Canim 2 gun bende kotuydum annemler gelicekdi 1400 km uzakdan dusun bol su ictm gunluk 1 fincan ihlamura izin var dedi doktor ve gunde 3 kez parol alabilirsin dedi ben sabah aksam parol aldim ve bir gece kazak hirka giyinip yattm sabaha bisiyim kalmadi mide mandalina falan cok yedim 1 gunde yaptm hepsiniBilmiyorum bu aksam vlcok kotuyum inanilmaz halsizim bulundigum sehirde vaka sayisi cok artti.
Sanki gogsum agriyor.
Ya ben gercekten ölücem sanki niye boyle oldum ki anlamiyorum
Herhangi bir kronik rahatsızlığınız var mıBilmiyorum bu aksam vlcok kotuyum inanilmaz halsizim bulundigum sehirde vaka sayisi cok artti.
Sanki gogsum agriyor.
Ya ben gercekten ölücem sanki niye boyle oldum ki anlamiyorum
canim baktirsaydin keske kanamanin nerden geldigini bulurlardiAlttan bakmak istediler baktırmadım çıktım eve gidiyorum napcam bilmiyorum özel hastanede kadın doğum doktoru olan bi yer arıyorum
ben bazen bi hareketleniyo sonra kac gün tik yok bi var bi yok :)Ben deeebi de hareket hissetsem
Herseyin hayirlisi canim saglikla gelsinlerdeBenim kızlar da 4üstü doğdu. İlk kıızm 3750doğdu,2.kızım 4650,3.kızımı doktor korktu dikişkeirn açılma yapmaya başlamış diye 3hafata erken aldı. O da 4200civarı doğdu. 3hafta daha olsaydı 5i bulurdu her haldebakalım bu nasıl olacak hoş daha cinsiyeti vile keianleşmedi sıpamın. İnşAllah yaseminle hilal gibi bir sürpriz de ben yaşarım ama nerde bende o şans.
Çok sabırsızlanıyorum ben de ama daha yokben bazen bi hareketleniyo sonra kac gün tik yok bi var bi yok :)
Bronsitim var sadeceHerhangi bir kronik rahatsızlığınız var mı
Dikkat edicrm bende sadece burun akintim var aslinda.Canim 2 gun bende kotuydum annemler gelicekdi 1400 km uzakdan dusun bol su ictm gunluk 1 fincan ihlamura izin var dedi doktor ve gunde 3 kez parol alabilirsin dedi ben sabah aksam parol aldim ve bir gece kazak hirka giyinip yattm sabaha bisiyim kalmadi mide mandalina falan cok yedim 1 gunde yaptm hepsini
Ya sorma benim de genzim yanıyor ödüm kopuyor yoksa korona mıyım? Burda bir arkadaş korona oldu parasetamol grubu ilaçları kullanabilirsin demişler o da bir şey kullanmamış sanırım Allah korusun yaa kızlar böyle grip gibi başlıyor yoksa eklem ağrısı ile mi? Allahım ben korona mühimYa bende kendimden cok korkuyorum bugun biraz kotuyum.
Peki biz nasil tedavi olucaz olursak tedavi olanagimiz da yok diye biliyorum ölecek miyiz yani oyle birakacaklar mi kendi halimize
Burnum akiyor iste hafif var sanki bogazimda yanma.Ya sorma benim de genzim yanıyor ödüm kopuyor yoksa korona mıyım? Burda bir arkadaş korona oldu parasetamol grubu ilaçları kullanabilirsin demişler o da bir şey kullanmamış sanırım Allah korusun yaa kızlar böyle grip gibi başlıyor yoksa eklem ağrısı ile mi? Allahım ben korona mühim
Gunaydin canim daha once tahminde bulunmus muydu doktorunuz?Gunaydin guzel anneler.. bugun dr randevum var ve cinsiyet kesinlesecek insallah
kacari yok elinde sonunda hissedecez bi yarim kilo olsunlarÇok sabırsızlanıyorum ben de ama daha yok
Bizim bebeler üşengeç galibaÇok sabırsızlanıyorum ben de ama daha yok
Ahahah aynı şeyi bende diyorum çok üşengeç bizim çocuk diye, eşim de hayır bizim çocuğumuz efendi efendi oturuyor diyorBizim bebeler üşengeç galibaben de sadece bir kere kelebek kanat çırpması gibi bir şey hissettim daha da devamı gelmedi öyle elim karnımda bekleyip duruyorum senin karnın çok çıktı mı canım benim karnım pek yok yeni yeni belli oluyor acaba iç karnım geniş ya da kaslar sıkı olduğu için mi hissedemiyorum diye düşünüyorum doktora gidince soracağım iç karnım geniş mi diye
Valla benimki ultrasonda bile hep yatıyor şöyle kıpır kıpır olduğunu görmedimAhahah aynı şeyi bende diyorum çok üşengeç bizim çocuk diye, eşim de hayır bizim çocuğumuz efendi efendi oturuyor diyor
Valla benimkide öyle hepsinde yattı yüzünü bile göstermedi bize en son gittiğimde burada arkadaşlar çikolata ye demişlerdi ultrasona girmeden çikolata yedim galiba ondan kıpır kıpır oynuyordu ama ben hissetmedim yineValla benimki ultrasonda bile hep yatıyor şöyle kıpır kıpır olduğunu görmedimbu uslu sakin halleri doğduktan sonra da devam eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?