2021 Nisan Anneleri

Ben indirim olaylarına inanmıyorum mesela aşırı indirim diyorlar 1 ay sonra bakıyorsun zaten ya o fiyata inmiş yada o fiyatmis

Ben indirim olaylarına inanmıyorum mesela aşırı indirim diyorlar 1 ay sonra bakıyorsun zaten ya o fiyata inmiş yada o fiyatmis
Şimdi bu 11.11 indiriminde ve black friday indiriminde de aynısı olacak %30 zam yapıp %20 indirim yapcaklar. Her marka yapmıyo bunu ama dikkat etmek lazım.

Şimdi bu 11.11 indiriminde ve black friday indiriminde de aynısı olacak %30 zam yapıp %20 indirim yapcaklar. Her marka yapmıyo bunu ama dikkat etmek lazım.
Ben zaten black den almam da alcağım bişeyde yok açıkçası ihtiyaç olan şey toptan marketlerde zaten öyle boşuna netten tarihine bakmadan almam. Kıyafet vs de dokunarak beğenerek alirim

1 şeffaf akintim çok tuvalete çok sıkışık gitmeyince oluyor
2 tansiyonum bugün 10/5 di
3 şu içsem oynuyor grip oldum bal içtim sevindi yavrum

Seninn komsu corona degilmiydi seni karantinaya almadilarmi bacim temasli olarak valla corona oldm sandim dun geceAllahim sifa versin bize ve tum hastalara

Seninn komsu corona degilmiydi seni karantinaya almadilarmi bacim temasli olarak valla corona oldm sandim dun geceAllahim sifa versin bize ve tum hastalara
Yoo ben bugün çok üşüdüm eşi oldu erkek. Çocuklarını eşini karantinaya alıp test yapmadılar sormamışlar kimlerle temaslisin ki ben kimseyle.temas etmiyorum 2 maske eldiven öksürüğüm yok hapsurugum yok karantinaya girsem zaten eşim ise gidiyor ki sadece hastaneye gittim. Mesela eşimde arkadaşıyla temasıydı hemde 2 3 üyle olmadi.

Bu gün 7 tüp test verdim wbcm normal.lokositim normal cikti vücudumda enfekte bisey olsa normal cikmaz

Bizim burda aninda aliolar esim 10 sn ye ayni odada durdu diye karantinaya aldilar komsular pozitif cikti kapiya belli araliklarla kontrole geldiler.Valla ben artik oksuruk bilmem ne aramiom ust kat komsumun hic bir belirtisi yokken pozitif cikti ne ates ne oksuruk adam ayakda atlatti oyuzden kimde var kimde yok artik belli olmuyor hic

Bu gün 7 tüp test verdim wbcm normal.lokositim normal cikti vücudumda enfekte bisey olsa normal cikmaz
Valla esimde 2 gun daha bole olurdan goturcem test yaptralim dio korkudan biyere gitmedm bugun doktoru aradm parol al bir fincan ihlamur ic baska icke dedi meyve ye su ic dedi klasik soguk alginligidir die dusunuyorm bende

Kiz ona bakılırsa arkadaşım arkadaşı ameliyata gitti normal mideisnden yanında refakatçi kalacak annesine test yaptılar pozitif hiç bir belirti yok şok herkes belkide %90 imiz korona

Korona diyince annemde dahil herkes sanıyor olucez ölümcül bisey rabbim sen önemini al diyor aliyoruz. Kim ister bile bile hasta olmak . Gerisi takdiri ilahi

Hic ic acici haber yok coronayla ilgili tedbir alsakda icimiz rahat degil.Rabbim.korusun insallajh

Kızlar merhaba birşey danışacağım size.14 haftalık hamileyim.Bazı şartlardan dolayı gündüzleri yürüyüş yapamıyorum.Evdede eliptik bisikletim var.adım atmak hareket amaçlı onu kullansam olur mu acaba diyorum? Ama şöyle en düşük dirençte ve kol kısımlarını tutmadan çünkü gövde tarafım çalışması doğru değil.Kollarını tutmadan yavaş şekide adım atsam olur mu ? Yada aranızda yapan varmı ? Bu arada oturaklı değil eliptiğim ayakta yapıcam.Kısacası yürüyüş hareket etme amaçlı ne diyorsunuz ? (Doktorumuda danışacağım) sizlerdende fikir almak istiyorum

Hangi sartlardan dolayi yapamiyorsnuz bilmiorm ama evinizin onunde 15 dakka dahi olsa yurumek daha saglikli olur cikamadigim zman evin icinde yuruyus yapiyorum bende

Haha senin kulak benim ayak

Bu tarz tulumları bodyleri vs hangi beden almak lazım? Doğduktan bir ay kadar sonra yaza girecek neredeyse bodyleri 0-3 ay tulumları 3-6 mı almak lazım acaba?
Ben 50 ve 56 beden aldim canim. 0-3 ay arasi cok az al cünkü cok hizli büyüyorlar. Benim oglumdan kalma bisürü giyddiremedigim kiyafet kaldi.

Yok be canım ben erkek doğurmak için 15 tane demedim çocuk çok seviyorum diye dedim eşimde çok seviyor Rabb'im ne kadar nasip ederse olur ztn karı koca çocuk asigiyiz
Bizde kari koca öyleyiz ama yas gecti biz 2 tanede kaliriz artik siz yola devam

Yok askm vermedi bnde istemedim o şokla bana 2 kere kız dediler hatta bacak arasında kordon var ama cinsiyet kız dedi yine bu haftada erkek dedi anlamadım bı türlü haftaya bidaha gideceğim
Aa hilal erkek mi dedi hayirli olsun ben bugun gittim kız dedi hatta merak etme yanlis tahminse masraflari ben karsilarim dedi:)

Karakız gecmis olsun bende gittim bugun cok akıntim ve kasintim var dedim maalesef muayene etti enfeksiyon olmus ilac kullanmak zorundasin dedi.

Cok tatlilarmiş kac tane hastane cikisi almaliyim kaclı olsun canim
Canim bizim burda hastanede oldugun sürece onlar giydiriyor cikis icin ve fotograf cekmek icin ikiser takim almistim sadece birer tanesini kullanabildim. 1 tulum corap sapka ve 1 tane battaniye koyacagim bu seferki dogum cantama birde fotograf cekmek icinde bi takim alirim yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…