Çok geçmiş olsun ilaç kullandırıyorlar mi hamilesiniz malumAçıkçası bu kadar ağır geçeceğini düşünmemiştim ama benim astımım var sanırım ondan kaynaklı çok ağır geçti.özellikle 6 7 8.günler sanırım bitkisel hayattaydım çünkü kendimi bilmeden yattım ağrılarım çok fazlaydı.özellikle böbrek sırt ağrısı çok fena oldu bende.daha önce taş kum düşürmüştüm o ağrıyı da biliyorum ama bu bambaşkaydı.çok şükür şimdi sadece nefes darlığı var o da geçer inşallah.
Cok cok xok gecmis olsun canim sukur ki iyilesmissin hamileyken psikolojik olarak da cok etkilenmissinsir insallah nefes darligin da gecer kurtulursun su illettenAçıkçası bu kadar ağır geçeceğini düşünmemiştim ama benim astımım var sanırım ondan kaynaklı çok ağır geçti.özellikle 6 7 8.günler sanırım bitkisel hayattaydım çünkü kendimi bilmeden yattım ağrılarım çok fazlaydı.özellikle böbrek sırt ağrısı çok fena oldu bende.daha önce taş kum düşürmüştüm o ağrıyı da biliyorum ama bu bambaşkaydı.çok şükür şimdi sadece nefes darlığı var o da geçer inşallah.
Hadisin ordan görmüşmüşKaynananda bn biliyordum rüyamda gördüm dedi bn söylemek istemiyordum eşim söyledi belki bidaha değişir diye korkuyorum
Netleşsin artık bir zahmet seninkini tahmin etmemişler miydi canım. Keisn demediler mi sana daBende cuma.uniyr gidicem 16+5 olcam netleştir demi
Diyceeeek bekle de görBen burda yas3min hilal cinsiyetine güvenmiyorumbanada erkek derse forumu terketcem
Ankarada var canim valla 5 tl den 7 tl felan ama var
Sorma valla ben de merak ediyorum o merakın m sinden azıcık da koam bey sebeplense pek iyi olacak ama tık yok herifte. Hatta hiç sorma sürpriz oldu. Diyor adam yaIyice bi baksınlar artık ya bi görsünler ben merak ediom artik
Teşekkür ederim kızlar.Yok ilaç falan verilmedi.Sadece çok ağrın ya da ateşin olursa parosetamol içerikli ilaç alabilirsin dediler toplamda 3 ya da 4 kere içtim.ıhlamur nane limon bol mandalina portakal nar vs tükettim.karadut pekmezi içtim sabah 1 yk.ve bol su tükettim.Burada yazmıştım aslında böbrek ağrısı çeken var mı diye.İşte o korona kaynaklıymış çünkü ne yaptıysam geçirememiştimÇok geçmiş olsun ilaç kullandırıyorlar mi hamilesiniz malum
eyvah eyvah emeklilige ayrilsin artik. Cinsiyet aynimi hala inanamiyorum nedense 100 de 100 kiz demisti simdide baska bebelerle karistirip 1 kilo dedi bence.. acabaaa kordonuda pipimi gördü ayyyy baska doktora git netlestir herseyi kuzum senin doktor catlatir insani:))Devletteki doktorun bunadigina kesin kanaat getirmiş durumdayım17 cm bebe 1 kilo olurmu allah aşkına kafayı kemiği ölçtü 17+5 cıktı dedm karın cevresinide ölçseniz hocam kilosunu bilsek baktı baktı 1 kilo vardır yaa dedi dumur oldum daha geçen hafta 132grdi bebe
Yok kuzum cinsiyeti bu hiç göremedi zaten makinası allaha emaneteyvah eyvah emeklilige ayrilsin artik. Cinsiyet aynimi hala inanamiyorum nedense 100 de 100 kiz demisti simdide baska bebelerle karistirip 1 kilo dedi bence.. acabaaa kordonuda pipimi gördü ayyyy baska doktora git netlestir herseyi kuzum senin doktor catlatir insani:))
Baksana bu degisirmi artık hiçeyvah eyvah emeklilige ayrilsin artik. Cinsiyet aynimi hala inanamiyorum nedense 100 de 100 kiz demisti simdide baska bebelerle karistirip 1 kilo dedi bence.. acabaaa kordonuda pipimi gördü ayyyy baska doktora git netlestir herseyi kuzum senin doktor catlatir insani:))
Kendide Allaha emanet belliki :) simdiden 1 kiloysa 10 kiloda olur senin gec gelen sürprizlerle dolu bebenYok kuzum cinsiyeti bu hiç göremedi zaten makinası allaha emanet8.hatada erkek diyen doktor sonra kız en son erkek dedi fakültede de onaylattim cinsiyet tamam şüphe kalmadi ama 1 kilo olayı çok iyi deilmi yaa bide 800 900 flan 1 kilo vardır yaaa dedi bakakaldim 8 kilo çocuk dogurcam zaar tövbe est
Netleşsin artık bir zahmet seninkini tahmin etmemişler miydi canım. Keisn demediler mi sana da
Bana 280 gram dedi diye acaba sorun mu var diye düşünüyordum sana 1 kilo demişYok kuzum cinsiyeti bu hiç göremedi zaten makinası allaha emanet8.hatada erkek diyen doktor sonra kız en son erkek dedi fakültede de onaylattim cinsiyet tamam şüphe kalmadi ama 1 kilo olayı çok iyi deilmi yaa bide 800 900 flan 1 kilo vardır yaaa dedi bakakaldim 8 kilo çocuk dogurcam zaar tövbe est
Daha öncede görmüstüm ama artik acaba bu pipiye benzeyen sey ne olabilir klrdonmu diye düsünmeye basladiimBaksana bu degisirmi artık hiç
Bnde geçen hafta ki usg var anlıyorsan atım bndeDiyceeeek bekle de görson fotolarından atsana bitane
Canım özel kız dedi eşim değişkeni dedi cevap vermedi kadın nasıl bir ozeldiyse neyse busefer başka dr a gidicemNetleşsin artık bir zahmet seninkini tahmin etmemişler miydi canım. Keisn demediler mi sana da
Şimdi yumurta kırcan makarna yaptım midem yanar yemedimKarakiz3834 muglanin koyundeyim kilosu 5tl den aliyom pazarda ama daha yenecek biseye rastlamadim ne salatalik biber domates hicbirinin tadi yok yazdan beri yiyemiyom acim ben acc
Sali gunu benim cinsiyette netlesecek senin tahminler dogru cikiyor benimki sence ne?
Doktor bana geçen hafta kordon var ama kız dedi bu haftada erkek dedi bn hangisine inanicamDaha öncede görmüstüm ama artik acaba bu pipiye benzeyen sey ne olabilir klrdonmu diye düsünmeye basladiimDoguma kadar inanmiyorum banane:) ikiz dogurccan
Senin bebe masallah kiloyu hizli aliyor:) bugün sordunmu kiloyu? senide dogumdan sonraya sürpriz vermeni bekliyorum artik cinsiyetler netlesmiyoBana 280 gram dedi diye acaba sorun mu var diye düşünüyordum sana 1 kilo demiş
Ben de canım ben de takmıyorum hayırlısı olsun gerçekten birşey olmadığına çok sevindimKızlar hastaneye gittim bı sıkıntı yokmuş yazamadım pek vaktim olmadı bide Cinsiyetin değiştiğini söyledi doktor erkek dedi bacak arasında kordon varmış diye sakliyormuskesin mi dedim bence bekle biraz daha dedi acele etme senin bebek cinsiyetini sürekli değiştiriyor dedi açıkçası Cinsiyet artık pek umrumda değil hayırlısı olsun Rabb'im ne yazmışsa o olacak artık merakta etmiyorum cinsiyeti
Haftada devlete gideceğim bakalım o ne dicem yok canım walla hiç sormadımSenin bebe masallah kiloyu hizli aliyor:) bugün sordunmu kiloyu? senide dogumdan sonraya sürpriz vermeni bekliyorum artik cinsiyetler netlesmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?