Totem mi yapıon napionIçerde 2 bebek var ve adam doğru diyo 1 kg ikisi biri kiz biri erkek
Bak bu güzel bir varsayım oldu ...Ysmnondr düşünsene gerçekten 2 bebek varmış ..
Netlesir netlesirBende cuma.uniyr gidicem 16+5 olcam netleştir demi
Iyice bi baksınlar artık ya bi görsünler ben merak ediom artikHey yarabbim yaben de devleti bırakacağım haftaya cumaya gideceğim doktora üniversite hastanesine gitmeyi düşünüyorum. Artık netleşir her halde bizim cinsiyetimiz
Yine kizmiydi demis bak şüpheleniyorumTotem mi yapıon napionerkek diye diye erkek ettiniz zaten
böyle kalırım muhtemelen onca doktor görürdü ya şimdiye kadar
Yok beee erkekti diyince haa tamam öyledir dedi zatenYine kizmiydi demis bak şüpheleniyorum
Ilk hamileligimde oldu doguma kdr devam etti agliyordum gece kalkip o kdr sisip morariodu 40 gune gwcmezse gel ameliyat edicem dedi dktor ameliyat aonrasi 60 gune bekledim gevti ama hala ara ara oluyor.suan hamileyken yapilcak bisi yok uzerine fazla yatmayin, bosluga birakmayin baska caresi yok.Kızlar aranızda ellerde uyuşma sikayeti olan var mı ? Karpal tünel sendromu denen bir hastalık var gebelikte sinire olan basıdan kqynaklı olabiliyormus ama nqsıl baş edilir bilmiyorum aranızda ilk gebeliğinde geçirmiş yada suanda sikayeti olan var mı
Cok geçmiş olsun gercekten cok zor bende kiloda var ondan mı tetikledi acaba diyorum, ama çözümü ve tedavisi olmaması cok zor. Teşekkür ederim cevap icinIlk hamileligimde oldu doguma kdr devam etti agliyordum gece kalkip o kdr sisip morariodu 40 gune gwcmezse gel ameliyat edicem dedi dktor ameliyat aonrasi 60 gune bekledim gevti ama hala ara ara oluyor.suan hamileyken yapilcak bisi yok uzerine fazla yatmayin, bosluga birakmayin baska caresi yok.
Anladım canım bende gaviscon kullanıyorum aksam yatarken genelde doktorumda kullanabilirsin dedi dediğin gibi oda aklımda bulunsun yine sağolAslında gaviskon ya da renie türevi bir şey ararken eczacimiz tavsiye etti, eşime hamilelerin kullanmasi için güvenli dedi. Şurup yine aynı formlarda ama daha kolay icilebiliyor ve hemen etkili. Doktorum da kullanabilirsin dedi
Lansinoh çok iyi bir nemlendirici ve onarıcı. Dudaklarıma maske bile yapıyordum. Öncelikle doğumdan bir iki ay önce kullanmaya başladığında cilt bariyeri güçlendigi için ilk emzirmeler sonrası catlama tahriş olma vs ihtimali azalıyor. Emzirme aralarında da az az sürünce bir seycik olmuyor.
Benim uçlarda çok azdı uyarildiginda bile hafif çıkıyordu emzirirken çıktı büyüdü. Kızımda masaallah 32 aylık oluncaya kadar emdiginden kaybolmadilar ☺
Silikon kapak aventin var biberon kapağı gibi bir şey göğüs ucuna koyuyorsun sütyene degmesini engelliyor böylece tahriş olmuyor ayrica sütte akinca içine doluyor.
Buradayım canım hep okuyorum
Canım ben de o fiyatlara yaptırdım başka yerler de araştırmıştım ama Aret Hoca tüm kromozomlara bir tek burası bakıyor dedi yine de tercih sizin dedi konuştum Sibel hanımla ayrıntılı ve söyledikleri mantığıma yattı yaptırdık sonuçtaBende aret hocaya gidiyorum o testi bendende istedi bir telefon numarası verdiler 3560 tl ye yapılıyormuş çok pahalıymış ya siz kaç paraya yaptırdiniz acaba.
Erken kullanınca işe yarar mi dersin benimki de çok kötü olmuştu emzirmek eziyetti benim için ağlaya ağlaya emzirdim kızımı şu an en büyük korkum o gibi bitkisel bir şey almıştım bebek emmeden önce silmek zorunda kalmıyordum lansinoh muydu neydi?Evet dogumdan sonra cok kotu olmustu bende kanamisti bile. Simdiden kullanmak lazim
Arada bi el salla kız kaybolmayın banlandınız saniyomBuradayım canım hep okuyorum
Kızlar hastaneye gittim bı sıkıntı yokmuş yazamadım pek vaktim olmadı bide Cinsiyetin değiştiğini söyledi doktor erkek dedi bacak arasında kordon varmış diye sakliyormuskesin mi dedim bence bekle biraz daha dedi acele etme senin bebek cinsiyetini sürekli değiştiriyor dedi açıkçası Cinsiyet artık pek umrumda değil hayırlısı olsun Rabb'im ne yazmışsa o olacak artık merakta etmiyorum cinsiyeti
bana 12 de erkek dedi. 15te kizbenden bi tane daha vermedi mi foto flan kız merak ettim erkek dediyse değişmez bak dediydi dersin
Yok askm vermedi bnde istemedim o şoklabenden bi tane daha vermedi mi foto flan kız merak ettim erkek dediyse değişmez bak dediydi dersin
Korona oldum 10.günüm burdakilere bulaştırmayım diye uzaktan bakıyorumArada bi el salla kız kaybolmayın banlandınız saniyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?