- 3 Mayıs 2019
- 833
- 1.327
- 63
Bu konuda çok kararlıyımEnteresan ve çok ayıp yaptığı. Kusur aramak ne ya. Hani dese yardıma ihtiyacın var mı eksik bir şey varsa ben yapayım... Değişik ama kaynana tiplemelerinden biri; benim her şeyde hakimiyetim olsun, benim söylediklerim yapılsın, hep ben iyi olayım... Tabi zamanla düzelebilir sen kendini yıpratma hele bebekle ilgili ne derlerse he de geç çünkü bu zihniyet açıklamalarını dinlemeyip seni çileden çıkartabilir.
Bnmkide öyle aslnda aşırı titizdi ruh hastasıilk eğlendiğimiz zaman depresyona bi girdim evi belediye gelse temizlemeye yeriydi valla gormezden gelmeye alıştı sonra okula başladım flan derken düzeldi psikolojim baya duzenliydim yetistiriyodum herşeyi çok mutluydu garibim en son donemde bebemden daha değerli deil istiyosan kendin yap diye carlayinca kıyamam yine içine atmaya başladı dur bi temizlik yapayımda ici şenlensin kiyamam
Bi oglan dogurmuslar ya onlar daha iyi bilir canim sanki master yapmislar her konuda fikirleri olur. Hayir bide onlarin dedigi hersey dogrudur yok boyle ozguven yaa eksik ararlar gicik oluyom oyle kaynanalaraBu konuda çok kararlıyımbence bi bebeğe ait en iyi şeyi ebeveynleri bilir. Geçen kasılmam oldu ona bir şey olacak diye aklım çıktı. Yıllardır içtiğim sigarayı bıraktım. Ben onun kötülüğünü isteyip de bir şey yapacak değilim sonuçta. O yüzden gerçekten kimin ne söylediği umrumda değil. Emziremesem de bi sebebi olur, normal doğuramasam da. Ben insanların mahremiyeti bu sonuçta, bi bizim ülkede bu kadar müdahale ediliyor sanırım. Kuzenimin eşinden gördüm baya emzirme konusu memleket meselesi haline geliyor.
Ben de oğlan doğuruyorum ama valla şimdiden diyorum eli iş tutmayan, hep birilerinden bir şey bekleyip kendi kendine yetemeyen bir çocuk olmaması için elimden geleni yapacağım. Gerekirse bana kafa tutsun.Bi oglan dogurmuslar ya onlar daha iyi bilir canim sanki master yapmislar her konuda fikirleri olur. Hayir bide onlarin dedigi hersey dogrudur yok boyle ozguven yaa eksik ararlar gicik oluyom oyle kaynanalara
Kayinpederin tecrubeli herhalde emzirme konusunda yazik ya biraksinda onu siz kadinlar daha iyi bilirsiniz sonucta annelik icgudulerimiz var ebeler yonlendirir her kadinin kendine ozgu fikirleri bahaneleri vardir nedir bu ya bi cocuk doguracaksin ortalik mali oluuor her agizdan bir laf cikiyorBen bir şey demedim ya valla yaptıkları falan da çok o yüzden kötüye yormamaya çalışıyorum ama üzülüyorum geçen de kayınpederim, eşim, ben ve kayınvalidem yemek yerken emzirme konusunu ve önemini açtı. Eşime dedim, kim ne derse desin, arkamda duracaksın, yıpratmayacaksın beni diye. Daha doğmamış çocuğun emzirilmesi konusunda bile bir şey diyorlar.
En guzelini yapiyorsn canm bende bu yastan alistiricam eli is tutsun sorumluluk sahibi olsun kiz da erkekte bir olmali is konusunda.Ben de oğlan doğuruyorum ama valla şimdiden diyorum eli iş tutmayan, hep birilerinden bir şey bekleyip kendi kendine yetemeyen bir çocuk olmaması için elimden geleni yapacağım. Gerekirse bana kafa tutsun.
Yoo sen temizsin ben seni anladimYok bacım nerdeeeher gün yapmam . Haftada iki sil süpür toz al yaparım o kadar . Erinirim
Boşver yalvarır sonra kendi yapcak seni begenmeyecekAyy okudum okudum kendimden utandım şuan kalkcam temizlik yapcam bee inşallah kocam flan gizlice girip gezmiyodur buralarda yoksa yedim ayvayiyahu siz ne hamarat insanlarsınız ben aylardır naza cekiyom kendimi dgru düzgün hiçbişey yapmiom yemeğinde nazlana nazlana salata diye yalvariyo öyle yapıom anca
Canım kesinlikle karıştırma sonra sütun az bebek kilo almıyor yok çocuk kaç gram ona karışacaklar ben çok zayıfım birgün babam sordu kac gram 18 20 haftalık felan sukadar dedim senden zaten fazla bisey beklemezdim dedi hala o yolda yürürken aklımda telefonda söyledi şuan yaşadımBen bir şey demedim ya valla yaptıkları falan da çok o yüzden kötüye yormamaya çalışıyorum ama üzülüyorum geçen de kayınpederim, eşim, ben ve kayınvalidem yemek yerken emzirme konusunu ve önemini açtı. Eşime dedim, kim ne derse desin, arkamda duracaksın, yıpratmayacaksın beni diye. Daha doğmamış çocuğun emzirilmesi konusunda bile bir şey diyorlar.
Gidiyor bide iş yerini düzene sokuyor hahahaKizlar gozlerimi aca aca okudumgelince kocami basimin ustune koycam eve supurge actm die bana trip atti adam ben yaparim sen nie yapiosun iki canlisin yat dinlen die yemek 2 gunluk de yaptigim olur hic yapmadigimda elinden gelir hersey yanliz yasadigi icin bekarken temizlik yemek Allah razi olsn.Vallahi allah kolaylik versin sizin kocanlar kaynana gibi olmuslar biraz basinizda
Canım benimde bugün aşağıda ayakları aşağıda galiba yada kafasu çünkü hickirik gibi atıyor ard arada ya 4 5 Çok aşağıda ama normaldirKizlar bugün bebegimin hareketlerini cok asagida hissediyorum. Sezeryan dikisimin altinda hatta. Endişelendim, daha onceki gunler bu kadar asagida degildi. Neden olabilir acaba?
Polis esi olduğumuz için olabilir mi ben isterim hep gelsinler diyarbakıra ayak basmadılar istanbuldayken her tatil gelirlerdiBugunun konusu: Kaynana+kayinpeder=Koca
Valla coook uzakdalar yanimiza gelen giden yok 8 yil bitti evliligimde evime 6 kez flan geldiler galibaUzakdan mudahale daha cok severler yakinimda olunca karisamazlar Aman bacilar bosverin bebeklerimize odaklanalim hissedenler nasil hissediyonuz ya ben okadar asagida pıt pıt bisiler hissediorm ama bebekmi anlamiorm
Bence odur canım bende ilkten öyle hissediyodum hafif hafif anlamıyodum da ama şimdi anlıyom ki bebişmiş :)Bugunun konusu: Kaynana+kayinpeder=Koca
Valla coook uzakdalar yanimiza gelen giden yok 8 yil bitti evliligimde evime 6 kez flan geldiler galibaUzakdan mudahale daha cok severler yakinimda olunca karisamazlar Aman bacilar bosverin bebeklerimize odaklanalim hissedenler nasil hissediyonuz ya ben okadar asagida pıt pıt bisiler hissediorm ama bebekmi anlamiorm
Aslında daha önceden hissettini fark ettin miBence odur canım bende ilkten öyle hissediyodum hafif hafif anlamıyodum da ama şimdi anlıyom ki bebişmiş :)
Evet ama o zaman belirsizlik oluyodu ilk ya bide anlamıyo insan nasıl bişe hissetmesi gerektiğini felanAslında daha önceden hissettini fark ettin mi
Sen böyle bulantı dedikçe kızımda yaşadıklarım aklıma geliyorSu içince midem bulanıyor öğlene kadar Allahim şu içemiyorum içince kusuyorum var mı böyle yaşayan yeni cikti buda
Bebektir o canım önce mısır patlaması gibi hissedersin sonra güçleniyor dışarıdan görünür hale geliyorBugunun konusu: Kaynana+kayinpeder=Koca
Valla bnde gelsinler istiorum ama cok rahat edemiolar sanirim naparsak yapalim 1 hafta zor duruolar gelincePolis esi olduğumuz için olabilir mi ben isterim hep gelsinler diyarbakıra ayak basmadılar istanbuldayken her tatil gelirlerdi
Ankaraya niyetlendiler corona var
Cinsiyet den fark ediyor
Baya asagida kafam karisiyo oyuzdenBence odur canım bende ilkten öyle hissediyodum hafif hafif anlamıyodum da ama şimdi anlıyom ki bebişmiş :)
Benim aksam bulantilarim devam halaSu içince midem bulanıyor öğlene kadar Allahim şu içemiyorum içince kusuyorum var mı böyle yaşayan yeni cikti buda
Benimde sagda hep ve tam sezeyan dikisinde sankiBebektir o canım önce mısır patlaması gibi hissedersin sonra güçleniyor dışarıdan görünür hale geliyorbenim sezaryen yerimin biraz üst tarafında oluyor bazen daha yukarıda pozisyonuna göre değişiyor sanırım genelde sol tarafımda hareket ediyor
Benimde aşşağı da çok yukarda değil yani sol da hissediyorum genel deBaya asagida kafam karisiyo oyuzden
Benim suan kasikta sanirim tuvalete gidip gidip duruyorumYoo sen temizsin ben seni anladim
Boşver yalvarır sonra kendi yapcak seni begenmeyecek
Canım kesinlikle karıştırma sonra sütun az bebek kilo almıyor yok çocuk kaç gram ona karışacaklar ben çok zayıfım birgün babam sordu kac gram 18 20 haftalık felan sukadar dedim senden zaten fazla bisey beklemezdim dedi hala o yolda yürürken aklımda telefonda söyledi şuan yaşadım
Gidiyor bide iş yerini düzene sokuyor hahaha
Canım benimde bugün aşağıda ayakları aşağıda galiba yada kafasu çünkü hickirik gibi atıyor ard arada ya 4 5 Çok aşağıda ama normaldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?