2021 Nisan Anneleri

Bilmiyorum bu aksam vlcok kotuyum inanilmaz halsizim bulundigum sehirde vaka sayisi cok artti.
Sanki gogsum agriyor.
Ya ben gercekten ölücem sanki niye boyle oldum ki anlamiyorum
Canim 2 gun bende kotuydum annemler gelicekdi 1400 km uzakdan dusun bol su ictm gunluk 1 fincan ihlamura izin var dedi doktor ve gunde 3 kez parol alabilirsin dedi ben sabah aksam parol aldim ve bir gece kazak hirka giyinip yattm sabaha bisiyim kalmadi mide mandalina falan cok yedim 1 gunde yaptm hepsini

Bilmiyorum bu aksam vlcok kotuyum inanilmaz halsizim bulundigum sehirde vaka sayisi cok artti.
Sanki gogsum agriyor.
Ya ben gercekten ölücem sanki niye boyle oldum ki anlamiyorum
Herhangi bir kronik rahatsızlığınız var mı

Alttan bakmak istediler baktırmadım çıktım eve gidiyorum napcam bilmiyorum özel hastanede kadın doğum doktoru olan bi yer arıyorum
canim baktirsaydin keske kanamanin nerden geldigini bulurlardi cok gecmis olsun birsey yoktur korkma dinlen bol bol ay ne diyecegimide bilemedim

Herseyin hayirlisi canim saglikla gelsinlerde

Dikkat edicrm bende sadece burun akintim var aslinda.
Bir de odadaki arkadasim istanbula gidip gelmisti maskesiz oldugum oldu odada tedbirsiz davrandim.
Sanirim bu yuzden tedirginim.

Ya bende kendimden cok korkuyorum bugun biraz kotuyum.
Peki biz nasil tedavi olucaz olursak tedavi olanagimiz da yok diye biliyorum ölecek miyiz yani oyle birakacaklar mi kendi halimize
Ya sorma benim de genzim yanıyor ödüm kopuyor yoksa korona mıyım? Burda bir arkadaş korona oldu parasetamol grubu ilaçları kullanabilirsin demişler o da bir şey kullanmamış sanırım Allah korusun yaa kızlar böyle grip gibi başlıyor yoksa eklem ağrısı ile mi? Allahım ben korona mühim

Burnum akiyor iste hafif var sanki bogazimda yanma.
Ya bir de is yeri aklima geliyor mudurumun burni akiyordu.
Bir arkadas gribim diyordu.
Of kafayi yeme asamasindayim.
Benim en ufak soguk alginlogom zaten bronsite ceviriyor.

Çok sabırsızlanıyorum ben de ama daha yok
Bizim bebeler üşengeç galiba ben de sadece bir kere kelebek kanat çırpması gibi bir şey hissettim daha da devamı gelmedi öyle elim karnımda bekleyip duruyorum senin karnın çok çıktı mı canım benim karnım pek yok yeni yeni belli oluyor acaba iç karnım geniş ya da kaslar sıkı olduğu için mi hissedemiyorum diye düşünüyorum doktora gidince soracağım iç karnım geniş mi diye

Ahahah aynı şeyi bende diyorum çok üşengeç bizim çocuk diye, eşim de hayır bizim çocuğumuz efendi efendi oturuyor diyor

Valla benimki ultrasonda bile hep yatıyor şöyle kıpır kıpır olduğunu görmedim bu uslu sakin halleri doğduktan sonra da devam eder inşallah
Valla benimkide öyle hepsinde yattı yüzünü bile göstermedi bize en son gittiğimde burada arkadaşlar çikolata ye demişlerdi ultrasona girmeden çikolata yedim galiba ondan kıpır kıpır oynuyordu ama ben hissetmedim yine
Amaaa dün o kadar oynadı ki eşim de elini koyup ilk kez hissetti maşallah üç gun yerinden kipirdamaz artık

Şimdi benim de tek temennim o inşallah doğduktan sonra da karnımdaki gibi uslu olur hatta olacak olacak diye sartliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…