2021 Nisan Anneleri

Kızlar naber ? Bende bebeği aşağıda hissetme durumu var.kasığımın ortası karnımın alttan başladığı noktada hafif yük ve ara ara girip çıkan sancılar hissedyorum.böyle olan var mı?

Kızlar naber ? Bende bebeği aşağıda hissetme durumu var.kasığımın ortası karnımın alttan başladığı noktada hafif yük ve ara ara girip çıkan sancılar hissedyorum.böyle olan var mı?
Ooo montessori hanım 2 sayfa önceki konu bu aslında hepsini okurdunuz nerdesiniz efenim

Hepimizin aynı hepinizin aşağıda

Yapma yaa hiç bakmadım ki direk yazdım napıyonuz kız sürekli burda.benim ara ara geliyor aklıma artık konular ben hiç evhamlı değilim ama akşam çıkacak gibi tövbe yarabbim.bugün de yolda öyle.kalsın diye ayaklarımı dikesim var hani o kadar.25. Hafatdan sonra çıkıyor gerçi ama ilk kızımda hiç hatırlamıyorum böyle birşey
Ooo montessori hanım 2 sayfa önceki konu bu aslında hepsini okurdunuz nerdesiniz efenim

Aslında akşam başladı.adama kızdım.bebeği top gibi aşağıda hissetmeye başladım gece.stresten oldu öyle başladı diye sndişe ettim.öncesinde yoktu çünkü kuzum

Aslında akşam başladı.adama kızdım.bebeği top gibi aşağıda hissetmeye başladım gece.stresten oldu öyle başladı diye sndişe ettim.öncesinde yoktu çünkü kuzum
Hepimiz aynıyız ayakları galiba aşağı aadgaida oynuyor hıçkırıyor bayağı vajinanın hemen orda üstünde hissediyorum ki kızım eşimde görüyor pıt pıt attığını kabarıp iniyor

A o kadar yani..ben de baya endişe ettim.annem de felaket tellalı.aşağıda taşıyorsun deyip duruyor .birşey demeye gelmiyor kadına hadi o herşeye olumsuz bakıyor da bana öyle gelince de endişe ettim.

arkdaş oluyoruz dertleşiyoruz
Ah kuzum ben sabahları bir harala güreleyle çoluk çocuk evden çıkıyorum ki eve gel işi yemeği yetiştir.doktor diyor ki nasıl gidiyor? Vallahi doktor bey hamile olduğumu unutuyorum çoğu zaman bilmem ki nasıl gidiyor diyorum akşam olsun da çamaşırımı katlayarak da olsa bir netflix keyfi yapim diye bakıyorum.kız desen bir ayda 2. Antibiyotiğe başladı.kafam öyle meşgul ki,gebelik sayfasını bırak kendimi dahi dinleyemiyorum.gece oturunca diyorum aa yorulmuşum bugün ama hep buralardayım kalben.Allah doğum haftalarımızı takip etmeyi göstersin inşallah.bağımı asla kopartmam

Cok gecmis olsun canim dikkat okullarda da covit çok arti keske.kapatsalar

Bende de öyle oluyor bi de alerjim var ve bebeğe zararı olur diye alerji ilacını kullanmıyorum. Eğer nefes darlığı ondan oluyorsa ilaca başlamayı düşünüyorum.
Bacaklarımı ve kollarımı lazer görmüyordu ne zaman hamile kaldım, iki ay geçti ve ben bence kıllandım. Olmayan yerlerimde tüy çıkmaya başladı.
Ben de sigara kullanıyordum ya ondan mı acaba ilginç bi şekilde ben sigarayı bırakınca şu iyileşme öksürükleri dedikleri şeyler falan olmadı. Gayet normal hayatıma devam ettim.

ben de telefonda konuşurken falan annem dedi noldu, nefesin kesildi diye. Dinlenirken hiç problem yok. Ama hareketliyken resmen nefesim yetmiyor. Korktum biraz yani daha şimdiden böyleyse ilerleyen aylarda ne olacak diye.

Bende de olmadı bak bunu düşünmemiştim hiç bir sökülme falan temizlenme öksürüğü olurdu yani. Neyse inşaallah düzeliriz, kontrolüm 17 sinde sorarım doktora bakalim ne söyleyecek.
Bu arada kızımda dogumdan sonra icmeye başladım tekrar, bu defa içmeyi asla düşünmüyorum

Valla ben bisi yapmadim bugunev sahibim eve insaat yaptiriyor caya cagirdi coluk cocuk dolustuk tika basa karnimizi doyurduk oglen yaptigim yemek bile yenmedi bende aksama sofra kurmadim taze fasulye pilav ustu tavuk vardi yanina tursu koycaktm ama hayal oldu

Araya kaynak yapıyorum kızlar dün gece rüyamda sütlü bulgur yedim ayıptır söylemesi diyemicem çünkü kimin canı böyle bir şey çeker bilmiyorum nerde yedim daha önce sütlü bulgur ne hiç bilmiyorum ama onu resmen kaşık kaşık tadını ala ala yedim aşermek böyle mi oluyor

Ay çok sevindim öyle gidince bi an aklımdaydınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…