Sen 2liyi yaptırmıştın galiba bir sorun yoksa o zaman çoğu gerekli görmüyor 3lüyü sen bilirsin yineKızlar 3lu tarama testi için ne düşünüyorsunubuz yaptırılması mi sizce yaptirilmamalimi şuan çok arada kaldım
Günaydın, ben yaptırmıyorum zaten doktorum da dile getirmedi hiç.Kızlar 3lu tarama testi için ne düşünüyorsunuz yaptırılması mi sizce yaptirilmamalimi şuan çok arada kaldım
Maşaallah yaa aynen enerji geliyor biri enerjik diğeri daha sakin olacak anlaşılanSoldaki daha oynak ona yetmiyor yer herhalde sol kaburgam daha cok agrıyobaya aç kalmısım sabah kahvaltıdan sonra ara öğün yaptım ama sonra uyumusum yine acıkcagım zamanlar bişeyler yedim nasıl oynuyo soldaki acıkmıs yavrum herhalde
Kesinlikle muayenesi olan doktorlar daha çok ilgili. Benim de kontrollerim uzun geçiyor, buna rağmen yetmiyor ☺Valla ole 2 tane ayri ozel hastaneye gittim usg de toplasan belki 3 dakika bakio 2 dakikada sorularini sor sonra cik mal gibi kalakaliyodum simdi ozel muaynamesi olan baska bi doktora basladim artik dogumuda insallah bu doktorla yapicam usg de cok uzun kaliyorum sonrasinda gorusme odasina geciyoruz yarim saat sohbet esliginde sorular cevaplar oluyor cok sukur icime sinen bi doktor buldm ama ozel hastaneler resmen devlet hastanelerinden kotu duruma dusmeye basladi
Bunlardan değilde okiedog sumo kırmızı renk olanından kullandım hala da kullanıyoruz 4 sene olacak, bebeğimde de kullanacagim insaallah.Çok kaliteli ve sağlam. Sırttada taşıma ozelligi ve arabaya takılma aparatida var. Seyahatlerimizde bile kullanıyoruz el çantası olarak. Küçük görünüyor ama Dünyalar sığar öyle bir şeyKızlar bu anne bebek sırt çantasını beğendim ama kullanışlı mıdır? Daha önce kullandığınız tavsiye edebileceğiniz var mı? Tecrübeli anneler daha iyi bilir
Sen 2liyi yaptırmıştın galiba bir sorun yoksa o zaman çoğu gerekli görmüyor 3lüyü sen bilirsin yine
Evet ikilide sorun çıkmadı çok şükür de nöral tüp defekti önemli gbi geldi sabah uyandığımda vahiy gelmiş gbiGünaydın, ben yaptırmıyorum zaten doktorum da dile getirmedi hiç.
Sagolasın canımBen ilk üç ay çok içtim zencefil çayı, 1 fincanı geçmedim gün içerisinde. Kuşburnu, ıhlamur da hamilelere serbestmiş.
Canım ben yaptırmadım ikilim iyidi hiç sıkıntıya girmeye gerek yok sonucta risk bildiriyo kesin sonuc olsa tamamda bide ikiliye gore dogruluk payi daha azKızlar 3lu tarama testi için ne düşünüyorsunuz yaptırılması mi sizce yaptirilmamalimi şuan çok arada kaldım
Tesekkur ederim cnm iyiki nar yiyiyorm demisim bilmiodm valla sayenizde ogrendi m en buyuk korkum coronaya yakalammak bagisikligimin cok guclu oldugunu dusunmuyorm oyuzden korkuyormBen duymustum daha once dr larda uyariyor kagan kocatepe yi dinleyebilirsin rehber olur..getirdiler komsular pestil yaptim yiyemedm korktum
Bogaz agrisina sicacik yatakta yatip terlemek cok iyi geliyor gun icinde ayaklarini ve belini sicak tut corap ustune patik giymeye calis ayaklardan cabuk usutuyoruz.. mandalin cok iyi bak kivi limon da oyle.. mevsim gecisleri grip ve korona vakalari dolu cevrede aman dikkat et
Bugün bende de çarpıntı oldu sabah işe gidecektim ayağa kalktım birden çarpıntı oldu sonra bayılcak gibi oldum elim ayağım boşaldı.Şimdi hala devam ediyo çok halsiz hissediyorum.Daha kontrolüme de 10 gün var ama tsh ım düşüktü ilk haftalarımda acaba ondan mı diye düşündüm.Kizlar gunaydin inanilmaz zor bi gece gecirdmFelaket carpintiyla uyandim gece arkasindan migde bulantisi agrilar okadr zor sabah ettim ki dayak yemis gibiyim.Herkese hayirli cumalar saglikla bebislerimize kavusalim insallah
Bende daha 21 kasimda gidicem carpinti magnezyum eksikligindende oluyormus magnezyum kullaniyorm ama dun gece ilkkez cok siddetli oldu uykudan uyandim hastayim ondan oldu heralde vucudum cok halsiz benimdeBugün bende de çarpıntı oldu sabah işe gidecektim ayağa kalktım birden çarpıntı oldu sonra bayılcak gibi oldum elim ayağım boşaldı.Şimdi hala devam ediyo çok halsiz hissediyorum.Daha kontrolüme de 10 gün var ama tsh ım düşüktü ilk haftalarımda acaba ondan mı diye düşündüm.
Ahahaha alemsin kuzum yaSadece ucunu deil siyah bilgiyide vermek gerekiyormus sonuçta bebegin ağzına bence üç olmaması engellemez hem emdikçe çıkar bencebenm şimdiden uc yapmışlar bide emdikçe buyuycekse bebe boğulur diye korkmaya başladım direk mideye kadar incek sanki ucu
2li de sorun yoksa drlar onermezler hic lafi bile gecmez ben direk ayrintili yaptiricam perinatolojiyeKızlar 3lu tarama testi için ne düşünüyorsunuz yaptırılması mi sizce yaptirilmamalimi şuan çok arada kaldım
Ne guzel suam benimde ona ihtiyacim var valla keşke bnde duyabilsemBugün aile hekimliğinde kontrolüm vardı bebisimin kalp atışlarını dinledim uzun zamandan sonraayy nasıl içim rahatladı ferahladi
Oyyy bu kızın sana benzeyecek bekle görKızım kesinleşti teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?