2021 Nisan Anneleri

Benim 28 Kasım da normal kontrolüm var 19+4 günlük oluyoruz. Sonrasında 22.hafta gibi de detaylı ultrasonu yaptırmayı düşünüyorum geç olmaz herhalde değil mi ?

Benim 28 Kasım da normal kontrolüm var 19+4 günlük oluyoruz. Sonrasında 22.hafta gibi de detaylı ultrasonu yaptırmayı düşünüyorum geç olmaz herhalde değil mi ?
Benim de 22.haftama denk geliyo verdikleri tarih demek ki geç değil

Daha da büyümüş serpilmiş olur yüzü de daha net seçilir
Ya evet renkli fotoğrafta veriyorlar çok güzel bir anı olarak kalıyor kızımın da var ve çok benziyordu doğduğunda yanaklar aynıydı inşallah hepimiz güzel haberler alırız

Mekani cennet olsun insallahhh allah sabır versin canim

Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin,mekani cennet olsun. Yas kac olursa olsun her kayip cok buyuk aci.. Sabir dilerim..

Hayırlı olsun çok şekerler güle güle giydirmek nasib olsun
Canım kendine aldıklarını da çok beğendim ben özellikle ilk baştakinin linki ya da firma ismini söyler misin böyle bir elbise arıyorum Z zuzuipek

Benim ayrıntılı 7 Aralık'ta. Bebeğin kalbini incelemek için ise çocuk kardiyolojisine yönlendirdi dr. 17 Aralıktan sonra geldi kardiyoloji doktoru. Umarım her şey normal çıkar

Kızlaaar kilo hesaplama nasıl oluyo biliyomusunuz bgun ilacı yazdırırken benm cilgin bi dellendi radyolojide ölçüme gönderdi hepsini ölçtü biçti verdi elime

Meraktan netten baktım canım.. Ultrason kağıdında yazan bdp ve ac ölçüleri ile hesaplanıyormus.. Yaz bakalım istersen :)
Bdp usg kağıdında yazmış 4.23cm cnm

Eklentiler

• 16050200163665714182807186090665.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…