2021 Nisan Anneleri

Almanyadaki kuzenim bi gun turkiyeye yerlesmek istedigini soyledi sen aklini peynir ekmekle mi yedin dedimÜlkemi cok seviyorum bu kismi ayri ama cocuk parasi yeni dogan 60 tl 6 yas ustu 30 tl gerisini karsilastirmaya gerek yok dedim
Bizimde yurt dışında ki akrabalar türkiye cennet çok iyi yaşıyosunuz felan diyodu ama tatile gelip gezen onlardı bende ülkemi çok seviyorum gerçekten ama şartlar çok zor

Nolur bana istek atsana teyzem hollanda da oraya gitmem
Vallanbencede esin abi hiccccc yerinden oynamasın biz bi ilden bi ile gidiyoruz pert oluyoruz.
Bende 3 .kiz olur ondan hiç erkek diye değilde bacılar diye doğururum
Zenciler=kürt

Ayy super bende bebek tırnak makasi bile yokilki kiz bu erkek ver aradannn yilllaaaar gectihic birsey yok sifirdan yapilacak hersey dun esimle konustuk bazen instagramda goruyorm odasindan kiyafetine sekerine cukulatasina hatiraliklara hediyelikleresoyle bi kaba hesap 30 bin harciyolardir gbi geliyo hersey ates pahasi bi kapi susu 250 tl lohusa pijama 300 tl taç sordm en uygunu 100 tl diolar tek aklimda olan bu sefer en ekonomik olanlari secicem cogu sey cok kisa sure kullanilacak
Ayy canım 30dan sonra bebek bakması zor olur ya bu kadar sabırlı olamam
Valla sekerim 32 yasinda anne baba olcaz tekrar ilk cocugumuzu 24 yasinda kucagimiza aldik esim diyorki ben ozmn resmen cocukmusm diyor suan ki hamileligimde tavri cok degisti yardim etmesi dusunceleri bende ona diyorum biz olgun akli basinda anne baba olcaz bu sefersaka bi yana her yasin tadi ayri guzel
Benim esimde temelli dönelim diyor ama ben asla istemiyorum valla gittik 1 bucuk ay kaldik sinirlerim bozuldu artik depresyona girecektim burayi özledim cokkk. Senin kuzende öyle yapsin denesin bi 2 ayda görsün
Ben elektrik kiraz dogalgaz diye devam edince zaten birdaha turkiye konusunu acmadi izne bile gelmedi bu yaz
Bizimde yurt dışında ki akrabalar türkiye cennet çok iyi yaşıyosunuz felan diyodu ama tatile gelip gezen onlardı bende ülkemi çok seviyorum gerçekten ama şartlar çok zor
Valla 1 tl de almaya ya gittigimde 10 euro yapsa bende almanya cennet derim adamlarin parasi turkiyeye gelince krallar gbi yasatiyor onlari ah ahh neyse vatanimizi tum kotuluklerden esirgesin rabbim buna sukur napalim

Merhaba, İstanbul'da yaşayan öğretmenler var mı aramızda? Son valilik kararı MEB'i kapsıyor mu? Bilen var mı?

Ay evet bide onlar var valla makina gibi her sene doguruyolar bizim zenci komsu bitanesine hayirli olsun demeden bakiyom karni sis en son gecen sene 6. mi 7. yimi ne dogurdu sürüylen cocuk karni bu sene sisik degil baglatti herhalde

Ay evet bide onlar var valla makina gibi her sene doguruyolar bizim zenci komsu bitanesine hayirli olsun demeden bakiyom karni sis en son gecen sene 6. mi 7. yimi ne dogurdu sürüylen cocuk karni bu sene sisik degil baglatti herhalde
Kahkaha attim kedigiller familyasi

Valla orasinin tadini cikarin, cok sanslisiniz.. Turkiyenin ne olacagi belli degil, o kadar uzuluyorum ki

Kızlar bişey soracağım ben doğumdan sonra ya eliptik bisiklet yada koşu bandı almayı düşünüyorum sizce hangisi daha iyidir

Karakız gecmis olsun bende gittim bugun cok akıntim ve kasintim var dedim maalesef muayene etti enfeksiyon olmus ilac kullanmak zorundasin dedi.
Gecmis olsun. Benimde akintim ve kasintim var. Acaba enfeksiyon mu? Akintin ne renkti ve ilac olarak fitil mi verdi?

Annen 37 yasinda mi? Ah hilal adaşim çökerttin beni su an
Evet malesefff annemlere gittiğim zmn insanlar hep gelir çoluk cocukla kalabalık ediyolar annem kaldiramiyor ama kızıma gelince bana diyorki ikinci doğduğunda bana ver kızı bitek onun sesinden rahatsız olmuyor oraya gidince bile onunla beraber uyuyor

Hilalcim ben ona takilmadim. Annenin benden kucuk olup torun sahibi olmasina takildim, masallah.

Ayy zor olmaz mı bnm annem 37 yaşında çocuk sesi kaldıramıyorum artık diyor basim ağrıyor yaslandım diyor en küçük çocuğu 13 yaşında ondan heralde
Hilal yanlis anlama da senin annenin ici gecmisanne olma yasi artik 30 larda sonraya cikti benim annem 55 yasinda 7.torunu olacak nasipse hepsi bir araya gelince bize kizar cocuklari rahat birakin oynasinlar kirsinlar doksunler die 40 yasinda doguran cok tanidigim var resmen yeni dogmus gbi hissediyorz cocuk buyutmenin tadina vardik dio hepside Bana hamilelik zor geliyo cocuk buyutmek degil rahatsizliklarim olmasa hamilelikde kolay gecerdi belki

Benim kayınvalidem çocuklar evi kirletiyormus diye istemiyor oda annem öyle değil aile binası ve hepsi annemin yanına gidiyor kadın çalışıyor sürekli agliyan zirliyan bebeklere karşı öyle oynayan çocuklara kim ne diyebilir ki insan ağlamayı kaldiramiyor bende ağlamayı kaldıramıyorum

Ozmn dua et kolik olmasin 2.bebeginilk kolik atagi tuttugunda sok olmstm hastaneye kostuk sora tam 6 ay hergun kolik atagiyla yasadik aglamk nedir sindire sindire yasamis bi insan olarak allah baska dert vermesin diorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…