- 22 Mart 2013
- 773
- 1.087
- 313
Bende öyle düşünüyorum özellikle sophie zürafa kaşıyıcı kızım hiç kullanmadı tamamen benim hevesimle aldık bir de üstelik arabasından düşürdü tekrar almıştım ikincide de aynı pek bir esprisi yok. Yeni minikleri çıkmış belki onlar daha işe yarayabilir ama eczanede satilanlardan bir farkı yok yani.Günaydın kızlar,
Babybjörn nedense bana hep abartılmış bi ürün gibi geliyor, diğer seçeneklere göre fazla pahalı olduğu için olabilir. İnstagram’da falan instamomlar bazı markaları çok parlatıyorlar,
Sophie diş kaşıyıcı, bibs emzik, björn ana kucağı... Bunlar gerçekten o kadar iyi mi bilmiyorum. Joie nin dreamer’ı hoşuma gitti, ürün incelemesini de izledim beğendim. Bebek arabasında hala kararsızım. Travel set düşünüyorum ve bence bebek oto koltuğu çok önemli. Travel setler kemerle sabitlendiği için tereddütlüyüm biraz. Kıyafet de alıyorum bir şeyler. Aklım gidiyor baktıkçayatak konusunda da tereddütteyim, açılabilen anne yanı almayı düşünüyorum şimdilik.
Bu tarz tulumları bodyleri vs hangi beden almak lazım? Doğduktan bir ay kadar sonra yaza girecek neredeyse bodyleri 0-3 ay tulumları 3-6 mı almak lazım acaba?
Yok be canım ben erkek doğurmak için 15 tane demedim çocuk çok seviyorum diye dedim eşimde çok seviyor Rabb'im ne kadar nasip ederse olur ztn karı koca çocuk asigiyizerkek tutturana kadar 15 cocuk dogurmana gerek kalmaz kizben ne edecem bu pipililerle hic düsünebiliyormusunuz kedim bile erkek korktum ücüncüde erkek olursa bu yasta yetisemem o yüzden 2 erkek anasi olarak yola devam Allah saglik versin hepsi cannn
Bn hâlâ inanamıyorum açıkçası o şoku daha atlatamadimBenimkide erkek oldugunu ögrendigimizde 1 kizimiz olacagina cok inaniyordum neyse hayirlisi saglikla gelsin ev tekke kokacak dedi bi gülme tuttu benibaska bisi söyledide ben az kibarlastirdiim
Çok sevindim canım aslında cinsiyet değişmiyor daha ilk döllenmede kromozom birleşmesiyle belli zaten. Sadece doktorlar yanilabiliyor ya da geç büyüdüğü için farklı düşünülüyor. Seninkide iyice sıkıştırmış anlaşılanBn hâlâ inanamıyorum açıkçası o şoku daha atlatamadim
Hilal belirtilerin neler idrar rengi acik mi kizlarda turuncu erkeklerde yesilimsi oluyomus gogusucu kararmasi varmi bulantilarin aksama dogru artiyo mu bas agrisi var mi kesede karindan bakildiginda soldamiydi kesen fasulye sekli demiydi 6.7.haftalarda sivilcelendin mi bebegi ilk kacinci hafta hissettin 8 haftalik ultrasonda bebek sekli tamamlanmismiydi ins hayirlisyla istedigin gibi olurEvet canım geçen hafta kız dedi bu haftada erkek dedi ama net demedi
Aynen bodyler çok kullaniliyor ilk zamanlar sıvı kaka yapiyorlar hangi bezi kullanirsan kullan sızıntı yapiyor özellikle ilk zamanlar. Günde 7-8 kere kaka yapiyorlar bu da ortalama 5 body değiştirmek demek bir gün içinde. Şimdi yıkanıp kuruması derken ertesi günede elinde hazır olsun bir beş tane. Bu sebeple 0-3 ay 10 adet 3-6 ay 10 adet mutlaka alınmalı. Ama garanticiyim diyorsan ilk 3 ay için 15 tane tavsiye ederim. Ben öyle yapmıştım anca yetiyordu.Civile girdim kendimi kaybettim resmen nasıl guzel tulumlar takımlar allahiiimmm biri beni durdursuncitcitli 5li 25 tl inmiş alayım diyorum çok kullaniliyomus doğrumu kızlar
Cok tatlilarmiş kac tane hastane cikisi almaliyim kaclı olsun canimEki Görüntüle 2715717
Canim ben bunlari siparis vermistim bugun geldi. Abisinden kalan cok fazla sey oldugu icin öylesine aldim aslinda hosgeldin hediyesi. Oglumda bunlari cok kullanmistim cok rahat oluyor bide.
Eki Görüntüle 2715718
Bencede ikiz oldukları için yer açıyorlar senin iki tarafta dolacak bu yüzden kaburga ağrısı da olabilirKızlar sizde ne tür agrı sancılar oluyor yada oluyormu ya benim mideden sonra dünden beri kaburgam sancıyor belim ayrılır gibi oldu afedersinz dün vajina kemiğime kadar acıdı bir ara biraz ayakta kalayım bi iş göreyim anında belim başlıyor. Biraz nette baktım rahim büyüdügünden diyor ama sizlerde de var mı merak ettim kaburga düşündürdü beni gerçi iki tane kendilerine yer acmaya calısıyo yavrularım muhtemelen
Kisa mi uzun kollu mu bodylerAynen bodyler çok kullaniliyor ilk zamanlar sıvı kaka yapiyorlar hangi bezi kullanirsan kullan sızıntı yapiyor özellikle ilk zamanlar. Günde 7-8 kere kaka yapiyorlar bu da ortalama 5 body değiştirmek demek bir gün içinde. Şimdi yıkanıp kuruması derken ertesi günede elinde hazır olsun bir beş tane. Bu sebeple 0-3 ay 10 adet 3-6 ay 10 adet mutlaka alınmalı. Ama garanticiyim diyorsan ilk 3 ay için 15 tane tavsiye ederim. Ben öyle yapmıştım anca yetiyordu.
8 9 tane aldım şimdilik kardeşimin bebegininde kuculenleri alicam o zman yeter sanırm.cok saol canmAynen bodyler çok kullaniliyor ilk zamanlar sıvı kaka yapiyorlar hangi bezi kullanirsan kullan sızıntı yapiyor özellikle ilk zamanlar. Günde 7-8 kere kaka yapiyorlar bu da ortalama 5 body değiştirmek demek bir gün içinde. Şimdi yıkanıp kuruması derken ertesi günede elinde hazır olsun bir beş tane. Bu sebeple 0-3 ay 10 adet 3-6 ay 10 adet mutlaka alınmalı. Ama garanticiyim diyorsan ilk 3 ay için 15 tane tavsiye ederim. Ben öyle yapmıştım anca yetiyordu.
Bahar aylarında geliyorlar kısa yani yarım kol daha iyi. Üzenlerine de tulum yada uzun kollu zıbın giyecekler bir de ilk zamanlar sürekli uyuyacaklar battaniye ortecegiz fazlaca sicak olacaklar. Ben yeni bir kaç tane uzun kollu almayı düşünüyorum en fazla 3. Evde sıcak olunca tek kat giyindirmek için.Kisa mi uzun kollu mu bodyler
Aynen rahat yeter8 9 tane aldım şimdilik kardeşimin bebegininde kuculenleri alicam o zman yeter sanırm.cok saol canm
Hayırlı olsun çok güzeller minik adamlar içinBide şunlarbi sürü de düz citcitli badi flan aldım
Giydirmek nasıp olsun inşallah çok duygusallastim şuanHayırlı olsun çok güzeller minik adamlar için
İyice araştırmayı düşünüyorum. Bi de instagramda müslin çılgınlığı var, YouTube da yeni doğan dolaplarını falan inceliyorum da yaklaşık 6-7 müslin battaniyesi olan var gerçekten o kadar elzem bir şey mi?Bende öyle düşünüyorum özellikle sophie zürafa kaşıyıcı kızım hiç kullanmadı tamamen benim hevesimle aldık bir de üstelik arabasından düşürdü tekrar almıştım ikincide de aynı pek bir esprisi yok. Yeni minikleri çıkmış belki onlar daha işe yarayabilir ama eczanede satilanlardan bir farkı yok yani.
Oto koltuğu yerine ilk 6 ay puseti kullanıp sonrasında 36 aylık oluncaya kadar kullanılanlardan almak mantıklı.
Bende de bel ağrıları çok oluyor. Azıcık iş yapsam belimde hissediyorum ağrısını.Kızlar sizde ne tür agrı sancılar oluyor yada oluyormu ya benim mideden sonra dünden beri kaburgam sancıyor belim ayrılır gibi oldu afedersinz dün vajina kemiğime kadar acıdı bir ara biraz ayakta kalayım bi iş göreyim anında belim başlıyor. Biraz nette baktım rahim büyüdügünden diyor ama sizlerde de var mı merak ettim kaburga düşündürdü beni gerçi iki tane kendilerine yer acmaya calısıyo yavrularım muhtemelen
Hiç bilmiyorum canım wallaÇok sevindim canım aslında cinsiyet değişmiyor daha ilk döllenmede kromozom birleşmesiyle belli zaten. Sadece doktorlar yanilabiliyor ya da geç büyüdüğü için farklı düşünülüyor. Seninkide iyice sıkıştırmış anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?