2021 Nisan Anneleri

Hilal napti yazdimi kacirdimmi doktora gitcekdi bugun
Keske whatsap gibi sohbet bölümü olsada konussak anında haberlessek
Tövbe esrafurullahhh haftaya daha belli olur bidaha git

Yok askm vermedi bnde istemedim o şokla bana 2 kere kız dediler hatta bacak arasında kordon var ama cinsiyet kız dedi yine bu haftada erkek dedi anlamadım bı türlü haftaya bidaha gideceğim
Banada ayrı ayrı 3 kişi kız dediydi hatirlatirim hatta bomboş bacak arası fotosu verildiydişimdi testislere kadar ortada ay git git heyecanlandım bak smdi

Banada ayrı ayrı 3 kişi kız dediydi hatirlatirim hatta bomboş bacak arası fotosu verildiydişimdi testislere kadar ortada ay git git heyecanlandım bak smdi
Kocam ztn bn biliyordum diyo ben pipi daha önceden görmüştüm diyordu bide benim rüyama girmişti bu olay ztn daha 12 haftalıkken

Açıkçası bu kadar ağır geçeceğini düşünmemiştim ama benim astımım var sanırım ondan kaynaklı çok ağır geçti.özellikle 6 7 8.günler sanırım bitkisel hayattaydım çünkü kendimi bilmeden yattım ağrılarım çok fazlaydı.özellikle böbrek sırt ağrısı çok fena oldu bende.daha önce taş kum düşürmüştüm o ağrıyı da biliyorum ama bu bambaşkaydı.çok şükür şimdi sadece nefes darlığı var o da geçer inşallah.

Kocam ztn bn biliyordum diyo ben pipi daha önceden görmüştüm diyordu bide benim rüyama girmişti bu olay ztn daha 12 haftalıkken
Bu adamlar hep bilir zaten ben biliyodumlari meshur cok sevindim haa o kaynanaya gösterme sakin pipisini göremesin o

Çok geçmiş olsun canm ya

coook gecms olsun. allah bi daha yasatmasin. hamileyken cok daha zor ve psikolojik olarak agir gercekten. sukur ki atlatmissin.

Bu adamlar hep bilir zaten ben biliyodumlari meshur cok sevindim haa o kaynanaya gösterme sakin pipisini göremesin o
Kaynananda bn biliyordum rüyamda gördüm dedi bn söylemek istemiyordum eşim söyledi belki bidaha değişir diye korkuyorum

Ben dogumdan sonra kullanmistim ama markasini unuttum cok acemiydim hicbisey bilmiyordm son cocuktum cevremde hic cocuk da yoktu. O acemilikle kizimi buyuttum gogus agrim coktu tas gibi oldu bosaltamadim sutu pompayi kullanamadm.altini temizlemeyi bile bilmiyodm ama simdi kizim 6yasini dolduruyor stress herseyin kaynagi bence.

Domatese ve elmaya dayanamıyorum hele domatese 3 4 gündür delircem sonrada midem yanıyor
Yiyecek domates bulabiliyon mu allah askina hepsi saman gibi tadi tuzu yok benm canim da cok cekiyo ama tas gibi aliyorum tatsiz tutsuz..soyle bir koy domatesi olacak eksi eksi tuza basip yicen ohh

Ben burda yas3min hilal cinsiyetine güvenmiyorum banada erkek derse forumu terketcem

Ankarada var canim valla 5 tl den 7 tl felan ama var

Cok geçmiş olsun gercekten cok zor bende kiloda var ondan mı tetikledi acaba diyorum, ama çözümü ve tedavisi olmaması cok zor. Teşekkür ederim cevap icin
Yok kilo ile ilgili degil.benim o zaman ne kilom ne hamileligim boyunca odemim vardi.Merak etmyin dogum sonrasibi sure sonra gecicek ins.amabnm hep bilegimde sorun vardi bir baslangici oluyor cok yazi yazsam uada zimba bassam basliyor.Buz yapabilirsnz cok agrirsa damari daraltmak icin.

Canım teşekkür ederim cvbın için, bende az önce sibel hanımla konuştum yarın eve gelip kanımı vericem inşallah iyi çıkar.kaç günde sonuç aldın.

Ha haaa süpermiş doktor ya

Anammm neler olumus korona gecirenler cinsiyeti degisenleroncelikle gecmis olsn korona geciren arkadasimiza alintilayamadimhilal hilal erkek die die erkek yaptin usagien basindan beri yok ben erkek hissediorum diodun hep
Muhittin seninde degisirse hic sasirmam gogus ucu yarasina kimse merhem falan aram hic bi halta yaramick isterse simdiden surun yine yaramaz gumus gogus kapagi efsane bi bulus tanidiklarm var kullannan hic krem almadn e bebekden kapak alicam

Arastirmalarima gore erken baslamanin olumlu etkisi oluyormus..youtube deki butun anneleri takip ediyorum nerdeyse..erkenden baslicam ben nemlendirici vs ise yaramiyor bende iste hatirlamiyorum kremin adini lans
İnoh du galiba. Seyi hatirliyorum o kadar kotu olmustu ki bebeklerin agzinda cikan yaralarda kullanilan surup gibi bi ilac vardi onu bile kullanmistim baya faydasi olmustu tik diye kesmisti kanamayi agriyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…