2021 Nisan Anneleri

Cok tesekkur ederim cnm❤
Cok sagol cnm bu kusburnu cayi dedigimiz marketlerde hazir demleme poset gibi olanlardan mi alayim
Ben aktardan aldım bir fincan için dört beş tane yetiyor. Kaynatıyorum sonra yumuşayınca eziyorum. Süzüp içiyorum. 10 dakikada hazır oluyor tüm aşamalar.

Çok net kiz çok nett

Hergub mandelina muz nar yiyorum bukadr vitamine dikkat ederken bogazim cok sinirimi bozdu suan bol su tuketmeye calisiyorm esim gelsin ihlamur kaynattircam azicik
Canom gecmis olsun mevsim gecisinden galiba bende de var tum gun halsizlikten oldum bide bel agrim cok var gozlerim kapaniveriyor
Ne dicem nari cok tuketme erken doguma sebep oluyomus ayni maydanoz gibi ikisini az yemelisin

Buda benim kızımın cinsiyet belirleme usg si doktorumuz 12. haftada dedi ilk kez yüksek ihtimal kız diye bu da 17+3 ten bir görüntü, yarın kontrolumuz var bakalım büyümüş mü gorucez tekrar. Birde baskı seklinde karın ağrılarım oluyor yaygın alt ve üstte rahim agzı uzunluğum 5 e yakındı yarın tekrar ona bakılacak ağrılardan kısalabiliyormus bilginiz olsun kızlar.

Eklentiler

• 20201105_234156.webp
    67,5 KB · Görüntüleme: 88
Canom gecmis olsun mevsim gecisinden galiba bende de var tum gun halsizlikten oldum bide bel agrim cok var gozlerim kapaniveriyor
Ne dicem nari cok tuketme erken doguma sebep oluyomus ayni maydanoz gibi ikisini az yemelisin
Tesekkur ederim cnm nar hakkinda ilkkez bunu duyuyormBagisikligi giclendiren en iyi meyve die onu tercih etmistm dikkat edicem artik bel agrisi bendede 2 gundur cok fazla umarim mevsim gecisindendir bu bogaz agrisi valla korkuyorm

Tesekkur ederim cnm nar hakkinda ilkkez bunu duyuyormBagisikligi giclendiren en iyi meyve die onu tercih etmistm dikkat edicem artik bel agrisi bendede 2 gundur cok fazla umarim mevsim gecisindendir bu bogaz agrisi valla korkuyorm
Ben duymustum daha once dr larda uyariyor kagan kocatepe yi dinleyebilirsin rehber olur..getirdiler komsular pestil yaptim yiyemedm korktum
Bogaz agrisina sicacik yatakta yatip terlemek cok iyi geliyor gun icinde ayaklarini ve belini sicak tut corap ustune patik giymeye calis ayaklardan cabuk usutuyoruz.. mandalin cok iyi bak kivi limon da oyle.. mevsim gecisleri grip ve korona vakalari dolu cevrede aman dikkat et

Kızlar müthiş bir Müslin örtü buldum kombinledim 5yaşındaki kızımın adı Eylül doğacak olan kızımın adıda Nisan olacak, Eylül kızıma sonbahar yapraklı Nisan kızıma Papatyalı örtü alacağım benden hatıra kalsın bahar kokulularıma isimlerine özel çok tatlılar değil mi

Eklentiler

• 334A3530-E31E-4959-8138-D3CF8282F305.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 71
  • 28E731C5-25B1-4E3C-9203-74DD6339D1CB.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar bu anne bebek sırt çantasını beğendim ama kullanışlı mıdır? Daha önce kullandığınız tavsiye edebileceğiniz var mı? Tecrübeli anneler daha iyi bilir

Eklentiler

• 2E82176B-698A-48A0-BD86-FAFA406970D2.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 77
Çok güzel desenleri ben de müslini kumaşcıdan farklı desenlerde metrelik alıp anneme kenarlarını diktirmeyi planlıyorum öyle daha uyguna geliyor

Kızlar bu anne bebek sırt çantasını beğendim ama kullanışlı mıdır? Daha önce kullandığınız tavsiye edebileceğiniz var mı? Tecrübeli anneler daha iyi bilir
Ben şöyle üstten tek fermuarla açılanlardan almayı düşündüm daha kullanışlı gibi.Biz seninle aynı gün transfer olmuştuk cinsiyeti belli oldu mu senin canım

Eklentiler

• B2AE443F-168A-474F-9AA8-B24343332434.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 63
  • 801EF723-DB0A-44CF-AFAC-D537A9852C7B.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…