- 13 Ocak 2020
- 981
- 1.323
- 43
- 34
Canım markası ne bunun ben de portbebe olabilen travel set alcam.Pregonun var diğer markalara göre daha uygun fiyatıBen bundan aldım kızlar inşallah rahat eder bebito
hilal senin kız demişti doktor erkek belirtilerim var tutmadı demiştin şimdide erkek mi dedi doktorCanım hiç bilmiyorum cinsiyet için gitmedim rahatsız olduğum için gitmiştim
erkek tutturana kadar 15 cocuk dogurmana gerek kalmaz kizBn kızlarım için çok güzel hayaller kuruyordum çok tuhaf oldum erkek olduğunu duyunca erkek istiyordum bı kızım bı oğlum olsun diyodum tam kıza alıştım erkek dedi şimdi erkeğe alisicam kız derse daha cinsiyet sormam kız derim
Ben ilk hamileligimde 7 aylikkenki halim gibiyimCanım bu 10fün önce yaklaşık şimdi daha şiş daha 4aylıpız halbuki
Benimkide erkek oldugunu ögrendigimizde 1 kizimiz olacagina cok inaniyordum neyse hayirlisi saglikla gelsin ev tekke kokacak dedi bi gülme tuttu beniEşime üzülüyorum adam erkek diyor başka bsy demiyor garibim hayal kırıklığı yaşıyor tam alışıyoruz değişiyor
Kizlar bebek alisverisi ile ilhili hic dusundunuz mu unutmuşum valla ne alicam almaliyim kaldim oyle dusunuyorum liste yapayim diye neyi nekadar alayim bilmiyorum
Yok canim birsey olmaz bebisler daha cok kücük benim oglumda dalginligima geliyo atliyo öyle birkac kez oldu ama artik dikkat etmemiz lazim.Iyiaksamlar kizlar. Birazonce kizim tam kasiklarima bi hopladi oturdu bian patladi sandim zaten hareketleri hissedemiyorum. Bisey olurmu sizce ya
hahahaha alemsin yaYok sakladım vermeycem geri bananeyanlışlıkla kız yaparsam bir gun kullanırım
Büyüyünce baya hassaslaştı çamaşır falan çok rahatsız ediyor. O yüzden kullanırım diyordum canım ama doktora hiç danışmadım ona sorup öyle başlayayım bariBen lansinoh kullandım öncesi ve sonrası çok iyi geliyor ama erken değil mi o zaman 36 haftada başlamıştım çünkü göğüs ucunu uyarmamak gerek demişti dr erken
Benimkide az önce basladi pek bi aktif ama elimi karnima koyunca duruyo buda asiri babaci olacakSlm kızlar bugün sabahtan başladı benimki tekmelere elimi koydum hoplattı resmen bu ne ya dedim sen ne kadar güçlü ve kıpırdaksın hemen yapıştırdı bir tepik daha o kadar tatlı ki o duygu saatlerce tekmelese duyamıyor insanyerim seni dedim bir tepik daha şimdiden böyle ise ben doğana kadar düşünemiyorum zıpzıpımı
Bu tarz tulumları bodyleri vs hangi beden almak lazım? Doğduktan bir ay kadar sonra yaza girecek neredeyse bodyleri 0-3 ay tulumları 3-6 mı almak lazım acaba?Eki Görüntüle 2715717
Canim ben bunlari siparis vermistim bugun geldi. Abisinden kalan cok fazla sey oldugu icin öylesine aldim aslinda hosgeldin hediyesi. Oglumda bunlari cok kullanmistim cok rahat oluyor bide.
Eki Görüntüle 2715718
Benim 8 yaşında da ağlıyor 5 yaşındaki normal degilmiBenim iki kızda babaya aşık tepesinde olacak oda bi kesin, dün eşim karnımı seviyor sen ablan kadar güzel mi olacaksın gamzelimi olacaksın saçların lülüşmü olacak diye öptü anaaa 5yaşındaki küçük hanım nasıl ağlamaya başladı sen onu daha çok seveceksin beni sevmeyeceksin diye biz şok 2saat zor gönlünü etti, ben sıfır etkisiz elemandoğuran ben aşık oldukları babaları ama bende babama dayanamam annemle çatışırım oda ayrı bir gerçek
Çok geçmiş olsun.. İnşallah daha iyi olursun.Açıkçası bu kadar ağır geçeceğini düşünmemiştim ama benim astımım var sanırım ondan kaynaklı çok ağır geçti.özellikle 6 7 8.günler sanırım bitkisel hayattaydım çünkü kendimi bilmeden yattım ağrılarım çok fazlaydı.özellikle böbrek sırt ağrısı çok fena oldu bende.daha önce taş kum düşürmüştüm o ağrıyı da biliyorum ama bu bambaşkaydı.çok şükür şimdi sadece nefes darlığı var o da geçer inşallah.
Yaaa maşallah diyeyim benim kızım bana çok düşkün... Sabah akşam anne canın bir şey çekiyormu diye sorar.. Yeğenleri yaramazlık yapınca annemden uzak dur çarparsın vurursun kucağına çıkma diye çemkirir.. Ödü kopuyor bana veya kardeşine zarar gelecek diye.. İnşallah doğunca da aynı olur :))Benim 8 yaşında da ağlıyor 5 yaşındaki normal degilmibenimki önümden yemek çekiştiriyor çocuk yiyecek diyorum diye daha neler neler babaisyla sarılıyoruz kıskanıyor bebe ooo
Evet canım geçen hafta kız dedi bu haftada erkek dedi ama net demedihilal senin kız demişti doktor erkek belirtilerim var tutmadı demiştin şimdide erkek mi dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?