Insallah bacim❤❤❤Alisveris telasesinden gecer hemen insallah sonra saglikla almaya baslariz yavrulari kucagimiza
Benim kiz 8 yasina girecek asla analik nedir hissettirmezay insallahhhhh valla okadar cok istiyorumki, bakalim ikincilerle düzelirler belki. Benim oglum 2 yasinda.
Yaa çok tatlışlar sağlıcakla giysin bebiş11 11 i alisverissiz geciremedim oglusla kendime ufak alisverisle tamamladik
Aynı şeyle bugün ben de karşılaştım.29.5 dedi ölçüme 2 hafta sonra tekrar bakıp ona göre değerlendirecek. İnş hiç birimizde sıkıntı çıkmaz..Herkese günaydın dün kontrolüm vardı ve canım sıkıldı biraz her gittiğimde doktor ölçüyordu zaten rahim uzunluğu 27mm olmuş maalesef bu da Allah korusun erken doğuma neden olabilirmiş doktor senin bebeğin aşağıda tutunmuş ondan olabilir o zaman müdahale gerekmez daha da kısalırsa dikiş atarız bir tane dedi sabit kalırsa ellemeyiz dedi ama internetten araştırdım canım çok sıkıldı böyle bir şey yaşayan oldu mu aranızda ya da duyduğunuz bir şey varsa paylaşırsanız sevinirim daha sonra bebek yukarı çıkar mi tekrar acaba
Masallah canim 8 yasinda ve babaci demekki düzelmez artik:)) peki hepmi öyle babaciydi? Hadi kiz cocuklari babaci olur biliyoruzda benimki erkek ve baba asigi ey allam ters olduk bizInsallah bacim❤❤❤
Benim kiz 8 yasina girecek asla analik nedir hissettirmezBabam yesin babam gezsin babam babam babam.Artik alistim sevgili kocam kendine plan yaparken bana sormaz kizina sorar cunku benden izin almasi kolay ama kizini ikna etmesi saatlerini aliyo
Hmm tesekkur ederim canim gule gule kullanCanim ben yurt disindayim burda magazadan aldim tl olarak 200 ediyor galiba.
Ama bunlar cokk sekeyyyyy11 11 i alisverissiz geciremedim oglusla kendime ufak alisverisle tamamladik
Telefon nomi bırakıcam merak ederseniz yazınMuhittin kiz napiyon? Sana özel üyelik yapmalari lazim banli olarakta senle iletisime girebilelim diye cünkü rahat durmuyon
Canım tekrar çok geçmiş olsun sen birden gidince herkes merakta kaldı buradaTelefon nomi bırakıcam merak ederseniz yazın
Sizin yazdıklarınızı okudum gittim hastaneye sağolsun hemşire dedi gel benim arkadaş kadın doğumda o sana yardımcı olsun özele gitme . Ki özelde kadın doğum acil olan yer çok nadir .
Düzgün yerde de doktor bulamadım üni hastaneleri sura bura kaynıyor gittiğim de 1 kadın vardı içerden cikti yemin ederim ben girdim başka yoktu. Özelde böyle degil
Karından baktı alttan baktı bisi yok çocuk yine sırt üstü yüzünü gören olmadı.
Neyse spetikulumla baktı rahim agzinda yaram varmis o kanamış
Çok iş yapyorumda bir önceki gün bayağı yorulmuştum
Çok geçmiş olsun canımTelefon nomi bırakıcam merak ederseniz yazın
Sizin yazdıklarınızı okudum gittim hastaneye sağolsun hemşire dedi gel benim arkadaş kadın doğumda o sana yardımcı olsun özele gitme . Ki özelde kadın doğum acil olan yer çok nadir .
Düzgün yerde de doktor bulamadım üni hastaneleri sura bura kaynıyor gittiğim de 1 kadın vardı içerden cikti yemin ederim ben girdim başka yoktu. Özelde böyle degil
Karından baktı alttan baktı bisi yok çocuk yine sırt üstü yüzünü gören olmadı.
Neyse spetikulumla baktı rahim agzinda yaram varmis o kanamış
Çok iş yapyorumda bir önceki gün bayağı yorulmuştum
İnşallah canım yat dinlen falan dedi mi sana bana bir şey demedi sadece takip edeceğiz dedi bunun tekrar artması mümkün mü? Bazılarına progestoran verilmişAynı şeyle bugün ben de karşılaştım.29.5 dedi ölçüme 2 hafta sonra tekrar bakıp ona göre değerlendirecek. İnş hiç birimizde sıkıntı çıkmaz..
Sağol canım benim eşim dinlemiyor naz yaptığını düşünüyor o yüzden sürekli iş yapmak zorundayım zaten ev yemekhane gibi kahvaltı dahil 4 öğün hazırlıyorum bisey demiyorum artikGünaydın kızlar.
Muhittin hoşgeldin ve geçmiş olsun.. Valla yormamaya bakıcaz kendimizi şu güzellikler gelene kadar.. Yoksa böyle hep yüreğimiz ağzımıza gelecek..
Allah yardımcın olsun. Ben de çalışıyorum ve evdeki zamanımın çoğu toparlamak ve temizlik ütü çamaşır vs ile geçiyor.. Kadın olmak zor valla.. Çalışan çalışmayan yüzde doksan dertlidir..Sağol canım benim eşim dinlemiyor naz yaptığını düşünüyor o yüzden sürekli iş yapmak zorundayım zaten ev yemekhane gibi kahvaltı dahil 4 öğün hazırlıyorum bisey demiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?