- 17 Ocak 2015
- 2.150
- 1.707
- 333
- 34
Valla bnmfe cok var 24 kasimda 20 hafta olucaz ozamn gel demisti dr.bakalimDoktora gidenler guzel haberlerle donenler gozunuz aydin siz yazdikca cok ozledim cocugumu bunu fark ettim ama cok var daha benim kontrole
Bende 18 haftalik olms olcamValla bnmfe cok var 24 kasimda 20 hafta olucaz ozamn gel demisti dr.bakalim
Bende hamileyim ve korona testim pozitif çıktı sürekli meyve sıkıp içiyorum yaptığın ve işe yarayan bi şey varmı 3 aylık hamileyimcoook gecms olsun. allah bi daha yasatmasin. hamileyken cok daha zor ve psikolojik olarak agir gercekten. sukur ki atlatmissin.
Kasim 14 mu erken degilmi bacimYaaa benim aurintiliya ayın 14une diğer hastanede 14une vermis randveu
14 aralık ayrıca 18 den başlayıp yapıyorlarmışKasim 14 mu erken degilmi bacim
Gecms olsn Allah sifa versin genelde hamileler bol su ve c vitaminiyle atlatmaya calisiyor die okudum hepBende hamileyim ve korona testim pozitif çıktı sürekli meyve sıkıp içiyorum yaptığın ve işe yarayan bi şey varmı 3 aylık hamileyim
Evet 18 den baslaniyor ama cogu doktor 20 ve sonrasi yapmak daha iyi diyor olcumleri oyuzden dedim erken die senin vakit olarak guzel olck 14 aralik14 aralık ayrıca 18 den başlayıp yapıyorlarmış
Teşekkür ederim bol su içiyorum her gün 2 sürahi meyve sıkıp içiyorumGecms olsn Allah sifa versin genelde hamileler bol su ve c vitaminiyle atlatmaya calisiyor die okudum hep
Ben de çok özledim valla kızçemiDoktora gidenler guzel haberlerle donenler gozunuz aydin siz yazdikca cok ozledim cocugumu bunu fark ettim ama cok var daha benim kontrole
21 kasimda cnm nasip olursa en son gittigimde baya el salliyorduBen de çok özledim valla kızçemien son gittiğimizde hiç pas vermedi fotosunu tepeye dikmişti öyle yatıyordu doktora tahlil vermek için hep aç gidiyordum bu sefer tok gel dedi çikolata yiyeceğim bakalım inşallah hareketlenir bu sefer ne zaman kontrolün canım
Ben şöyle üstten tek fermuarla açılanlardan almayı düşündüm daha kullanışlı gibi.Biz seninle aynı gün transfer olmuştuk cinsiyeti belli oldu mu senin canım
Sizinki yine el sallamış size kuzucuk21 kasimda cnm nasip olursa en son gittigimde baya el salliyordudoktor parmaklarini saydi sonra dondu totosunu bize şu gunler ışık hiziyla gecsede kavussak❤
Hayırlı olsun çok sevindim kız olmasınaEvet bu hafta belli oldu benimde kızım olucak kısmetse, seninde kızdı hatırladığımAlışveriş için erken ama en azından seçeyim biraz alması kolay olur sonra. Sen başladın mı almaya bişeyler.
Hep kiza benziyor derdi simdi bizim.cocuk benim sol tarafimda hissdiormda cok agrim var yapismis oraya yatiyor.Eller ayaklar ortada ama o bolge yi kapamis oturuyorAnaammm hic tahminde mi yapmadilar senin cinsiyet heyecanin doguma kadar surecek
O ne bicim yorum yahu.Benim oglumada 1 kez gittigim bir doktor bu ne boyle kulaklari bu kdr buyuk kim var sizin sulalede bakiim.e sizinkinede benzememis ne buyuk kulak demisti normal cocugumun kulaklarida.Kızlar doktordan cıktık şükür iyi hersey doktor diyo ayakları cok büyük pençeli çok çirkindedim aman sıkıntı olmasında ayaklari buyuk olsun
Benimki doktor koydu aleti hissettinmi dedi hissetmemek ne mümkün dışarıdan belli oluyor21 kasimda cnm nasip olursa en son gittigimde baya el salliyordudoktor parmaklarini saydi sonra dondu totosunu bize şu gunler ışık hiziyla gecsede kavussak❤
En onemlisi saglikli olmasi zaten bosver illa ogreniceksinHep kiza benziyor derdi simdi bizim.cocuk benim sol tarafimda hissdiormda cok agrim var yapismis oraya yatiyor.Eller ayaklar ortada ama o bolge yi kapamis oturuyorherkes soruyor ne diye bilmiorm ki elalemde sakliorm saniyor haftaya kontrole gidicem.Tetenozuda sordum 5 kür tamamladiysan luzum yok dedi bundan sonra ama baktim e devlette 3 kur gozukuyor saglikocagina bir ugrayacagim.Detayli icin fiyat aldim 450 dediler.Ellerim bombos bir usg fotosu geri geldim tek guzel sey vitamin verdi ve ileride saglikli kalbi gurul gurul ama hitap yok hala.
Hayırlı olsun çok sevindim kız olmasınaben hiçbirşey almadım ta ki bugüne kadar bugün şu güneş sistemi oyuncağı aldım kızıma aldığım ilk eşya biraz komik oldu belki çok erken bunun için ama instagramda özge oktarda gördüm çok hoşuma gitti.Diğer kıyafet kozmetik eşya sürekli sepete atıyorum ama daha almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?