2021 Nisan Anneleri

Gecmis olsun bende izmirdeyim peki daha sonra neyapcaniz bugun ordan gectimde rabbim birdaha yasatmasin cok zor gercekten
Allah razı olsun. Amin doğum olana kadar nasipse k.validemde kalırız zaten tek yaşıyor. Sonrasında Allah kerim. Ne sonuç çıkacaksa bir yol çizeriz artık. İzmirçevirme ye koymuşlar duymayan bilmeyen kalmadı sayelerinde

Arkadaşlar bzen tuvalette kasığıma ağrı giriyor baya sancı yapıyor zor kalkıyorum o anlarda karnım taş gbi oluyor böyle bir şey yaşayan var mı?
Canım bende genelde O ne doğru egilimc soluyor bide pıt pıt tepikliyor demek rahatsız oluyor
Fitil mi kullandin kuzum?
Yok canim antibiyotik
Çok geçmiş olsun canim Allah yasatmasin muhtemelen evi boşaltırlar az hasar çok hsar karar verip yikarlar ev bakin

Maalesef benimde oyle olmus.
O kadar mide bulantim var doktor dedi ne oldu sana midem bulaniyor diyorsun ama 4 kilo almissin.
Bulandikca bastirsin diye yiyorum dedim sonra veremezsin dedi.
53 tum karakiz 57 oldum.
Yaş geçtikçe verilmiyor ben veremyecegimi düşünüyorum he emzirdikçe az kaldıkça verirmiyiz ozamana sut olsun diye yeriz

Yaş geçtikçe verilmiyor ben veremyecegimi düşünüyorum he emzirdikçe az kaldıkça verirmiyiz ozamana sut olsun diye yeriz
Emzirirken ben su icmeye calissamda inanilmaz bir istah acikligim vardi.
Ama kilomda eski haline gelmisti 6 ay icinde fakat 9 kilo almistim sadece e dogal olarak kilo vermekle ugrasmadim
Ayrica sen daha 30 yasindasin ben ilk dogumumu 32 yasinda yaptim simdi 37 yasinda olucam dogurana kadar bakalim nasil vericem.

Ben evde tek bakmıştım 27 kiloyu 2 aysa vermiştim bazen meyve suyu bazen ekmek arası hatta çoğu zaman öyle geçiyordu.
Bak şimdi ben 22 de anne oldum şimdi 31 de olcak Allah nasip ederse eee yani 1. De enerjiktim atletik dim bunda sporu bırakmış afedersin g... göbeği salmis
en fazla 15 almamız lazım e ben şimdiden 4 aldim daha 5 ay var diger haftalarda çifter gidecez tehlikenin farkındamısın
Hay allahim bir de bende yazana bak 3 ay icinde daha cok kilo alacaksiniz diyor daha ne kadar alabilirim acaba
Varya sabah uyandim bende bunu okudum.kendimin sandım kriz geçirecektim sonra yorum yazınca fark ettim

Şimdi kaç kg aldin

Aslinda 54le hamile kaldim 52 ye dustum suan 57yim cok utaniyorum ya boyum 171.
Yok bende yaziyor ama senin icinde gecerli tabii

Amin oglumdan sonra bir kız gercekten bir kızım olmasini cok istiyordum umarim saglikli olur hakkimizda hayirlisi olur.
Bnde kızımdan sonra erkek çok istiyordum ama doktor dhaa net bişey demedi ama hayırlısı herzmn tabiki kızı erkeği ayrımı olmaz canım sonuçta

Masallah pasaya büyüdüler ele avuca sigmaya basladilar ya yerim onlari benn

Aynn
Aynn canım eşim 24 ben 21 bakalım nasibimizde kaç tane var
Ayy ikinizde daha cok gencsiniz valla bol bol zamaniniz var 2 cocugunuzla doya doya hayati yasayin sonra 30 da gene yaparsin hayat cok kisa bak ben ikinciyi 37 yasimda doguracam kosturamiyoruz bide erkek ikiside hareketli oluyorlar yaslandik yetisemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…