- 25 Şubat 2020
- 792
- 567
- 33
Ooo montessori hanım 2 sayfa önceki konu bu aslında hepsini okurdunuz nerdesiniz efenimKızlar naber ? Bende bebeği aşağıda hissetme durumu var.kasığımın ortası karnımın alttan başladığı noktada hafif yük ve ara ara girip çıkan sancılar hissedyorum.böyle olan var mı?
Ooo montessori hanım 2 sayfa önceki konu bu aslında hepsini okurdunuz nerdesiniz efenim
Hepimizin aynı hepinizin aşağıda
Aslında akşam başladı.adama kızdım.bebeği top gibi aşağıda hissetmeye başladım gece.stresten oldu öyle başladı diye sndişe ettim.öncesinde yoktu çünkü kuzumOoo montessori hanım 2 sayfa önceki konu bu aslında hepsini okurdunuz nerdesiniz efenim
Hepimizin aynı hepinizin aşağıda
Hepimiz aynıyız ayakları galiba aşağı aadgaida oynuyor hıçkırıyor bayağı vajinanın hemen orda üstünde hissediyorum ki kızım eşimde görüyor pıt pıt attığını kabarıp iniyorAslında akşam başladı.adama kızdım.bebeği top gibi aşağıda hissetmeye başladım gece.stresten oldu öyle başladı diye sndişe ettim.öncesinde yoktu çünkü kuzum
A o kadar yani..ben de baya endişe ettim.annem de felaket tellalı.aşağıda taşıyorsun deyip duruyor .birşey demeye gelmiyor kadınaHepimiz aynıyız ayakları galiba aşağı aadgaida oynuyor hıçkırıyor bayağı vajinanın hemen orda üstünde hissediyorum ki kızım eşimde görüyor pıt pıt attığını kabarıp iniyor
demek bize sadece soru sormaya geliyorsun haaA o kadar yani..ben de baya endişe ettim.annem de felaket tellalı.aşağıda taşıyorsun deyip duruyor .birşey demeye gelmiyor kadınahadi o herşeye olumsuz bakıyor da bana öyle gelince de endişe ettim.
E siz napıyorsunuz kidemek bize sadece soru sormaya geliyorsun haa
Ah kuzum ben sabahları bir harala güreleyle çoluk çocuk evden çıkıyorum ki eve gel işi yemeği yetiştir.doktor diyor ki nasıl gidiyor? Vallahi doktor bey hamile olduğumu unutuyorum çoğu zaman bilmem ki nasıl gidiyor diyorumarkdaş oluyoruz dertleşiyoruz
Cok gecmis olsun canim dikkat okullarda da covit çok arti keske.kapatsalarAh kuzum ben sabahları bir harala güreleyle çoluk çocuk evden çıkıyorum ki eve gel işi yemeği yetiştir.doktor diyor ki nasıl gidiyor? Vallahi doktor bey hamile olduğumu unutuyorum çoğu zaman bilmem ki nasıl gidiyor diyorumakşam olsun da çamaşırımı katlayarak da olsa bir netflix keyfi yapim diye bakıyorum.kız desen bir ayda 2. Antibiyotiğe başladı.kafam öyle meşgul ki,gebelik sayfasını bırak kendimi dahi dinleyemiyorum.gece oturunca diyorum aa yorulmuşum bugün ama hep buralardayım kalben.Allah doğum haftalarımızı takip etmeyi göstersin inşallah.bağımı asla kopartmam
Bende de öyle oluyor bi de alerjim var ve bebeğe zararı olur diye alerji ilacını kullanmıyorum. Eğer nefes darlığı ondan oluyorsa ilaca başlamayı düşünüyorum.Bende oluyor hiçbir zaman yeterince nefes alamıyomuşum gibi geliyo.Ayakta ayakkabılarımı giyerken eğilince birden çarpıntım oluyo ,yürüdüğümde merdiven çıktığımda acilen oturmam gerekiyo.Ben hiç tüy dökücü krem kullanmadım 8 sene önce lazer yaptırmıştım o baya azalttı iki sene önce de eve ıpl lazer cihazı aldım braun un ara ara onla yapıyorum hamilelere bir zararı yok demişti bir doktor o olan tüyün çıkmasını da geciktiriyo.
Ben de sigara kullanıyordum ya ondan mı acaba ilginç bi şekilde ben sigarayı bırakınca şu iyileşme öksürükleri dedikleri şeyler falan olmadı. Gayet normal hayatıma devam ettim.Yok Dünya genelinde bu böyle kendimden biliyorum eşim Ürdün lü, kuzenlerimden biri Almanya da gelin bir diğeri de Amerikaliyla evli ama durum aynı, sanırım kadınların yaşadıkları evrensel
Bende de oluyor canım hamile kalincaya kadar sigara kullaniyordum bu yüzden mi acaba diyorum. Ama ilk hamileligimde yaşamadım böyle bir nefes darlığı
ben de telefonda konuşurken falan annem dedi noldu, nefesin kesildi diye. Dinlenirken hiç problem yok. Ama hareketliyken resmen nefesim yetmiyor. Korktum biraz yani daha şimdiden böyleyse ilerleyen aylarda ne olacak diye.Bende de oluyor hatta eşime şey dedim nefesim ikiye bölündü artık bana yetmiyortelefonda konuşurken bile oluyor.
Tüy dökücü konusunda çok fikrim yok ama neticede kimyasal bilemiyorum her yere kullanılabilir mi arastirmak lazım
Bende de olmadı bak bunu düşünmemiştim hiç bir sökülme falan temizlenme öksürüğü olurdu yani. Neyse inşaallah düzeliriz, kontrolüm 17 sinde sorarım doktora bakalim ne söyleyecek.Bende de öyle oluyor bi de alerjim var ve bebeğe zararı olur diye alerji ilacını kullanmıyorum. Eğer nefes darlığı ondan oluyorsa ilaca başlamayı düşünüyorum.
Bacaklarımı ve kollarımı lazer görmüyordu ne zaman hamile kaldım, iki ay geçti ve ben bence kıllandım. Olmayan yerlerimde tüy çıkmaya başladı.
Ben de sigara kullanıyordum ya ondan mı acaba ilginç bi şekilde ben sigarayı bırakınca şu iyileşme öksürükleri dedikleri şeyler falan olmadı. Gayet normal hayatıma devam ettim.
ben de telefonda konuşurken falan annem dedi noldu, nefesin kesildi diye. Dinlenirken hiç problem yok. Ama hareketliyken resmen nefesim yetmiyor. Korktum biraz yani daha şimdiden böyleyse ilerleyen aylarda ne olacak diye.
Ben geçen fazla yapmıştım terbiyeli tavuk çorbasının yanina patatesli mantı çıkardımEeeee ne yemek yaptınız bu akşam? Hamarat hamisler söyleyin bakalım
Canım degisir o benim oglumda o yaslarda oyleydi.ay insallahhhhh valla okadar cok istiyorumki, bakalim ikincilerle düzelirler belki. Benim oglum 2 yasinda.
Ay çok sevindim öyle gidince bi an aklımdaydınızTelefon nomi bırakıcam merak ederseniz yazın
Sizin yazdıklarınızı okudum gittim hastaneye sağolsun hemşire dedi gel benim arkadaş kadın doğumda o sana yardımcı olsun özele gitme . Ki özelde kadın doğum acil olan yer çok nadir .
Düzgün yerde de doktor bulamadım üni hastaneleri sura bura kaynıyor gittiğim de 1 kadın vardı içerden cikti yemin ederim ben girdim başka yoktu. Özelde böyle degil
Karından baktı alttan baktı bisi yok çocuk yine sırt üstü yüzünü gören olmadı.
Neyse spetikulumla baktı rahim agzinda yaram varmis o kanamış
Çok iş yapyorumda bir önceki gün bayağı yorulmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?