- 3 Mayıs 2019
- 833
- 1.327
- 63
Ben aktardan aldım bir fincan için dört beş tane yetiyor. Kaynatıyorum sonra yumuşayınca eziyorum. Süzüp içiyorum. 10 dakikada hazır oluyor tüm aşamalar.Cok tesekkur ederim cnm❤
Cok sagol cnm bu kusburnu cayi dedigimiz marketlerde hazir demleme poset gibi olanlardan mi alayim
Çok net kiz çok nettValla ben artık birşey bekleyemiyorum çocuğumu düzgün göremedim ki hiç bacak arasını göreyim at koşturur gibi baktılar hepümidim ayrıntılı oda başka doktor diye ümitleniyorum ama eğer kızsak gerçekten bu kız fena bişi olcak akşam sabah tepikliyor şimdi böyleyse ben düşünemiyorum son zamanları dobişko şuan bile vuruyor şaşkın ama bu fotoda bacak arası kız gözüküyor o yüzden değişmez diyorum
Aynen öyleÇok net kiz çok nett
Canom gecmis olsun mevsim gecisinden galiba bende de var tum gun halsizlikten oldum bide bel agrim cok var gozlerim kapaniveriyorHergub mandelina muz nar yiyorum bukadr vitamine dikkat ederken bogazim cok sinirimi bozdusuan bol su tuketmeye calisiyorm esim gelsin ihlamur kaynattircam azicik
Tesekkur ederim cnm nar hakkinda ilkkez bunu duyuyormCanom gecmis olsun mevsim gecisinden galiba bende de var tum gun halsizlikten oldum bide bel agrim cok var gozlerim kapaniveriyor
Ne dicem nari cok tuketme erken doguma sebep oluyomus ayni maydanoz gibi ikisini az yemelisin
Ben duymustum daha once dr larda uyariyor kagan kocatepe yi dinleyebilirsin rehber olur..getirdiler komsular pestil yaptim yiyemedm korktumTesekkur ederim cnm nar hakkinda ilkkez bunu duyuyormBagisikligi giclendiren en iyi meyve die onu tercih etmistm dikkat edicem artik bel agrisi bendede 2 gundur cok fazla umarim mevsim gecisindendir bu bogaz agrisi valla korkuyorm
Hayret bişi bu doktorlar nasıl göremiyorlar
Çok güzel desenleri ben de müslini kumaşcıdan farklı desenlerde metrelik alıp anneme kenarlarını diktirmeyi planlıyorum öyle daha uyguna geliyorKızlar müthiş bir Müslin örtü buldum kombinledim 5yaşındaki kızımın adı Eylül doğacak olan kızımın adıda Nisan olacak, Eylül kızıma sonbahar yapraklı Nisan kızıma Papatyalı örtü alacağım benden hatıra kalsın bahar kokulularıma isimlerine özelçok tatlılar değil mi
Ben bildimBilmiyorum canım walla
Hiç anlamıyorum canımBen bildimde bebe yüzüstü deilmiydi kız pipi nasıl üstte durmus vay anam bunlar ne çeşitlere giriyo içimizde
Ben şöyle üstten tek fermuarla açılanlardan almayı düşündüm daha kullanışlı gibi.Biz seninle aynı gün transfer olmuştuk cinsiyeti belli oldu mu senin canımKızlar bu anne bebek sırt çantasını beğendim ama kullanışlı mıdır? Daha önce kullandığınız tavsiye edebileceğiniz var mı? Tecrübeli anneler daha iyi bilir
Bu iki katlı imiş 2tane ağız mendiliyle 55tl mişÇok güzel desenleri ben de müslini kumaşcıdan farklı desenlerde metrelik alıp anneme kenarlarını diktirmeyi planlıyorum öyle daha uyguna geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?