2021 Nisan Anneleri

Ben de canım ben de takmıyorum hayırlısı olsun gerçekten birşey olmadığına çok sevindim
Bn kızlarım için çok güzel hayaller kuruyordum çok tuhaf oldum erkek olduğunu duyunca erkek istiyordum bı kızım bı oğlum olsun diyodum tam kıza alıştım erkek dedi şimdi erkeğe alisicam kız derse daha cinsiyet sormam kız derim

Geçmiş olsun canım gitsin de gelmesin tekrar bela şey

Ben de haftaya cumaya gideceğim canım bakalım bana ne diyecek netleşsin diye bekledim haftaya 1ay olacak

İki marka var bildiğim lansinoh ve mustela yorumlara bakıp alacağım bakalım inşallah işe yarar ayrı bir ürün kullanmazsam sıkıntı olacak ileride
Ben lansinoh kullandım öncesi ve sonrası çok iyi geliyor ama erken değil mi o zaman 36 haftada başlamıştım çünkü göğüs ucunu uyarmamak gerek demişti dr erken

Yok askm vermedi bnde istemedim o şokla bana 2 kere kız dediler hatta bacak arasında kordon var ama cinsiyet kız dedi yine bu haftada erkek dedi anlamadım bı türlü haftaya bidaha gideceğim
Siz de gördünüz mü ultrasonda pipisini yani 2 kere kız deyince insan şok olur

Daha öncede görmüstüm ama artik acaba bu pipiye benzeyen sey ne olabilir klrdonmu diye düsünmeye basladiim Doguma kadar inanmiyorum banane:) ikiz dogurccan
Tamam yaa seni mi kırcam ikiz olsun fena olmazdı gerci ben daha cesaret edip yapamam çocuk flan kevgire döndüm su içince her yanımdan sızacakmış gbi geliyo gerçi bana pek sormuyorlar gelip gelmemeyi ama olsun
Kendide Allaha emanet belliki :) simdiden 1 kiloysa 10 kiloda olur senin gec gelen sürprizlerle dolu beben emekli olsun milleti bi heycanlara sürükleyip durmasin :))
Aynı fikirdeyim şuan doğurup askere yollycam direk elinde çağrı kağıdıyla dogacak
Bana 280 gram dedi diye acaba sorun mu var diye düşünüyordum sana 1 kilo demiş
Sorunlu olan bunlar bence niye normal şeyler demiyolarki

Ben 12 haftalik goruntusunu atmistim dilek ile ayniydi
Gecen cok canm cekti pizza yaptim öleyazdim midemden yogurt bile dokunuyodu peynire sardim bu arada ekmekle iyi oluyo

Anladım, cook teşekkür ederim artarsa deneyeceğim buz uygulamasını da. Her zaman kilo ile ilgili olmamasıda icimi rahatlattı.

Ne bitmez cileymis ya yolun yarisina geldik hala sizin bebelerin pipisiylemi kordonuylami ugrasiyoruz sen pembis aldigin seyleri ne ettin geri cevirebildinmi?

Ben lansinoh kullandım öncesi ve sonrası çok iyi geliyor ama erken değil mi o zaman 36 haftada başlamıştım çünkü göğüs ucunu uyarmamak gerek demişti dr erken
Aynen kuzum sana katılıyorum şu anda çok erken. 2.kızımda emzirmeden çok çektim göğüs ucum kopa kopa bitmişti ağlaya ağlaya tepine tepine emziriuordum öyle çok ağlıyordum ki anlatamam. taki bu kremle tanışana kadar ben doğumdan 2-3hafta önce başlayacağım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…