2021 Nisan Anneleri

Alisveris telasesinden gecer hemen insallah sonra saglikla almaya baslariz yavrulari kucagimiza
Insallah bacim❤❤❤
ay insallahhhhh valla okadar cok istiyorumki, bakalim ikincilerle düzelirler belki. Benim oglum 2 yasinda.
Benim kiz 8 yasina girecek asla analik nedir hissettirmezBabam yesin babam gezsin babam babam babam.Artik alistim sevgili kocam kendine plan yaparken bana sormaz kizina sorar cunku benden izin almasi kolay ama kizini ikna etmesi saatlerini aliyo

Aynı şeyle bugün ben de karşılaştım.29.5 dedi ölçüme 2 hafta sonra tekrar bakıp ona göre değerlendirecek. İnş hiç birimizde sıkıntı çıkmaz..

Masallah canim 8 yasinda ve babaci demekki düzelmez artik:)) peki hepmi öyle babaciydi? Hadi kiz cocuklari babaci olur biliyoruzda benimki erkek ve baba asigi ey allam ters olduk biz

Günaydınlaaar herkese hayırlı uğurlu günler dilerim. Biz dün ilk kez ebebekten bebisimize alışveriş yaptık yenidoğan zıbın ve çoraplar aldık . Bunları hevesle aldık tabi öyle ciddi bir alışverişe henüz başlamadık ama kafayı yedik o takımlar pantolon gömlekler meğer erkek bebekler için de baya Cool kıyafetler varmış hep kız çocuk kıyafeti ilgimi çekerdi şimdi o reyonları direkt geçip erkek reyonuna gelmekte varmış

Muhittin kiz napiyon? Sana özel üyelik yapmalari lazim banli olarakta senle iletisime girebilelim diye cünkü rahat durmuyon

Muhittin kiz napiyon? Sana özel üyelik yapmalari lazim banli olarakta senle iletisime girebilelim diye cünkü rahat durmuyon
Telefon nomi bırakıcam merak ederseniz yazın

Sizin yazdıklarınızı okudum gittim hastaneye sağolsun hemşire dedi gel benim arkadaş kadın doğumda o sana yardımcı olsun özele gitme . Ki özelde kadın doğum acil olan yer çok nadir .
Düzgün yerde de doktor bulamadım üni hastaneleri sura bura kaynıyor gittiğim de 1 kadın vardı içerden cikti yemin ederim ben girdim başka yoktu. Özelde böyle degil
Karından baktı alttan baktı bisi yok çocuk yine sırt üstü yüzünü gören olmadı.
Neyse spetikulumla baktı rahim agzinda yaram varmis o kanamış
Çok iş yapyorumda bir önceki gün bayağı yorulmuştum

Canım tekrar çok geçmiş olsun sen birden gidince herkes merakta kaldı burada
Maşallah

Çok geçmiş olsun canım bebeğin de senin de iyi olmana çok sevindim Tam zamanında banlandın merak içinde kaldık valla

Aynı şeyle bugün ben de karşılaştım.29.5 dedi ölçüme 2 hafta sonra tekrar bakıp ona göre değerlendirecek. İnş hiç birimizde sıkıntı çıkmaz..
İnşallah canım yat dinlen falan dedi mi sana bana bir şey demedi sadece takip edeceğiz dedi bunun tekrar artması mümkün mü? Bazılarına progestoran verilmiş

Günaydın kızlar.
Muhittin hoşgeldin ve geçmiş olsun.. Valla yormamaya bakıcaz kendimizi şu güzellikler gelene kadar.. Yoksa böyle hep yüreğimiz ağzımıza gelecek..
Sağol canım benim eşim dinlemiyor naz yaptığını düşünüyor o yüzden sürekli iş yapmak zorundayım zaten ev yemekhane gibi kahvaltı dahil 4 öğün hazırlıyorum bisey demiyorum artik

Sağol canım benim eşim dinlemiyor naz yaptığını düşünüyor o yüzden sürekli iş yapmak zorundayım zaten ev yemekhane gibi kahvaltı dahil 4 öğün hazırlıyorum bisey demiyorum artik
Allah yardımcın olsun. Ben de çalışıyorum ve evdeki zamanımın çoğu toparlamak ve temizlik ütü çamaşır vs ile geçiyor.. Kadın olmak zor valla.. Çalışan çalışmayan yüzde doksan dertlidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…