2021 Nisan Anneleri

Çok teşekkürler desteğin için canım inşallah bir sıkıntı olmaz da yavrumu doyurabilirim
Ne demek canim hepimiz birbirimize destek olmak icin burdayiz yavrunu doyurursun sakin strese girme stres en buyuk dusmanimiz.. insallah sutun de bol bol gelir yavrun hemencecik toparlanir

Silikonları iyi bir araştırıp almalıyım sanırım ihtiyacım olacağını hissediyorum nedense

Benim de yok kardeşimin de yoktu benim kızım inadından emmeyi reddetti slikon uç kullanmak istedim hemşire kullandırtmadı.Kardeşim maşallah iki çocuğunu da emzirdi emdikçe çıktı zaten. Şimdi ben kendimi telkin edip pozitif düşünüp sütüm olacak hemde bol bol çocuğum da emecek diye enerji gönderiyorum.. Ve inşallah bu sefer emzirme duygusunu yaşayacağıma inanıyorum.. Acısına da razıyım doğumdan sonra size dert yanarsam ağzıma tavaylan vurun :)

Ne demek canim hepimiz birbirimize destek olmak icin burdayiz yavrunu doyurursun sakin strese girme stres en buyuk dusmanimiz.. insallah sutun de bol bol gelir yavrun hemencecik toparlanir
Burda deneyimli anneler olması çok iyi bir şey şu an beni bir bilinmezlik bekliyor valla her konuda çok acemiyim araştırsam da kitap okusam da bebek bakımının bilgiyle değil de içgüdüyle olacağını anladım

Aynı pozitifliğe bir an önce benim de kendimi alıştırmam lazım yavrularımızı sağlıkla emzirir ve doyururuz inşallah bazı şeyleri fazla takıyorum kafama ama pozitif olup oluruna bırakmak en iyisi

Sağol canım hepimizin geçsin hemencecik inşaallah bütün sorunları gasvin ne canım hiç duymadım doktormu verdi? Ben bugün biraz daha iyi gibiyim doktoruma bişey demedim henüz düne has gecici olur umarım
Aslında gaviskon ya da renie türevi bir şey ararken eczacimiz tavsiye etti, eşime hamilelerin kullanmasi için güvenli dedi. Şurup yine aynı formlarda ama daha kolay icilebiliyor ve hemen etkili. Doktorum da kullanabilirsin dedi
Gogus ucu kremi almayi bende dusunuyom cunku baya aciyo..hangi marka almayi dusunuyon canim ben unuttum simdi hangisi iyi hangisi kotuydu bilmiyom
Lansinoh çok iyi bir nemlendirici ve onarıcı. Dudaklarıma maske bile yapıyordum. Öncelikle doğumdan bir iki ay önce kullanmaya başladığında cilt bariyeri güçlendigi için ilk emzirmeler sonrası catlama tahriş olma vs ihtimali azalıyor. Emzirme aralarında da az az sürünce bir seycik olmuyor.
Benim uçlarda çok azdı uyarildiginda bile hafif çıkıyordu emzirirken çıktı büyüdü. Kızımda masaallah 32 aylık oluncaya kadar emdiginden kaybolmadilar ☺
Silikon kapak aventin var biberon kapağı gibi bir şey göğüs ucuna koyuyorsun sütyene degmesini engelliyor böylece tahriş olmuyor ayrica sütte akinca içine doluyor.

Allah iyiliğini versin eğlenmiş o bence kendince.. ne yapacan kilosunu der gibi :))

Hey yarabbim ya ben de devleti bırakacağım haftaya cumaya gideceğim doktora üniversite hastanesine gitmeyi düşünüyorum. Artık netleşir her halde bizim cinsiyetimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…