2021 Nisan Anneleri

Çok zor bir durum sizin yaşadığınız da.. Allah sabır versin.

Sağolun çok teşekkür ediyorum inşallah zamanla daha iyi olacağız..

Herkese çok teşekkür ederim.

Allah rahmet eylesin basiniz sagolsun

Masallah oglusa valla hareketlerini hissedince insan cok rahatliyor büyüdüler cok sükür yolun yarisina geldik ayy yerim yaa onlari icerde rahatlari iyi. Bende artik daha net hissediyorum yarin kontrolümüz var bakalim nekadar büyümüs kücük adam

aminnnnnn

Aynen canım ya çok şükür büyüdüler çok merak ediyorum ilk defa bir ay sonra çağırdı doktorum daha var kontrolüme hadi inşallah yarın güzel haberlerle gel

Aynen canım ya çok şükür büyüdüler çok merak ediyorum ilk defa bir ay sonra çağırdı doktorum daha var kontrolüme hadi inşallah yarın güzel haberlerle gel
insallah kuzum bunun tipide abisine benzemeye basladi iyice acaba buda sarisin mavismi olacak dayisi gibi yoksa anasina babasina benzeyip kumral kahve renklimi olacak:) bide ya saglikla dogsun insallah vede bu asiri babaci bir velet olmasin yaaaaa büyük sipa beni hic takmiyo cikiyorum disariya hic anam nerde demiyor sürekli babasinin pacalarina yapishik geziyo, esim bi sigara iceyim diyo adamin bacagina yapisiyo hayir baba kalkma gitme diye. Erkekler anaci olur derlerdi bu neden böyle ya babasina cekip asiri anaci olaydi ya

Kizlar bende bugün bu cantadan aldim. Kiz kardesim almisti cok kullanisli hem kol hemde sirt cantasi olarak kullaniliyor. Benim büyük oglanda kücük oldugu icin 2 cocuk icin iyi olur diye düsündüm. Ha bide acik pembe rengi aldim esim 2. oglun olacak neden kiz rengi aldin dedi. Bende amann icimde kalmasin oglana uyacam diye herseyim mavilendi zaten cantayi ben takacam onlar degil dedim güldü haklisin ev erkek doldu iyice dedi

Amin canım hepimiz inşallah Valla böyle alışveriş falan yaptıkça insan işin ciddiyetini kavrıyor ciddi ciddi anne olacağım diye düşünüp duruyorum
Aynen canim anne olacagiz yavas yavas hazirliklar baslasin o zaman
bende bugun bi suru yun aldim nasip olarursa kisceme ciciler orucem

Ya kız halaya oğlan dayıya derler ama benim kızım aynı babasına benziyor ve aşırı babacı inşallah oğlumda anneci olur bende merak ediyorum acaba bu kime benzeyecek diye. Eşim ela gözlü kızımda öyle bununda göz rengi benzeyebilir

Bu arada bende gönderdiğin bebek bakım çantasından aldım gerçekten baya derin hacimli bişey kullanışlı olur hem aparatları da var bebek arabasına takmak için ben beğendim güle güle kullan canım, bebek arabasına uygun siyahlı grili birşey aldım bende kızımda pembe morlu çanta kullanmıştım hediye gelmişti.

Tesekkur ederim canim gec cvp yazdim kusura bakma giremiyorum dunden beri İlk gunler cok kanama oluyo canim haklisin bende yasli bakim ortusu sermistim altima ayyy kadin olmak cok zor vallahi

Tesekkur ederim canim depend alayim bende o zaman 1paket yeterli gelir herhalde

Kizlar iyi akşamlar bugun 7hafta sonra ilk defa dr a gittim 3lu test yaptirdim cinsiyet kesin kiz dedi bi suru ilac verdi e nabizdan sonuclara baktim da cok anormal geldi dr pek konusmadi boyu kiloyu vs hic soylemedi cocumu bile goremedim
Benim sonuclarla sizinki ile benzer mi demir cok yuksek cikmis??

Eklentiler

• Screenshot_20201110-183516.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 69
Hayırlı olsun valla haklısın biz takıyoruz. Birde bunu takarken uzun zaman çanta kıyafet kombini yapamıyoruz bu arada benim kızımda maviş sarışın hiç bizimle alakası yok, halasına benziyor. Eşimde çok esmerdir bu defa ki esmer olacak öyle hissediyorum hadi benim ki kız ve babasına düşkün senin ki de erkek, şans yok ilklerden yana ama ikinciler bize düşkün olacak (öyle diyelim öyle olsun )
Tesekkur ederim canim gec cvp yazdim kusura bakma giremiyorum dunden beri İlk gunler cok kanama oluyo canim haklisin bende yasli bakim ortusu sermistim altima ayyy kadin olmak cok zor vallahi
Hiç önemli değil canım kesinlikle yaa mesala doğumdan sonra 40 gün adet olacağımı hiç bilmiyordum. Bazılarında erken bitiyormuş ama benim ki tam 40 gün sürmüştü
Baktiysa sorun yoktur demek ki, hamilelik referans aralıkları daha farklı olabiliyor. Demir fazlalığı kan hacminin artması nedeniyle olabilir. Ama üstteki değerde az görünüyor, bence sen bir yarın arayıp sor dikkatimi çekti referans değerlerinde çıkmamış sonucum demir ilacımı kesmeli miyim diye sorarsan söyler

Benimde 40gun kadar surdu canim ben ciddiye almamistim 40gun kanama mi olur demistim oluyoms valla
Azot eksikligi keratin ile bakiliyomus benim oda dusuk..nette protein eksikligi guatr karaciger bozuklugu diyabet siroz verem hastaligi habercisidir diyor ödüm koptu acaba hamilelikten mi yoksa bi hastaligim mi var dedim yarin olsun bi ama devlette bakildm ozel dr um yok acmazki telefonu. saglik ocagina gitcem yarin insallah onlar bilir

Ben ilk bebek arabasini gri almistim 2 cocugada uysun diye onun cantasida var. Bayadir bu cantayi almak istiyordum valla bugün magazada denk geldim pembe ve sadece 2 tane kalmisti aldim hemen :) kocalarimiza fazla bakmayalim iikinciler anaci olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…