2021 Nisan Anneleri

Çok geçmiş olsun ilaç kullandırıyorlar mi hamilesiniz malum

Cok cok xok gecmis olsun canim sukur ki iyilesmissin hamileyken psikolojik olarak da cok etkilenmissinsir insallah nefes darligin da gecer kurtulursun su illetten

Iyice bi baksınlar artık ya bi görsünler ben merak ediom artik
Sorma valla ben de merak ediyorum o merakın m sinden azıcık da koam bey sebeplense pek iyi olacak ama tık yok herifte. Hatta hiç sorma sürpriz oldu. Diyor adam ya

Çok geçmiş olsun ilaç kullandırıyorlar mi hamilesiniz malum
Teşekkür ederim kızlar.Yok ilaç falan verilmedi.Sadece çok ağrın ya da ateşin olursa parosetamol içerikli ilaç alabilirsin dediler toplamda 3 ya da 4 kere içtim.ıhlamur nane limon bol mandalina portakal nar vs tükettim.karadut pekmezi içtim sabah 1 yk.ve bol su tükettim.Burada yazmıştım aslında böbrek ağrısı çeken var mı diye.İşte o korona kaynaklıymış çünkü ne yaptıysam geçirememiştim

Karakiz3834 muglanin koyundeyim kilosu 5tl den aliyom pazarda ama daha yenecek biseye rastlamadim ne salatalik biber domates hicbirinin tadi yok yazdan beri yiyemiyom acim ben acc

Sali gunu benim cinsiyette netlesecek senin tahminler dogru cikiyor benimki sence ne?

eyvah eyvah emeklilige ayrilsin artik. Cinsiyet aynimi hala inanamiyorum nedense 100 de 100 kiz demisti simdide baska bebelerle karistirip 1 kilo dedi bence.. acabaaa kordonuda pipimi gördü ayyyy baska doktora git netlestir herseyi kuzum senin doktor catlatir insani:))

Yok kuzum cinsiyeti bu hiç göremedi zaten makinası allaha emanet 8.hatada erkek diyen doktor sonra kız en son erkek dedi fakültede de onaylattim cinsiyet tamam şüphe kalmadiama 1 kilo olayı çok iyi deilmi yaa bide 800 900 flan 1 kilo vardır yaaa dedi bakakaldim 8 kilo çocuk dogurcam zaar tövbe est

Baksana bu degisirmi artık hiç

Eklentiler

• 20201030_141837.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 43
Kendide Allaha emanet belliki :) simdiden 1 kiloysa 10 kiloda olur senin gec gelen sürprizlerle dolu beben emekli olsun milleti bi heycanlara sürükleyip durmasin :))

Netleşsin artık bir zahmet seninkini tahmin etmemişler miydi canım. Keisn demediler mi sana da
Bana 280 gram dedi diye acaba sorun mu var diye düşünüyordum sana 1 kilo demiş

Netleşsin artık bir zahmet seninkini tahmin etmemişler miydi canım. Keisn demediler mi sana da
Canım özel kız dedi eşim değişkeni dedi cevap vermedi kadın nasıl bir ozeldiyse neyse busefer başka dr a gidicem
Şimdi yumurta kırcan makarna yaptım midem yanar yemedim
Kuzum ben görüntüye bakarak tahmin ediyordum artik bizimkiler büyüdü nub gitti

Ysmnondr canim valla nerde bilmiyorum cuma atarim

Bana 280 gram dedi diye acaba sorun mu var diye düşünüyordum sana 1 kilo demiş
Senin bebe masallah kiloyu hizli aliyor:) bugün sordunmu kiloyu? senide dogumdan sonraya sürpriz vermeni bekliyorum artik cinsiyetler netlesmiyo

Ben de canım ben de takmıyorum hayırlısı olsun gerçekten birşey olmadığına çok sevindim

Senin bebe masallah kiloyu hizli aliyor:) bugün sordunmu kiloyu? senide dogumdan sonraya sürpriz vermeni bekliyorum artik cinsiyetler netlesmiyo
Haftada devlete gideceğim bakalım o ne dicem yok canım walla hiç sormadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…