Yetişemedim bacuCivile girdim kendimi kaybettim resmen nasıl guzel tulumlar takımlar allahiiimmm biri beni durdursuncitcitli 5li 25 tl inmiş alayım diyorum çok kullaniliyomus doğrumu kızlar
Benim bi kizolcak forumda herkes erkekÇok sevindim canım aslında cinsiyet değişmiyor daha ilk döllenmede kromozom birleşmesiyle belli zaten. Sadece doktorlar yanilabiliyor ya da geç büyüdüğü için farklı düşünülüyor. Seninkide iyice sıkıştırmış anlaşılan
İdrar rengi hep açıktı bulantım akşam genellikle gece uyumadan önce oluyordu bitti ztn yoktu fazla arada vardı göğüs ucu kararması var yüzümde sivilcelenme olmuştu 9. Haftada gitmiştim ve bebeğin baya büyüdüğünü söyledi doktor kese fasulye gibiydi hepsi dediğin gibi işte ama daha net demedi 20. Hfataya kadar yanılma payı var dediHilal belirtilerin neler idrar rengi acik mi kizlarda turuncu erkeklerde yesilimsi oluyomus gogusucu kararmasi varmi bulantilarin aksama dogru artiyo mu bas agrisi var mi kesede karindan bakildiginda soldamiydi kesen fasulye sekli demiydi 6.7.haftalarda sivilcelendin mi bebegi ilk kacinci hafta hissettin 8 haftalik ultrasonda bebek sekli tamamlanmismiydi ins hayirlisyla istedigin gibi olur
Aminnnn inşaallah. Bende aldım bir sürü şey inşaallah nasib olur giydirmek ve inşaallah doktor bende de yanilmamistirGiydirmek nasıp olsun inşallah çok duygusallastim şuan
Illa olmasına gerek yok ama hafif olması az yer kaplaması ve ince olması sebebiyle yaz bebekleri için kurtarıcı. Ben kundak tarzı sarmak için birde kanepeye falan uzattigimda altina sermek için almayı planlıyorum. Aslında çok amaçlı bir örtü dilersen ağız bezi yap dilersen emzirme örtüsü dilersen omuz örtüsü dilersen ter bezi. Ama fazlaca almaya gerek yok. Annem gördüğünde biz beyaz yazmaları iki kat yapıp etrafını tiğla geçip böyle bir örtü olarak kullanırdık dedi ☺ Aynı mantıkla yapılmış.İyice araştırmayı düşünüyorum. Bi de instagramda müslin çılgınlığı var, YouTube da yeni doğan dolaplarını falan inceliyorum da yaklaşık 6-7 müslin battaniyesi olan var gerçekten o kadar elzem bir şey mi?
Bende de bel ağrıları çok oluyor. Azıcık iş yapsam belimde hissediyorum ağrısını.
Valla bebikler bizi yanıltıyor forumda ki cinsiyet farklılıklarından anladım ki biz de de her an her şey olabilirYetişemedim bacu
Benim bi kizolcak forumda herkes erkek
Bende bu konudan çok muzdaribim canım emziremicem diye düşünüyorum sürekli hiç ucu yok çünküBenim göğüs uçlarım hiç yok gibi göğüslerim büyüyor halkalar koyulaşıyor ama uçları dümdüz sanki bebek nasıl emecek onu düşünüyorumdoğum yaklaştıkça büyür mü yoksa bebek çeke çeke mi büyütüyor
Sadece ucunu deil siyah bilgiyide vermek gerekiyormus sonuçta bebegin ağzına bence üç olmaması engellemez hem emdikçe çıkar benceBende bu konudan çok muzdaribim canım emziremicem diye düşünüyorum sürekli hiç ucu yok çünkü
Erkek dediyse yanilma olmuyo kizlarda yanilma oluyo diye biliyorum hayrlisi olsunİdrar rengi hep açıktı bulantım akşam genellikle gece uyumadan önce oluyordu bitti ztn yoktu fazla arada vardı göğüs ucu kararması var yüzümde sivilcelenme olmuştu 9. Haftada gitmiştim ve bebeğin baya büyüdüğünü söyledi doktor kese fasulye gibiydi hepsi dediğin gibi işte ama daha net demedi 20. Hfataya kadar yanılma payı var dedi
Bence ana kucağı daha iyi pusetle elde taşımak zor olurBen puset yada ana kucagi almayı düşünüyorum önerebileceğiniz birşey varmi
Ya sivilce demişken bende de çok var irili ufaklı kaşıntıda yapio tavşan gbi yüzünü kaşıyıp duruyomBenim idrar rengi hep köyü
Bulantılarım hep gece oldu özellikle
Sivilcelenmem normalde sivilce çıkmaz fotonda çıkar totomda cikti
Kızım olcakkkk
Soldaki daha oynak ona yetmiyor yer herhalde sol kaburgam daha cok agrıyoBencede ikiz oldukları için yer açıyorlar senin iki tarafta dolacak bu yüzden kaburga ağrısı da olabilir
Bundan sonra bunlar normal demekki sağlıkları iyi olsunda biz çekerizİyice araştırmayı düşünüyorum. Bi de instagramda müslin çılgınlığı var, YouTube da yeni doğan dolaplarını falan inceliyorum da yaklaşık 6-7 müslin battaniyesi olan var gerçekten o kadar elzem bir şey mi?
Bende de bel ağrıları çok oluyor. Azıcık iş yapsam belimde hissediyorum ağrısını.
Bende turşu mandalina en çok yediğim istediğimNe aseriyosunuz visne suyu domates peynir cok yiyorumm
Erkek mi benimde öyleydi benim erkekNe aseriyosunuz visne suyu domates peynir cok yiyorumm
Valahi benim kiz ayniyizErkek mi benimde öyleydi benim erkek
Ben vişne değil peynirli ekmek domates yedim yaklaşık 2 hafta boyunca kahvaltıdaValahi benim kiz ayniyiz
Hatta geçen vişne hoşafı yaptım domates zaten hep
Walla benim kız mı erkek mi bilmiyorum ama bnde domates vişne suyu çok severimValahi benim kiz ayniyiz
Hatta geçen vişne hoşafı yaptım domates zaten hep
Senin neydi cinsiyet canimBen vişne değil peynirli ekmek domates yedim yaklaşık 2 hafta boyunca kahvaltıda
ErkekSenin neydi cinsiyet canim
Ozaman kiz da olabilir kesin gormeidyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?