2021 Nisan Anneleri

Bende hamileyim ve korona testim pozitif çıktı sürekli meyve sıkıp içiyorum yaptığın ve işe yarayan bi şey varmı 3 aylık hamileyim
Gecms olsn Allah sifa versin genelde hamileler bol su ve c vitaminiyle atlatmaya calisiyor die okudum hep

Doktora gidenler guzel haberlerle donenler gozunuz aydin siz yazdikca cok ozledim cocugumu bunu fark ettim ama cok var daha benim kontrole
Ben de çok özledim valla kızçemi en son gittiğimizde hiç pas vermedi fotosunu tepeye dikmişti öyle yatıyordu doktora tahlil vermek için hep aç gidiyordum bu sefer tok gel dedi çikolata yiyeceğim bakalım inşallah hareketlenir bu sefer ne zaman kontrolün canım

21 kasimda cnm nasip olursa en son gittigimde baya el salliyordudoktor parmaklarini saydi sonra dondu totosunu bizeşu gunler ışık hiziyla gecsede kavussak❤

Ben şöyle üstten tek fermuarla açılanlardan almayı düşündüm daha kullanışlı gibi.Biz seninle aynı gün transfer olmuştuk cinsiyeti belli oldu mu senin canım

Evet bu hafta belli oldu benimde kızım olucak kısmetse, seninde kızdı hatırladığım Alışveriş için erken ama en azından seçeyim biraz alması kolay olur sonra. Sen başladın mı almaya bişeyler.

21 kasimda cnm nasip olursa en son gittigimde baya el salliyordudoktor parmaklarini saydi sonra dondu totosunu bizeşu gunler ışık hiziyla gecsede kavussak❤
Sizinki yine el sallamış size kuzucuk Benim de 18 Kasım’da bakalım günler hızlıca geçsin de hasret bitsin

Hayırlı olsun çok sevindim kız olmasına ben hiçbirşey almadım ta ki bugüne kadar bugün şu güneş sistemi oyuncağı aldım kızıma aldığım ilk eşya biraz komik oldu belki çok erken bunun için ama instagramda özge oktarda gördüm çok hoşuma gitti.Diğer kıyafet kozmetik eşya sürekli sepete atıyorum ama daha almadım

Eklentiler

• A5C50328-4A62-4086-8E93-AF274503072F.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 65
Anaammm hic tahminde mi yapmadilar senin cinsiyet heyecanin doguma kadar surecek
Hep kiza benziyor derdi simdi bizim.cocuk benim sol tarafimda hissdiormda cok agrim var yapismis oraya yatiyor.Eller ayaklar ortada ama o bolge yi kapamis oturuyorherkes soruyor ne diye bilmiorm ki elalemde sakliorm saniyorhaftaya kontrole gidicem.Tetenozuda sordum 5 kür tamamladiysan luzum yok dedi bundan sonra ama baktim e devlette 3 kur gozukuyor saglikocagina bir ugrayacagim.Detayli icin fiyat aldim 450 dediler.Ellerim bombos bir usg fotosu geri geldim tek guzel sey vitamin verdi ve ileride saglikli kalbi gurul gurul ama hitap yok hala.

Eklentiler

• IMG-20201106-WA0008.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar doktordan cıktık şükür iyi hersey doktor diyo ayakları cok büyük pençeli çok çirkin dedim aman sıkıntı olmasında ayaklari buyuk olsun
O ne bicim yorum yahu.Benim oglumada 1 kez gittigim bir doktor bu ne boyle kulaklari bu kdr buyuk kim var sizin sulalede bakiim.e sizinkinede benzememis ne buyuk kulak demisti normal cocugumun kulaklarida.neye takiliosun yani dalak a bak bobrege bak sanane kulaktan

Benimki doktor koydu aleti hissettinmi dedi hissetmemek ne mümkün dışarıdan belli oluyor

En onemlisi saglikli olmasi zaten bosver illa ogreniceksin Valla benim 8 yil gecti tetonoz asisinin ustunden mecbur olucam sezeryan olacagi icin olmam gerekiyor benim doktor kendi hastasi olmayanlara 450 tl ayrintili usg ben muayne ucreti 200 tl veriorm sanirim ayrintili icin ekstra para odemiycem

Arkadaslar 17+4 haftaligim ama hareketlerini ara ara seyirme gbi hissedyrm sizlerde öylemi diger oglumda be zman hissettgimi hatrlamiyorum ama cok hareketli oldgunu hatrliyrm iyice hissetmek icin beklemekmi gerek yoksa bu yavrum hareketli degilmi

Aksine çok hoş sonuçta ilk alınan eşyanın hatırası olur kalıcı bişey olması güzel olmuş. Ben de sürekli ekliyorum favorilere hepsini bi kerede alırım sonra. Çok acele etmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…