2021 Nisan Anneleri

Kızlar hepsi Fas’a fiso ben bunda bir kere bile bulantı yaşamadım bırak kusmayı, sırf et löp löp et hemde yedim, peynir, baklava sütlü çikolatalı tatlıları götürdüm, yüzüm vücudum sivilce ki bende hiç olmaz, lazerli olmayan tüylerim çıktı, göğüsler ve uçları büyüdü koyulaştı, göbek 2.ayda fırladı 9.haftada kolu bacağı belliydi, 12.haftada zıplıyordu rüyalar erkek idi, nubcular geneli erkek dedi, fotoyu gören erkek diyordu hareketler 14de başladı şuan 18bitti tepiniyor resmen içimde ama doktor kız dedi tüm totemleri çürüttük 20 de ayrıntılıda erkek derse gider o doktoru döverim gerçi ilk kızımda bunların tersi olmuştu ve doktor 16da erkek demişti 20de kız dedi ayrıntılıdaki doktor heran herşey olabilir hatta eşimde tekmeyi hissediyor elini koyunca bu ne biçim kız ya tekvandocu mu olacak diyor hepimiz 20deki ayrıntılıyı bekleyelim bence

Canım bnde 20 haftayı bekliyorum ztn hiç birine inanmıyorum bende

Ya bence de valla oğlan çocuğu güzellik verir dediler sivilcelerime, tüylenme ne ararsan var. Canım ekşi, tatlı ayrımı olmaksızın her şeyi çekti. Hadi dalgasını geçiyoruz falan da buradakileri ciddiye alıp kendini cinsiyete hazırlamaya çalışanlar var yapmayın valla Allah hayırlı evlat versin. Benim belirtilerim kızdı valla hep kese falan da hep kız gibiydi diyorlardı. Doktor 12.haftada hiçbişey söylemedi kesin kız erkek olsa söylerdi dediler. Bana böyle bi cinsiyet düşünsem bebeğim üzülür gibi geliyordu hep. İyi ki de düşünmemişim oğlum olacakmış ha belki 20.haftada ultrasonda doktor kız diyecek yine üzülmem. Evlat hasretiyle yanan bir sürü insan varken illa erkek istiyorum demek bana biraz garip geliyor. İçinden elbet geçer de bişey ama Güler geçersin.

Benim bebek sagdaydin canim sdece tatli cekti bulantilar aksam ozellikle cok sırtım sivilcelendi hareketleri hissetmiyorumher hamilelik farkli olur cinsiyetle alakali degil bence Ama dikkatimi ceken bisi var baska topiklerdede denk geldim cinsiyeti degisenler sanki hep bu yila denk gelmis gbi doktorlar bu yil cok kararsiz kiz mi erkekmi

Doktorlar bu sene pek bi bıkkın o kadar paralar veriyoruz özel muayehane diye ya 10dk göreyim dimi yok anam çözümü göremeden kaldırıyor cinsiyettede aynını yaptı bir kere altına baktı tamam dedi yüzsütü bebeğe ya bir sars çevirmeye çalış çocumu uyuyor diyor rahatsız etmiyor, git kahve iç gel filan de, resmen 5dk şipşak be ara ben gördün kesin mi diye soruncada bozuluyorlar ne önemi var diye çünkü bir ay isim şu olsun şunu bunu alayım derdine düşüyoruz çok erken diyorlar ama işte insanız yapıyoruz sonra değiştimi gel bide diğerine alış

Valla ole 2 tane ayri ozel hastaneye gittim usg de toplasan belki 3 dakika bakio 2 dakikada sorularini sor sonra cik mal gibi kalakaliyodum simdi ozel muaynamesi olan baska bi doktora basladim artik dogumuda insallah bu doktorla yapicam usg de cok uzun kaliyorum sonrasinda gorusme odasina geciyoruz yarim saat sohbet esliginde sorular cevaplar oluyor cok sukur icime sinen bi doktor buldm ama ozel hastaneler resmen devlet hastanelerinden kotu duruma dusmeye basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…