Gümüşler cok pahali evet. Aventin gogus kalkanlari da var tam bir kurtarici. Hem daha uygun fiyatlari..Bir de bu gümüş kalkanlar falan var herhalde onlardan kullanmış mıydın canım. İşe yaradığını söylüyorlar ama pek de ucuz bir şey değil alıp da kullanmamak da var
Cok gecmis olsun.. Atlattigina sevindim..Açıkçası bu kadar ağır geçeceğini düşünmemiştim ama benim astımım var sanırım ondan kaynaklı çok ağır geçti.özellikle 6 7 8.günler sanırım bitkisel hayattaydım çünkü kendimi bilmeden yattım ağrılarım çok fazlaydı.özellikle böbrek sırt ağrısı çok fena oldu bende.daha önce taş kum düşürmüştüm o ağrıyı da biliyorum ama bu bambaşkaydı.çok şükür şimdi sadece nefes darlığı var o da geçer inşallah.
Valla bende unutmusum e bebek de kac tur attik hic bisi alamadim elim ayagima dolandi en son gozumu kapatip bi kac parca bisi aldimKizlar bebek alisverisi ile ilhili hic dusundunuz mu unutmuşum valla ne alicam almaliyim kaldim oyle dusunuyorum liste yapayim diye neyi nekadar alayim bilmiyorum
Yok sakladım vermeycem geri bananeNe bitmez cileymis ya yolun yarisina geldik hala sizin bebelerin pipisiylemi kordonuylami ugrasiyoruzsen pembis aldigin seyleri ne ettin geri cevirebildinmi?
Ben travel set bebek arabadı alcam onun pusetini kullanırım muhtemelen ama babybjörn diye bir ana kucağı var onu da beğenmiştim kullananlar çok çok memnun bebek kendisi sallanabiliyor içinde biraz pahalı amaBen puset yada ana kucagi almayı düşünüyorum önerebileceğiniz birşey varmi
Canım hiç bilmiyorum cinsiyet için gitmedim rahatsız olduğum için gitmiştimCanlar tekrar tebrik edenler icim tsk ederim❤❤
Pek aktif olamadim malum ozel gun.
Ama tek tek okuyorum..
Aklimda kalan corona olan arkadasim cok gecmis olsun..
Bide deyisen cinsiyet var, hilal di galiba .. ona da cok sasirdim hafta olarak erkek se kesin konusmasi lazm dr un 16 hafta da testisleri olusmus oluyr cunku.
Sen grip değil misin neden kadın doğuma gittin kizCanım hiç bilmiyorum cinsiyet için gitmedim rahatsız olduğum için gitmiştim
Yok grip için gitmedim çok akıntım ve ıslanma vardıSen grip değil misin neden kadın doğuma gittin kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?