Ne demek canim hepimiz birbirimize destek olmak icin burdayizÇok teşekkürler desteğin için canım inşallah bir sıkıntı olmaz da yavrumu doyurabilirim
Silikonları iyi bir araştırıp almalıyım sanırım ihtiyacım olacağını hissediyorum nedenseSilikonlarini kullananlar olmus bende youtube de felan gordum gumus bence gereksiz.anladigim kadariyla amac gogus ucunun hava almasini saglamak ve sut gelirse camasira bulasmasini onlemek.alinirsa silikonlar da iyi is gorur ben gogus pedi ve krem kullanmistim baya ise yaradi
Benim de yok kardeşimin de yoktu benim kızım inadından emmeyi reddetti slikon uç kullanmak istedim hemşire kullandırtmadı.Kardeşim maşallah iki çocuğunu da emzirdi emdikçe çıktı zaten. Şimdi ben kendimi telkin edip pozitif düşünüp sütüm olacak hemde bol bol çocuğum da emecek diye enerji gönderiyorum.. Ve inşallah bu sefer emzirme duygusunu yaşayacağıma inanıyorum.. Acısına da razıyım doğumdan sonra size dert yanarsam ağzıma tavaylan vurun :)Benim göğüs uçlarım hiç yok gibi göğüslerim büyüyor halkalar koyulaşıyor ama uçları dümdüz sanki bebek nasıl emecek onu düşünüyorumdoğum yaklaştıkça büyür mü yoksa bebek çeke çeke mi büyütüyor
Burda deneyimli anneler olması çok iyi bir şey şu an beni bir bilinmezlik bekliyor valla her konuda çok acemiyim araştırsam da kitap okusam da bebek bakımının bilgiyle değil de içgüdüyle olacağını anladımNe demek canim hepimiz birbirimize destek olmak icin burdayizyavrunu doyurursun sakin strese girme stres en buyuk dusmanimiz.. insallah sutun de bol bol gelir yavrun hemencecik toparlanir
Aynı pozitifliğe bir an önce benim de kendimi alıştırmam lazımBenim de yok kardeşimin de yoktu benim kızım inadından emmeyi reddetti slikon uç kullanmak istedim hemşire kullandırtmadı.Kardeşim maşallah iki çocuğunu da emzirdi emdikçe çıktı zaten. Şimdi ben kendimi telkin edip pozitif düşünüp sütüm olacak hemde bol bol çocuğum da emecek diye enerji gönderiyorum.. Ve inşallah bu sefer emzirme duygusunu yaşayacağıma inanıyorum.. Acısına da razıyım doğumdan sonra size dert yanarsam ağzıma tavaylan vurun :)
Ben de turşuya karşı aynı duyguları hissediyorum sonra midem beni pişman ediyorDomatese ve elmaya dayanamıyorum hele domatese 3 4 gündür delircem sonrada midem yanıyor
Nezaman geçer acaba bu mide yanmalariBen de turşuya karşı aynı duyguları hissediyorum sonra midem beni pişman ediyor
Benim yemek borum bildiğin kavruluyorNezaman geçer acaba bu mide yanmalari
Aslında gaviskon ya da renie türevi bir şey ararken eczacimiz tavsiye etti, eşime hamilelerin kullanmasi için güvenli dedi. Şurup yine aynı formlarda ama daha kolay icilebiliyor ve hemen etkili. Doktorum da kullanabilirsin dediSağol canım hepimizin geçsin hemencecik inşaallah bütün sorunlarıgasvin ne canım hiç duymadım doktormu verdi? Ben bugün biraz daha iyi gibiyim doktoruma bişey demedim henüz düne has gecici olur umarım
Lansinoh çok iyi bir nemlendirici ve onarıcı. Dudaklarıma maske bile yapıyordum. Öncelikle doğumdan bir iki ay önce kullanmaya başladığında cilt bariyeri güçlendigi için ilk emzirmeler sonrası catlama tahriş olma vs ihtimali azalıyor. Emzirme aralarında da az az sürünce bir seycik olmuyor.Gogus ucu kremi almayi bende dusunuyom cunku baya aciyo..hangi marka almayi dusunuyon canim ben unuttum simdi hangisi iyi hangisi kotuydu bilmiyom
Bende turşuya sardım midem yanıyor diye yiyemiyordum yeni yeni düzelince canım cekiyor hep.Domatese ve elmaya dayanamıyorum hele domatese 3 4 gündür delircem sonrada midem yanıyor
Hayırlı uğurlu olsun canımbebeğinin hareketlerini hissediyorsan 1 ay daha kolay geçer bence
Allah iyiliğini versin eğlenmiş o bence kendince.. ne yapacan kilosunu der gibi :))Devletteki doktorun bunadigina kesin kanaat getirmiş durumdayım17 cm bebe 1 kilo olurmu allah aşkına kafayı kemiği ölçtü 17+5 cıktı dedm karın cevresinide ölçseniz hocam kilosunu bilsek baktı baktı 1 kilo vardır yaa dedi dumur oldum daha geçen hafta 132grdi bebe
Bayada ciddi ciddi söyledi ağzım açık bakakaldimAllah iyiliğini versin eğlenmiş o bence kendince.. ne yapacan kilosunu der gibi :))
Içerde 2 bebek var ve adam doğru diyo 1 kg ikisi biri kiz biri erkekBayada ciddi ciddi söyledi ağzım açık bakakaldimkız herhalde zaten flanda dedi yok erkek diyince hee erkek o zman dedi iyice yaşlandı kıyamam
Ayy ozaman gerçekten yaşlılıktan :)Bayada ciddi ciddi söyledi ağzım açık bakakaldimkız herhalde zaten flanda dedi yok erkek diyince hee erkek o zman dedi iyice yaşlandı kıyamam
Bak bu güzel bir varsayım oldu ...Içerde 2 bebek var ve adam doğru diyo 1 kg ikisi biri kiz biri erkek
Hey yarabbim yaDevletteki doktorun bunadigina kesin kanaat getirmiş durumdayım17 cm bebe 1 kilo olurmu allah aşkına kafayı kemiği ölçtü 17+5 cıktı dedm karın cevresinide ölçseniz hocam kilosunu bilsek baktı baktı 1 kilo vardır yaa dedi dumur oldum daha geçen hafta 132grdi bebe
Bende cuma.uniyr gidicem 16+5 olcam netleştir demiHey yarabbim yaben de devleti bırakacağım haftaya cumaya gideceğim doktora üniversite hastanesine gitmeyi düşünüyorum. Artık netleşir her halde bizim cinsiyetimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?