2021 Nisan Anneleri

Ben aldim ondan hemen göğsünün ucunu belli ediyor çok pişman olsum 80 tl verdim 80 kere pişman oldum

Sağol canım hepimizin geçsin hemencecik inşaallah bütün sorunları gasvin ne canım hiç duymadım doktormu verdi? Ben bugün biraz daha iyi gibiyim doktoruma bişey demedim henüz düne has gecici olur umarım

Buradaki hamile sayfalarından birinde görmüştüm hamileliğimin başından beri bunlardan kullanıyorum. Diğer sütyenlerime sığmam mümkün değil

Eklentiler

• 60C19635-440E-4457-828A-49E4CCDA7319.webp
    19 KB · Görüntüleme: 30
Görmesinler o günleri okadar yasarlarsa benim ömrümden yerler simdi 62 yasinda:) nekadar zor insanlarin iyi kalpli olmasi ya. Ölcen gitcen yani ne gerek var kalp kirmaya..

Aydanin annem nerede anne anne deyişi beni maf etti aklımdan çıkmıyor o kadar kötü ki haber izlememeye çalışıyorum çok kötü oluyorum
Hic sorma ya ben öldüm bittim anne deyisine Bizim burdada 6 üzeri deprem oldu artcilar devam ediyor ve 7 üzeri büyük deprem bekleniyor isvicrede ama cok hafif hissettik biz bide burdaki biinalar evler saglam ona ragmen en fazla 6 kat binalar. Evin icinde resmen plan yapiyorum kac gündür öyle bir seyde oglumun hic zarar görmemesi icin nereye saklayabilirim nasil davranmaliyim diye off cok zor ya

Bende öyle oglum gece bile sariilarak uyuyorum hep tetikteyim isvicredede 6 üstü deprem oldu ve 7 üzeri deprem bekleniyor kurban oldugum hicbir yavruyu anasiz hicbir anneyide yavrusuz birakmasin insallah.

Bu dünyada vicdansiz kalpsiz sadece para pesinde olan mütahitler ve bilincsiz insanlar oldugu sürece bu kabuslar bitmeyecek isvicrede bizim burda 6. bisey deprem oldu 1 kisinin burnu kanamadi cünkü alt zemini öyle yapiyorlarki yer kaymadikca birsey olmuyor birde öyle yüksek kule gibi binalarda yok en yüksek 6 kat o yönden sansliyiz

Bende öyle oglum gece bile sariilarak uyuyorum hep tetikteyim isvicredede 6 üstü deprem oldu ve 7 üzeri deprem bekleniyor kurban oldugum hicbir yavruyu anasiz hicbir anneyide yavrusuz birakmasin insallah.
Çok çok geçmiş olsun canim bende yaşadım hem elazığ hem bingöl dedin nezaman ölçmez hangi duvar yıkılacak üzerimize Allahım hem de çocuğumun üstüne yatmıştım

Saklanacak güvenli bir yer kaçmaktan herzaman iyidir

Hem rahat hemde artik bana digerleri sigmiyor 75-80 bedenden 90-95 bedene ciktim uclari da cok aciyor sanki yariliyor beyaz beyaz bisi var ucunda cookk dertliyim onlardan sizinkiler aciyor mu erken degill mi??
Bende gidip babanne sistemleri alcam 15 20 tldi zaten kış dikiş yerlerini belli etmez montdan sağol canim

Hem rahat hemde artik bana digerleri sigmiyor 75-80 bedenden 90-95 bedene ciktim uclari da cok aciyor sanki yariliyor beyaz beyaz bisi var ucunda cookk dertliyim onlardan sizinkiler aciyor mu erken degill mi??
Benimkiler de bazen öyle çok acıyor ki ucundaki beyaz şeyler bende de birikiyor ara sıra kremimsi bir şey

Doğum günün kutlu olsun.. Evlatlarin ailenle birlikte uzun bir ömür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…