Geçmiş olsun canım tuh ya bende ilk baş ilaç kullanmıştım insallah tekrarlamamıştır.Karakız gecmis olsun bende gittim bugun cok akıntim ve kasintim var dedim maalesef muayene etti enfeksiyon olmus ilac kullanmak zorundasin dedi.
Hangi ilde öğretmensiniz acaba bende bu sorunun cevabını arıyorum hiç bir yerde net bişey yazmıyor bende 30saat derse giriyordum izne ayrıldım ekders yatacak mı acabaCanım bizde 65 yaş üstü öğretmenler idari izinli ama ek derslerini alıyorlar bence biz de alırız sonuçta görevli gittiğimiz bir yerde de idari izinli sayılıyoruz ve ek dersimizi alıyoruz 24. Hafta dolmalı diye biliyorum
Sizi yanlis yonlendirmek istemem ama cok kisa sure once ziya selcuk ek ders odemeleri yatacak ogretmenlere demisti yuzyuze egitim olmasa bile ek dersler kesilmicek demistiHangi ilde öğretmensiniz acaba bende bu sorunun cevabını arıyorum hiç bir yerde net bişey yazmıyor bende 30saat derse giriyordum izne ayrıldım ekders yatacak mı acaba
Fitil mi kullandin kuzum?Geçmiş olsun canım tuh ya bende ilk baş ilaç kullanmıştım insallah tekrarlamamıştır.
Ben de 17+1 im ara ara segirme şeklinde aynen dediğiniz gibi yada böyle pıt pıt atma gibiArkadaslar 17+4 haftaligim ama hareketlerini ara ara seyirme gbi hissedyrm sizlerde öylemi diger oglumda be zman hissettgimi hatrlamiyorum ama cok hareketli oldgunu hatrliyrm iyice hissetmek icin beklemekmi gerek yoksa bu yavrum hareketli degilmi
Siz böle diyince benimki neci acaba ne yedi içti diyom baya tüm gün tekmeliyor bugün kaymayada başladı bildiğin yer değiştiriyor elini koyanda hissediyor neci olcak bu çocukBen de 17+1 im ara ara segirme şeklinde aynen dediğiniz gibi yada böyle pıt pıt atma gibi
Ama iki seferdir ilk kez karnımın oynadığını hissettim kuvvetli bir hareketti. Artık büyüyorlar daha da güçlü olacaklar her geçen gün daha fazla hissedeceğiz
Ayyy maşallahSiz böle diyince benimki neci acaba ne yedi içti diyom baya tüm gün tekmeliyor bugün kaymayada başladı bildiğin yer değiştiriyor elini koyanda hissediyor neci olcak bu çocukayrıntılıyı çok meraktayım tombalak bişi görücem herhalde
Sanki kaydığını bende hissediyorumm tarif edemicem tam ama :) ay çok güzel duyguymuş gerçekten yaSiz böle diyince benimki neci acaba ne yedi içti diyom baya tüm gün tekmeliyor bugün kaymayada başladı bildiğin yer değiştiriyor elini koyanda hissediyor neci olcak bu çocukayrıntılıyı çok meraktayım tombalak bişi görücem herhalde
Bnm büyük kız son aylar tepişti ondan önce kaç kez doktorda soluk aldım bu çocuk hareket etmiyor diye bişi mi oldu diye hatta ozmnki doktorum demişti ne nanemollasın demiştiSanki kaydığını bende hissediyorumm tarif edemicem tam ama :) ay çok güzel duyguymuş gerçekten ya
İnsanın aklı kalıyo ama hep hareket etsin varlığını hissettirsin istiyoBnm büyük kız son aylar tepişti ondan önce kaç kez doktorda soluk aldım bu çocuk hareket etmiyor diye bişi mi oldu diye hatta ozmnki doktorum demişti ne nanemollasın demiştişimdiki daha 14 de başladı şimdi haldir huldur kuduruk bişi olacak belli
Ahahahahah Rabb'im kucağına almayı nasip etsin inşallahAa hilal erkek mi dedi hayirli olsun ben bugun gittim kız dedi hatta merak etme yanlis tahminse masraflari ben karsilarim dedi:)
Gecmis olsun bende izmirdeyim peki daha sonra neyapcaniz bugun ordan gectimde rabbim birdaha yasatmasin cok zor gercektenHayırlı geceler kızlar uzun süredir yazamıyorım. Ara ara takip etmeye çalışıyorum ama yazdıklarınızı. 8.haftadan beri lekelenmem oluyordu geçen haftaya kadar annemde kaldım istirahat ettim sürekli. Daha evime geçeli 2 gün olmıştu ki izmir de deprem oldu kolonlarımızdan biri hasar almış geçen gün binaya girişimiz yasaklandı gece gündüz polisler bekliyor bina önünde. Cumadan beri k.validemde kalıyorduk zaten şimdi hepten kaldık akıbetimiz belli olana kadar. Geçen gün kontrole gittik çok şükür bebeğimiz iyi %80 kıza benziyor dedi dr.um❤ 3 hafta sonra tekrar çağırdı o zaman daha net görürüz dedi. Kızım çok sevindi tabi bu durumaNasip olursa Beyza'ma istediği Feyza kardeşi geliyor❤
InsaAllah coķ guzel bir duygu sukurler olsun vereneBen de 17+1 im ara ara segirme şeklinde aynen dediğiniz gibi yada böyle pıt pıt atma gibi
Ama iki seferdir ilk kez karnımın oynadığını hissettim kuvvetli bir hareketti. Artık büyüyorlar daha da güçlü olacaklar her geçen gün daha fazla hissedeceğiz
Geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun, ne olacak sahiden tamir mi edilecek başka eve mi taşının diyecekler neden bekletiyorlar ?Hayırlı geceler kızlar uzun süredir yazamıyorım. Ara ara takip etmeye çalışıyorum ama yazdıklarınızı. 8.haftadan beri lekelenmem oluyordu geçen haftaya kadar annemde kaldım istirahat ettim sürekli. Daha evime geçeli 2 gün olmıştu ki izmir de deprem oldu kolonlarımızdan biri hasar almış geçen gün binaya girişimiz yasaklandı gece gündüz polisler bekliyor bina önünde. Cumadan beri k.validemde kalıyorduk zaten şimdi hepten kaldık akıbetimiz belli olana kadar. Geçen gün kontrole gittik çok şükür bebeğimiz iyi %80 kıza benziyor dedi dr.um❤ 3 hafta sonra tekrar çağırdı o zaman daha net görürüz dedi. Kızım çok sevindi tabi bu durumaNasip olursa Beyza'ma istediği Feyza kardeşi geliyor❤
Çok çok geçmiş olsun Tez zamanda atlatırsın İnşBende hamileyim ve korona testim pozitif çıktı sürekli meyve sıkıp içiyorum yaptığın ve işe yarayan bi şey varmı 3 aylık hamileyim
Bizde bilmiyoruz malesef ☹ afad dan ekipler de gelip örnek alacakmış onun sonucuna göre bi açıklama yaparlar sanırım. Destekleme kararı çıksa bile evimize dönmemiz zor o korkuyu tekrar yaşama stresiyle günler geçmez.Geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun, ne olacak sahiden tamir mi edilecek başka eve mi taşının diyecekler neden bekletiyorlar ?
Gözün aydın sağlıcakla kucağına alasın insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?