Ya doktorum çok iyi biri ama o sessiz sessiz bakıp not alıyor e bizede anlatsana, yok bıkmış adamlar, kızımdaki doktorda öleydi güya Prof du şipşak bak kalk yapardı hep mi bana denk gelir diyorum nere gitsem aynıValla ole 2 tane ayri ozel hastaneye gittim usg de toplasan belki 3 dakika bakio 2 dakikada sorularini sor sonra cik mal gibi kalakaliyodum simdi ozel muaynamesi olan baska bi doktora basladim artik dogumuda insallah bu doktorla yapicam usg de cok uzun kaliyorum sonrasinda gorusme odasina geciyoruz yarim saat sohbet esliginde sorular cevaplar oluyor cok sukur icime sinen bi doktor buldm ama ozel hastaneler resmen devlet hastanelerinden kotu duruma dusmeye basladi
Nane limon ıhlamur sıkıntısı yokmuş gebeyken bide güzel terlersinizKizlarrr hele bana bisi diyin bogazim agrio ve basim cok agriovucudumda baska bi agri veya ates yok ama cok usuyorum parol alcam bitane baska napsam
Kuşburnu çayı da içebilirsiniz boğaza iyi geliyor bi de c vitamini deposu. Çok geçmiş olsunKizlarrr hele bana bisi diyin bogazim agrio ve basim cok agriovucudumda baska bi agri veya ates yok ama cok usuyorum parol alcam bitane baska napsam
Ben ilk hamileligimde 7 aylikkenki halim gibiyimDoktora sordum ikinci cocuklarda farkli oluyor rahim antremanli oldugu icin daha cabuk cikiyo dedi. Alan genis diye fazla büyümese bari
Canım sana kız mı demişlerdi önce yoksahahahaha alemsin yaBende öyle yapmistim ilk heycan pembisler elimde patlamisti kiz kardesimde kizlari ard arda gelince o kullandi bana nasip olmadi 2 erkek anasi olarak yola devam baskada yok cekemem
Cok tesekkur ederim cnm❤Nane limon ıhlamur sıkıntısı yokmuş gebeyken bide güzel terlersiniz
Cok sagol cnm bu kusburnu cayi dedigimiz marketlerde hazir demleme poset gibi olanlardan mi alayimKuşburnu çayı da içebilirsiniz boğaza iyi geliyor bi de c vitamini deposu. Çok geçmiş olsun
Bacım geçmiş olsun ben bi greyfurt bir portakalı sıktım içtim bugün çok iyi geldiCok tesekkur ederim cnm❤
Cok sagol cnm bu kusburnu cayi dedigimiz marketlerde hazir demleme poset gibi olanlardan mi alayim
Hergub mandelina muz nar yiyorum bukadr vitamine dikkat ederken bogazim cok sinirimi bozduBacım geçmiş olsun ben bi greyfurt bir portakalı sıktım içtim bugün çok iyi geldi
Canım bebeklerin tüyle kaplanmaya başladığı dönemşerdryiz sanırım kızlarım da ben de çok çıkarıyordum ama tam kaçıncı haftada olduğunu hatırlamıyorum. Bunda olmadı henüz bu saatten sonra olur mu bilmiyorumİki akşamdır çıkarıyorum yine sinirimden ağladım artık
Ben senden de Bi erkek haberi bekliyorumKızlar hepsi Fas’a fisoben bunda bir kere bile bulantı yaşamadım bırak kusmayı, sırf et löp löp et hemde yedim, peynir, baklava sütlü çikolatalı tatlıları götürdüm, yüzüm vücudum sivilce ki bende hiç olmaz, lazerli olmayan tüylerim çıktı, göğüsler ve uçları büyüdü koyulaştı, göbek 2.ayda fırladı 9.haftada kolu bacağı belliydi, 12.haftada zıplıyordu rüyalar erkek idi, nubcular geneli erkek dedi, fotoyu gören erkek diyordu hareketler 14de başladı şuan 18bitti tepiniyor resmen içimde ama doktor kız dedi tüm totemleri çürüttük 20 de ayrıntılıda erkek derse gider o doktoru döverim gerçi ilk kızımda bunların tersi olmuştu ve doktor 16da erkek demişti 20de kız dedi ayrıntılıdaki doktor heran herşey olabilir hatta eşimde tekmeyi hissediyor elini koyunca bu ne biçim kız ya tekvandocu mu olacak diyor hepimiz 20deki ayrıntılıyı bekleyelim bence
Valla ben artık birşey bekleyemiyorum çocuğumu düzgün göremedim ki hiç bacak arasını göreyim at koşturur gibi baktılar hepBen senden de Bi erkek haberi bekliyorum
Maşallah fıstığa sağlıkla gelsinker hepsi.Valla ben artık birşey bekleyemiyorum çocuğumu düzgün göremedim ki hiç bacak arasını göreyim at koşturur gibi baktılar hepümidim ayrıntılı oda başka doktor diye ümitleniyorum ama eğer kızsak gerçekten bu kız fena bişi olcak akşam sabah tepikliyor şimdi böyleyse ben düşünemiyorum son zamanları dobişko şuan bile vuruyor şaşkın ama bu fotoda bacak arası kız gözüküyor o yüzden değişmez diyorum
Ben ilk üç ay çok içtim zencefil çayı, 1 fincanı geçmedim gün içerisinde. Kuşburnu, ıhlamur da hamilelere serbestmiş.Kızlar özellikle kan sulandirici kullanan arkadaslsr zencefil iciyomusunuz doktora sordunuzmu ben bikac kere cay bardagiyla ictim bademciklerim enfeksiyon kapacak hissediyorum ondan iciyorum ama internette kan sulandirici kullannalar dusuk yapanalr doktora danissin falan yaziyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?