2021 Nisan Anneleri

Bu konuda çok kararlıyım bence bi bebeğe ait en iyi şeyi ebeveynleri bilir. Geçen kasılmam oldu ona bir şey olacak diye aklım çıktı. Yıllardır içtiğim sigarayı bıraktım. Ben onun kötülüğünü isteyip de bir şey yapacak değilim sonuçta. O yüzden gerçekten kimin ne söylediği umrumda değil. Emziremesem de bi sebebi olur, normal doğuramasam da. Ben insanların mahremiyeti bu sonuçta, bi bizim ülkede bu kadar müdahale ediliyor sanırım. Kuzenimin eşinden gördüm baya emzirme konusu memleket meselesi haline geliyor.

Benimde yakindir hamileyken basladm kaytarmaya yapamadm az az alistircam bende ilk alistirdm tabi hergun sil supur yemege ayri ozen goster derken aksayinca delleniyolar asicaz bizde alisacak kuzu kuzu

Bi oglan dogurmuslar ya onlar daha iyi bilir canim sanki master yapmislar her konuda fikirleri olur. Hayir bide onlarin dedigi hersey dogrudur yok boyle ozguven yaa eksik ararlar gicik oluyom oyle kaynanalara

Bi oglan dogurmuslar ya onlar daha iyi bilir canim sanki master yapmislar her konuda fikirleri olur. Hayir bide onlarin dedigi hersey dogrudur yok boyle ozguven yaa eksik ararlar gicik oluyom oyle kaynanalara
Ben de oğlan doğuruyorum ama valla şimdiden diyorum eli iş tutmayan, hep birilerinden bir şey bekleyip kendi kendine yetemeyen bir çocuk olmaması için elimden geleni yapacağım. Gerekirse bana kafa tutsun.

Kayinpederin tecrubeli herhalde emzirme konusunda yazik ya biraksinda onu siz kadinlar daha iyi bilirsiniz sonucta annelik icgudulerimiz var ebeler yonlendirir her kadinin kendine ozgu fikirleri bahaneleri vardir nedir bu ya bi cocuk doguracaksin ortalik mali oluuor her agizdan bir laf cikiyor

Ben de oğlan doğuruyorum ama valla şimdiden diyorum eli iş tutmayan, hep birilerinden bir şey bekleyip kendi kendine yetemeyen bir çocuk olmaması için elimden geleni yapacağım. Gerekirse bana kafa tutsun.
En guzelini yapiyorsn canm bende bu yastan alistiricam eli is tutsun sorumluluk sahibi olsun kiz da erkekte bir olmali is konusunda.

Yok bacım nerdeee her gün yapmam . Haftada iki sil süpür toz al yaparım o kadar . Erinirim
Yoo sen temizsin ben seni anladim
Boşver yalvarır sonra kendi yapcak seni begenmeyecek
Canım kesinlikle karıştırma sonra sütun az bebek kilo almıyor yok çocuk kaç gram ona karışacaklar ben çok zayıfım birgün babam sordu kac gram 18 20 haftalık felan sukadar dedim senden zaten fazla bisey beklemezdim dedi hala o yolda yürürken aklımda telefonda söyledi şuan yaşadım
Gidiyor bide iş yerini düzene sokuyor hahaha
Kizlar bugün bebegimin hareketlerini cok asagida hissediyorum. Sezeryan dikisimin altinda hatta. Endişelendim, daha onceki gunler bu kadar asagida degildi. Neden olabilir acaba?
Canım benimde bugün aşağıda ayakları aşağıda galiba yada kafasu çünkü hickirik gibi atıyor ard arada ya 4 5 Çok aşağıda ama normaldir

Bugunun konusu: Kaynana+kayinpeder=Koca
Valla coook uzakdalar yanimiza gelen giden yok 8 yil bitti evliligimde evime 6 kez flan geldiler galibaUzakdan mudahale daha cok severler yakinimda olunca karisamazlarAman bacilar bosverin bebeklerimize odaklanalim hissedenler nasil hissediyonuz ya ben okadar asagida pıt pıt bisiler hissediorm ama bebekmi anlamiorm

Polis esi olduğumuz için olabilir mi ben isterim hep gelsinler diyarbakıra ayak basmadılar istanbuldayken her tatil gelirlerdi
Ankaraya niyetlendiler corona var
Cinsiyet den fark ediyor

Bence odur canım bende ilkten öyle hissediyodum hafif hafif anlamıyodum da ama şimdi anlıyom ki bebişmiş :)

Su içince midem bulanıyor öğlene kadar Allahim şu içemiyorum içince kusuyorum var mı böyle yaşayan yeni cikti buda

Su içince midem bulanıyor öğlene kadar Allahim şu içemiyorum içince kusuyorum var mı böyle yaşayan yeni cikti buda
Sen böyle bulantı dedikçe kızımda yaşadıklarım aklıma geliyor benimde sabah başlar öğlen devam eder akşama anca rahatlardım kusmaktan afedersin öğürmekten boğazlarım tahriş olurdu. Az az dinlenerek iç suyun içine limon dilimi atabilirsin

Bebektir o canım önce mısır patlaması gibi hissedersin sonra güçleniyor dışarıdan görünür hale geliyor benim sezaryen yerimin biraz üst tarafında oluyor bazen daha yukarıda pozisyonuna göre değişiyor sanırım genelde sol tarafımda hareket ediyor

Polis esi olduğumuz için olabilir mi ben isterim hep gelsinler diyarbakıra ayak basmadılar istanbuldayken her tatil gelirlerdi
Ankaraya niyetlendiler corona var
Cinsiyet den fark ediyor
Valla bnde gelsinler istiorum ama cok rahat edemiolar sanirim naparsak yapalim 1 hafta zor duruolar gelince
Bence odur canım bende ilkten öyle hissediyodum hafif hafif anlamıyodum da ama şimdi anlıyom ki bebişmiş :)
Baya asagida kafam karisiyo oyuzden
Benim aksam bulantilarim devam hala

Benimde sag da hep Benimde sagda hep ve tam sezeyan dikisinde sanki

Benim suan kasikta sanirim tuvalete gidip gidip duruyorum azcik oynuyor cekilsin diye hic orali degil valla

Kızlar eğilip kalktıkça, yokuş falan çıktıkça sizde de nefes darlığı oluyor mu? 62 kiloyum şu an boyum da 168 yani bence kilom yok ama arada nefes darlığı çekiyorum özellikle eğilip, kalktığımda.

bi de tüy dökücü krem kullanan var mı? Ay bu kıldan, tüyden bezdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…