2021 Nisan Anneleri

Hey yarabbim ya ben de devleti bırakacağım haftaya cumaya gideceğim doktora üniversite hastanesine gitmeyi düşünüyorum. Artık netleşir her halde bizim cinsiyetimiz
Iyice bi baksınlar artık ya bi görsünler ben merak ediom artik

Ilk hamileligimde oldu doguma kdr devam etti agliyordum gece kalkip o kdr sisip morariodu 40 gune gwcmezse gel ameliyat edicem dedi dktor ameliyat aonrasi 60 gune bekledim gevti ama hala ara ara oluyor.suan hamileyken yapilcak bisi yok uzerine fazla yatmayin, bosluga birakmayin baska caresi yok.

Cok geçmiş olsun gercekten cok zor bende kiloda var ondan mı tetikledi acaba diyorum, ama çözümü ve tedavisi olmaması cok zor. Teşekkür ederim cevap icin

Anladım canım bende gaviscon kullanıyorum aksam yatarken genelde doktorumda kullanabilirsin dedi dediğin gibi oda aklımda bulunsun yine sağol

Bende aret hocaya gidiyorum o testi bendende istedi bir telefon numarası verdiler 3560 tl ye yapılıyormuş çok pahalıymış ya siz kaç paraya yaptırdiniz acaba.
Canım ben de o fiyatlara yaptırdım başka yerler de araştırmıştım ama Aret Hoca tüm kromozomlara bir tek burası bakıyor dedi yine de tercih sizin dedi konuştum Sibel hanımla ayrıntılı ve söyledikleri mantığıma yattı yaptırdık sonuçta

Kızlar hastaneye gittim bı sıkıntı yokmuş yazamadım pek vaktim olmadı bide Cinsiyetin değiştiğini söyledi doktor erkek dedi bacak arasında kordon varmış diye sakliyormus kesin mi dedim bence bekle biraz daha dedi acele etme senin bebek cinsiyetini sürekli değiştiriyor dedi açıkçası Cinsiyet artık pek umrumda değil hayırlısı olsun Rabb'im ne yazmışsa o olacak artık merakta etmiyorum cinsiyeti

Evet dogumdan sonra cok kotu olmustu bende kanamisti bile. Simdiden kullanmak lazim
Erken kullanınca işe yarar mi dersin benimki de çok kötü olmuştu emzirmek eziyetti benim için ağlaya ağlaya emzirdim kızımı şu an en büyük korkum o gibi bitkisel bir şey almıştım bebek emmeden önce silmek zorunda kalmıyordum lansinoh muydu neydi?

benden bi tane daha vermedi mi foto flan kız merak ettim erkek dediyse değişmez bak dediydi dersin

benden bi tane daha vermedi mi foto flan kız merak ettim erkek dediyse değişmez bak dediydi dersin
Yok askm vermedi bnde istemedim o şokla bana 2 kere kız dediler hatta bacak arasında kordon var ama cinsiyet kız dedi yine bu haftada erkek dedi anlamadım bı türlü haftaya bidaha gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…