Ben aldim ondan hemen göğsünün ucunu belli ediyor çok pişman olsum 80 tl verdim 80 kere pişman oldumGöğüs ucu konusu konusu konuşulmuş. Ben de o konudan müzdaribim. Koyulaşma var bende de çamaşır değince rahatsız hissediyorum kendimi ve baya büyüdü. Normal sütyenlerimi asla takamıyorum. Pentiden spor sütyeni tarzında kumaş sütyenler aldım onları kullanıyorum daha rahat oluyor
Sağol canım hepimizin geçsin hemencecik inşaallah bütün sorunlarıBenimde çok koyulasti yaaa, hatta asagilarda da koyulasma var
bir yerden okumuştum göğüs uçları sıkılınca süt gelebilirmis hamilelikte, normal bir şey ama ugrastiracak biraz seni.
Aynen genelde olmayanı istiyorlar ne yazık ki. Maksat can sıkmak mı iyi niyet mi Allah bilir. Ama hamile iken bu tarz fikirleri beyan etmemek lazım dimi
Geçmiş olsun kızlar S Sessizsedali @Sns34 hamilelikte başladı bende de ağrı yanma gibi değil yumru oturmuş gibi daha çok. Gasvin iyi geldi rahatlattı baya
Aynısı değil herhalde benim aldığım 40 lira bir şeydi içinde sünger var o belli etmiyor benimkiniBen aldim ondan hemen göğsünün ucunu belli ediyor çok pişman olsum 80 tl verdim 80 kere pişman oldum
Hangisiymiş bende gidimde ondan alimAynısı değil herhalde benim aldığım 40 lira bir şeydi içinde sünger var o belli etmiyor benimkini80 lira verip de kullanamadan ben de pişman olurdum
Görmesinler o günleri okadar yasarlarsa benim ömrümden yerler simdi 62 yasinda:) nekadar zor insanlarin iyi kalpli olmasi ya. Ölcen gitcen yani ne gerek var kalp kirmaya..İyi yaptın canım, yarın öbür gün en çok takdir ettikleri torunları o olur, benim karfeşim sessiz dye babanemla halam özürlü bu demişler küçükken şimdi ise en cok o koşar herşeylerine hep takdir ederler ama zamanında can sıkmışlar işte, kimsenin ne dediğini takmıycaksın da hele bu hormonlar iyice insanı hassas yapıyo
Hic sorma ya ben öldüm bittim anne deyisineAydanin annem nerede anne anne deyişi beni maf etti aklımdan çıkmıyor o kadar kötü ki haber izlememeye çalışıyorum çok kötü oluyorum
Bende öyle oglum gece bile sariilarak uyuyorum hep tetikteyim isvicredede 6 üstü deprem oldu ve 7 üzeri deprem bekleniyor kurban oldugum hicbir yavruyu anasiz hicbir anneyide yavrusuz birakmasin insallah.Amin canım düşündükçe çıldırıyorum bir daha göremeyecek annesini annem nerede dediğinde ne cevap verecekler bu tramvayı nasıl atlatacak kuzum. Benim en küçük kızıma öyle çok benziyor ki ayla dn okuldan gelince ona ve diğer kızlarıma sıkı sıkı sarıldım bir sürü öptüm ve çokça şükrettim. Çok şükür binlerce şükür bebeleirmizi de sağ salim kucağımıza alalım inşallah
Bu dünyada vicdansiz kalpsiz sadece para pesinde olan mütahitler ve bilincsiz insanlar oldugu sürece bu kabuslar bitmeyecekBenim yirtiklae çok olcak göğüste ben bilemedim büyük diye pişik zatennettim yırtarcasına kasidim
Deprem tv açıp izlemedim netten bakmadım sosyal medyam yok ama burda okudukça ki video ne atanlar oldu işte youtubede de 2 3 izledim ayyyy gece uyuyamadım o enkazın altında kendimi gördüm
Benim tek göğsüm buna sığarBuradaki hamile sayfalarından birinde görmüştüm hamileliğimin başından beri bunlardan kullanıyorum. Diğer sütyenlerime sığmam mümkün değil
Çok çok geçmiş olsun canim bende yaşadım hem elazığ hem bingöl dedin nezaman ölçmez hangi duvar yıkılacak üzerimize Allahım hem de çocuğumun üstüne yatmıştımBende öyle oglum gece bile sariilarak uyuyorum hep tetikteyim isvicredede 6 üstü deprem oldu ve 7 üzeri deprem bekleniyor kurban oldugum hicbir yavruyu anasiz hicbir anneyide yavrusuz birakmasin insallah.
Ben 15tl ye eski penye tarzi sutyenden aldim rahatim suan ara sira camarsdan ucu gorunuyo bende makyaj pamugu koyuyom ucunaBen aldim ondan hemen göğsünün ucunu belli ediyor çok pişman olsum 80 tl verdim 80 kere pişman oldum
Bende gidip babanne sistemleri alcam 15 20 tldi zaten kış dikiş yerlerini belli etmez montdan sağol canimBen 15tl ye eski penye tarzi sutyenden aldim rahatim suan ara sira camarsdan ucu gorunuyo bende makyaj pamugu koyuyom ucuna
Dogumgunun kutlu olsun canimGunaydin guzel anne ve anne adaylari..
Bir yas daha gitti bugun omurden❤
Bende gidip babanne sistemleri alcam 15 20 tldi zaten kış dikiş yerlerini belli etmez montdan sağol canim
Benimkiler de bazen öyle çok acıyor kiHem rahat hemde artik bana digerleri sigmiyor 75-80 bedenden 90-95 bedene ciktimuclari da cok aciyor sanki yariliyor beyaz beyaz bisi var ucunda cookk dertliyim onlardan sizinkiler aciyor mu erken degill mi??
Doğum günün kutlu olsun.. Evlatlarin ailenle birlikte uzun bir ömür dilerimAy canlarimm❤❤❤ gòzyaslarim pit pitiyi ki siz guzel anne ve anne adaylarim❤ hepinize cok cok tsk ler.. dilegim hepimiz saglikla yavrularimizi kucaklarimiza alalim ve geri kalan omrumuzu saglikli ve musmutlu yasayalim insallah
Bende NBN aldim penye seklinde cok yumusak hic rahatsiz etmiyor begendim birde cikarilabilen sungerleri var ister tak ister takma baya guzel netten almistimBen aldim ondan hemen göğsünün ucunu belli ediyor çok pişman olsum 80 tl verdim 80 kere pişman oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?