2021 Nisan Anneleri

Ya doktorum çok iyi biri ama o sessiz sessiz bakıp not alıyor e bizede anlatsana, yok bıkmış adamlar, kızımdaki doktorda öleydi güya Prof du şipşak bak kalk yapardı hep mi bana denk gelir diyorum nere gitsem aynı

Kızlar yarın kontrole gidicem artik cinsiyeti söyler diye dusunuyorum.herkes bana cinsiyeti soruyor ama bence usg aletleri pek iyi degil cogu doktorun ozel bile olsa ondan olmuyor bu isler En kotu 22 de ayrintiliya napalim

hahahaha alemsin ya Bende öyle yapmistim ilk heycan pembisler elimde patlamisti kiz kardesimde kizlari ard arda gelince o kullandi bana nasip olmadi 2 erkek anasi olarak yola devam baskada yok cekemem
Canım sana kız mı demişlerdi önce yoksa

Kızlar ben bu hamişliğimde hiç kusmadım ya. Diğerlerinde çok çıkarmıştım. Ama ilk aylarda değildi eminimki. Eskiler saçlnama dönemi derler ya o zamanlar özellikle. Benim bu keltoş olacak galiba kızlarım acayip saçlıydı hiç dökülmedi saçları

İki akşamdır çıkarıyorum yine sinirimden ağladım artık
Canım bebeklerin tüyle kaplanmaya başladığı dönemşerdryiz sanırım kızlarım da ben de çok çıkarıyordum ama tam kaçıncı haftada olduğunu hatırlamıyorum. Bunda olmadı henüz bu saatten sonra olur mu bilmiyorum

Kızlar özellikle kan sulandirici kullanan arkadaslsr zencefil iciyomusunuz doktora sordunuzmu ben bikac kere cay bardagiyla ictim bademciklerim enfeksiyon kapacak hissediyorum ondan iciyorum ama internette kan sulandirici kullannalar dusuk yapanalr doktora danissin falan yaziyo

Rüyamda kanamam oluyordu. Doktora gidiyorum doktor 3kere kız bu bebek diyor sonra aaa pipi saklanmış erkek geliyor diyor. Hayırlara gelsin hilalle yasmnden etkilendim sanırım

Ben senden de Bi erkek haberi bekliyorum

Ben senden de Bi erkek haberi bekliyorum
Valla ben artık birşey bekleyemiyorum çocuğumu düzgün göremedim ki hiç bacak arasını göreyim at koşturur gibi baktılar hep ümidim ayrıntılı oda başka doktor diye ümitleniyorum ama eğer kızsak gerçekten bu kız fena bişi olcak akşam sabah tepikliyor şimdi böyleyse ben düşünemiyorum son zamanları dobişko şuan bile vuruyor şaşkın ama bu fotoda bacak arası kız gözüküyor o yüzden değişmez diyorum

Eklentiler

• 6C60E31F-F506-40AF-99E2-B74B9F2442F2.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 65
Maşallah fıstığa sağlıkla gelsinker hepsi.

Ben ilk üç ay çok içtim zencefil çayı, 1 fincanı geçmedim gün içerisinde. Kuşburnu, ıhlamur da hamilelere serbestmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…