2021 Nisan Anneleri

Arkadaşlar bzen tuvalette kasığıma ağrı giriyor baya sancı yapıyor zor kalkıyorum o anlarda karnım taş gbi oluyor böyle bir şey yaşayan var mı?

Hangi ilde öğretmensiniz acaba bende bu sorunun cevabını arıyorum hiç bir yerde net bişey yazmıyor bende 30saat derse giriyordum izne ayrıldım ekders yatacak mı acaba

Hangi ilde öğretmensiniz acaba bende bu sorunun cevabını arıyorum hiç bir yerde net bişey yazmıyor bende 30saat derse giriyordum izne ayrıldım ekders yatacak mı acaba
Sizi yanlis yonlendirmek istemem ama cok kisa sure once ziya selcuk ek ders odemeleri yatacak ogretmenlere demisti yuzyuze egitim olmasa bile ek dersler kesilmicek demisti

Ben de 17+1 im ara ara segirme şeklinde aynen dediğiniz gibi yada böyle pıt pıt atma gibi
Ama iki seferdir ilk kez karnımın oynadığını hissettim kuvvetli bir hareketti. Artık büyüyorlar daha da güçlü olacaklar her geçen gün daha fazla hissedeceğiz

Siz böle diyince benimki neci acaba ne yedi içti diyom baya tüm gün tekmeliyor bugün kaymayada başladı bildiğin yer değiştiriyor elini koyanda hissediyor neci olcak bu çocuk ayrıntılıyı çok meraktayım tombalak bişi görücem herhalde

Ayyy maşallah ben de diyorumki eşime bizimki çok tembel aynı bize çekmiş babası da ben de çok usengeciz

Sanki kaydığını bende hissediyorumm tarif edemicem tam ama :) ay çok güzel duyguymuş gerçekten ya

Sanki kaydığını bende hissediyorumm tarif edemicem tam ama :) ay çok güzel duyguymuş gerçekten ya
Bnm büyük kız son aylar tepişti ondan önce kaç kez doktorda soluk aldım bu çocuk hareket etmiyor diye bişi mi oldu diye hatta ozmnki doktorum demişti ne nanemollasın demişti şimdiki daha 14 de başladı şimdi haldir huldur kuduruk bişi olacak belli

İnsanın aklı kalıyo ama hep hareket etsin varlığını hissettirsin istiyo
Maşallahh şimdiden böylyse ileriyi düşünemiyorumm :)

Hayırlı geceler kızlar uzun süredir yazamıyorım. Ara ara takip etmeye çalışıyorum ama yazdıklarınızı. 8.haftadan beri lekelenmem oluyordu geçen haftaya kadar annemde kaldım istirahat ettim sürekli. Daha evime geçeli 2 gün olmıştu ki izmir de deprem oldu kolonlarımızdan biri hasar almış geçen gün binaya girişimiz yasaklandı gece gündüz polisler bekliyor bina önünde. Cumadan beri k.validemde kalıyorduk zaten şimdi hepten kaldık akıbetimiz belli olana kadar. Geçen gün kontrole gittik çok şükür bebeğimiz iyi %80 kıza benziyor dedi dr.um❤ 3 hafta sonra tekrar çağırdı o zaman daha net görürüz dedi. Kızım çok sevindi tabi bu duruma Nasip olursa Beyza'ma istediği Feyza kardeşi geliyor❤

Gecmis olsun bende izmirdeyim peki daha sonra neyapcaniz bugun ordan gectimde rabbim birdaha yasatmasin cok zor gercekten

InsaAllah coķ guzel bir duygu sukurler olsun verene Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

Geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun, ne olacak sahiden tamir mi edilecek başka eve mi taşının diyecekler neden bekletiyorlar ?
Gözün aydın sağlıcakla kucağına alasın insaallah

Geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun, ne olacak sahiden tamir mi edilecek başka eve mi taşının diyecekler neden bekletiyorlar ?
Gözün aydın sağlıcakla kucağına alasın insaallah
Bizde bilmiyoruz malesef ☹ afad dan ekipler de gelip örnek alacakmış onun sonucuna göre bi açıklama yaparlar sanırım. Destekleme kararı çıksa bile evimize dönmemiz zor o korkuyu tekrar yaşama stresiyle günler geçmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…