- 22 Mart 2013
- 773
- 1.087
- 313
Foto at kız foto kız görsün gözümüzKızım kesinleşti teyzeleri
Tip hastanesinw gittim canim o yüzden vermeidler telefonda kızımdaydı bir oynuyor bir oynuyor doktorFoto at kız foto kız görsün gözümüz
Bi ikimiz mi kaptık kızları gııııKızım kesinleşti teyzeleri
Benim de ikizlerim kız lütfenBi ikimiz mi kaptık kızları gııııtüm topik erkek
Hersey yolundaymis masallah rabbim saglikla kavustursn canimTip hastanesinw gittim canim o yüzden vermeidler telefonda kızımdaydı bir oynuyor bir oynuyor doktorboy kilo sormadım ultrasonla uyumlu ölçümlerine baktı kafa işte karın vs 7 tup kan verdim
Anaammm hic tahminde mi yapmadilar senin cinsiyet heyecanin doguma kadar surecekKontrolden geldim ama yine cinsiyeti öğrenemedik,kesinlikle göstermiyor
15+5 usg ye göre...bir hafta sonra yine gidecegim.Vitamin verdi.Demir ve d vit de verdi.
Yemin ederim herkesin kiz olsaydı benim erkek olurduBi ikimiz mi kaptık kızları gııııtüm topik erkek
Valla yaBenim de ikizlerim kız lütfen
Amin bacım cümlemizin insallahHersey yolundaymis masallah rabbim saglikla kavustursn canim
Toplasan 6 7 kisiyizAyyy o azınlığın içinde ilk biz varız tatlım.. 12.haftada kızdı 16. haftada yine kız :))
Kız nüfusu azaliyo yahu olmaz böyle bikac kız dha lazım amaYemin ederim herkesin kiz olsaydı benim erkek olurdu
Valla ya
Amin bacım cümlemizin insallah
Toplasan 6 7 kisiyiz
Eşim soruyor kilosu boyu kaç hic onemli değil bi doçent demisti 26.haftadan sonra onemliKız nüfusu azaliyo yahu olmaz böyle bikac kız dha lazım ama
Bende 20.haftayı merak ediyom niyeyse kardesiminkileri flan hep 20de kaç olduğunu hatirlioz ondan herhalde 20de takildimEşim soruyor kilosu boyu kaç hic onemli değil bi doçent demisti 26.haftadan sonra onemli
Bunu benden merak ediyordum kacinci haftadan sonrasi onemli diye suan aşırı minikler takip etmeye gerekyok sanki bencedeEşim soruyor kilosu boyu kaç hic onemli değil bi doçent demisti 26.haftadan sonra onemli
Benimkisi tombalak ve tekvandocu bir kız beş dk dursa ya maşaallah sabah başlıyor hala tekmeEşim soruyor kilosu boyu kaç hic onemli değil bi doçent demisti 26.haftadan sonra onemli
Bnde yaptirdim onu canim insallah guzel haberler alirsinSırf AFP sonucu için yaptırdım kızlar risk kısmı pek korkutmuyo beni de o değer önemli diye bakalm dedim içinde kalacağına iki tüp kan deilmi verivereyim dedim napalm17,5cm olmuş tospik kiloyu sormadim ama 2 gün önce 1 kilo diyen bgun neler der diye korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?