Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah cnm.allah sabır versin size çok uzuldmMerhaba hanımlar..
Ne zamandır yazamadım. 10 gün kadar önce daha 55 yaşında olan babamı kaybettim.. çok ağır oldu çok .. Allah kimseye yaşatmasın. İnşallah böyle yasamayi ogrenecegiz biz de..
Bebeklerle ilgilenemiyorum hiç bu ara da ya. Bebekleri sevemedim bile bu araiki gündür de çok belim agriyor.. bebeği babamın vefatının 5. Günü gidip gördüm. Çok şükür iyilerdi. Hatta erkek olan 18. Haftamizda olmamıza rağmen 20 haftalık kadardı. Kız da 18+1 olarak tam haftasindaydi..
Düzelmeye ve dikkat etmeye çalışacağım..
Çok mutluyum iyiki cinsiyetleri erken öğrendim de babama da soylemis oldum.. marka söyle artık sana her geldimde bebek bezi getirmek lazım iki bebekle bez zor olur derdi. Canım babam. Mekanın cenneet olsun...
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah çok üzüldüm Allahım sabırlar versinMerhaba hanımlar..
Ne zamandır yazamadım. 10 gün kadar önce daha 55 yaşında olan babamı kaybettim.. çok ağır oldu çok .. Allah kimseye yaşatmasın. İnşallah böyle yasamayi ogrenecegiz biz de..
Bebeklerle ilgilenemiyorum hiç bu ara da ya. Bebekleri sevemedim bile bu araiki gündür de çok belim agriyor.. bebeği babamın vefatının 5. Günü gidip gördüm. Çok şükür iyilerdi. Hatta erkek olan 18. Haftamizda olmamıza rağmen 20 haftalık kadardı. Kız da 18+1 olarak tam haftasindaydi..
Çok mutluyum iyiki cinsiyetleri erken öğrendim de babama da soylemis oldum.. marka söyle artık sana her geldimde bebek bezi getirmek lazım iki bebekle bez zor olur derdi. Canım babam. Mekanın cenneet olsun...
Başınız sağolsun canım. Mekânı cennet olsun inşallah babacığınınMerhaba hanımlar..
Normal gibi geldi bana cnm ama raporlandirilmis halde daha iyi anlaşılır tabiArkadaşlar günaydın. Üçlü tarama testinin sonucu çıkmış anlayanlar var mı aranızda acaba henüz doktordan randevu alamadım Eki Görüntüle 2718407
Canım teşekkür ederim. Doktor bir ayda çıkar demişti ama bir haftada çıktıNormal gibi geldi bana cnm ama raporlandirilmis halde daha iyi anlaşılır tabikaç günde çıktı sonuç
Allah rahmet eylesinMerhaba hanımlar..
10_150 arası afp normal diye biliyorum ben ama en iyisini doktorun s9yler tabiiCanım teşekkür ederim. Doktor bir ayda çıkar demişti ama bir haftada çıktıreferans değer aralıkları yazmadığı için hiç anlamadım ben de
Yarına randevu alabildim çok şükür bu merakla duramazdim . İnsan her ne kadar sonuç önemli değil desede böyle görünce duymak istiyor iyi mi değil mi diye. Rabbim sağlık ve vücut bütünlüğü versin yavrularımıza10_150 arası afp normal diye biliyorum ben ama en iyisini doktorun s9yler tabiibanada 15 gün dediler inşallah erken çıkar
Benim 18 Kasımda inşallah.. Ben de çok heyecanlıyım.Detaylı ultrason randevularınız ne zaman kızlarBen ultrason için çok heyecanlıyım
Tam kaç haftalık kaç günlük olacaksın canımBenim 18 Kasımda inşallah.. Ben de çok heyecanlıyım.
20-24 arası sanırım, benim 20+6 ya denk geliyor .. Doktorun asistanı son adet tarihime göre takvimden randevu verdi.Tam kaç haftalık kaç günlük olacaksın canımDetaylı için en iyi hafta hangisi acaba
Benim de 18 inde doktor kontrolüm var. Detaylıyı da doktorumla o zaman konuşup kararlaştıracağız20-24 arası sanırım, benim 20+6 ya denk geliyor .. Doktorun asistanı son adet tarihime göre takvimden randevu verdi.
Benim doktorum en son 17 ekimde ki randevumda 17. haftanın içindeydik , 1 ay sonra ayrıntılının sonucu ile kontrole gelirsin demişti. Birkaç doktor ismi verdi tavsiye amaçlı.. 1 ay sonra yapılacak ama şimdiden randevunu al demişti.Benim de 18 inde doktor kontrolüm var. Detaylıyı da doktorumla o zaman konuşup kararlaştıracağız
Randevu bulmak sıkıntı olabiliyormuş inşallah benim bu konuda başım ağrımaz doktorumun anlaşmalı olduğu yerler varmış kendi ayarlayacak galiba randevuyuBenim doktorum en son 17 ekimde ki randevumda 17. haftanın içindeydik , 1 ay sonra ayrıntılının sonucu ile kontrole gelirsin demişti. Birkaç doktor ismi verdi tavsiye amaçlı.. 1 ay sonra yapılacak ama şimdiden randevunu al demişti.
24 kasımDetaylı ultrason randevularınız ne zaman kızlarBen ultrason için çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?