- 19 Aralık 2014
- 511
- 859
- 103
Allah razı olsun. AminGecmis olsun bende izmirdeyim peki daha sonra neyapcaniz bugun ordan gectimde rabbim birdaha yasatmasin cok zor gercekten
Canım bende genelde O ne doğru egilimc soluyor bide pıt pıt tepikliyor demek rahatsız oluyorArkadaşlar bzen tuvalette kasığıma ağrı giriyor baya sancı yapıyor zor kalkıyorum o anlarda karnım taş gbi oluyor böyle bir şey yaşayan var mı?
Yok canim antibiyotikFitil mi kullandin kuzum?
Çok geçmiş olsun canim Allah yasatmasin muhtemelen evi boşaltırlar az hasar çok hsar karar verip yikarlar ev bakinAllah razı olsun. Amindoğum olana kadar nasipse k.validemde kalırız zaten tek yaşıyor. Sonrasında Allah kerim. Ne sonuç çıkacaksa bir yol çizeriz artık. İzmirçevirme ye koymuşlar duymayan bilmeyen kalmadı sayelerinde
Maalesef benimde oyle olmus.Kilolar arttı bebek tam haftasıyla uyumluydu napcaz
Amin oglumdan sonra bir kız gercekten bir kızım olmasini cok istiyordum umarim saglikli olur hakkimizda hayirlisi olur.Ahahahahah Rabb'im kucağına almayı nasip etsin inşallah
Yaş geçtikçe verilmiyor ben veremyecegimi düşünüyorum he emzirdikçe az kaldıkça verirmiyiz ozamana sut olsun diye yerizMaalesef benimde oyle olmus.
O kadar mide bulantim var doktor dedi ne oldu sana midem bulaniyor diyorsun ama 4 kilo almissin.
Bulandikca bastirsin diye yiyorum dedim sonra veremezsin dedi.
53 tum karakiz 57 oldum.
Emzirirken ben su icmeye calissamda inanilmaz bir istah acikligim vardi.Yaş geçtikçe verilmiyor ben veremyecegimi düşünüyorum he emzirdikçe az kaldıkça verirmiyiz ozamana sut olsun diye yeriz
Hay allahim bir de bende yazana bak 3 ay icinde daha cok kilo alacaksiniz diyor daha ne kadar alabilirim acabaYaş geçtikçe verilmiyor ben veremyecegimi düşünüyorum he emzirdikçe az kaldıkça verirmiyiz ozamana sut olsun diye yeriz
Ben evde tek bakmıştım 27 kiloyu 2 aysa vermiştim bazen meyve suyu bazen ekmek arası hatta çoğu zaman öyle geçiyordu.Emzirirken ben su icmeye calissamda inanilmaz bir istah acikligim vardi.
Ama kilomda eski haline gelmisti 6 ay icinde fakat 9 kilo almistim sadece e dogal olarak kilo vermekle ugrasmadim
Ayrica sen daha 30 yasindasin ben ilk dogumumu 32 yasinda yaptim simdi 37 yasinda olucam dogurana kadar bakalim nasil vericem.
Varya sabah uyandim bende bunu okudum.kendimin sandım kriz geçirecektim sonra yorum yazınca fark ettimHay allahim bir de bende yazana bak 3 ay icinde daha cok kilo alacaksiniz diyor daha ne kadar alabilirim acaba
Aslinda 54le hamile kaldim 52 ye dustum suan 57yim cok utaniyorum ya boyum 171.Ben evde tek bakmıştım 27 kiloyu 2 aysa vermiştim bazen meyve suyu bazen ekmek arası hatta çoğu zaman öyle geçiyordu.
Bak şimdi ben 22 de anne oldum şimdi 31 de olcak Allah nasip ederse eee yani 1. De enerjiktim atletik dim bunda sporu bırakmış afedersin g... göbeği salmis
en fazla 15 almamız lazım e ben şimdiden 4 aldim daha 5 ay vardiger haftalarda çifter gidecez tehlikenin farkındamısın
Varya sabah uyandim bende bunu okudum.kendimin sandım kriz geçirecektim sonra yorum yazınca fark ettim
Şimdi kaç kg aldin
Yaaa ben 170im 64um kendimi atayım mi je istiyorsunAslinda 54le hamile kaldim 52 ye dustum suan 57yim cok utaniyorum ya boyum 171.
Yok bende yaziyor ama senin icinde gecerli tabii
Bnde kızımdan sonra erkek çok istiyordum ama doktor dhaa net bişey demediAmin oglumdan sonra bir kız gercekten bir kızım olmasini cok istiyordum umarim saglikli olur hakkimizda hayirlisi olur.
Tabii ki olmaz onemli olan saglikli olmalari kuzucumBnde kızımdan sonra erkek çok istiyordum ama doktor dhaa net bişey demediama hayırlısı herzmn tabiki kızı erkeği ayrımı olmaz canım sonuçta
Kuzum ya olsun canimiz sagolsun veririz dogumdan sonra.Yaaa ben 170im 64um kendimi atayım mi je istiyorsun
Yok canim 11+5 te erkek dendi ve öyle kaldi. Oglumun cinsiyetinide 11+5 te ögrenmistim. Benim sipalar hemen gösterdi direk 100 de 100Canım sana kız mı demişlerdi önce yoksa
Saglikla gelsin prensesKızım kesinleşti teyzeleri
Masallah pasaya büyüdüler ele avuca sigmaya basladilar ya yerim onlari bennSırf AFP sonucu için yaptırdım kızlar risk kısmı pek korkutmuyo beni de o değer önemli diye bakalm dedim içinde kalacağına iki tüp kan deilmi verivereyim dedim napalm17,5cm olmuş tospik kiloyu sormadim ama 2 gün önce 1 kilo diyen bgun neler der diye korktum
Ayy ikinizde daha cok gencsiniz valla bol bol zamaniniz var 2 cocugunuzla doya doya hayati yasayin sonra 30 da gene yaparsinAynn
Aynn canım eşim 24 ben 21 bakalım nasibimizde kaç tane var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?