2021 Nisan Anneleri

Benim eşim de öyle o konuda yemek 2 günden fazla kalırsa söyleniyo. Kahvaltı da da hep bişeler hazırlanır ekstra. Ama ben diyorum yemek konusunda artık fazla pişiriyorum bi günde bitmesin diye önceden günlük yapıyodum

Aaaa dolmayı unutmusum ayda 3 kere bir tencere yaprak yanina kuru dolma sarılır
Lahana sarmasına kışın tek başına bir tencere sarar koyarım yada dolmaları yaparim daha Napyim

Boşver keyfi mi bozulmuş karnında ki çocuk onunda çocuğu bırakta eskisi gibi yapama bazı şeyleri de.
Sali gunu kontrole gittik burnumdan getirdi bide arabada bekledi muayeneye girmedi
İsler kesatti ya islerin benm kontrol gunumde acilacagi tuttu tahlil vs de uzun surdu eve gelene kadar soylendi ugursuzsun dedi valla adami bosayacak kadar oldum sinirden evde geldi soyle pis ev boyle pis yemek de yemedi ertesi gunde sarlip askiiimmm seni seviyom diyo adamlara kizdm senden cikarttm diyo bide ben anlasam neyi var bende muayen gunleri var onlarin da resmen regl sendromu yasiyor

Allahım annelerine evinde sorsak ne yiyorlardı acaba

Millet evinde kızartma yapmaz ev kirlenen diye balık yapmaz ben bi oturuşta 2 kilo balığı temizler pişiririm ama nankör neyse yine moralim bozuldu

Benim altında arabam hastaneyedir kendim gidiyorum cocugumuda okula götürüp getiriyorum

Sabah 7de kalkıp kahvaltısında hazırlıyorum yok ya ben tekrar ise başlamalıyım ama 2 kat eziyet

Benim yaptığım yemekleri görsen bunlarda ne var diyor millet sen yemekhanecimisin diyor adım evde sadece.yemek yapyor bulaisklari diziyor gerisi pis
Aynen kolay zannediyolar benden el acmasi borek istiyo mesala yapinca da zahmetime degsin diye cok yapiyom aksama belim tutuluyo ne var bunda anam bize sabahlari yapardi diyo
Lavas istiyo mesela ocakta pisecek tupte degil yapmiyorm bide ben egeliyim onlarin yemeklerini de cok bilmiyorm annesi gibi yapamiyom illa bahane bulur hep

Benim eşimde zonguldaklı yemek kültürleri yok. Gözünü ben açtım şimdi kapanmıyor.
Anası yemek pişirmiyor hep aynı şeyler ki yapamıyor bile.
Ondan ağzımı açınca ananın evinde de yiyorsun demi diyorum.

Sende deki ananın evine git ozaman bizde bu var

Ya hamilelik insanı zaten aşırı duygusal yapıyo bunlar daha dikkat etceklerine ağızlarına gelenleri söylüyolar. Ben eşimi sürekli uyarıyorum ben yüksek sesle konuşmaya alışkın değilim diyorum bana sesini yükseltme kırılıyorum diye

Millet evinde kızartma yapmaz ev kirlenen diye balık yapmaz ben bi oturuşta 2 kilo balığı temizler pişiririm ama nankör neyse yine moralim bozuldu
Ay boşver bozma. Eşim bekar evinde yaşıyodu evlenmeden önce bişeyi beğenmediği zaten o zaman 3 öğün çorba içiyodunuz diyorum susuyo

Aaaa dolmayı unutmusum ayda 3 kere bir tencere yaprak yanina kuru dolma sarılır
Lahana sarmasına kışın tek başına bir tencere sarar koyarım yada dolmaları yaparim daha Napyim
Seni okuyunca ne kadar tembelim dedim maşallah sana bacım. Ama öyle alışmis eşin , tabi keşke bu dönemde alışkanlıklarını biraz daha kenara koyabilse ama erkek kafası anlamak pek mümkün değil.
Ben bazen yemek yetiştiremiyorum, eşim dışarıdan söyler, hatta bazen bugün yemekle uğraşma dışarıdan söyleyelim der.
Evim desen bazen tamam aşırı temiz ve toplu onu bir zaman devam ettiriyorum ama bir kere dağılmaya başladı mı öyle dağılıyor ki Allah'ım kapı calmasin kimse gelmesin böyle görmesin derim. Öyle pis değilim ama yaptığım temizliği ve düzeni devam ettiremiyorum bu dönemlerde bundan şikayetçiyim gerçekten ama Allah'tan eşim de dağınık

Ay boşver bozma. Eşim bekar evinde yaşıyodu evlenmeden önce bişeyi beğenmediği zaten o zaman 3 öğün çorba içiyodunuz diyorum susuyo
Aynen bende anasına git 3 öğün çorba içen adam kaç yıllık evlisiniz Allahini seversen alıştırma bizim yemek kültürü genişti ben alıştırdım şimdi doyuramıyorum nolur koy önüne ne yerse

Benimki balik tutar sirf balik icin tekne aldi eger batarsak balik satip kurtarcakms bizi neyse bazen eve getrir baliklari kendi zaten yemez temizlemez kokuyo der koca koca baliklari temizler buzluga atarim yine de yaranamam balik pisireyim derim evden kacar o gun kokuyoms

1 yıllık canım aynen öyle yapmak lazım

Allah aşkına bak sen remizmişim hadi çalışıyorsun ev temiz kalıyor düzeni devam ettiriyorum karantinada evdeydin hergun kapı silip toz alıp heryeri silip süpürüyor muydin

Anamm sende nemdensin yemin ederim ah canim bacım tutarken yemek için tutmuyorsan neye tutuyorsun deli adam of ya valla erkeklerde bir gram akıl arıyoruz ona yaniyorum

Valla diyom bazen acitasyona bagliyo ahh ahh anam bi cemen yapardi, eksili yapardi/anali kizliymis yemeye doyamazsn der yufka ile pekmezli bi kahvaltiliklari varmis onu anlatir bazen aciyom kizz napsn benm yanmda anasini ozluyo bazen bizimkilerde damatsavar vicdansizlar gun yuzu gostermedilerki kocama iteklediler

Hergün mü yok artık canım hergün yapılır mı canına yazık hem eviniz çok mu kalabalık kirleniyor mu ki o kadar. Alışkanlık o zaman sizinki ben haftalık dip köşe temizliğimi yaparım hafta içi de dik süpürgemle süpürür gerekirse toz alırım tuvalet banyo temziligi zaten sürekli yapılıyor. Ama şuan yatarak hamilelik geçirdiğim için hiç birşey yapmıyorum annem ve eşim yapıyor sağolsunlar. Allah yardımcın olsun bacım

Anamm sende nemdensin yemin ederim ah canim bacım tutarken yemek için tutmuyorsan neye tutuyorsun deli adam of ya valla erkeklerde bir gram akıl arıyoruz ona yaniyorum
Ben soylesem almazdi ne gerek var bakla borulce doldurcan demi derdi sirf orkinos levrek koymak icin derin dondurucu alcakmis bide temizlese valla 5-10kg baliklari temizleyem derken ellerm delik desik oluyo
20gun icinde tekneyle baliga gittiler 10ar kg balik getirdiler hepsini aksam temizletti naptik baliklari bil bakalimmm? Komsulara dagittik askim kokar gorduler cani ceker ona da ayip olmasn diye diye elimde yarmkg balik kaldi onu da siz yiyin dedi

Yapmayın kızlar iş falan kimseye yaranamazsınız olan da size olur dün tüm evi temizledim nasıl belim ağrıyor. Kayınvalidem temizlik arasında geldi tüm evi inceledi resmen. Her tarafa baktı. Ağlayacaktım. Sağolsun ilk başlarda midem çok bulanırken yemeğimi falan yapıyordu. O konuda hakkını yiyemem ama çok meraklı ve çok müdahaleci. Dolaplarımın içinden, giyinme odama falan hepsine baktı. Eşimin kendine ait uğraştığı bi odası var oraya hiç bakmıyorum ben temizliği falan eşimde hep akşam eşime de kızmış dağınıktı orası diye eşimde sen niye geziyorsun bizim evi karıştırıyorsun demiş. Duyunca şok oldum da neyse.

Nereli bende kayseri ankara karışırım
Tuvalete banyoya karışmıyorum zaten 2 adım çamaşır suyunu sıkıyorum geceden anlıyor yıkıyor ikisinide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…