Korona oldum 10.günüm burdakilere bulaştırmayım diye uzaktan bakıyorum
Keske whatsap gibi sohbet bölümü olsada konussak anında haberlessekHilal napti yazdimi kacirdimmi doktora gitcekdi bugun
Tövbe esrafurullahhhKızlar hastaneye gittim bı sıkıntı yokmuş yazamadım pek vaktim olmadı bide Cinsiyetin değiştiğini söyledi doktor erkek dedi bacak arasında kordon varmış diye sakliyormuskesin mi dedim bence bekle biraz daha dedi acele etme senin bebek cinsiyetini sürekli değiştiriyor dedi açıkçası Cinsiyet artık pek umrumda değil hayırlısı olsun Rabb'im ne yazmışsa o olacak artık merakta etmiyorum cinsiyeti
cok gecmis olsun. epey de olmus. nasildi surec, agir gecmemistir insallah.Korona oldum 10.günüm burdakilere bulaştırmayım diye uzaktan bakıyorum
Banada ayrı ayrı 3 kişi kız dediydi hatirlatirim hatta bomboş bacak arası fotosu verildiydiYok askm vermedi bnde istemedim o şoklabana 2 kere kız dediler hatta bacak arasında kordon var ama cinsiyet kız dedi yine bu haftada erkek dedi anlamadım bı türlü haftaya bidaha gideceğim
Walla şaşırdım bnm yengem doğumuna 10 kala erkek olduğunu öğrendi hep kız diyolardiKeske whatsap gibi sohbet bölümü olsada konussak anında haberlessek
Tövbe esrafurullahhhhaftaya daha belli olur bidaha git
Kocam ztn bn biliyordum diyo ben pipi daha önceden görmüştüm diyorduBanada ayrı ayrı 3 kişi kız dediydi hatirlatirim hatta bomboş bacak arası fotosu verildiydişimdi testislere kadar ortada ay git git heyecanlandım bak smdi
Bu adamlar hep bilir zaten ben biliyodumlari meshurKocam ztn bn biliyordum diyo ben pipi daha önceden görmüştüm diyordubide benim rüyama girmişti bu olay ztn daha 12 haftalıkken
Çok geçmiş olsun canm yaAçıkçası bu kadar ağır geçeceğini düşünmemiştim ama benim astımım var sanırım ondan kaynaklı çok ağır geçti.özellikle 6 7 8.günler sanırım bitkisel hayattaydım çünkü kendimi bilmeden yattım ağrılarım çok fazlaydı.özellikle böbrek sırt ağrısı çok fena oldu bende.daha önce taş kum düşürmüştüm o ağrıyı da biliyorum ama bu bambaşkaydı.çok şükür şimdi sadece nefes darlığı var o da geçer inşallah.
coook gecms olsun. allah bi daha yasatmasin. hamileyken cok daha zor ve psikolojik olarak agir gercekten. sukur ki atlatmissin.Açıkçası bu kadar ağır geçeceğini düşünmemiştim ama benim astımım var sanırım ondan kaynaklı çok ağır geçti.özellikle 6 7 8.günler sanırım bitkisel hayattaydım çünkü kendimi bilmeden yattım ağrılarım çok fazlaydı.özellikle böbrek sırt ağrısı çok fena oldu bende.daha önce taş kum düşürmüştüm o ağrıyı da biliyorum ama bu bambaşkaydı.çok şükür şimdi sadece nefes darlığı var o da geçer inşallah.
Kaynananda bn biliyordum rüyamda gördüm dedi bn söylemek istemiyordum eşim söyledi belki bidaha değişir diye korkuyorumBu adamlar hep bilir zaten ben biliyodumlari meshurcok sevindim haa o kaynanaya gösterme sakin pipisini göremesin o
Ben dogumdan sonra kullanmistim ama markasini unuttum cok acemiydim hicbisey bilmiyordm son cocuktum cevremde hic cocuk da yoktu. O acemilikle kizimi buyuttum gogus agrim coktu tas gibi oldu bosaltamadim sutu pompayi kullanamadm.altini temizlemeyi bile bilmiyodm ama simdi kizim 6yasini dolduruyor stress herseyin kaynagi bence.Aslında gaviskon ya da renie türevi bir şey ararken eczacimiz tavsiye etti, eşime hamilelerin kullanmasi için güvenli dedi. Şurup yine aynı formlarda ama daha kolay icilebiliyor ve hemen etkili. Doktorum da kullanabilirsin dedi
Lansinoh çok iyi bir nemlendirici ve onarıcı. Dudaklarıma maske bile yapıyordum. Öncelikle doğumdan bir iki ay önce kullanmaya başladığında cilt bariyeri güçlendigi için ilk emzirmeler sonrası catlama tahriş olma vs ihtimali azalıyor. Emzirme aralarında da az az sürünce bir seycik olmuyor.
Benim uçlarda çok azdı uyarildiginda bile hafif çıkıyordu emzirirken çıktı büyüdü. Kızımda masaallah 32 aylık oluncaya kadar emdiginden kaybolmadilar ☺
Silikon kapak aventin var biberon kapağı gibi bir şey göğüs ucuna koyuyorsun sütyene degmesini engelliyor böylece tahriş olmuyor ayrica sütte akinca içine doluyor.
Yiyecek domates bulabiliyon mu allah askina hepsi saman gibi tadi tuzu yok benm canim da cok cekiyo ama tas gibi aliyorum tatsiz tutsuz..soyle bir koy domatesi olacak eksi eksi tuza basip yicen ohhDomatese ve elmaya dayanamıyorum hele domatese 3 4 gündür delircem sonrada midem yanıyor
Yok kilo ile ilgili degil.benim o zaman ne kilom ne hamileligim boyunca odemim vardi.Merak etmyin dogum sonrasibi sure sonra gecicek ins.amabnm hep bilegimde sorun vardi bir baslangici oluyor cok yazi yazsam uada zimba bassam basliyor.Buz yapabilirsnz cok agrirsa damari daraltmak icin.Cok geçmiş olsun gercekten cok zor bende kiloda var ondan mı tetikledi acaba diyorum, ama çözümü ve tedavisi olmaması cok zor. Teşekkür ederim cevap icin
Hahaha haftaya devlete gideceğimBen burda yas3min hilal cinsiyetine güvenmiyorumbanada erkek derse forumu terketcem
Ankarada var canim valla 5 tl den 7 tl felan ama var
Canım teşekkür ederim cvbın için, bende az önce sibel hanımla konuştum yarın eve gelip kanımı vericem inşallah iyi çıkar.kaç günde sonuç aldın.Canım ben de o fiyatlara yaptırdım başka yerler de araştırmıştım ama Aret Hoca tüm kromozomlara bir tek burası bakıyor dedi yine de tercih sizin dedi konuştum Sibel hanımla ayrıntılı ve söyledikleri mantığıma yattı yaptırdık sonuçta
Ha haaa süpermiş doktor yaDevletteki doktorun bunadigina kesin kanaat getirmiş durumdayım17 cm bebe 1 kilo olurmu allah aşkına kafayı kemiği ölçtü 17+5 cıktı dedm karın cevresinide ölçseniz hocam kilosunu bilsek baktı baktı 1 kilo vardır yaa dedi dumur oldum daha geçen hafta 132grdi bebe
Erken kullanınca işe yarar mi dersin benimki de çok kötü olmuştu emzirmek eziyetti benim için ağlaya ağlaya emzirdim kızımı şu an en büyük korkum o gibi bitkisel bir şey almıştım bebek emmeden önce silmek zorunda kalmıyordum lansinoh muydu neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?