2021 Nisan Anneleri

Hem rahat hemde artik bana digerleri sigmiyor 75-80 bedenden 90-95 bedene ciktim uclari da cok aciyor sanki yariliyor beyaz beyaz bisi var ucunda cookk dertliyim onlardan sizinkiler aciyor mu erken degill mi??
Kiz sen saKamasın benim normalin 85 90 zaten
Benim uçtan sıvı geliyor tabiki açıyor tatlı tatlı kaşınıyor uçları felan
Bende NBN aldim penye seklinde cok yumusak hic rahatsiz etmiyor begendim birde cikarilabilen sungerleri var ister tak ister takma baya guzel netten almistim
Link varmi canim bakayim

Zaten insanin ilk aklina gelen cocuklar oluyor sagol kuzum. 99 depreminde bende türkiyedeydim ayy cok kötüydü birdaha yasanmaz insallah.

Bende öyle oglum gece bile sariilarak uyuyorum hep tetikteyim isvicredede 6 üstü deprem oldu ve 7 üzeri deprem bekleniyor kurban oldugum hicbir yavruyu anasiz hicbir anneyide yavrusuz birakmasin insallah.
İnşAllah canım

Bende aret hocaya gidiyorum o testi bendende istedi bir telefon numarası verdiler 3560 tl ye yapılıyormuş çok pahalıymış ya siz kaç paraya yaptırdiniz acaba.

Ne ki onlar acaba? Vazelin suruyom pek bisey olmadi daha kakaolu bi krem vardi onu da surdum ama gecmedi
Süt gibi bir şey gelip orda birikiyor diye düşünüyorum ben. Ben şimdilik nemlendirici sürüyorum ana göğüs ucu kremi alayım diyorum yoksa çatlayacağım

Benim göğüs uçlarım hiç yok gibi göğüslerim büyüyor halkalar koyulaşıyor ama uçları dümdüz sanki bebek nasıl emecek onu düşünüyorum doğum yaklaştıkça büyür mü yoksa bebek çeke çeke mi büyütüyor

Süt gibi bir şey gelip orda birikiyor diye düşünüyorum ben. Ben şimdilik nemlendirici sürüyorum ana göğüs ucu kremi alayım diyorum yoksa çatlayacağım
Gogus ucu kremi almayi bende dusunuyom cunku baya aciyo..hangi marka almayi dusunuyon canim ben unuttum simdi hangisi iyi hangisi kotuydu bilmiyom

Emer canim ya korkma o zamana belirginlesir.. internette gogus ucu cikarici satiliyor olmazsa onlardan alirsin ama bebek minnacik oluyo zaten agzi da kucucuk

Gogus ucu kremi almayi bende dusunuyom cunku baya aciyo..hangi marka almayi dusunuyon canim ben unuttum simdi hangisi iyi hangisi kotuydu bilmiyom
İki marka var bildiğim lansinoh ve mustela yorumlara bakıp alacağım bakalım inşallah işe yarar ayrı bir ürün kullanmazsam sıkıntı olacak ileride

İki marka var bildiğim lansinoh ve mustela yorumlara bakıp alacağım bakalım inşallah işe yarar ayrı bir ürün kullanmazsam sıkıntı olacak ileride
Evet dogumdan sonra cok kotu olmustu bende kanamisti bile. Simdiden kullanmak lazim

Bir de bu gümüş kalkanlar falan var herhalde onlardan kullanmış mıydın canım. İşe yaradığını söylüyorlar ama pek de ucuz bir şey değil alıp da kullanmamak da var
Silikonlarini kullananlar olmus bende youtube de felan gordum gumus bence gereksiz.anladigim kadariyla amac gogus ucunun hava almasini saglamak ve sut gelirse camasira bulasmasini onlemek.alinirsa silikonlar da iyi is gorur ben gogus pedi ve krem kullanmistim baya ise yaradi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…