2021 Nisan Anneleri

Iyiaksamlar kizlar. Birazonce kizim tam kasiklarima bi hopladi oturdu bian patladi sandim zaten hareketleri hissedemiyorum. Bisey olurmu sizce ya

Canlar tekrar tebrik edenler icim tsk ederim❤❤
Pek aktif olamadim malum ozel gun.
Ama tek tek okuyorum..
Aklimda kalan corona olan arkadasim cok gecmis olsun..
Bide deyisen cinsiyet var, hilal di galiba .. ona da cok sasirdim hafta olarak erkek se kesin konusmasi lazm dr un 16 hafta da testisleri olusmus oluyr cunku.

Kizlar bebek alisverisi ile ilhili hic dusundunuz mu unutmuşum valla ne alicam almaliyim kaldim oyle dusunuyorum liste yapayim diye neyi nekadar alayim bilmiyorum

Ben de lansinoh kremi kullandım 35. Haftalarda ydı galiba hiç ağrısız sızısız emzirdim bünyeden mi kremden mi bilemiyorum da denemeye değer

Cok gecmis olsun.. Atlattigina sevindim..

Kizlar bebek alisverisi ile ilhili hic dusundunuz mu unutmuşum valla ne alicam almaliyim kaldim oyle dusunuyorum liste yapayim diye neyi nekadar alayim bilmiyorum
Valla bende unutmusum e bebek de kac tur attik hic bisi alamadim elim ayagima dolandi en son gozumu kapatip bi kac parca bisi aldim Abim ve sevgili gelinimiz her aksam mesaj atiyolar loste gonder ne alalim die teyzemiz desen bisiler alma pesinde ben kenarda mal gibi izliyorumKesin olarak 2 set hastane cikisi alalim da cocuk ciplak kalmasin gerisi halledilir

Kızlar bebek eşyası alacaklar varsa civilim de indirim var bebek beşiği puset vs 200 lirayı geçmiyor

Ne bitmez cileymis ya yolun yarisina geldik hala sizin bebelerin pipisiylemi kordonuylami ugrasiyoruz sen pembis aldigin seyleri ne ettin geri cevirebildinmi?
Yok sakladım vermeycem geri banane yanlışlıkla kız yaparsam bir gun kullanırım

Ben puset yada ana kucagi almayı düşünüyorum önerebileceğiniz birşey varmi
Ben travel set bebek arabadı alcam onun pusetini kullanırım muhtemelen ama babybjörn diye bir ana kucağı var onu da beğenmiştim kullananlar çok çok memnun bebek kendisi sallanabiliyor içinde biraz pahalı ama

Benim bebek arabam var canim baby2go 'nun cok da ağır bir araba
Yok canim ya babybjörn fırlayacak mis gibi duruyor hiç begenmedim.

Ben hep arabada hem evde kullanılacak bisey olsun istiyorum

Canım hiç bilmiyorum cinsiyet için gitmedim rahatsız olduğum için gitmiştim

Gunaydin bacilar ❤Bebek arabasi konusuluyor bizim arabamizda bu olcak sanirim abim en son bunu begendim okeylersen alicam dedi ben al dedim Artik sonuc ne olur elime ulasinca gorucem

Eklentiler

• IMG-20201101-WA0006.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 54
Günaydın kızlar,

Babybjörn nedense bana hep abartılmış bi ürün gibi geliyor, diğer seçeneklere göre fazla pahalı olduğu için olabilir. İnstagram’da falan instamomlar bazı markaları çok parlatıyorlar,
Sophie diş kaşıyıcı, bibs emzik, björn ana kucağı... Bunlar gerçekten o kadar iyi mi bilmiyorum. Joie nin dreamer’ı hoşuma gitti, ürün incelemesini de izledim beğendim. Bebek arabasında hala kararsızım. Travel set düşünüyorum ve bence bebek oto koltuğu çok önemli. Travel setler kemerle sabitlendiği için tereddütlüyüm biraz. Kıyafet de alıyorum bir şeyler. Aklım gidiyor baktıkça yatak konusunda da tereddütteyim, açılabilen anne yanı almayı düşünüyorum şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…