2021 Nisan Anneleri

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah cnm.allah sabır versin size çok uzuldm

Arkadaşlar günaydın. Üçlü tarama testinin sonucu çıkmış anlayanlar var mı aranızda acaba henüz doktordan randevu alamadım

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah çok üzüldüm Allahım sabırlar versin

Başınız sağolsun canım. Mekânı cennet olsun inşallah babacığının

Monoceto Başınız sağolsun canım.cok zor, hele böyle genç yaşta kaybetmek daha da acı. Ama rabbim bebeklerinin varlığıyla yardim.etmis sana. Sizlere sabir versin Rabbim, mekani cennet olsun babanin

Allah rahmet eylesin Sabırlar diliyorum

Canım teşekkür ederim. Doktor bir ayda çıkar demişti ama bir haftada çıktı referans değer aralıkları yazmadığı için hiç anlamadım ben de
10_150 arası afp normal diye biliyorum ben ama en iyisini doktorun s9yler tabii banada 15 gün dediler inşallah erken çıkar

10_150 arası afp normal diye biliyorum ben ama en iyisini doktorun s9yler tabii banada 15 gün dediler inşallah erken çıkar
Yarına randevu alabildim çok şükür bu merakla duramazdim . İnsan her ne kadar sonuç önemli değil desede böyle görünce duymak istiyor iyi mi değil mi diye. Rabbim sağlık ve vücut bütünlüğü versin yavrularımıza

Benim de 18 inde doktor kontrolüm var. Detaylıyı da doktorumla o zaman konuşup kararlaştıracağız
Benim doktorum en son 17 ekimde ki randevumda 17. haftanın içindeydik , 1 ay sonra ayrıntılının sonucu ile kontrole gelirsin demişti. Birkaç doktor ismi verdi tavsiye amaçlı.. 1 ay sonra yapılacak ama şimdiden randevunu al demişti.

Randevu bulmak sıkıntı olabiliyormuş inşallah benim bu konuda başım ağrımaz doktorumun anlaşmalı olduğu yerler varmış kendi ayarlayacak galiba randevuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…