2021 Nisan Anneleri

Günaydın kızlaar biz bugün birşeyler bakmaya cıkıcaz kızlara ilk defa bişeyler alıcam yavrularıma nasıl heyecanlıyım anlatamam şimdiye kadar tuttum kendimi hic bişeyimiz yok ilkte olunca birinciden kalkma durumu da yok ufaktan uygun bulduğum gerekli seyleri almayı dusunuyorum tecrübeli anneler önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim

Saglikla gelsin prenses
Şaşırdık mı hayır senin oğlanlar la benin kızlar hiç sasirtmadi
Bende 22de 1 tane 31de 1tane esim diyor hamileliğin birazdaha iyi geçse 3 4 yapak diyecem diyor bende istemem demem
Günaydın canimm iyi alışverişler bence erken 2 panduf baddaniyelerini alabilirsin mesela yatak bebek arabası vs ben 7.aydan sonradan yanayım.
Hanı çok hos bisey görürsün alırsın ama böyle erkenden alınca çok birikiyor ve cidden israf oluyor kullanmadan konulan kıyafetler dolu. He tulum al ama bacak içten citcitli olmasın
Bide şapka eldiven felan alma ben kulalnmadim gerci kulanan olur.
Belden baglamali atletler oluyor zibinmiydi o çok kullanışlı bence 7.aydan sonra bebek kilosu belli oluyor öyle almak daha mantikli

Günaydin canim o heycan bambaska birsey ya sana tek önerim bol bolllll body zibin al ilk dogduklarinda kakalari ishal gibi oldugu icin batiriyolar corap, eldiven yeni dogan icin tirmaliyolar suratlarini :) bebe yagi, kremi, shampuan, kuvet alacaksan ve su derecesini dirseginle ayarlayamayacaksan yikarken suyun sicakligini ölcmek icin derece, ince ve kalin battaniye, 2 paket bez alabilirsin dogumdan sonra bulunsun diye. Ay unutmusum ya ben aklima bunlar geldi ama body gercekten oglumda cokkk kullandim. Bol eglenceli iyi alisverisler

Aynen canım cok erken fazla bişey almayacagım ama belli baslı birkac zıbın battaniye tarzı olabilir çanta falan olabilir o tarz alırım diyordum bebek arabası beşik falan bakıcam ama almıcam bir fikrim olsun istiyorum çünkü son aylar kendime cok güvenemiyorum 7aylıkken hastane cantam falan hazır olmalı diye düşünüyorum ikizde kimden duyduysam belli olmuyor erken doğum riski olabiliyor en fazla 33–36hafta bekliyorlar diyolar.birde koca karnımla gezinemem herhalde diyorum en azından fikrim olussun dedim. Birde bulabilirsem kendime birkac pijama gecelik eşofman tarzı birşeyler düşünüyorum karnım rahatsız oluyor biraz. Bağlamalı atlet dedigin nasıl hani uzun kollu arkaya doğru bağlamalı oluyo ama onun cıtcıtlısını görmedim hiç varsa atarmısın merak ettim

Hic sormaaaa benimkiler hemen yyayiyor pipiyi accik kiz sevinci yasatmadilar ama durrrr ssennn bi dogsun kestircem o pipiyi kisaltcam görcek ayyy birini depresyonlara girerek atlattim ahanda ikinci sünnet telasesine gene gircem Saglikla gelsin insallah tek istegim. Ne edek kismette 2 erkek anasi olmak varmis yas 36 bidahada yapmam gene erkek olur Senden ücüncüye 1 erkek bekliyorum ama hemen yap bence gayet güzel yastasin

Aynen birsürü zıbınla gelicem herhalde sampuan krem tarzı hiç arastrmadım şimdiden almam herhalde ama bakarım görürsem canım bez cok almak istiyorum ama kiloları nasıl olacak kullanamazsak diye vazgeçtim açıkçası bu tarz yorumlar cok var e ucuz bişeyde değil malum alıp kenara koymak istemiyorum demekki üstünden zaman gecince unutuluyo ya herkes öyle diyo ama hergün bişey cıkıyo normal yani şartlar değişiyo falan insan afallıyor

Yalniz o çıt-çıt dediğim tulumdu o ayrı ondan alma ayaklilar varya cok rahatsız ediyor citcitlari
Ayy askerlikleri ünuleride görürüz insallahh hiç belli olmaz bakarız bebelerimiz uslu okur 3.Yapistiriz.
Canım turkiyede cidden zor 3.çocuk hatta 2 bile zor malum türk parası hiç ve yarın ne olacağımız belli değil. Tek.maas cidden zor

Benim oglum minnacik dogdu 2 kilo 600 gram ve 2400 e düstü dogumdan sonra 1 numara bez almistim olmadi 0 numara almistim sonrasinda ondan kücügüde yok zaten. Büyük ihtimal cevremdede gördügüm ikizler hep 0 numarayla basladilar. Ayy ikiz olunca erken dogum oluyor genelde minnacik oluyolar benim oglumda öyleydi sonra hizla büyüdü

Tunaydin bacilar aayy en sevdigim konulara gelmisiz alisverisBende tam anlamiyla ocak da baslicam suan sadece giyebilir yada lazim dedigim parcalari aldim bi kactane.Kasim aralik gecse sanki gerisi hemen gelicekmis gibi hissediyorm

Benm kiz 40 haftayi doldurdu 2900 dogdu Annem bild dokunamiyordu okadr kucuk zayif elime alamadim sonrasi cok hizli kilo aldi anne sutu yaramisti yavrumaZayif dogan cocuklar hizli kilo alirmis oyle diolar

insallah görürüz o günlerini Kiz ben ücüncüyüde erkek dogururum zor valla erkek cocugunun enerji full bitmiyo yetisemem bu ikisini güzel büyüteyim okul okutayim yeter bana. Ülke konusunda isvicre gibi bir yerde yasadigim icin okadar mutluyumki ve cocuklarim insallah beni dinlerseler cok güzel imkanlari var burda ee devlette her türlü destek veriyor cok sükür ailelerin üstünden koca bi yük aliniyor daha rahat oluyorsun. Ama burda herkes calisiyor ve en fazla cocuk doguran zenciler bizim millet hep en fazla 3 cocuk baska yok.

Almanyadaki kuzenim bi gun turkiyeye yerlesmek istedigini soyledi sen aklini peynir ekmekle mi yedin dedimÜlkemi cok seviyorum bu kismi ayri ama cocuk parasi yeni dogan 60 tl 6 yas ustu 30 tl gerisini karsilastirmaya gerek yok dedim

Tunaydin bacilar aayy en sevdigim konulara gelmisiz alisverisBende tam anlamiyla ocak da baslicam suan sadece giyebilir yada lazim dedigim parcalari aldim bi kactane.Kasim aralik gecse sanki gerisi hemen gelicekmis gibi hissediyorm
Valla ben bu göbüsle agirlikla galiba ocaktan sonra disari falan cikamam diye 3 parca aldim hosgeldin hediyesi olarak ve baska birseyde almam bez haric. Bu sefer cok stressizim ne güzel odasida hazir kiyafetleride a dan z ye herseyi hazir abisine okadar fazlasiyla aldikki kullanilmamis bisürü sey var ee bide buda erkek oldugu icin ayri bir avantaj hastane kiyafetlerim terlik tacim falan bile hepsi duuruyo. Alisveris stresi ve anlasmazsizliklar yüzünden esimle birbirimizede girmicez bu sefer ohhh miss

Benm kiz 40 haftayi doldurdu 2900 dogdu Annem bild dokunamiyordu okadr kucuk zayif elime alamadim sonrasi cok hizli kilo aldi anne sutu yaramisti yavrumaZayif dogan cocuklar hizli kilo alirmis oyle diolar
Benim oglum 38 haftalik dogdu pozisyonundan dolayi son dönem ne kilo aldi nede boy atti ve minnacik dogdu aynen öyyleymis valla kucagimiza almaya korktugumuz cocuk hizla büyüdü 3 aylikken tombik bisi oldu

Ayy canım 30dan sonra bebek bakması zor olur ya bu kadar sabırlı olamam

Almanyadaki kuzenim bi gun turkiyeye yerlesmek istedigini soyledi sen aklini peynir ekmekle mi yedin dedimÜlkemi cok seviyorum bu kismi ayri ama cocuk parasi yeni dogan 60 tl 6 yas ustu 30 tl gerisini karsilastirmaya gerek yok dedim
Benim esimde temelli dönelim diyor ama ben asla istemiyorum valla gittik 1 bucuk ay kaldik sinirlerim bozuldu artik depresyona girecektim burayi özledim cokkk. Senin kuzende öyle yapsin denesin bi 2 ayda görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…