocukluk bebeğim
Bu tarz şapka ve salopet beğendim nette ,yapacağım fotoğraf çekmek için.. Normalde örgü kıyafetler çok giydirilmiyor.
Ben normalde de iştahlıyım günde 3 öğün yiyorum hemde ne bulursam ayırt etmem.. Aralarda meyve ve ceviz badem falan ama uyanınca kurt gibi açım...
Ahh ahh ben evlenirken 43 kiloydum.. Belim kopacak gibi duruyor fotolarda.Ağlardım nezaman kilo alacağım diye.. Şimdi de hamileliğin arkasına sığınıyorum kilo alsam da nasılsa veririm.. 54 ile hamile kaldım 4 kilo almışım..
Kizlar bu cicislerden yapmayi bilen var mi zor mudur acep?
Youtube ya da instagramda anlatım kanalları var.. Zor değildir diye düşünüyorum hatta bende yapacağım
Ben de izlememeye çalışıyorum ama heryerde karşıma çıkıyor..Ağlamaktan perişan oldum.. Allah yardımcıları olsun hele o yavrumun içinde kim bilir ne fırtınalar koptu onca kalabalıkta tanıdık bir yüz yok en önemlisi annesi yok.. Çalışmak zaten beni çocuğumla vakit geçirmediğim için zaman zaman üzüyor şimdi her dakika yanında olmak istiyorum..
Çatlaklar için ne önerirsiniz bayanlar .onceki hamileliklerimde mustela kullanmıştım bir kaç çatlak oluştu yine de..zeytin yağını kullanınca çamaşıra bulaşıyor mu .krem fiyatları uçmuş
Hindistan cevizi yağı aldım duştan sonra sürüyorum.. İlk gebeliğimde hiç bir şey sürmedim çatlamadım da tamamen bünye meselesi.. Annemle kız kardeşim çatlamış mesela..

Göğüs ucu konusu konusu konuşulmuş. Ben de o konudan müzdaribim. Koyulaşma var bende de çamaşır değince rahatsız hissediyorum kendimi ve baya büyüdü. Normal sütyenlerimi asla takamıyorum. Pentiden spor sütyeni tarzında kumaş sütyenler aldım onları kullanıyorum daha rahat oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…