2021 Nisan Anneleri

artik buda babaci olursa o popoyu kizartirim isirmaktan sen senelerce cocuk hasreti cek onun icin bisürü eziyet cek gözünden sakin üstüne titre oda seni hic takmasin umrunda olma ayy cok kötü valla anlatamiyorum icim yaniyor heleki bazen sarilmak isteyincee itekleyip babam sarilsin diyo ölmek istiyorum o an

Canim benim teyzem öyleydi hatirliyorum alttan dikis atildi ve uyuyarak gecirdi hamileligini cok sükür 4 tane gününde saglikla dogdu hepside.

11 11 i alisverissiz geciremedim oglusla kendime ufak alisverisle tamamladik

Eklentiler

• Screenshot_20201111-175337_Trendyol.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_20201111-175335_Trendyol.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_20201111-175332_Trendyol.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 89
Bu arada kizlar bizimde bugün kontrolümüz vardi hersey cok iyi sükür kipir kipirdi oglus ve gene hickiriyordu Kilomuz 320 gram boyu ise 24.1 cm olmus kücük adamin
masallah ya usg goruntusu varmi bu haftalarda nasil oluolar cok merak ediorm Oyy sizede masallah❤Bende enfeksiyondan supheleniyorm bugun idrar veedim benim de 18.haftamda randevum cok merak ediorm suan nasil oldugunu

masallah ya usg goruntusu varmi bu haftalarda nasil oluolar cok merak ediorm
Oyy sizede masallah❤Bende enfeksiyondan supheleniyorm bugun idrar veedim benim de 18.haftamda randevum cok merak ediorm suan nasil oldugunu
Teşekkür ederim ben daha önce iki kere antibiyotik kullandım ama geçmemiş şimdi tekrar kullanicam valla sıkıntı yaa enfeksiyon

masallah ya usg goruntusu varmi bu haftalarda nasil oluolar cok merak ediorm
Oyy sizede masallah❤Bende enfeksiyondan supheleniyorm bugun idrar veedim benim de 18.haftamda randevum cok merak ediorm suan nasil oldugunu

Bizim oglan bugün cok hareketliydi ac karna gittim bi yerinde durmadi sürekli birseyler yapti bu pozu hosuma gitti esim cekmis artik boydan usg görüntüsü yok. Büyüdüler sükür
buda bacaklari ayaklari.

Seni o kadar iyi anliyorum ki, ayni seyleri yasiyoruz.. Umarim büyüyünce değişirler.

Kızlar, sabah kalkınca karnım dümdüz ama akşam olunca acayip bir şişlik oluyor bu hazımsızlık için yaptığınız içtiğiniz bir şey var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…