2021 Nisan Anneleri

Civile girdim kendimi kaybettim resmen nasıl guzel tulumlar takımlar allahiiimmm biri beni durdursun citcitli 5li 25 tl inmiş alayım diyorum çok kullaniliyomus doğrumu kızlar
Yetişemedim bacu
Benim bi kizolcak forumda herkes erkek

İdrar rengi hep açıktı bulantım akşam genellikle gece uyumadan önce oluyordu bitti ztn yoktu fazla arada vardı göğüs ucu kararması var yüzümde sivilcelenme olmuştu 9. Haftada gitmiştim ve bebeğin baya büyüdüğünü söyledi doktor kese fasulye gibiydi hepsi dediğin gibi işte ama daha net demedi 20. Hfataya kadar yanılma payı var dedi

Giydirmek nasıp olsun inşallah çok duygusallastim şuan
Aminnnn inşaallah. Bende aldım bir sürü şey inşaallah nasib olur giydirmek ve inşaallah doktor bende de yanilmamistir seninki net göstermiş gerçi
Illa olmasına gerek yok ama hafif olması az yer kaplaması ve ince olması sebebiyle yaz bebekleri için kurtarıcı. Ben kundak tarzı sarmak için birde kanepeye falan uzattigimda altina sermek için almayı planlıyorum. Aslında çok amaçlı bir örtü dilersen ağız bezi yap dilersen emzirme örtüsü dilersen omuz örtüsü dilersen ter bezi. Ama fazlaca almaya gerek yok. Annem gördüğünde biz beyaz yazmaları iki kat yapıp etrafını tiğla geçip böyle bir örtü olarak kullanırdık dedi ☺ Aynı mantıkla yapılmış.
Ama çok paralar verilmesine gerek yok abartı bazi yerlerin fiyatları.
Cigit firmasında çok güzel modeller var biraz daha kalınları tavsiye ederim
Yetişemedim bacu

Benim bi kizolcak forumda herkes erkek
Valla bebikler bizi yanıltıyor forumda ki cinsiyet farklılıklarından anladım ki biz de de her an her şey olabilir

Bende bu konudan çok muzdaribim canım emziremicem diye düşünüyorum sürekli hiç ucu yok çünkü

Bende bu konudan çok muzdaribim canım emziremicem diye düşünüyorum sürekli hiç ucu yok çünkü
Sadece ucunu deil siyah bilgiyide vermek gerekiyormus sonuçta bebegin ağzına bence üç olmaması engellemez hem emdikçe çıkar bence benm şimdiden uc yapmışlar bide emdikçe buyuycekse bebe boğulur diye korkmaya başladım direk mideye kadar incek sanki ucu

Erkek dediyse yanilma olmuyo kizlarda yanilma oluyo diye biliyorum hayrlisi olsun

Benim idrar rengi hep köyü
Bulantılarım hep gece oldu özellikle
Sivilcelenmem normalde sivilce çıkmaz fotonda çıkar totomda cikti
Kızım olcakkkk

Benim idrar rengi hep köyü
Bulantılarım hep gece oldu özellikle
Sivilcelenmem normalde sivilce çıkmaz fotonda çıkar totomda cikti
Kızım olcakkkk
Ya sivilce demişken bende de çok var irili ufaklı kaşıntıda yapio tavşan gbi yüzünü kaşıyıp duruyom hani erkek bebek güzellik verirdi ne iş elinden bu kadar düzeltmek geldi evladımin herhalde

Bencede ikiz oldukları için yer açıyorlar senin iki tarafta dolacak bu yüzden kaburga ağrısı da olabilir
Soldaki daha oynak ona yetmiyor yer herhalde sol kaburgam daha cok agrıyo baya aç kalmısım sabah kahvaltıdan sonra ara öğün yaptım ama sonra uyumusum yine acıkcagım zamanlar bişeyler yedim nasıl oynuyo soldaki acıkmıs yavrum herhalde

Bundan sonra bunlar normal demekki sağlıkları iyi olsunda biz çekeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…