2021 Nisan Anneleri

Masallah canim 8 yasinda ve babaci demekki düzelmez artik:)) peki hepmi öyle babaciydi? Hadi kiz cocuklari babaci olur biliyoruzda benimki erkek ve baba asigi ey allam ters olduk biz
Valla hep babaciydi bebekken esim bazen isten gelir mecbur besigin yanina oturur hemen uyurdu karnimdayken bi gun hakereket etmedi doktora gittm yok etmio doktor babasini ara dedi okadar alsmistiki doktor bize babasi konusunca dans ederdimeyve suyu cukulta ise yaramazdi valla hi seseryana alcm son caremiz baba dedisonc baba gelince hersey normale döndü.benim tabagimdan yemek alip babasinin tabagina koyar inanilmaz duskun 2.yi cok buyuk umutlarla yaptm
Ama bunlar cokk sekeyyyyy saglikla giyin insallah
Amin cnm insallah

Geçmiş olsun Muhittin sevindim iyi olmanıza ama artık yorma kendini olduğu kadar senden bebeğinden önemli mi ya bu eşleri de anlamıyorum ya hamileyiz iki can taşıyoruz naz da yapabiliriz yani sanki her sene doğuruyoruz ben eşimin hakkını yiyemem bu konularda hamile olunca bana bişey yaptırmaz haftada bir hali kaldırıp siler süpürür kendi ütüsünü de kendi yapar benim riskli gecitgi için gebeliğim biraz mecbur kalıyor

Bidahakine bben hamile kalcam diyor eline sağlık buda yapar ama istiyor hergun kanepe çekilsin ortalık silinsin süpürsün cunki oyle alıştırdım. Allah var yapar herşeyimi ama kim.hergun kanepe çekip silip süpürüyor heryerin tozunu alıyor yemeklerini hazırlayıp herseyini yapyor

Valla ben hamile olmasam da hergün koltuk çekip altını silip süpürmem yani
Çok dikkat et tamam yapıyodun ama bak kanama olduğun da insan nasıl telaşlanıyo boşver hiçbir şey senden bebeğinden önemli değil ❤

Sağol canım benim eşim dinlemiyor naz yaptığını düşünüyor o yüzden sürekli iş yapmak zorundayım zaten ev yemekhane gibi kahvaltı dahil 4 öğün hazırlıyorum bisey demiyorum artik
Yaa canım benim çok geçmiş olsun o senin yaptığını gördükçe böyle olmuştur baştan alıştırmamak gerekiyor geç kaldın artık bu halinle bile herşeyi koşunca Herkül sanıyorlar insanı

Ogün sabahtan başladı bebeğinde çok hareketliydi dışarıdan gözüküyor bayağı neyse valla ben supururken heryeri süpürürüm ama artık yapamıyorum yapsamda yaranamıyorum haftalık cam silen ben hiç olmadı perde yıkayan bendim.

Bende sevmiyorum kapi silemiyorum dolapların içini dışını silemiyorum ne yapayim bende insanim.
Ev toz oluyor haliyle kim hergun kapı mutfak dolabi beyaz eşya yuzu siliyor valla hicolmadi 2 günde birnyap diyor iyice manyaklasti

Ayy Allah sabir ve kolaylik versin sana canim. Bu esler neden kadinlarin isine karisirlar ki..

Vallahi benimkide oyle hala soylenip duruyor sabret diyorum 4ay kaldi ama bazen agir is yaparken ona yardim ediyom sanci giriyor karnima korkudan yatiyom bi kac saat
Mesela babamlara sallanan koltuk goturduk esim tek basina o kadar agir seyi kaldirirken babam dondu kicini gitti evin arkasina mecbur tuttum yardm ettim kocacima ama korkudan 2gun cocugu dinledim wcye kostum
Once benim koltuk kaldirma hali yikama maceramdan dolayi bir dusugum var sen bilirsn yapma bence bahane bul pis falan diyo bazen benmki napim bebegimden onemli mi 4ay sabretsinler

Valla benim de camlarım battı ama silemem bi ara düşündüm annem sakın silme dedi. Artık eşim boş olduğu keyfinin iyi olduğu bi gün yapcak senin eşin de çok titiz anlaşılan. Normal günlük kendini yormadan yapabildiklerimi yap. Boşver gözün görmesin.

Valla bizim evi de aylardır b.k götürüyor:) birkaç kez annem geldi temizledi eşim de yapar ama yarım yamalak bana çok pis gelen bir yer ona hep temiz gelir ne var ki der:) boşver bırak senden karnındakinden önemli değil dolaptaki toz.

Eşin niye söyleniyo ki ya şaka gibiler

Eşin niye söyleniyo ki ya şaka gibiler
Ayni karakiz gibi koltugun alti supurulmuyor dolaplar silinmiyor camlar silinmiyor-sildigim gun evi ilacladigi icin silinmiyor zannediyor zaten ozellikle cama sikiyor ilaci- istedigi tarzda yemek yapamiyorm beyim icli kofte eksili kabak yemegi kuru fasulye pilav kavurma seviyor yapamiuom hem et pis kokuyo hem icli kofteyi yapmak saatlerimi aliyo aperatif seyler hazirliyom begenmiyo sebze yemegi asla yemiyo borek yapiyom otlu/ispanakli sade peynirli yemiyor evde ekmek yapmiyorm yazdan beri ona soyleniyo bende takmiyom bu ara bulantilarm yeni bitti zaten 3ay ac ac yattim halsizlikten onlar hergun evi supuuremiyorm cunku bitiremiyorm kiz okuldan geliyo komsu geliyo eaim geliyo derken yarm kaliyo illa yani yetisemiyorm artik belim agriyo hemen

Allahım kucagimiza almamizi nasip etsin canim valla ne derse desinler çeneleri susmuyor.
Silme canim benim ilkind3 d3 ben biseu yapmadım ama bunda dedim yapayim zor doğurdum acilmam olur iyi olur daha şimdi daha erken ama durmuyor iste eş kisisi
Biri t3miz biri pis olunca olmuyor ben temizliğe girince çocuğun ödevi kalıyor geçen hafta sınav oldu sinir 2. Ydi çok kötü gelmis notu.

Inadinami yapyor anlamıyorum eski kadınlar nasıldı diyip başlıyor ceneside susmuyor

Valla bacilar yapmayin koca da neymis be onlar da bir kere geliyo bu hayata bizde.Ustelik asla karnindan bi can tasimak nedemek anlayamacak varliklar icin kendimi yormamesim hic bir sey yaptirmiyo net ama istesede yapmazdm riskli bi durum varsa omrumz temizlik yemek cocuk koca diyerek bitio bosverin simdi kahvalti yapip bi keyif kahvesi iceyim

Benim yaptığım yemekleri görsen bunlarda ne var diyor millet sen yemekhanecimisin diyor adım evde sadece.yemek yapyor bulaisklari diziyor gerisi pis

Boşver keyfi mi bozulmuş karnında ki çocuk onunda çocuğu bırakta eskisi gibi yapama bazı şeyleri de.

Zaten normal ev işi yapılıyo bir de beğenmezse eline veririm süpürgeyi bezi kendi yapsın

Dün ekşili sulu köfte yaptım söylemesi ayıp bugün dedim tavuk göğsümü sarsam da fırında yanina patates yapsam öğlende çocuk değişik yemek istiyor.

Bizim evimizde bugun yapildi Eşim yarın yemez tembel isiymis hergun yemek yapılacakmış erindigimden yapmiyormusum. Ben 1 ayda mutlaka yağlama, mantı, karnıyarık , işkembe mumbar vs ki pilav 2 3 günde bir herşeyi yapan insanim.
Daha ne yapayim nerdeee
Kahvaltıda patates kızarır yanina yumurta
Yada börek yaparim yanina yumurta
Tek birgün bisey yemezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…