2021 Nisan Anneleri

Kraft bu cnm arabayada bağlanıyomus öne arkaya donuyomus flan ona tutulduk bizde

Son düzenleme:
erkek tutturana kadar 15 cocuk dogurmana gerek kalmaz kiz ben ne edecem bu pipililerle hic düsünebiliyormusunuz kedim bile erkek korktum ücüncüde erkek olursa bu yasta yetisemem o yüzden 2 erkek anasi olarak yola devam Allah saglik versin hepsi cannn

Canım bu 10fün önce yaklaşık şimdi daha şiş daha 4aylıpız halbuki
Ben ilk hamileligimde 7 aylikkenki halim gibiyim Doktora sordum ikinci cocuklarda farkli oluyor rahim antremanli oldugu icin daha cabuk cikiyo dedi. Alan genis diye fazla büyümese bari

Eşime üzülüyorum adam erkek diyor başka bsy demiyor garibim hayal kırıklığı yaşıyor tam alışıyoruz değişiyor
Benimkide erkek oldugunu ögrendigimizde 1 kizimiz olacagina cok inaniyordum neyse hayirlisi saglikla gelsin ev tekke kokacak dedi bi gülme tuttu beni baska bisi söyledide ben az kibarlastirdiim

Kizlar bebek alisverisi ile ilhili hic dusundunuz mu unutmuşum valla ne alicam almaliyim kaldim oyle dusunuyorum liste yapayim diye neyi nekadar alayim bilmiyorum

Canim ben bunlari siparis vermistim bugun geldi. Abisinden kalan cok fazla sey oldugu icin öylesine aldim aslinda hosgeldin hediyesi. Oglumda bunlari cok kullanmistim cok rahat oluyor bide.

Iyiaksamlar kizlar. Birazonce kizim tam kasiklarima bi hopladi oturdu bian patladi sandim zaten hareketleri hissedemiyorum. Bisey olurmu sizce ya
Yok canim birsey olmaz bebisler daha cok kücük benim oglumda dalginligima geliyo atliyo öyle birkac kez oldu ama artik dikkat etmemiz lazim.

Yok sakladım vermeycem geri banane yanlışlıkla kız yaparsam bir gun kullanırım
hahahaha alemsin ya Bende öyle yapmistim ilk heycan pembisler elimde patlamisti kiz kardesimde kizlari ard arda gelince o kullandi bana nasip olmadi 2 erkek anasi olarak yola devam baskada yok cekemem

Slm kızlar bugün sabahtan başladı benimki tekmelere elimi koydum hoplattı resmen bu ne ya dedim sen ne kadar güçlü ve kıpırdaksın hemen yapıştırdı bir tepik daha o kadar tatlı ki o duygu saatlerce tekmelese duyamıyor insan yerim seni dedim bir tepik daha şimdiden böyle ise ben doğana kadar düşünemiyorum zıpzıpımı

Ben lansinoh kullandım öncesi ve sonrası çok iyi geliyor ama erken değil mi o zaman 36 haftada başlamıştım çünkü göğüs ucunu uyarmamak gerek demişti dr erken
Büyüyünce baya hassaslaştı çamaşır falan çok rahatsız ediyor. O yüzden kullanırım diyordum canım ama doktora hiç danışmadım ona sorup öyle başlayayım bari

Benimkide az önce basladi pek bi aktif ama elimi karnima koyunca duruyo buda asiri babaci olacak

Benim iki kızda babaya aşık tepesinde olacak oda bi kesin, dün eşim karnımı seviyor sen ablan kadar güzel mi olacaksın gamzelimi olacaksın saçların lülüşmü olacak diye öptü anaaa 5yaşındaki küçük hanım nasıl ağlamaya başladı sen onu daha çok seveceksin beni sevmeyeceksin diye biz şok 2saat zor gönlünü etti, ben sıfır etkisiz eleman doğuran ben aşık oldukları babaları ama bende babama dayanamam annemle çatışırım oda ayrı bir gerçek

Bu tarz tulumları bodyleri vs hangi beden almak lazım? Doğduktan bir ay kadar sonra yaza girecek neredeyse bodyleri 0-3 ay tulumları 3-6 mı almak lazım acaba?

Benimki pek oynamıyor yaa geçen doktor kontrolünde ekranda kıpır kipirdi ama ben hissetmiyorum. Arada bir pıt pıt kıpırtı var sadece her an tekmelese doyulmaz gerçekten

Benim 8 yaşında da ağlıyor 5 yaşındaki normal degilmi benimki önümden yemek çekiştiriyor çocuk yiyecek diyorum diye daha neler neler babaisyla sarılıyoruz kıskanıyor bebe ooo

Çok geçmiş olsun.. İnşallah daha iyi olursun.

Benim 8 yaşında da ağlıyor 5 yaşındaki normal degilmi benimki önümden yemek çekiştiriyor çocuk yiyecek diyorum diye daha neler neler babaisyla sarılıyoruz kıskanıyor bebe ooo
Yaaa maşallah diyeyim benim kızım bana çok düşkün... Sabah akşam anne canın bir şey çekiyormu diye sorar.. Yeğenleri yaramazlık yapınca annemden uzak dur çarparsın vurursun kucağına çıkma diye çemkirir.. Ödü kopuyor bana veya kardeşine zarar gelecek diye.. İnşallah doğunca da aynı olur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…