Aynen inşallah yüzümüz gülerek çıkarız detaylılardan da onlar iyi olsun ki bizde olalım❤Ayy çok heyecanlı iki hafta kalmışiyi haberlerle geliriz inşallah hepimiz
Benim de 22.haftama denk geliyo verdikleri tarih demek ki geç değilBenim 28 Kasım da normal kontrolüm var 19+4 günlük oluyoruz. Sonrasında 22.hafta gibi de detaylı ultrasonu yaptırmayı düşünüyorum geç olmaz herhalde değil mi ?
Daha da büyümüş serpilmiş olurBenim 28 Kasım da normal kontrolüm var 19+4 günlük oluyoruz. Sonrasında 22.hafta gibi de detaylı ultrasonu yaptırmayı düşünüyorum geç olmaz herhalde değil mi ?
Ya evet renkli fotoğrafta veriyorlar çok güzel bir anı olarak kalıyor kızımın da var ve çok benziyordu doğduğunda yanaklar aynıydıDaha da büyümüş serpilmiş oluryüzü de daha net seçilir
Mekani cennet olsun insallahhh allah sabır versin canimMerhaba hanımlar..
Ne zamandır yazamadım. 10 gün kadar önce daha 55 yaşında olan babamı kaybettim.. çok ağır oldu çok .. Allah kimseye yaşatmasın. İnşallah böyle yasamayi ogrenecegiz biz de..
Bebeklerle ilgilenemiyorum hiç bu ara da ya. Bebekleri sevemedim bile bu araiki gündür de çok belim agriyor.. bebeği babamın vefatının 5. Günü gidip gördüm. Çok şükür iyilerdi. Hatta erkek olan 18. Haftamizda olmamıza rağmen 20 haftalık kadardı. Kız da 18+1 olarak tam haftasindaydi..
Düzelmeye ve dikkat etmeye çalışacağım..
Çok mutluyum iyiki cinsiyetleri erken öğrendim de babama da soylemis oldum.. marka söyle artık sana her geldimde bebek bezi getirmek lazım iki bebekle bez zor olur derdi. Canım babam. Mekanın cenneet olsun...
Basiniz sagolsunMerhaba hanımlar..
Ne zamandır yazamadım. 10 gün kadar önce daha 55 yaşında olan babamı kaybettim.. çok ağır oldu çok .. Allah kimseye yaşatmasın. İnşallah böyle yasamayi ogrenecegiz biz de..
Bebeklerle ilgilenemiyorum hiç bu ara da ya. Bebekleri sevemedim bile bu araiki gündür de çok belim agriyor.. bebeği babamın vefatının 5. Günü gidip gördüm. Çok şükür iyilerdi. Hatta erkek olan 18. Haftamizda olmamıza rağmen 20 haftalık kadardı. Kız da 18+1 olarak tam haftasindaydi..
Düzelmeye ve dikkat etmeye çalışacağım..
Çok mutluyum iyiki cinsiyetleri erken öğrendim de babama da soylemis oldum.. marka söyle artık sana her geldimde bebek bezi getirmek lazım iki bebekle bez zor olur derdi. Canım babam. Mekanın cenneet olsun...
Benim daha 20.haftam 24 kasimda doluyorBenim 18 Kasımda inşallah.. Ben de çok heyecanlıyım.
Meraktan netten baktım canım.. Ultrason kağıdında yazan bdp ve ac ölçüleri ile hesaplanıyormus.. Yaz bakalım istersen :)Kızlaaar kilo hesaplama nasıl oluyo biliyomusunuz bgun ilacı yazdırırken benm cilgin bi dellendi radyolojide ölçüme gönderdi hepsini ölçtü biçti verdi elime
Fetus Ağırlığı Hesaplayıcısı ya da buradan bak bakalım ne çıkacak merak ettim :)Kızlaaar kilo hesaplama nasıl oluyo biliyomusunuz bgun ilacı yazdırırken benm cilgin bi dellendi radyolojide ölçüme gönderdi hepsini ölçtü biçti verdi elime
Bdp usg kağıdında yazmış 4.23cm cnmMeraktan netten baktım canım.. Ultrason kağıdında yazan bdp ve ac ölçüleri ile hesaplanıyormus.. Yaz bakalım istersen :)
Aaa kolaymış ya saol canmFetus Ağırlığı Hesaplayıcısı ya da buradan bak bakalım ne çıkacak merak ettim :)
Aaa evet bende yapacağım eve gidince bakalım dr dediği ile tutacak mı?Aaa kolaymış ya saol canmdgru hesaplamışımdır umarim
Aynen yapınca yaz bakalm cnm tutuyomuAaa evet bende yapacağım eve gidince bakalım dr dediği ile tutacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?