Bn kızlarım için çok güzel hayaller kuruyordum çok tuhaf oldum erkek olduğunu duyunca erkek istiyordum bı kızım bı oğlum olsun diyodum tam kıza alıştım erkek dedi şimdi erkeğe alisicam kız derse daha cinsiyet sormam kız derimBen de canım ben de takmıyorum hayırlısı olsun gerçekten birşey olmadığına çok sevindim
Geçmiş olsun canım gitsin de gelmesin tekrar bela şeyTeşekkür ederim kızlar.Yok ilaç falan verilmedi.Sadece çok ağrın ya da ateşin olursa parosetamol içerikli ilaç alabilirsin dediler toplamda 3 ya da 4 kere içtim.ıhlamur nane limon bol mandalina portakal nar vs tükettim.karadut pekmezi içtim sabah 1 yk.ve bol su tükettim.Burada yazmıştım aslında böbrek ağrısı çeken var mı diye.İşte o korona kaynaklıymış çünkü ne yaptıysam geçirememiştim
Özele mi giittn canım. Sana kız diyen değil miydi o doktorlar da sapıttı anacım vallaHaftada devlete gideceğim bakalım o ne dicem yok canım walla hiç sormadım
Ben de haftaya cumaya gideceğim canım bakalım bana ne diyecek netleşsin diye bekledim haftaya 1ay olacakBn kızlarım için çok güzel hayaller kuruyordum çok tuhaf oldum erkek olduğunu duyunca erkek istiyordum bı kızım bı oğlum olsun diyodum tam kıza alıştım erkek dedi şimdi erkeğe alisicam kız derse daha cinsiyet sormam kız derim
Ben lansinoh kullandım öncesi ve sonrası çok iyi geliyor ama erken değil mi o zaman 36 haftada başlamıştım çünkü göğüs ucunu uyarmamak gerek demişti dr erkenİki marka var bildiğim lansinoh ve mustela yorumlara bakıp alacağım bakalım inşallah işe yararayrı bir ürün kullanmazsam sıkıntı olacak ileride
Siz de gördünüz mü ultrasonda pipisiniYok askm vermedi bnde istemedim o şoklabana 2 kere kız dediler hatta bacak arasında kordon var ama cinsiyet kız dedi yine bu haftada erkek dedi anlamadım bı türlü haftaya bidaha gideceğim
Tamam yaa seni mi kırcam ikiz olsunDaha öncede görmüstüm ama artik acaba bu pipiye benzeyen sey ne olabilir klrdonmu diye düsünmeye basladiimDoguma kadar inanmiyorum banane:) ikiz dogurccan
Aynı fikirdeyim şuan doğurup askere yollycam direk elinde çağrı kağıdıyla dogacakKendide Allaha emanet belliki :) simdiden 1 kiloysa 10 kiloda olur senin gec gelen sürprizlerle dolu bebenemekli olsun milleti bi heycanlara sürükleyip durmasin :))
Sorunlu olan bunlar bence niye normal şeyler demiyolarkiBana 280 gram dedi diye acaba sorun mu var diye düşünüyordum sana 1 kilo demiş
At bakiim kızBnde geçen hafta ki usg var anlıyorsan atım bnde
Ben 12 haftalik goruntusunu atmistim dilek ile ayniydiCanım özel kız dedi eşim değişkeni dedi cevap vermedi kadın nasıl bir ozeldiyse neyse busefer başka dr a gidicem
Şimdi yumurta kırcan makarna yaptım midem yanar yemedim
Kuzum ben görüntüye bakarak tahmin ediyordum artik bizimkiler büyüdünub gitti
Ysmnondr canim valla nerde bilmiyorum cuma atarim
Kızdı galiba yoğurt ferahlatıyor peynir tuzluBen 12 haftalik goruntusunu atmistim dilek ile ayniydi
Gecen cok canm cekti pizza yaptim öleyazdim midemdenyogurt bile dokunuyodu peynire sardim bu arada ekmekle iyi oluyo
Anladım, cook teşekkür ederim artarsa deneyeceğim buz uygulamasını da. Her zaman kilo ile ilgili olmamasıda icimi rahatlattı.Yok kilo ile ilgili degil.benim o zaman ne kilom ne hamileligim boyunca odemim vardi.Merak etmyin dogum sonrasibi sure sonra gecicek ins.amabnm hep bilegimde sorun vardi bir baslangici oluyor cok yazi yazsam uada zimba bassam basliyor.Buz yapabilirsnz cok agrirsa damari daraltmak icin.
Dokunmuyosa yogurt ye canim ac kalma ben meyve yedim aksam bisey yemedim.baska ayrica ayvaya hastayim..Kızdı galiba yoğurt ferahlatıyor peynir tuzluafiyet olsun canimm
Bn hep özele gittim canım ama haftaya devlete düşünüyorum eşimde devletten yana degilÖzele mi giittn canım. Sana kız diyen değil miydi o doktorlar da sapıttı anacım valla
Ben de haftaya cumaya üniversite hastanesine gitmeyi düşünüyorum bakalım ne diyecek 17+5 falan olacak netleşir artık sanırımBn hep özele gittim canım ama haftaya devlete düşünüyorum eşimde devletten yana degil
ikisinede hazirlikli olDoktor bana geçen hafta kordon var ama kız dedi bu haftada erkek dedi bn hangisine inanicam
a dan z ye hersseyi sor ve direk buraya gel haber verHaftada devlete gideceğim bakalım o ne dicem yok canım walla hiç sormadım
Ne bitmez cileymis ya yolun yarisina geldik hala sizin bebelerin pipisiylemi kordonuylami ugrasiyoruzTamam yaa seni mi kırcam ikiz olsunfena olmazdı gerci ben daha cesaret edip yapamam çocuk flan kevgire döndüm su içince her yanımdan sızacakmış gbi geliyo gerçi bana pek sormuyorlar gelip gelmemeyi ama olsun
Aynı fikirdeyim şuan doğurup askere yollycam direk elinde çağrı kağıdıyla dogacak
Sorunlu olan bunlar bence niye normal şeyler demiyolarki
Aynen kuzum sana katılıyorum şu anda çok erken. 2.kızımda emzirmeden çok çektim göğüs ucum kopa kopa bitmişti ağlaya ağlaya tepine tepine emziriuordum öyle çok ağlıyordum ki anlatamam. taki bu kremle tanışana kadar ben doğumdan 2-3hafta önce başlayacağım inşallah.Ben lansinoh kullandım öncesi ve sonrası çok iyi geliyor ama erken değil mi o zaman 36 haftada başlamıştım çünkü göğüs ucunu uyarmamak gerek demişti dr erken
Benim göbüs daha sis 9 aylik halimi cok merak ediyorumBu göbüş de bizim teyzeleri biz de çok çıktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?