2021 Nisan Anneleri

Kızlar 3lu tarama testi için ne düşünüyorsunuz yaptırılması mi sizce yaptirilmamalimi şuan çok arada kaldım

Maşaallah yaa aynen enerji geliyor biri enerjik diğeri daha sakin olacak anlaşılan
Kesinlikle muayenesi olan doktorlar daha çok ilgili. Benim de kontrollerim uzun geçiyor, buna rağmen yetmiyor ☺
Kızlar bu anne bebek sırt çantasını beğendim ama kullanışlı mıdır? Daha önce kullandığınız tavsiye edebileceğiniz var mı? Tecrübeli anneler daha iyi bilir
Bunlardan değilde okiedog sumo kırmızı renk olanından kullandım hala da kullanıyoruz 4 sene olacak, bebeğimde de kullanacagim insaallah.Çok kaliteli ve sağlam. Sırttada taşıma ozelligi ve arabaya takılma aparatida var. Seyahatlerimizde bile kullanıyoruz el çantası olarak. Küçük görünüyor ama Dünyalar sığar öyle bir şey

Eklentiler

• images (21).webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 46
  • Okiedog-Dahoma-Sumo-Bebek-Bakim-Cantasi--a1f7.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 65
Sen 2liyi yaptırmıştın galiba bir sorun yoksa o zaman çoğu gerekli görmüyor 3lüyü sen bilirsin yine

Günaydın, ben yaptırmıyorum zaten doktorum da dile getirmedi hiç.
Evet ikilide sorun çıkmadı çok şükür de nöral tüp defekti önemli gbi geldi sabah uyandığımda vahiy gelmiş gbi doktoruma sorayim bi ben bunu en iyisi amma pimpirikli insanım ya

Kızlar 3lu tarama testi için ne düşünüyorsunuz yaptırılması mi sizce yaptirilmamalimi şuan çok arada kaldım
Canım ben yaptırmadım ikilim iyidi hiç sıkıntıya girmeye gerek yok sonucta risk bildiriyo kesin sonuc olsa tamamda bide ikiliye gore dogruluk payi daha az

Tesekkur ederim cnm iyiki nar yiyiyorm demisim bilmiodm valla sayenizde ogrendi m en buyuk korkum coronaya yakalammak bagisikligimin cok guclu oldugunu dusunmuyorm oyuzden korkuyormAllah korusun hepimizi insallah basit bi soguk alginligidir

Ben ayrıntılı için randevuya Bezmialeme gittim ordaki kadın doğumcu ikilide yaş faktörünü dikkate almıyoruz sakatlık sonucu vermiyor dedi.. Nasıl rahatladım zaten dert etmiyordum da doktordan duymak ayrı bir ferahlık verdi.. İnsanız işte üfürükten nem kapıyoruz.

Kizlar gunaydin inanilmaz zor bi gece gecirdmFelaket carpintiyla uyandim gece arkasindan migde bulantisi agrilar okadr zor sabah ettim ki dayak yemis gibiyim.Herkese hayirli cumalar saglikla bebislerimize kavusalim insallah

Kizlar gunaydin inanilmaz zor bi gece gecirdmFelaket carpintiyla uyandim gece arkasindan migde bulantisi agrilar okadr zor sabah ettim ki dayak yemis gibiyim.Herkese hayirli cumalar saglikla bebislerimize kavusalim insallah
Bugün bende de çarpıntı oldu sabah işe gidecektim ayağa kalktım birden çarpıntı oldu sonra bayılcak gibi oldum elim ayağım boşaldı.Şimdi hala devam ediyo çok halsiz hissediyorum.Daha kontrolüme de 10 gün var ama tsh ım düşüktü ilk haftalarımda acaba ondan mı diye düşündüm.

Bende daha 21 kasimda gidicem carpinti magnezyum eksikligindende oluyormus magnezyum kullaniyorm ama dun gece ilkkez cok siddetli oldu uykudan uyandim hastayim ondan oldu heralde vucudum cok halsiz benimde

Ahahaha alemsin kuzum ya ablam yeni doğum yaptı kızcağızın ağzına zor sığıyor ama nasıl güzel emiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…